FREDAG

idag är det fredag igen, vilket inte är så speciellt för mig längre då jag alltid jobbar helgerna. MEN nästa helg har jag tagit ledigt fredag,lördag&söndag. FATTAR NI HUR SKÖNT? det värsta med mig är att eftersom jag är ledig så sällan på helger så blir jag såhär att jag verkligen MÅSTE göra massa saker, kan aboslut inte bara va hemma och ta de lungt. löning idag också, jobbade 95 % förra månaden, alltså nästan 100 % vilket är sjukt bra, men jääävlar så slitsamt. men när lönerna kom och låg på nästan 20 000 kr tillsammans så kändes de mycket mer värt. så nu ska jag sätta sprätt på lite pengar. har ju en del kvar att köpa till lägenheten, mycket småsaker och sen soffa, tvbord och soffbord. mattor lampor och sånt. jag hoppas bara att jag får mina önskemål om att tabort fondtapterna. för ärligt talat så var det så fuuuult. jag är iallafall väldigt förväntansfull över att flytta, känner att jag kommit in i den nivån i livet då jag vill kunna klara mig själv & hellre lägger pengar på saker till lägenheten än på kläder. jag är 21 år gammal, och behöver en större yta att leva mitt liv på en mitt flickrum i vingåker som är de minsta ever.
 
veckan har annars vart bra, spenderat den mesta tiden i norrköping hos hanna & på jobbet. blev utgång på pullan i onsdag, och ack så kul vi hade! älskar att vi är sånna personer som hellre är fåniga och töntiga än leker supersexiga på dansgolvet, många av norrköpingsbrudarna är verkligen sånna. och de ser bara skittöntig ut. nog om de. hemma i vingåker idag iaf, ska åka in till stan och äta med johanna,sofia och matilda vid fyra, och sen ikväll ska jag hem till malin och glo på film och mysa, Bra fredag! no life i helgen då jag jobbar 15-22 imorgon och 13-20 på söndag. på måndag blir det ikea, har redan skrivt en lista på vad som ska handlas.
 
 
nu måste jag hoppa in i duschen! PUSS. 
 
 
snart ny månad och då MÅSTE jag börja träna, inte för att gå ner i vikt (eller ja de skulle ju va en bonus) nej, utan för att mitt jobb är så sjukt stillasittande så jag har börjat få ont i leder och är skitstel, plus att jag har ont i nacke och rygg efter varje arbetspass. så tror verkligen träning skulle va sjukt nyttigt för mig. annars vet jag inte hur min kropp kommer må om 10-20 år.
 

ONSDAG

nu har de redan gått en vecka sedan jag skrev här sist. tiden rullar på otroligt fort.
i fredags var jag ju som sagt i västerås med johanna, vi shoppade lite, vi åt god mat med sandra (frida jobbade sent, vilket var trist) och sen drack vi lite gott för att sedan vandra vidare till krogen. terassen hade fortfarande öppet på pluto, så det var massa folk där, skönt när man är "utomhus" för då blire inte alls lika varmt. iaf, vi hade så sjuuukt kul. haha, träffade ett gäng roliga grabbar som vi dansade med, eller ja, haha! kul vare iaf. när klockan var tre så vare bara att vandra hemåt igen för lite fyllekäk innan vi toksloknade i sängen. på lördagen vare upp och hoppa för att ut och gå eljusspåret, skönt att inte vara bakis. sen blev de soffhäng innan vi drog till ikea och köpte en säng till mig. inte haft en riktig säng på 6 år kanske? så de var väl dags nu. har lixom inte blivit av förns nu eftersom när jag bodde i norrpan hade jag en liten 90 säng.
på lördag kväll åkte jag in till malin, vi hoppade vinet och drog på en rulle istället. the conjuring blev de, det var faktiskt helt okej bra, men inte alls så läskig som alla sagt. så vart lite besviken. vill se en rulle som verkligen är skit läskig som man drömmer mardrömmar av i flera nätter. sov kvar där, sen på söndag for jag till jobbet.
de var helgen, denna vecka har jag mest jobbat, umgåtts med malin, kollat på lägenhet. idag är jag ledig, fett skönt, de dagarna är sällsyntare nu förtiden, de enda jag ska göra idag är att gå ner till vårdcentralen och ta min sista vaccination spruta, skjutit på det ett tag nu, så är väl dags att bli av med de där!
 
de var allt för idag. puss och kram.
 
 
 

TORSDAG

nu är det redan torsdag, och snart har halva september gått. om de fortsätter gå så här fort hela vintern så är jag sjukt nöjd. blev bara fyra dagar jobb denna vecka, sjukt skönt. tog ledigt fredag, så fredag-lördag ska jag spendera i västerås hos min syster. blir utgång, shopping, kvalitetstid och god mat. kan de bli bättre? sen på lördag blir de lite vindrickning hos mallan. sen på söndag äre jobb 16-22. så har en skön helg att se fram emot. idag jobbar jag bara 5 timmar, kommer gå superfort. har precis tränat lite, så är sjuuukt trött i bena. måste verkligen komma igång nu, semesterkilorna måste bort. så säger man varje år, så detta år kanske de är dags att göra slag i saken?
 
köpte biljett till lightsfestivalen idag också, lite halvsponant, men kommer bli sjukt grymt.
 
 
satt och tänkte på sommaren & den där perfekta sommarnatten i juli. jag måste få träffa han igen.. de var typ som i en film, och filmer slutar alltid lyckligt. kanske träffar jag honom igen?
 
 
nog om det. nu ska jag laga mat så jag håller mig hela kvällen, har nämligen ingen rast idag. PUSS:
 
 

Längtan blir kortare om du gör något roligt av den.

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Hösten börjar mer & mer göra sig påmind, och med det får vi lämna sommaren bakom oss. Jag kan knappt förstå vilken jävla sommar det varit. Vädret har vart de bästa en sommar någonsin kan ha erbjudit. & jag har vart massa ledigt & det har vart sjukt skönt. Jag kommer föralltid minnas denna sommar, då dem vart en av de bästa någonsin. Alla platser jag besökt, alla nätter man vart vaken & härjat runt, alla dessa sjukt sköna människor man träffat från Sveriges alla hörn. Jag vill återuppleva de om och om igen! Men nu är det höst & det har sin charm också, så ska försöka göra den till de bästa. Planer än sålänge är lightsfestivslen, magaluf reunion kryssningen, kkv & norlie på pullan, Medina på pullan, födelsedagspresentkryssningen (hihi, den hinns väl med? ;) ) , flytta!!!! (Ska bara få tag på lägenhet, vilket verkar va svårare än väntat) , ja så har lite att se fram emot i höst också. Just nu har jag jobbat ihjäl mig sen augusti började, så unnade mig lite ledigt denna vecka! Jobbar bara 4 dagar, men försöker ge bort en dag så jag bara jobbar 3 dagar, vore sååååå jävla skönt! Nu ska jag väl åka hem till vingan, inte vart hemma sen i fredagsnatt, så är väl dags! Kan ju inte göra mig allt för hemmastadd i Malins lägenhet ;) 

Puss & kram! 




RSS 2.0