...


jag vill citera katarina i big brother och skrika: "jag är så glad jag är så glad jag är sååå glad". samtidigt som jag inte vill ta ut någonting alls i förskott. men jag är så jävla glad endå. kan inte undankomma ett stort leende på mina läppar! jag är så jävla glad, och jag har fan haft positiv energi i kroppen länge nu! Haft en positiv syn på allt. jag har varit ovanligt glad och pigg på senare tid. och nu är jag ännu mer glad. jävligt exalterad må jag säga! men fan, så nervös. jag vill inte skriva ut vad det handlar om än. inte för det är hemligt, men för att det känns bättre när inte alla vet! nu ska jag dra, hungrar ihjäl! pussss.

...

Idag hade vi 60-70 tal på stylisten. alla fick samma frisyr att göra. och här är mitt resultat.


man skulle alltså tupera en "boll" och sen böjja ut topparna för att få en riktigt 70 tals känsla.
det var svårare än man kan tro att få det att bli bra. men jag är rätt nöjd för att vara första gången vi gjorde denna frisyr.

nu ska jag dra, hanna och malin kommer över. vi ska äta tacos och ha myskväll.
vi ska hinna med och sola också, jag är helvetes blek alltså! inte fräscht.
Puss


/sofie.

...

ord som kommit ut i all hast, när jag talat för snabbt.

SÖNDAG


(just nu, ingen vaker syn. but hey. thats me.)

nu är helgen snart över, den har gått otroligt fort måste jag säga. men den har varit hur bra som helst. det var en riktigt bra fredag, jag hade verkligen hur kul som helst. ibland är det faktiskt kul att gå ut i en stad där man känner typ alla människor. samtidigt som det ibland är det som är det negativa med katrineholm. jag måste i vilket fall som helst, verkligen hissa harrys nys åldergräns på fredagar! Äntligen säger jag bara. föresten känns det forfarande som jag är bakis. men tror det är bristen på sömn denna helg. gick inte och la förens fem i fredags och fyra igår. skola imorgon, inget jag ser fram emot. och på tal om skolan, så måste jag plugga nu. ska göra klart ett grupparbete. så det blir inskickat. längtar redan till nästa helg. den är redan planerad! tjohoo. nu ska jag dra. pusshej.


/sofie.

LÖRDAG

sitter just nu ute i solen och njuter. idag blir det en riktig slappardag. det kan behövas efter gårdagen.
uh, jag är sjukt sliten idag. men gårdagen var hur kul som helst. vi började hemma hos matilda, ett gäng härliga tjejer. sen fortsatte vi till harrys. sen missade jag bussen hem. haha, vilken fail. så kom aldrig hem till vingan. gick och la mig vid fem inatt och gick upp åtta. så tre timmar sömn! fyfan. känns i hela kroppen. men det var iallafall massor av folk på harrys igår. så jag kan sammanfatta gårdagen i ett ord kalasbra! ikväll så ska jag hänga med julia. ska köpa mig en påse godis. tycker jag är värd det! föresten vill jag grilla idag. malin gjorde mig suuuugen. men fårse! nu ska jag sluta hääär. pusspåer!


LUGNA FAVORITER

jag brukar knappt kunna sova med musik. men i förrgår ladda jag ner lugna favoriter-appen till min mobil. och har somnat med det i öronen två nätter i rad. hur skönt som helst! nu ska jag tvätta av mig sminket och somna till lugn musik. två lektioner kvar tills helg, hur underbart? för underbart. helgen består av festfredag, myslördag och pluggsöndag. precis som de ska va!
en helt annan sak.. jag vill klä mig i gult i sommar! gult är inte fult.

TORSDAG

nyss hemkommen från skolan, jag har världens huvudvärk. kanske är det för huvudet gått på högvarv hela dagen? imorse stod jag och johanna för idrottlektionen. kul att få titta på och se andra kämpa! dock ville jag nästan vara med själv. sen hade vi klassråd, och nu kan jag säga att jag är insatt. ujuj, eller tagit vatten över huvudet kanske? jaghar idag iallafall gått med i studentkomittén, "klassresa"-komittén och nollningskomittén. men fan jag vill vara med och bestämma så det blir bra. vi ska ha världens bästa sista år i skolan, och sen världens roligaste student! och det kommer vi få garanterat.
mer då? jo imorgon ska jag åka hem till vingan igen efter tre veckor. var hemma typ 12 timmar i söndags, men sen har jag faktiskt inte varit där någe mer på tre veckor. ska bli skönt, och på kvällen ska jag faktiskt festa i lilla kholm. och vet ni vad? för en gång skull är det precis vad jag är sugen på. vi tänkte dra till harrys, det är ju 18 år på fredagar. så tänkte kolla draget. men nu ska jag kolla på big brother. hejdå!

ONSDAG


jag och syster.
idag kom bästa sofia på besök. vi tralla runt på stan och sofia köpte en hel del. jag själv kom hem tomhänt. vilket inte gjorde något. köpte ju lite igår. men det var hur som helst hur mysigt som helst! stötte på malin, rebecca och matilda där nere oxå. dom hängde med upp till mig, och sen käka jag och fia pizza. satt fint! nu har alla åkt hem. så nu chillar jag och cecilia framför teven. plugga eller big brother? tror jag väljer de sistnämnda. pusspåer!

NYTT

jag drog en sväng på stan, fick hem detta plus ett vitt slappt, kort linne. som man kan ha till höga shorts i sommar!



Topp, HM. 149 :-
Blus, HM. 199 :-
Nagellack, HM 39 :-



Nu ska jag dra ut med tjejerna i solen och käka glass och njuta av det underbara vädret!
/sofie.

BÄST

två av de bästa människorna i mitt liv. jag älskar er.
ni är värda guld, hoppas ni förstår hur mycket jag behöver er vid min sida.
och hur mycket jag saknar er när ni inte är vid min sida.
alla behöver vänner som er. hjärta.




lite måndagskärlek. sånt behövs ibland.

/sofie.

SÖNDAG


denna helg spenderades i västerås hos min syster, med trevligt sällskap. den har innehållt fest, mys, shopping, promenader, sola, njuta av vädret och bara vara. blev dock bara en utgång för min del, men det var jätte kul. mådde inge vidare under lördag. brodde dock inte på att jag var bakis. men en fin helg har jag haft måste jag säga. nu ska jag sova, imorgon ringer klockan 05:00. vad gör man inte för att få sova i sin egen säng efter två veckor? längtar redan efter nästa helg. puss.

TORSDAG


sitter i skolan och chillar. pluggar arslet av mig till historia provet. det kommer gå skit. men bättre att testa än att skjuta fram det mer. idrott ute imorse. det var jätte kul, men rättså kallt. efter skolan ska jag ner på stan med hanna och malin. vill köpa någe fint!! hihi. nu drar jag, puss. föresten, invigde min fjällis idag. rättså skönt.


/sofie.

wanted

Jag vill ha hennes tröja. hur snygg och skön ser inte den ut?

sjukt snygg.
vill ha hennes garderob.

/sofie.

betydelsefullt

just nu är jag så jävla nöjd. jag är glad över den jag är och över de människor jag har i min närvaro. de betyder allt för mig. jag har mycket roligt att se framemot, även fast det inte innebär studenten. men som jag diskuterade med malin och hanna igår. att om jag aldrig valt att gå stylist hade jag aldrig lärt känna de underbara människorna som jag träffat här, och hade jag aldrig gått handel hade jag aldrig lärt känna sofia. så alla val man gör medför något. och jag ångrar inte mina val en sekund. för jag har träffat så himla bra människor genom det. ja, som sagt. idag är jag glad! desutom saknar jag mina systrar, och dem får jag träffa i helgen. ser fram emot de! vill avsluta med att säga, att jag har världens bästa vänner och familj. utan er, vet jag inte vem jag skulle vara idag.
kärlek.

ONSDAG


riktigt trött idag, jag och malin delade på en 90 säng inatt. trångt vill jag lova. men när jag vaknade hade hon flyttat sig till soffan. bra att jag snor hennes säng så hon får sova i soffan. anyway, riktigt mysig dag igår. spenderade den med malin och hanna. det blev promenad i vårsolen, tacos mys och soffhäng.
idag har jag degat runt i skolan, sen så drog jag och fikade på esspresso house med lovisa och rebecca. mysigt. åt en chokladmuffins, min favorit! nu är jag hemma i lägenheten igen, kvällen ska spenderas med att nöta europas historia, har största provet imorgon! så ingen tid mer här. puss!


/sofie.

BLÄ

livet är inte alltid så galmoröst.
detta ska jag kunna i huvudet tills på torsdag.
det är europas historia från 1050-1800 talet i stora drag.
känns lite sådär faktiskt.

typ kill me?

 


MÅNDAG


måndag idag. jag känner mig på något sätt full av energi. iallafall när det gäller skolan. jag tog mig upp tidigt imorse och hade historia, vi var endast fyra stycken där. Jag tycker det är rätt intressant när någon pratar om det som verkligen brinner för det. för han kan verkligen förklara så man förstår. sen på hälsopedagogiken så redovisade jag min hälsoplan, vilket gick förvånandsvärt bra. jag är för en gång skull klar, jag har redovisat och skickat in arbetet. jag har en lista på saker jag måste göra, och jag förkortar det. vilket känns så jävla skönt. ska ha pluggdag + tvättdag idag. inte så roligt kanske, men det är måndag. så varför inte? tråkig inlägg. men vafan, det är min vardag idag. föresten är mars min närvaro. har haft grönt på mitt schema ända sen den 1 mars. mer än nöjd!

/sofie.

PULS

gårdagen var hur bra som helst. jag hade svin kul och det var väldigt mycket folk ute igår. imorse var de inte lika kul att vakna upp, men det är ju en annan femma. snacka om att folk gick loss med min cam igår, rätt kul att titta på.
nej, funderar på en promenad nu för att få frisk luft så jag kan tänka klart när jag ska plugga sen. vill inte. men har en redovisning imorgon, och jag ska vara med på den. så jag måste.
som sagt, lite lek med camen.
ångest är onödigt med tid.



/sofie.

IN.THE.CLUB

in väntar lite fina tjejer. jag känner mig rätt taggad.
jag är klar nu, men vägen till det var låååång.
kläd och hårproblem som vanligt, haha.



/sofie.

Dagens nagellack.

2011-03-12_15_18 (MMS)

Dagens nagellack. - testar mobilblogg. (varför bilden blev rutig, vet jag inte)


MITT.FAVORIT.LACK


mitt abosluta favorit nagellack.
jag älskar färgen, och den breda borsten som gör det super enkelt att måla på.
Sugar Rose, Isa Dora. 69 :-


rekomenderas!

JUST.A.DREAM

like.


LÖRDAG

typ godmorgon. vaknade för någon timma sen. jag sov helt själv inatt, först var jag lite rädd men sen somnade jag som en stock. skönt att sova ut lite, ingen som pratar högt på morgonen eller väcker mig innan den går till jobbet.
idag har jag lite att göra. ska börja med en promenad till stan och byta en sak jag köpte fel igår. sen måste jag fixa lite. men nu måste jag röra på mig. tiden rinner iväg. ikväll kommer lite brudar över hit och förfestar, sen drar vi vidare ner på puls. känner att det kommer bli en bra kväll! puss.


/sofie.

WANT

foto: Hanna.

alltså.. JAG VILL HA. behöver jag säga mer eller?
de är från stockholm och säljs i butiken SALT.
gah, want.

ONSDAG

idag vaknade jag av mig själv. så jävla värt. har sovmorgon idag. sen har jag en lektion bara. jag klagar inte. ikväll ska jag fika med lite rara människor. vi flyttade fram semla-dagen tills idag istället. fast jag fick en semla i skolan igår. så jag klarade mig endå. igår umgicks jag med hanna och malin. vi skrattade och pratade. alltid lika mysigt. sen cyklade jag i raketfart hem.
fast det var rätt dött i norrköping klockan tolv på kvällen. förståligt.
nu ska jag fixa iordning mig. hörs kanske senare ikväll. föresten så håller jag på att bli sjuk igen, cecilia smittade över sin förskylning på mig.. dumma unge!


Gårdagens semlor, mums!



/sofie.

DAGENS

någonting annorlunda i min blogg. men varför inte. en dagens look.

/sofie.

STYLIST


idag på stylisten så fick vi göra fejk-sår. det var jätte kul faktiskt. Det här är mitt sår som jag gjorde på Fridas arm. Alltså ni ska veta att det var så jävla äckligt. såg sjukt verkligt ut. när man skulle tvätta bort det, kändes det som man drog bort sitt eget skin. groose. men kul vare. vi fick göra skotthål också. alltså det var det äckligaste jag gjort. fyfan!


/sofie.

FINT!

hur söt var inte denna spets topp? jag vill ha den. eller en liknande. det tänker jag införskaffa mig, så fort jag hittar.
jag skulle vilja veta var denna är ifrån. men det är ett frågetecken.

bild tagen av: Angelica


NYTT inköp

Ear Cuff
49 ;- på Glitter.
/sofie.

PUSS

jag är kass på att uppdatera. jag har haft så mycket annat för mig den senaste tiden. jag har haft en hur fin vecka som helst. och fann inte tid till att blogga då. Lovisa och johanna har spenderat en massa tid i norrköping med mig, och det har varit hur mysigt som helst. puss.

hejpa



ikväll ska jag gå och lägga mig helt ensam. lägenheten blir alltid så stor och tom när man är ensam. fattar inte varför folk väljer att bo ensamma? jag kommer nog aldrig vilja bo ensam. jag gillar sällskap. nej, nu ska jag sova. imorgon har jag sovmorgon. ett ord, värt! puss.


att förstöra för sig själv är det enklaste i livet.

TISDAG

trött som ett as imorse. jag och lovisa var vakna way to long. kom upp iaf. stylist hela dagen. tränade på läppar. alltså svårare än man tror. iallafall när man ska göra det perfekt och använda läppenna och allt. men blev rätt nöjd med slutresultatet. sen så drog jag en runda på stan med johanna. sen ikväll har jag och malin myst till det med lite chokladbollar och mysprat.

såhär mysiga kan tisdagar vara.


/sofie.

RSS 2.0