torsdag

och nu sitter jag här som vanligt och väntar på att skolan ska starta.
jag var så galet trött imorse visste inte riktigt vad jag skullle ta vägen. jag vaknade knappt av klockan. hann knappt äta frukost och inte platta håret eller något. så det är tur att jag går stylist då, så det är bara att dra till skolan och fixa sig. här har vi ju allt. 
jag har egentligen ingenting viktigt att skriva i min blogg. det mesta som händer i mitt liv just nu är att jag är i skolan, som jag förövrigt tror jag kommer trivas grymt bra i. ingenting är negativt än så länge. och för en gång skull är jag taggad på att börja skolan. så taggad att jag inte ens orkar klaga på att jag pendlar längre. visst jag måste gå upp tidigt. men just nu känns det som om det är värt det. jag är positivt till skolan nu. jag längtar till praktiken och allt.
aja, inge mer skolprat. det är ju egentligen inte intressant för er.
bara en dag till helg. och helgen är redan planerad lite. eller jag ska träffa julia och johanna på fredag och lovisa på lördag, utgång vet jag inte om det händer ännu. men en dag ska det väl bli så. det är kul och gå ut och träffa folk, speciellt vänner man inte träffar så ofta.
aja, gud vad långt inlägg. nu ska jag socialisera mig med dom andra!
PUSS
nej, jag har inga nya bider, så en gammal bild är väl bättre än ingenting alls? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0