...

drar till örebro idag och sista minuten shoppar inför peace and love, med min syster och petra. Jag tänkte inhandla en kamera bland annat. vill ju fånga festivalen på bild! sen behöver jag en kamera till alla äventyr som ska göras i sommar. Gud vad jag längtar till tisdag. vårat tält åkte upp till peace and love idag. så vi har redan kirrat tältplats. så det är på plats imorgon när vi kommer upp. fint! Det ska bli så jävla kuuuuul. men nu måste jag åka.

PUSSS

...

som sagt, jag hade en jättefin midsommar. nu tänkte jag bjuda på lite bilder.











nu orkar jag inte lägga ut mer, titta på min facebook istället.
tack alla som medverkade och gjorde min midsommar så bra!



PUSS

...

sådärajaaa. nu är jag hemma från jobbet. det gick utmärkt!
gårdagen var hur bra som helst. jätte mysig och rolig förfest ute i trädgården med en drös människor i alla åldrar. sen fick vi skjuts ut till kullen, där vi dansade under bar himmel enda in i småtimmarna. inte regn heller! kullen för femte året i rad. Och jag har alltid kul där! det gick i racerfart hem sen, och dirr i säng. klockan var runt 2. sen vaknade jag klockan fem. kunde inte somna om. sen jobbade jag, och det var inga problem faktiskt! nu har jag jobbat fyra dagar i rad, så ska bli skönt med en veckas ledighet. FYFAN, juste. det var någon idiot som lyfte upp mig på dansgolvet och då menar jag verkligen högt upp. och då fick jag panik så jag började sprattla, då tappar han greppet och ramlar så jag flyger rakt ner i marken på rygg och han över. alltså vad äre för fel på folk? tacka fan att jag inte fick så ont.


PUSS

...

nu börjar jag denna midsommar-kväll.
jag är så trött och otaggad man kan bli. men antar att det styr upp sig under kvällen!




ikväll kör jag på mittbena, för första gången ever!
och sen en röd klänning, jag tyckte färg var ett måste eftersom det är midsommar.
skinnjackan på det eftersom solen inte är med oss ikväll.

ha en fin kväll, vi kanske ses ute?

PUSS!


...

nu har jag vaknat till liv igen, efter jobbet däcka jag i sängen. fyfan, så välbehövt efter ett sex timmars pass. men känner mig inte utvilad direkt. mina ben orkar knappt hålla upp mig. ikväll ska jag ha svinkul endå, vilket jag kommer få ångra grymt mycket imorgon. men vafan.. jag är ung och tålig! nu ska jag börja fixa mig, jag och linda styr förfesten ikväll. nya traditionen! eller nästa år ska jag inte jobba över midsommar, då ska jag bannemig till öland! så då bryter jag de. anyways. sminket ska på nu!

PUSS!

...


Hoppas alla får en superbra midsommar! såklart regnar det ute, vad är en svensk midsommar utan regn? som jag skrev innan så jobbar jag hela helgen och firar därför inte midsommar. utan istället tittar jag på film. tittade nyss på "den bästa sommaren", jävlar vilken bra film! alltså har ni inte sett den, se den! den var verkligen sjukt bra. det varvades med skratt och tårar. Den gjorde mig glad.



längtar otroligt mycket till tisdag, PEACE AND LOVE!!!


PUSS!

...

hur mycket de än suger att jag inte ska fira midsommar imorgon med mina vänner, så känns de ändå skönt att inte ha något planerat alls efter jobbet imorgon. Det känns som hela veckan varit uppbokat av allt möjligt. Det kan vara skönt att sätta sig ner och ta det lungt ett tag. umgås lite med mina fina föräldrar, äta lite midsommar middag. sen spara festen (lugnfest) till lördagen istället. Då jag ska ut till kullen med lite vänner. att gå upp sex dagen efter är inge vidare, men man lever bara en gång och jag kan sova efter jobbet istället. idag har varit en fin dag, och jag avslutade den på joans med världens bästa mat och otroligt fint sällskap. på tal om något helt annat. dags  att sova!


PUSSS!



fina jullan!

kom nyss och tänka på att jag faktiskt träffat jullan varje dag denna vecka, kommer inte träffa henne imorgon. men vi har planer tillsammans på lördag, söndag och måndag. wey, jag har saknat den tjejen!

...

idag så har jag varit på marieberg och i örebro med julia och elin. jag köpte inte så jätte mycket, men lite smått och gott blev de allt (elin köpte desto mer, haha). Det var iallafall en otroligt mysig dag. Och det kändes bra att spendera den med två av mina barndomsvänner! nu är det dags för sängen, imorgon står ett åtta timmars jobbpass på schemat. sen blire direkt in till stan för att träffa malin och sofia, vi ska köpa lite till peace and love. De är alltså de två jag åker upp med till borlänge. Sen efter de ska jag möta upp lovisa, julia och en annan sofia för att ta en fika. kommer bli alla tiders! aja, nu ska jag släcka lampan. behöver all sömn man kan få!


Puss!
/sofie.

...

det är ganska skönt på ett sätt att börja jobba tidigt. Då hinner man göra så mycket på en dag! idag har jag jobbat, 7-11. sen åkte jag direkt in till stan och fikade med anna. Jag har inte träffat henne på år och dar, så det var jätte kul att träffa henne! efter det åkte jag hem och städade mitt rum och tvätta lite. alltså det såg verkligen förjävligt ut. sen nu så kommer julia, senare ska vi åka upp till elin. full rulle hela dagen. liknande var det igår när jag och lovisa först åkte till västerås och hängde runt lite. sen åkte vi direkt till katrineholm till lovisa, så kom julia och sofia också. sen imorgon ska jag till örebro med elin och julia. sen blire jobb torsdag-söndag. Hejdå midsommar! :( eller har inte bestämt mig om det är värt att gå ut och sen gå upp sju på morgonen? aja, veckan efter äre peace and love, jävlar vad det ska bli kuuuul. nu kom jullan, PUSS!

...

jobbat hela helgen. gud vad det är tråkigt att jobba när man egentligen kan ha sommarlov. men tänker på pengarna hela tiden. igår hängde jag med julia och johanna. det var trevligt och mysigt. jag träffar inte johanna förens om två veckor nu, för först åker hon till bulgarien och sen när hon kommer hem åker jag till borlänge. Så kommer sakna henne ju! idag är det världens tråkigaste väder, tur att jag jobbade bort det då. nu är jag helt slut, efter ett åtta timmars pass och utan sömn inatt. så ikväll ska jag bara chilla, äta söndagsmiddag med familjen, sen lägga mig och glo på film.
imorgon är jag ledig!!!! ska spendera den med lovisa och sofia, kan ju inte bli bättre!

/sofie.


vill spendera dagarna mer såhär..




och lite mindre såhär..






men what to do?

...

Dessa vill jag ha, hur fina som helst.


Klänning, Superfin!
279 :-


Skjorta med spets hela ryggen.
349:-


enkel sommarklänning, supersöt.
349 :-


Jag ska nog göra en beställning ikväll!


/sofie.

...

igår var det utgång som gällde. och jag hade verkligen svinkul! vi började hos oss några tjejer och killar, sen så gick vi ner till puls/hugo vid ungefär halv tolv. sen dansade vi hela kvällen! kvällen gick sjukt fort. tiden går verkligen fort när man har roligt. sov lite halvtaskig inatt, det kan jag ju tacka kevin för (!) så idag har jag vart galet seg, har mått illa hela dagen också. alkohol har ju sina bieffekter! men det är ju värt det. Norrköping tog ju studenten igår, det gjorde så jag längtar mer till nästa år när jag själv ska stå där. ne, sammanfattningsvis så var gårdagen hur bra som helst! idag har vi bara käkat popcorn framför titanic. riktigt bakishäng!
i helgen jobbar jag, något jag inte ser fram emot. men pengar är något jag är i stort behov av just nu. tur att lönen kommer nästa vecka! lagom till peace and love.


PUSS.

...




fina vänner!

jag har varken tid eller ork till att skriva här. jag är så himla lycklig och glad förtillfället. fick sommarlov idag! fick även mina betyg, och jag är mer än nöjd. I tre år i rad har jag inte fått ett enda godkänt, bara vg och mvg. Ibland överträffar jag mig själv. som mina lärare alltid säger till mig; du kan om du vill! och det kan jag fan.

igår annars så firade jag in lovet med party, förfest här i vanlig ordning sen ner till puls/hugo. Vi dansade hela kvällen och hade skit kul. När kvällen var slut kunde jag knappt gå på mina fötter, men det är som det ska va! ikväll blire lungt, om vi inte får någe ryck, Och imorgon blire utgång igen. Sen vilar jag mig på fredag. Sen börjar mitt sommarjobb! jobbar hela helgen och nästa vecka med. Sen jääävlar!!!! är det peace and love. galet vad jag längtar!

nu ska jag se om cecilia är vaken, är nämligen svinhungrig!

PUSSS




...

idag tog världens finaste vänner studenten. STORT JÄVLA GRATTIS! sjukt bra är ni!
skriver mer imorgon och lägger upp bilder, nu ska jag dra in och skaka höfterna på safiren.
kommer bli sjukt nice, men först lite balkong hem med fina tjejer hos johanna.

SKÅL




pusssssss



ett år kvar då!
kommer bli ett sjukt bra år.

...


YESYESYES!
jag har allt plugg klart för detta läsår. jag är fett nöjd. får bättre betyg än förväntat också. Så jag kan inte mer än pusta ut med ett leende på läpparna. jag är fan bra ibland. Nu kan jag festa i helgen utan att ha ångest för jag entligen borde plugga.

nu ska jag fira med en filmkväll med mina vänner.


PUSS
/sofie.

...



gårdagen var hur bra som helst!
var i skolan och skrev sista provet för detta läsår, och det kändes gött. sen drog jag ner på stan med malin. Köpte en klänning tills på lördag och sen studentpresenter till mina vänner. sen drog vi hem hit och började fixa oss. sen kom det lite tjejer hit. vi fördrack och hade jättekul. sen drog vi ner på Hugo och puls, yes, igår satt allt ihop! sjukt bra, undrar varför dom inte alltid har så? vi svängde på höfterna tills solen gick upp. det var en jättebra kväll! fast jag var inte lika glad imorse när jag vaknade. fyfan vad trött.. fast sen gick vi till skolan, gjorde klart nästsista uppgiften. Jag satt och skratta åt allt för jag var så jävla övertrött! nu har vi städat hela lägenheten, och nu ska jag göra klart det absolut sista i skolan. fyfan vad skönt!



/sofie.

...

ibland blir man så nöjd över sig själv.
.. fast, jag vet inte om jag borde vara så nöjd?
eller jo, jag är sjuuukt nöjd.

alltså jag kan se ett ljus i denna mörka tunnel.
det gör mig bajsa glad (omogen men glad).



tjolahopp.




den här tjejen är en mycket bra vän minnsann.

...

ibland vill jag bara skrika i ren frustration.
fyfan, vilket jävla helvete.

...

helt galet slut i huvudet och fötterna. att jobba, tar kål på mig! jag är inte van att jobba och det känns. men i sommar ska jag jobba betydligt mycket mer och då får jag helt enkelt stå ut. men att tänka på pengarna gör det lättare. nu har jag varit nere och köpt en påse polly precis. ikväll ska jag tillägna till plugget. jag har såååå mycket att göra, ångrar att jag slappat för mycket. så medans de flesta av mina vänner firar in studentveckan, ska jag sitter hemma och käka polly och skriva om första och andra världskriget. love to be me!






...


helgen har varit fin!

fredagen var grym. från början till slut. jag var med lovisa i norrpan på dagen, inhandade mig en finstickad kofta och ett par nya svarta jeans. (de andra höll inte min hårda festande, skämt osido!) sen så drog vi hem till lovisa, så kom det lite tjejer och killar. vi satt ute och drack vin i solen! hur mysigt och trevligt som helst. sen drog vi vidare till harrys, och där var det galet kul. svettades som aldrig förr! helt sjukt. jag fick dissa efterfest med crossfire för att julia skulle hem, you owe me (!) ramlade hem till lovisa (eller ja, ramlade i trappuppgången mitt uppe i mitt smygande).
Lördagen började med frukost på balkongen med adam och lovisa. det var trevligt. sen drog jag och lovisa till viala, vi premiärbadade och brände oss i solen, hann åka båt också. sen drog jag hem och grillade med familjen. alla tiders! idag har jag jobbat, 9 jävla timmar. helt galet slut i benen och fötterna nu! men att tjäna pengar är fan värt. tänker inte röra mig någonstans ikväll, är helt slut ju. imorgon jobbar jag igen, fast bara 10-15. så det är ju luurre! nu ska jag baka chokladbollar jag kan mumsa till bb-finalen. PUSS!

...

(sånna inlägg som är helt onödiga och som bara är intressanta för de som skriver dem.)
jag har äntligen satt mig ner för att plugga. men när det är så jävla svårt får man ju nästan panik. alltså min svenskalärare kan fan inte skriva så man förstår. Hon skriver ju de konstigaste osamanhängande meningarna jag någonsin läst. Jag försöker tolka dom på mitt eget sätt, vilket går åt helvete. Men just nu känner jag bara; skriv någonting, skicka in och håll tummarna för ett G! just nu skiter jag i mina betyg. jag behöver inte mina betyg för att lyckas senare i livet. därför klarar jag mig med godkänt. jag vill bara göra klart mina uppgifter, skicka in dom och kunna andas ut. Men den 15 juni, då kan jag andas ut för detta läsår! ska bli så jävla skönt, för jag är skoltröttare än någonsin. De ämnen jag vill ha bra betyg i har jag de i, de andra är inte viktigt. inte för ni bryr er om de här, men jag var bara tvungen att skriva ett inlägg. jag är lite smått frustrerad för jag har så mycket kvar att göra och så lite tid. Fast nästa vecka så är det plus-vecka, innebär att man lägger all skoltid på de saker man behöver. Och då kan jag bocka av ämne för ämne. nu ska jag försätta med skit-tidslinjen. blä! skönt att man inte läser varken matte,svenska eller engelska nästa år! pussss!

...

gårdagen var hur kul som helst. började hemma hos ellen med lite tjejer och killar. sen drog vi till harrys, och det var sjukt mycket folk. vi trodde nästan de var kört att komma in. men tillslut var vi inne. och det var as kul. men jävlar så varmt! när de stängde drog vi till venezia och köpa pizza! satt förjävla fint. sen gick vi hem till sofia, och i vanlig ordning så fick vi sällskap där. somnade inte förens solen gått upp. idag är jag förjävla trött. imorgon blir de harrys igen. crossfire ska styra upp draget! ikväll blir det lungt. MÅSTE ta tag i plugget. känner att ikväll finns inga undanflykter eller ursäkter. jag har massa att göra och kan inte lata mig mer. ju mer jag pluggar hemma, ju mindre behöver jag gå i skolan nästa vecka. ju mer kan jag chilla! nu ska jag gitta. behöver sova en sväng, har gått runt och kisat hela dagen. PUSS!


RSS 2.0