PUSS

jag kan erkänna lite skadegläjde när jag läser min kära vän johanna karlssons blogg. hon skriver om hur jobbigt mycket prov hon har. och hon går i min gamla klass. hihi! jag har inte haft ett enda prov sen jag började skolan, och jag tror det är ett prov på fredag. jag vet inte? annars så är det en provfri termin. för första gången i mitt liv. stackars min gamla klass, jag kan säga skönt att jag bytte, fast jag saknar ju såklart mina vänner där. men inte pluggandet eller lektionerna. lalala, plugga på johanna. jag ska bara softa på min nya linje!

måndag

skolan idag gick fort, vi hade bara stylist idag. vilket innebar massage och sen smikning. det var skoj, gick ganska bra desutom också. sen kom jag hem lite senare idag. trött och sliten, nästan.

cecilia kom över vid halv sju, då skulle vi plugga. vi har redovisning i matte b på onsdag så vi var tvungna att fixa lite. och tiden bara for iväg. sen ringde hennes mamma och berätta om lite lägenheter, så vi fastna med att titta på lägenheter i en timme. vi hitta lite bra och så! det kan nog ordna sig tillslut.
sen tittade vi på paradise hotel, sjukt program. men har men en gång tittat på det så måste man följa det. nu har hon åkt hem och jag ska väl gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. vi ska åka ett tidigare tåg till skolan imorgon och få en rundtur i the big city, min framtida hemstad typ!

så godnatt sötisar! dröm om någon du tycker om.


29 November, 23:44

mycket bra vänner, rix fm 2008, örebro. nästan slagna av någon blatte.
mycket rolig kväll, mycket skratt och musik, uppraggade av någon roy.

29 November, 21:25

bäddat rent min säng, tänt alla ljus som går i mitt rum, gjort hårinpackning och har ätit fruktsallad. enligt mig en skön söndags kväll. skola imorgon igen, det ska vi nog klara. hörs sötisar!

vidåker


man kan ju säga att man saknar alla goa stunder på vidåker, hihi.


skolavslutningen i nian, hihi.

julia och sofie


julia sitter på msn och skickar massa söta bilder på oss, haha! fjortisjävlar! :D

<3

naw, sött inlägg av en söt vän!
http://juliagustavsson.blogg.se/2009/november/draft-nov-27-2009.html#comment


en bild som gör mig glad, för denna kväll var kanoners!

28 November, 20:26

jag vaknade upp klockan kvart i tio idag, tittade mig i spegeln. tjo! jag var knallröd. det kändes som sommar igen när man vaknar och är helt bränd i ansiktet. men det är ju rött först och blir brunt sen. pju.

iaf, sen bar det iväg till marieberg med johanna och mamma. jag fick ingenting inhandlat, men johanna fick med mycket snygga saker.  jag fick ögonshoppa iallafall, jag hittade en massa snyggt! ville nästan ha allt som fanns, bara för jag inte fick köpa någonting. för först ska mina pengar gå till mina nära och käras julklappar, sen får dom gå till kläder till mig.

ikväll så kanske jag ska träffa johanna lite senare om hon kan slita sig från att plugga, annars ska jag dricka drinkar med mamma. mums, en banana chock kommer jag deffinitvit att blanda ihop till mig själv! så vi hörs sötisar, jag hoppas ni får en lika mysig lördagskväll som jag kommer få!

28 November, 02:01

nyss hemkommen från en super mysig kväll hemma hos lovisa.
Först drog vi till gymmet för att sola, vilket var väldigt länge sen för min del. så man kan väl säga att det var behövligt. jag brände mig lite sött på kinderna.
sen tog vi en promenad hem till henne. vi gjorde en jättegod fruktsallad som vi mumsa på hela kvällen medans vi satt och pratade. vi titta även på en massa bilder och filmer sen peace and love, så mycket minnen. och jävlar vad jag taggar inför peace and love 2010. jag ska dit, så är det bara. så jag hoppas innerligt att inget jobb kommer i vägen.

imorgon ska jag ju som sagt julhandla, kul att mina kära familjemedlemmar säger vad dom önskar sig. jag får väl försöka vara fantasifull.

dags för sängen, för imorgon bär det iväg till marieberg klockan halv elva. godnatt sötisar!/sofie

27 November, 18:34


jag ville bara tillägga att jag längtar till nyår en massa. jag älskar nyår. årets höjdpunkt.
det var så himla roligt och mysigt förra året, och jag hoppas på att detta år ska bli precis lika bra som förra ået.

:)<3

jag tittar igenom gamla inlägg och hittade det här inlägget som jag skrev någon gång i juli. om min kära vän julia.

jag saknar den person du en gång var, eller jag saknar våran vännskap vi en gång hade. det är nog inte bara du som förändrats, jag har säkert också gjort det. men det som mest förändrats är våran vännskap. så länge jag minns så har vi varit bästa vänner, även om vi inte umgåtts sådär jätte mycket så har jag endå alltid känt att du verkligen är min bästa vän. det här är första gången i mitt liv som jag känner att vi inte är sådär direkt jätte bra vänner. visst vi umgås fortfarande, men det är väldigt sällan. vi pratar aldrig i telefon längre. vi gör aldrig galna saker längre. jag saknar att bara kunna sitta där och skratta hur länge som helst åt något som egentligen inte ens är kul, sådär som bara vi kan. jag saknar att bara sitta där och prata och verkligen känna att det här stannar verkligen mellan oss. Kunna förstå hur den andra mår. jag saknar den vännskapen vi hade då, när vi umgicks jämt. men den tiden var ett tag sen, och den tiden är förbi. jag undrar om man någonsin kan ta tillbaka sånt där som försvinner med tiden. ibland känns det som man vill göra allt för att det ska komma tillbaka, men andra stunder ger man upp eftersom man vet att tiden går framåt och det blir aldrig som förr. men även fast vi kanske inte är sådär jätte bra vänner längre. så vet jag iallafall en sak, du är en sådära vän som jag alltid kommer ha kvar. som jag inte kan eller vill släppa. för jag vill ha en vän som dig i mitt liv, och jag vill inte klippa våra vännskapsband, inte nu, inte då eller någonsin. men även fast vi aldrig kan ta tillbaka tiden som var förr tycker jag vi ska bättra oss. umgås mer, vara som vi var förr. skratta, prata och bara göra saker som vi kan. jag saknar våran vännskap.

Det är hemskt hur tiden bara stjäl så bra vännskap. vi umgås aldrig längre, vilket jag tycker är jätte tråkigt eftersom vi haft så himla underbara och härliga stunder tillsammans. vi har varit vänner sen vi bara var fyra år och har sen dess alltid umgåtts och gjort saker till sammans. jag saknar allt jag gjort med dig och kan till och med bli ledsen när jag tittar på gamla kort och videos med oss tillsammans. vi har varit så himla störda tillsammans, vi har gjort saker till sammans som jag aldrig glömmer. Det är tråkigt att vi är så himla olika idag och inte alls är bra vänner längre. jag ville bara säga att jag saknar dig och hoppas att vi kommer vara vänner hela livet.

fredag

jag ville leka storbloggare och ha bloggpaus fast det var tråkigt. jag måste skriva i min blogg för det är det enda tidsfördriv jag har. så jag ska skriva igen, lite tråkigt som vanligt. fast jag har ju lite läsare så det är iallafall några som är intresserade av vad jag gör om dagarna.

idag är det fredag och jag är ledig igen. mamma och pappa klagar på att jag jämt är ledig och visst jag är ledig mycket oftare nu än förr. men det är inget jag tycker är tråkigt direkt.

jag har spenderat första delen av dagen genom att tittat på min systers säsongsbox med two and a half men. riktigt roligt program enligt mig. sen hoppade jag in i duschen och tog en lång och varm dusch. så lång att jag hade glömt bort att jag skulle träffa cecilia för att plugga. men det får vi ta på måndag eller något.

kvällen ska spenderas med min favorit-lovisa. vi ska bara ta det lungt, dra och sola och sen hem och myas framför teven med skitsnack och äta fruktsallad. det lär bli prima! imorgon ska jag göra min första julklappshandling. jag hoppas på att få halva gjort!

nu ska jag ta en mandarin och klä på mig lite kläder.

där satt den!

jag har bloggpause, men är så jävla glaaaaaaaaaaaaaad!!!!
jag skrev en uppsats om kärnkraftverk ju, och fick tillbaka den idag, SMACK! MVG!!!!!!! så jävla glaaaad!!!!!!! oj, men jag vill få bra betyg i skolan och jag satsar oftast på VG så när jag får högre får blir jag så jävla glad. hela dagen har varit bra, jag har verkligen varit glad idag. jag har skrattat och varit på topp!
tillbaka till bloggpause nu!

bloggpause

min header är ful och tråkig.
mina inlägg är tråkiga och händelselösa.
jag tar aldrig nya bilder och lägger upp.
min insperation är på noll.
bloggpaus ett tag tills jag får nya tankar.

Lösenordskyddat!

Detta inlägg är
Lösenordskyddat

to bad

(!!!!!!!)

JAG HATAR BLOGG.SE!!
nu är det andra gången idag som mitt inlägg försvinner. jag blir galen rent ut sagt. jag som hade skrivit värsta fina inlägget om mig själv, så bara försvann det. jag blev ju glad när jag läste inlägget. helvete så bara försvinner det. jag funderar på att avreagera mig lite i min lösenordsblogg (!)

pengar ÄR lycka.

jag hatar att vara fattig, mitt konto är tömt på pengar och likaså min mobil. lycka är pengar, kan ni förstå att jag är deprimerad?

inga svordommar, förlåt

men jävla bajs, ursäkta att jag är så omogen. men skrev ett jätte långt inlägg om hur tråkigt jag hade just nu. att jag typ dör av tråkighet och det bara försvann. jävla skit! jag är deprimerad för jag har så jävla tråkigt och kommer ha det flera veckor framåt! så jävla tråkigt, tråkigt, tråkigt.

hihi

mitt sällskap vid datan blev trött <3 hihi.

dagen bara försvann

typ snacka om att skolan tar tid. eller nej inte skolan där ljög jag, men pendlandet.
denna dag till exempel har jag inte gjort mer än hunnit varit i skolan. kom hem halv sex, åt mat. däckade i soffan två timmar. vaknar upp och mår fruktansvärt illa. jag som tänkte plugga, fan det är helt segt att plugga när man redan varit i skolan hela dagen. jag hatar den där engelska boken som min lärare tvingar mig att läsa i. vi ska ha läst fem  kapitel, jag är precis klar med kapitel tre eftersom det tar sin tid för mig att hinna förstå allt i boken och jag kan inte bara gå vidare utan att jag fattar. min rum är verkligen för hemskt just nu, men jag har ingen tid i världen att hinna städa eftersom den tid jag får över spenderar jag med mina vänner och att plugga. men snart kanske det blir flytt och då kanske jag hinner leva lite oxå! jag säger bara att det är tur att jag verkligen trivs i skolan!
kram på er

julen är här snart!

förut när jag var ute och gick i regnet så började jag längta något fruktansvärt till julen. jag vet inte varför, jag brukar aldrig längta. men i år gör jag det något fruktansvärt. julbaket har redan kommit igång. och jag bara älskar när det börjas pynta ute på stan, det lyser överallt och det står julgranar. åw, vad mysigt! julmust, pepparkakor, lussikatter, knäck och allt som hör till är så himla gott. julen är så mycket kärlek. man får vara med dom man älskar och som man är trygg med. man är glad på riktigt och alla klär sig i något rött. i år känns det inte lika hemskt när mamma drar igång pyntandet. vissligen förvandlas vårat hus till något helt annat. det är julsaker överallt och ljusslingor hänger överallt på utsidan. fast hus som är pyntande är faktiskt mysiga och hemtrevliga. och hus som är pyntande på utsidan i möker, mysigt. jag vill bara dra på volymen på högsta volym och lyssna på jullåtar, hälla upp ett glas julmust och äta en pepperkaka. nu är julen här snart, och i helgen ska jag julhandla!


pluggar.

Idag är det en sådan dag som heter söndag och som står för plugg. Jag har nyss skrivit massa som kärnkraftverk först fakta och sen vart jag själv stod i frågan. Jag ska ha ett VG i arbetsmiljö och säkerhet, eftersom den kursen avslutas till jul så är det viktigt att jag jobbar hårt. för inget fnuttigt G vill jag se i mina betyg. jag har fått VG på allt hittils och ligger på VG och om jag fortsätter som nu så får jag ett VG till jul. det är jag glad för. nu ska jag läsa i min engelskabok kapitel 3. så wish me luck!

lördagskväll

jaja, jag ska väl inte klaga på min lördagskväll. den kunde ju varit tråkigare, men roligt har jag väl inte direkt haft. johanna drabbades av någon trötthet och orkade inte ses så jag orkade inte heller ringa någon annan. men vi hade ju lite gäster så jag tänkte att jag får väl umgås lite med släkten, så jag tittade på dansbandskampen med dom(det var det enda som visades på tv). det sög, den enda som var kul var att magnus vart jätte generad i tv. så det var inge vidare. men sen tittade vi på någon film, den var faktiskt kul. ett och annat skratt blev det allt. nu är jag sjukt trött. sitter och lyssnar på Jason derulo såklart! min favorit just nu. låten gör mig tankfull. kan man säga så? aja, sova nuu.

lovisa?!

lovisa, jag har ändrat för länge sen till tahoma. finns det inte det texensnittet på din data? någon mer som tycker min text är svår att läsa?

fredagskväll

min fredag bestod av lussebulls bakning med syster. det var faktiskt roligare än vad jag trodde, med lite dålig fantasi att allt liknade något. Jag ser att det inte bara är jag som är sugen på lussebullar. kolla bushunden!



lussebullar och vinterns x-cider. mums! jag älskar hur mycket den glittrar!

pluggat sönder

fyfan, helt slut i huvudet. jag har pluggat sen klockan 13:00. vilket blir ungefär 4 timmar med pause för mat. då kom linda och pappa hem med mcd mat till mig. det roliga är att jag bara gjort två saker. men jag har verkligen gått inför det. så jag ska fan klara det. engelska är mit svåraste ämne i skolan. men nu jävlar ska jag klara G. så johanna, hoppas du läst och svarat på frågorna till på måndag för då ska vi filma våran diskution ( vi gör sånt i skolan ) när vi svarar på frågorna. för jag är klar med kapitel 2 nu. ingen rolig fredag. men det var behövligt. det blir en lugn helg som vanligt, jag orkar inget annat nu förtiden. men vad gör det.

avreagerar mig lite på bussen.

vet ni vad det värsta som finns är? det är fan när företag har atomatiskt svar när man ringer, tryck 1, tryck 2. jag skiter i vilket. jag vill prata med en levande människa. hur jävla svårt kan det vara. jag har ringt över tio olika nummer för att få tag på vantarna jag glömde på bussen. och har inte kommit fram till någonting alls. jag får bara trycka mig vidare hela tiden. jag blir tokig snart. jag måste få tillbaka mina vantar. dom är ju inte ens mina ju! det är ju hemskt  om jag inte får tillbaka dom. men på måndag SKA jag bannemig få tag på orust trafiken. okej, förlåt. vad bara tuvngen att avreagera mig lite. nu ska jag göra programuppdateringar på datan sen ska jag plugga.

uh?

galet trött, fattar inte att folk ska titta på bio till en sådär kvart över två inatt. jag ska sova nu och vakna sent imorgon. lediga fredagar är det bäst som finns!

Torsdag

när uppdaterade jag sist? ska titta ... tisdags.
okej, vad har hänt sen sist. inte mycket egentligen. denna veckan har skolan varit riktigt slapp. men i onsdags var det friluftsdag och då var det dans och föreläsning. jag kände mig bara enbart stel och klumpig eftersom det var så jävla svårt. allt gick så himla snabbt och hon for hit och dit. vilken energi vissa har! sen stannade jag kvar i norrköping och hängde med hanna hem. det blev prat och tacos. sen sov jag även kvar där. det var skapligt skönt att gå upp i morse och veta att jag bara hade två minuter till skolan. istället för en tåg/buss tid på cirkus 2 timmar. det var även stylist lektion, vi gjorde inpackningar på varandra. så jag har gått runt och luktat på mitt hår hela dagen, det luktar underbart gott. ska inhandla samma inpackning! eller jag är pank, så får väl önska mig i julklapp. jag har aldrig varit så pank.. 1,45 kr på mitt konto. fy. fast sista hundra lappen gick faktiskt till john bauers gymnasiefest som jag tror kommer bli riktigt kul.
skriver jag mer nu kommer ni inte orka läsa, kan ju bara säga att jag ramlade förut. lägg märke till att det faktiskt ösregnade och var lerigt ute. och så bara låg jag där på marken. skrattade högt gjorde jag åt mig själv också. pinsamt, när är man för gammal för att ramla?

snart snart snart?


tisdag

jag tycker det börjar bli tråkigt att uppdatera bloggen, men jag gör det som ett tidsfördriv.
det är ganska sjukt för både igår och idag har jag varit pigg när jag har vaknat, nästan så jag faktiskt tror jag sovit ut. endå har jag lagt mig halv ett båda dagarna, så det går inte riktigt ihop. men det gör ingeting. bara jag kommer upp och iväg till skolan pigg. imorse när jag hade cyklat halvvägs till bussen så small däcket. japp, sofie bredell fick punka. jag var vid kyrkan och för er som varit i vingåker vet ni att det är en bit kvar till stationen. men efter ett samtal till pappa så hann jag med bussen iallafall. nu sitter jag på bibloteket i katrineholm, eftersom att tåget inte går förens elva. så jag pluggar lite, läser i en engelska bok. den är sjukt svår! men jag försöker.. bara en lektion idag, skönt. men känns alltid ovärt. men får ju träffa vännerna iallafall. och jag är ledig på fredag och nästa fredag. härligt!

tjuvlyssnat.se

....
Tjej 1 (ser ut som ett frågetecken): Men kolla… Om kor bara är tjejer… Hur får de då barn?
Tjej 2: Men killarna är ju tjurar! Idiot.
Tjej 1: Men blir inte barnen typ hälften kor och hälften tjurar då?



HAHA, något jag själv fastiskt skulle kunna kläcka ur mig. men jävligt osmart sagt!

måndag

en liten snabb update.
kom till skolan idag, inga lektioner. surt. men det gjorde väl inte alls så mycket. hann ju träna och gå runt och fördriva tid på stan. tur att jag inte hade pengar för då hade jag väl köpt en massa onödigt. istället ögonshoppade jag, och försökte komma fram till vad jag ska önska mig i julklapp, fortfarande galet svårt. min syster lista är fem sidor lång, min är tre rader lång (?) iallfall. nu ska jag ut och gå en lång promenad med min syster, innan jag svettas ihjäl.


överdrivet?

jag sitter och läser tjuvlyssnat.se, (dom skriver om saker dom hört från bussen, spårvagnen, fik med mera.) 

Pendeltåg mot Märsta, Stockholm



Tre tjejer ~17 sitter och diskuterar den enas nya pojkvän.

Tjej 1: Men är ni tillsammans nu!? Varför har du inte sagt något? Jag har inte sett någon ändrad status på Facebook!
Tjej 2: Nej, måste man ändra direkt eller?
Tjej 1: Ja, klart man måste. Du är inte ihop på riktigt förrän du ändrat status.
Tjej 3: Jag känner en tjej som var ihop med sin kille i nästan tre månader innan hon ändrade. Båda två stod liksom som singel!
Tjej 1: Men shit… är de fortfarande tillsammans då?
Tjej 3: Ja, jag tror det.
Tjej 1: Va!? Det är ju helt sjukt! Det kommer ta slut när som helst.


tycker inte ni att det börjar bli lite överdrivet det här med facebook stausen?


?


tjoho!


fredag

hemma från skolan på grund av tandställningen.
när jag vaknade gjorde det så himla ont i varenda tand, huvudet gjorde ont (spänn huvudvärk) och jag mådde illa. jag hade ändå bara en lektion idag så det var ju bra. nu känns det lite bättre efter några voltaren. man kan väl säga att jag längtar galet mycket tills jag får ta bort skiten.
anyway, senare ska jag träffa julia. så spenderar min kväll med henne. det är en lugn helg, och jag känner att det passar bäst så.

torsdag

jag sitter här och är allmänt sur, irriterad, arg, trött, vilsen, orklös och allt sånt där som man kan räkna upp. anledningen till dom känslorna är min tandställning. jag var hos tandis idag och då fick jag spänna och sätta dit gummisnoddar som sitter mellan övre och undre käken,  och ni anar inte. det gör fet ont, helt sjukt ont. jag ärligt talat svettas av smärtan. jag var tvungen att ta ut snoddarna en stund. något som gör mig lättad och glad är att tandställningen kanske försvinner om fyra månader. jag som trodde jag skulle ha det i minst ett år till!
annars så var skolan idag grymt kul. jag hade bara stylist och det var höst insperation. underbara färger! och jag blev rätt nöjd med min sminkning efter lite justeringar. nu ska jag duscha, sen sova. imorgon är sista skoldagen för denna vecka. men vad gör det, jag kan för första gången i mitt liv faktiskt erkänna att skolan är rolig. jag trivs!

jag vet inte vad jag ska säga.

jag är trött på situationen som du har skapat. ibland känner jag att människor inte tänker efter innan dom gör eller säger något.

jag älskar att vara en plussare!

jag måste bara säga fan vad skönt! jag bara läser allas bloggar och hör allas klagande om hur mycket dom har i skolan. och själv njuuuuter jag. jag har det verkligen skönt. typ inge plugg alls, några kapitel i engelska boken och lite matte. fixa en praktik plats. så galet skönt. plugga på alla där ute, för själv kan jag sova istället.

onsdag

lång dag, trött tjej, tv och sova. hörs!

tisdag

efter 20 dagars av sovmorgon kan jag erkänna att det var svårt att komma upp, riktigt svårt. Men jag är uppe, och snart bär det av till skolan för att ha engelska. min enda lektion idag efter som jag fortfarande är småsjuk och inte kan vara med på idrotten. idag tror jag att jag ska träffa johanna, vi får se hur det blir. annars så ska jag bara vara hemma och ta det lungt. imorgon ska jag plugga, har lite att ta igen!
nuså.

com hem

Här är orginalet och reklamen;

HAHAHAHAHA, jag kan ju säga att jag som alla andra skrattade till den här reklamen från com hem. På bion igår så visade dom den innan filmen började. bara jag och min syster skrattade högt i biosalongen!

shopping i sundsvall del 3

sista shopping dagen i sundsvall, hittade typ ingenting. men är nöjd med det jag köpte.


jeans leggings, bikbok 129 :- REA


Glansiga leggings från bik bok, 99 :-


och den godaste maten, hihi. Ikea 55 :-

en lördag mindre i mitt liv.

Kort och gott om dagen;
Det blev en snabbrunda på stan för inköp av lite saker. Sen drog vi hem hit till lägenheten. skickade iväg lite sms och det visade sig att han som skulle styra upp fest hade blivit sjuk. så vi bestämde oss för att dra en bio istället. och sagt och gjort så letade vi upp en bio, det blev så olika. en svensk film som faktiskt var över förväntan. en promenad hem efter satt bra efter cola och choklad. en jätte bra lördag helt enkelt. jag gillar helgerna i sundsvall med min syster.
Nyss satt jag och tänkte på skolan, eftersom jag redan gått ettan en gång har jag inte så många lektioner. så det känns som jag knappt går i skolan. för jag har lixom bara sex ämnen. Jag satt iallafall och gjorde en lista över saker som behövdes göras som jag ska ta tag i när jag kommer hem. det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan. jag börjar faktiskt sakna det, sjukt nog. jag saknar klassen också! Det känns som jag var ledig för länge. det känns helt sjukt att jag känner den känslan. jag trivs så jävla bra i norrköping!
detta inlägg blev ju längre än jag trodde. nu är det sovdags och imorgon blir det en heldag på birsta för att göra av med sista slantarna! det kommer bli skit bra. puss alla söta läsare.

disco bowlingen

bild från bowling, rätt grymt egentligen. discobowling, allt lyser i mörkret.
syter på bild som slänger iväg klotet.

sundsvall shopping del 2

klänning/blus från cubus, 199 :-

stjärnor lyser bara på natten

jag kan bara säga att bowling var jätte rolig, men destuvärre förlora jag jätte stort. jag var verkligen dålig! haha. Jag fick ett sött sms av lovisa förut att hon blev ledsen när hon åkte förbi min hållplats med bussen och jag inte stod där redo för att kliva på. haha,jag gillar den tjejen! över till annat jag och frida letar lite bra musik med drag i, båda blir galna och laddade, och det börjar rycka i oss. jag hoppas verkligen på imorgon, jag tycker frida kan bjuda en kille på ett eller annat hångel för min skull så jag kanske kan få dansa lite imorgon.
ikväll har vi sett på en konstig film, och killar är verkligen svin (?) det där hör till filmen. nu ska vi titta på en annan film eller serie. pusstjao!

shopping i sundsvall del 1


Min älskade armband från guldfynd, rosabandet. 69:-

nya svarta leggings, dom andra gick sönder. gina tricot, 99 :-

en rutig shjorta från någon butik i sundsvall.

disco... vad?

jag slänger in bilder på lilla jag köpte sen när jag lagt in det på datan. jag ville bara uppdatera och säga hej. ska snart göra något jag inte gjort på typ två tre år? gissa vad? jo, jag, frida och karro ska dra på discobowling. det ska bli roligt men jag kommer säker förlora. haha! imorgon ska vi parta lite granna, känner mig rätt pepp även fast jag inte känner en kotte. det blir väl vi och grabbarna tror jag? haha.
söt tjej har beslutsångest på HM.

fredagsnatt

min syster ringde och väckte mig, då var klockan reda halv ett ;O men skönt var det. men hon har redan gått och jobbat och jag har precis sminkat mig och fixat. Sen ska jag ta bussen ner mot stan. Jag hoppas på att få slösa lite pengar. så här kan jag inte sitta, skulle bara slå på datorn för att lyssna på musik. vi hörs baby!

haha, besatt...

HAHAHA, alltså det är sjukt hur inne andra människor blir i andras liv genom att läsa deras bloggar. Jag läste just på en tjejs blogg att hon lagt ut en bild på "dagens outfit" och då hade hon jeans, en jacka och en halsduk. då hade någon besatt stackare kommenterat något i stil med; "Alltså jävla lögnare du hade inte alls den där halsduken på dig, jag såg dig fkt på bussen". Det är ju sjukt? jag och min syster skrattade jätte mycket åt det. Jag menar hur lite liv har man inte om man håller på sådär? bloggar har blivit så himla "stort" just nu. människor kan inte ta en extra timme för att hinna gå på bio för att dom lovade sina läsare att vara tillbaka innan 18:00. galet.

solklart.

nu kommer jag låta jätte töntig och fjortis. men tim i mammas pojkar, galet snygg! jag kan bara säga mums.
.
en kille precis i min smak minsann.

dags för sängen, men först mammas pojkar.

dags för mammas pojkar, och sen sovdags. jag har mått illa konstant hela dagen, vet inte vad det beror på. men jag hoppas jag ska vakna utan det imorgon. jag vill inte vara blek och känna spysmak en dag till...

lägenhets funderingar.

Jag sitter och letar lite lägenheter här i min ensamhet. jag skulle helst vilja flytta till katrineholm. För då kan jag fortfarande träffa mina vänner här, och så blir det lättare att pendla till skolan varje dag. Och det blir lättare att stanna kvar i norrköping efter skolan. så jag skulle verkligen vilja flytta till katrineholm. men jag vet inte om min mor och far är villiga att betala hyra för en lägenhet åt två och en halv mil hemmifrån när jag lika gärna kan bo i norrköping. men jag vet inte om jag är riktigt redo att flytta dit ännu. känns som en bra start att flytta till katrineholm först och sen lixom när jag känner att jag klarar det då kan jag flytta till norrköping. Helst skulle jag vilja bo med någon i en lägenhet. men det finns ingen som vill flytta. jag hittade en jätte billig två för bara 2100 :- aja, kanske ska prata lite med dom...  fan vad skönt det vore endå att bo i katrineholm och slippa åka buss och sen tåg och bara pendla 27 minuter per dag (y) och komma hem tidigare om dagarna. undra vad jag skulle äta varje dag? hahaha, jag är ju ingen duktig kock precis.


katter är farliga djur

jag typ dog lite nyss ;O jag sitter i maarets lägenhet medans frida jobbar, sen ska vi åka hem till hennes lägenhet. sak samma. Det jag ville komma fram till är att hon har två katter, en jätte söt och en jätte läskig. den läskiga katten ligger i fotöljen och tittar på mig lite sött, klappa mig tänker jag att den vill. men i helvete heller, när jag precis ska klappa så fräser kattenfan som fan åt mig och jag skriker rakt ut. livrädd som jag är slänger jag mig i sängen och vågar inte titta på den. djur ser så söta ut på utsidan men dom har dödar instinkter....




jag gillar inte närhet, fräääs.


update från tåget.

jag vaknade precis. somnade till lite för jag fick så himla ont i huvudet och började må jätte illa. Men nu när jag vaknade blev det mycket bättre. Vi har nyss stannat i Gävle, jag var tvungen att gå ut och ta lite luft. Det var jätte skönt. Det blir så himla konstig lukt och miljö på tåg. Jag fick min fönsterplats med bord. Men därimot får jag alltid sitta brevid någon som alltid snackar i sin mobil, samma sak gäller idag. det sitter en tant mitt emot mig som har setat i telefon sen tåget rullade från stockholm. Och förut satt det en fullgubbe mitt emot som också snacka i telefon och av samtalet att dömma så snackade han med en annan fullgubbe. jätte mysigt. När jag kommer fram till sundsvall så jobbar min syster, så jag ska få sitta själv i lägenheten vilket inte gör något eftersom då kan jag sova. skönt, hihi. jag har ätit massa sura godisar så jag har fått blåsor på tungan :( puss

duvor i centralen?

Bara jag som tycker det är läskigt, eller konstigt om inte annat att det flyger runt en massa duvor inne i centralen? dom är vidriga.... HAHAHA, jag råkade märka att jag skrev druvor istället för duvor, så fel det kan bli. tänk om det skulle kastas runt massa druvor här, hehe. Ja, ni märker ju hur otroligt roligt jag har det.

På stockholms central...

nu är jag äntligen framme i stockholm. Tåget blev lite försenat eftersom det var tre tåg som vi var tvungna att släppa förbi. Jag förstår inte att det alltid lyckas bli så. Det är konstigt för att innan jag började i norrköping var dom tågen alltid försenade, men nu när jag pendlar dit varje dag har jag faktiskt bara vart med om försening två gånger och det är faktiskt himla bra. Jag är väldigt trött just nu och mår ila för jag fått för lite sömn. Jag tror det blev tre timmar inatt, och jag skulle definitivt behöva mer. jag har inte sett någon snygg stockholms kille ännu. men jag letar. just nu går det förbi en hel klass, fjortis klass. ja, PJ och allt you name it. Dom bär på massa kuddar och resväskor så antar att dom inte kommer härifrån. Jag vill att klockan ska bli tio så jag kan gå och köpa en cheeseburgare.  och så vill jag att klockan ska bli 10:30 för då rullar X2000 tåget mot sundsvall. och sen är jag inte framme förens 13:49, och om man räknar blir det cirkus 3 timmar och tio minuter. alltså 190 minuter... på ett tåg. aja, nu ska jag fortsätta leta runt om det finns några trevliga människor här i stockholm. Pusstjao!
Måste bara säga en kul sak jag skulle vilja ta kort på, men skulle vara dumt. men det står sex tjejer framför mig och vet ni? ALLA har likdanna byxor. och inte vilken byxa som helst utan sundsvallsbyxan. UGLY!!
pinsamt or what?

visste du?

visste ni att jag
desperat följer one tree hill, gossip girl, desperate housewives, andra aveyn och ensam mamma söker. jag har sett varenda avsnitt och vet inte hur jag skulle må om jag missar ett avsnitt. Dom som känner mig väl vet att jag inte ens kan se halva avsnitt, för då är det förstört.

sen jag fick en egen laptop har blivit världens datanörd. jag kan ju lixom befinna mig vart som helst med datan, i min säng, framför teven, ute. ja you name it. måste sluta.

hatar att packa. eftersom jag vill ha med hela min gaderob och att jag alltid behöver något jag packat ner om jag packar i förtid. så jag måste jämt packa dagen innan och helst innan jag går och lägger mig.

att jag är världens dagdrömmare. jag älskar att sitta och drömma om livet. när jag ska sova, när jag sitter på tåget/bussen, när jag lyssnar på musik, när jag kollar ut genom fönstret. ja, överallt sitter jag och dagdrömmer.

jag kan börja gråta as lätt. det är helt sjukt, speciellt till serier. lyckliga som sorgsna tårar.

att jag är jävligt bra på att skjuta fram saker. jag kan till exempel få ett skolarbete som jag har en månad på mig, men kvällen innan det ska in så börjar jag med det och sitter enda in på natten.

att jag är superlat och är världens tröttaste morgon människa.

jag kan koppla vissa parfymer och lukter till olika tider i mitt liv. exempelvis britney parfymen den rosa, kan jag koppla till när jag, julia och johanna var bästavänner och allt vi gjorde då.

att jag på senare tid blir rastlös skit lätt. förut kunde jag bara sitta och göra ingenting, nu får jag panik över det.
jag har jätte konstiga tvångstankar och dom förföljer mig varje dag.
jag är beroende av facebook, men klarar mig utan msn.


jag hade inget att göra så jag körde några visste ni att, inget intressant. men nu vet ni lite nya saker om mig.

snart klar med allt.

jag är snäppet lyckligare just nu, för min snälla syster ska låna ut sitt mobila bredband imorgon. så mina sex timmar kommer kanske gå lite fortare när jag kan surfa på internet, titta på filmer och plugga. hoppas någon snygging sätter sig brevid mig på tåget, hihi. men mamma sa att jag inte fick ge ut min nummer till någon kille denna gång. och till viss del håller jag faktiskt med henne. det vart rätt creapy förra gång, började typ drömma om att han stod utanför. men aja, jag har nästan packat klart och nästan städat klart. sitter och kryssar i min packlista..

ett litet vad

efter ha läst dollyblonds blogg, jag antar att ni läst den? (http://dollyblond.se) Så ville johanna och jag härma lite. Hon och hennes vän CB har ett vad om att dolly inte ska använda löshår och cb ska inte röka. så nu så ska jag och johanna ingå ett vad och vi fick välja vad den andra ska klara sig utan i en vecka. jag ska tydligen klara av att inte ha mascara (hey, inte så svårt) men hon ska klara sig utan hennes löshår. detta ska vi göra nästnästa vecka när båda ska till skolan en hel vecka. vem tror ni vinner, och vem tror ni försvinner?

VS


jag gör det bara för att johanna ska inse att hon är snygg i korthår!

packa lite hit och dit

jag ska packa nu, hihi.
allt som heter stickad ska ner i min resväska. och det är ingen snö i sundsvall, tjoho! åker till "värmen", höhö. som nu ser är jag på lite bättre humör. jag satt nyss och skratta åt en jätte elak sak som jag annars inte skulle skratta åt, hööhö.
först ska jag skriva packlista, sen ska jag packa. tjoho!

jag mår bajs!

läget blir inte bättre, bara sämre. tårar och magsmärta, jag hatar att vara sjuk. ligger ihop rullad till en liten boll i sängen, ont som aldrig förr i magen. töntig som jag är så gör det så ont att en och annan tår faller på kinden. varför nu? varför blir jag sjuk när jag ska åka till sundsvall imorgon? åh, smärta och sjukdom försvinn!!!!!

en sjuk onsdag.

just nu sitter jag här i min säng, jag har precis vaknat. idag mår jag väl inte direkt bättre. gud vad min blogg har blivit en klago-blogg. men det är ju det enda som händer i mitt liv nu. imorgon drar jag till sundsvall och då blir det andra bullar. men idag får jag klaga. ingeting har blivit bättre, bara sämre. idag har min röst börjat tagit stryk. jag låter som en hes gammalrökare typ. om ni förstår vad jag menar. jag har börjat gurgla en svart väska varje timme, som smakar lite underligt. men idag får jag inte lata mig. eller jo mest lata mig. men sen måste jag ju börja packa och städa så det är rent och snyggt när jag kommer hem. när jag på tisdag kommer till skolan så har ju inte varit i skolan på hela 20 dagar.. jag kan ju säga att jag börjar sakna det faktiskt.. :(
nu slutar jag, ska laga lite mat.

sjuk och känslosam

vad är det med min syster och lyssna på massa känslosamma låtar när jag är sjuk? bara jag som blir mer känslosam när man är sjuk? även fast känslosamma låtar faktiskt är bäst.

tisdag

det känns som alla är sjuka, och jag ska ju tydligen inte vara sämre. så jag sitter också sjuk här. det känns värre nu än förut. jag hade feber imorse, och antar att den kommit tillbaka nu. jag hatar att vara sjuk. speciellt förkyld och feber. när näsan bara rinner och rinner och aldrig slutar. förlåt för att ni får så mycket fakta jag ska inte säga mer nu. jag blir ju nästan äcklad av mig själv.
iallafall, det blev ingen skola idag. jag sov hos johanna inatt eftersom hon var ensam hemma, så vi satt och tyckte synd om varandra igår för hon är ju också sjuk. hennes katt var mindra underbar imorse, orkar inte berätta mer än att han lekte med mina fötter, händer och ansikte och att jag sprang ifrån han klockan halv sju imorse. trött och irriterad, japp. idag så har vi inte gjort ett piss. precis som det ska när man är sjuk. imorgon ska jag till skolan, fattar inte att jag gör det. men jag måste.. det gör jag endast för jag går stylist och inte handel. och imorgon får jag träffa min saknade johannat som jag inte setts sen i torsdag? för länge sen va! haha.
för långt inlägg, jag vill bara säga att jag älskar mina vänner. ni vet vilka.
humorn när man är sjuk, haha. den är dålig som fan men rätt snorig.

sjukdom = fuck off.

mår sådär jävla dåligt. snyter mig var femte minut, har huvudvärk, ont i halsen, mår illa, början till feber. yes, det kan ju inte sluta bättre. funderar på om jag ska packa mina saker och åka hem till johanna och kurera mig där. låter skönt, men åka buss. det tar lite stopp. jag har ungefär tolv minuter på mig att bestämma mig, sen om jag ska hinna med bussen måste jag packa. hem till johanna ta en varm dusch, och sen bara dricka varm oboy och prata. ja, fan, man kanske ska ta sig dit trotsallt, så kan vi tycka synd om varandra. nej, jag åker nog dit. så måste packa ner lite nu. hej svejs. juste, tog precis tempen, feber här kommer jag!

jag älskar den!

jag fullkomligt älskar hennes jacka, jag vill ha den so bad.
http://febbs.se/2009/october/dagens-outfit-1.html#comment

22:30

vi lever inte i en perfekt värld, och människor är inte perfekta. vi är väldigt snabba med att dömma folk. låt människor göra sina egna misstag och låt dom själva ta lärdom av det.
 
idag har jag varit en seg sill som tror hon börjar bli sjuk. ont i halsen och hängig. lägg av va. galet skönt att vara ledig imorgon, jag ska sova som aldrig förr. njutaaaaa.

söndag

idag är det söndag och jag måste säga att jag är överlycklig över att lovet inte slutar förens imorgon. för idag är jag riktigt sliten. festat hela helgen. vissligen var det värt det för jag har haft roligt. igår styrde johanna upp det och jag sov kvar där. kom inte i säng förens runt tre någon gång. och jag sov piss inatt, jag vaknade hela tiden, drömde massa sjuka drömmar som gjorde att jag vaknade hela tiden. det blev ljust när solen gick upp för det fans inga persiener, och det var en sjuk dimma imorse. verkligen halloween, haha. iallafall fick jag skjuts av lovisas mamma hem, och det var skönt att slippa bussen. jag är trött och sliten idag (inte ensam om det va?) och jag är ledig imorgon. 
 
 
 
på torsdag är det goodbye vingåker och hello sundsvall. fan vad skönt!

RSS 2.0