onsdag

idag har dagen gått väldigt fort. skoldagen idag var seg till en början men sista lektionen gick jätte fort, blev stora diskutioner och sen vare typ bara flum. jag tror alla fan alla skrattade. min klass känns jävligt bra! vi kommer nog ha riktigt kul dom här tre kommande åren. vinterjackan invigdes idag, det var jävligt skönt ska ni veta. iallafall på morgonen då det var minusgrader ;O  men sen efter skolan fick den hänga på armen. åkte fyra tåget hem och mötte upp johannak vid åhlens och gick vidare mot cofféhouse och fikade. det var jätte trevligt eftersom vi inte träffats på ett tag, så vi satt där ungefär 2 och en halv timme. så det måste göras om! tog tjugo sju bussen hem, och nu sitter jag och tittar på idol. sen äre det dagens man och sen läggdags.
 
 
puss!

onsdag

skolan just nu, vi har svenska. jag jobbar med matte eftersom jag inte har svenska. visst är jag duktig? det går förvånadsvärt bra faktist. men jag längtar inte till jag kommer längre in i boken. och längtar inte till matte C. men idag så vad händer då, antingen fika med johannak eller dra till gymmet i vingåker beroende på om johanna ska till björkvik eller inte. jag vet att du läser detta, så rädda mig från gymmet johanna ;) haha nej. skämt.
  
 
men ska fortsätta nu och hoppas på att en kvart går fort, för jag är hungrig! :D

tisdag

kvällens resterande planer;
* plugga matte (som förövrigt går jävligt bra så jag knappt vill sluta)
* duscha
* se på idol
* se på andra avenyn
* plugga lite till kanske?
* sova jävligt bra.
  
  
träffat sofia idag, det var trevlig som alltid. jag saknar att vi umgås! men vi har bestämt att vi ska skärpa oss nu.

fördriver tiden

nu sitter jag i katrineholm på bibloteket, bara för jag ska vänta på tåget i en timme och behöver internet. det enda stället jag kunde komma på som hade trådlöst var just här.
aja, tåget går om 50 minuter. jag längtar till jag flyttar. antinge till nrkp eller kholm. får se vart vindarna bär mig. 
 
 
nu har jag absolut ingenting att skriva i min blogg. så jag slutar här.
  
happyface today

ego vaa

  
 
- idag gillar sofie att egopixla. hon har svårt att välja kläder. 
  
sofies planer för idag är att träffa sin saknade sofia och ta en fika.
det gillar sofie starkt. bara för hon saknar sin vän.

måndag

nu sitter jag bara här, jag gick upp 07:20 för jag tänkte att jag skulle åka 09:00 tåget men insåg sen att jag inte har lektion förens efter lunch idag. så jag kan åka in till stan senare. men det gör inget att jag gick upp tidigt för då slipper jag stressa idag. det är endå skönt att bara sitta och ta det lugnt på morgonen.
  
HAHA, jag fick just ett privat meddelande på bilddagboken, det lyder såhär:
 
Hej:)
jag vill bli din vän. Skulle vilja vara din tejpfånge ibland när vi är vänner också.. Det innebär att jag är tejpad med silvertejp från axlar till anklar Och då tillgänglig för dig att busa, retas och sitta på och kittlas med mm. Ibland kan vi se på film och då kan jag sitta tejpad brevdid dig i soffan. Det låter väl kul och mysigt? Ibland när jag är fri ska ja passa upp på dig:) ge dig massage, vara fotpall, vara kudde, hämta saker.
Jag är seriös. Ta hand om dig. Peter
  
 
Alltså vad finns det för sjuka människor? hahaha, jag höll på att dö av garv. alltså vad är det där? vet ni en annan rolig grej, jag tror fan han är seriös! hahhahahahahahaha. stackars kille!

söndagsplugg

den enda dagen på veckan jag faktiskt kan plugga är på söndagar. så just nu sitter jag och pluggar. Inte för jag har så värst mycket i skolan just nu. men jag pluggar det jag har iallafall. det bästa jag vet är att ha planering på exakt vad jag ska göra, när jag ska göra saker och när det ska vara klart. jag hatar när allt är huller om buller och när man får lämna in saker när man vill. då blir jag omotiverad. men vet jag att exempelvis den sidan i matten ska vara klar den dagen, då jobbar jag dit och sen kan jag ta det lungt. men då har jag endå jobbat. förstår ni? 
idag har jag iallafall pluggat matte, jag har ju börjat b-kursen denna vecka. så får snart en planering så jag kan börja jobba på riktigt. sen nu hittade jag en engelska uppgift på adela som jag tänkte göra klart och skicka in idag. den ska vara klar tills på tisdag men då är jag redan klar med den. jag har ingeting annat att göra. jag tänkte börja översätta stylist häftet men det har jag inte hemma, så det blir nästa söndags projekt. det ska vara inne den 18 november tror jag. men jag ska försöka bli klar i förväg så jag inte sitter sista dagen och blir galen som vanligt. nej nu ska jag sköta skolan bra! och behålla mina bra betyg. inget G på betyget än så länge, och så ska det fortsätta.
 
 
nej, för mycket ointressant. jag slutar här och fortsätter där jag avslutade!

-

ändrade planer ikväll, men det gjorde ingenting för jag är sjukt trött.

Sept. 25, 2009

man försöker räcka till, men det är inte alltid så lätt.
man försöker för mycket, ibland vill man ge upp.

fredag

skola idag, en lektion. inte direkt jobbigt, men det tar ju hela dagen att pendla. kanske kan hitta en lägenhet snart? vore toppen.
  
 
kvällen ska spenderas med julia, elin och cecilia. vi ska bara chilla, denna helg blir lugn, skönast så.

06:09

bussen går om tio minuter, dags att börja gå.
idag är jag sådär jätte super trött. helt galet trött faktist. fyfan. hann inte plugga igår eller nu, kul. 
idag inviger jag min nya mössa, det är kallt och mitt hår ser förjvligt ut.
  
aja, måste dra nu! hejdå!

onsdag

skola idag som vanligt, hem, åka till julia. trevlig dag.
här sitter jag och loggar in på facebook och ser sanne's status, Helvete!! två muntliga redovisningar i engelska imorgon som jag toltalt glömt bort. jag hatar engelska. aja, får väl börja nu. den ena ska jag prata om mig själv i tre minuter, eller ja man får prata om valfritt ämne, jag väljer mig själv. då behöver jag bara ha stödord. det andra ska jag prata om en artikel om ett barn som gjort något bra eller dåligt i för världen. aja, nu måste jag komma igång.
puss, jag är tröttast!

spindlar borde dö!

euw! jag får panik av spindlar. igår så kröp det en på väggen bakom mig i vardagsrummet, inatt vaknar jag av att linda skriker för det är en spindel i hennes rum. och nyss så kröp det en spindel i min säng när jag LÅG där. vad vill dom oss? tre spindlar på bara två dagar. ska jag våga sova inatt utan att behöva oroa mig för det ska krypa en  spindel på mig? jag är dödsrädd för spindlar ;O;O har spindlarna byggt bo i vårat hus?!

lösenordskyddat!

Detta inlägg är lösenords skyddat,
vilket betyder att bara dom med lösenord kan läsa inlägget.


säg till om ni vill ha lösenordet, så avgör jag om du kan få det.

<3

det finns alltid en person som bryr sig om dig, en som gråter när du gör det,  någon som du kan ringa till vare sig natt eller dag och det finns alltid en person som aldrig skulle klara sig utan dig. du har stor betydelse för någon, glöm aldrig det!

cred till denna tjej!

jag tycker det är så tråkigt när alla fjortisbloggare med sitt dryga sätt kommer upp på topplistorna på bara en sekund. bara för att alla läser deras bloggar för att skratta.
jag säger bara cred till denna tjej som klär sig superfint, allt är superglad och har en bra syn på livet. hon är värd att vara högt på topplistan.
jag citerar från hennes blogg: "Ta livet som en gåva( är inte kristen..) och tänk positivt. Livet är alldeles för kort för att bry sig om små saker. Jag är verkligen lycklig varje dag, jag älskar mitt liv så himla mycket så det inte går att beskriva. Det klart man kan vara sur, bråka med sin kompis eller bara ha en skitdålig dag, och det får man ha för det är mänskligt. Men klaga aldrig på ditt liv, för det finns de som har det så mycket sämre än dig själv. Tänk på det.♥" -http://febb.blogg.se/
  
  
Hon har helt rätt, man ska inte tänka på småsaker hur svårt det än är. Tänk vad mycket du skulle ångra dig när du är äldre att du inte levde ditt liv när du var ung och hade chansen.
  
  
Visst alla gör misstag, men ett misstag blir en lärdom. och om du gör om ett misstag, gör du definitivt aldrig det igen.
  
Jag kanske ska sluta tänka och börja göra något åt sakerna istället?

söndag

idag är det söndag, och imorgon är det skola. inte för er i katrineholm, buhu. ursh, jag är fortfarande bakis sen igår. men det är väl bara rätt åt mig antar jag! gårdagen kan jag förklara med en väldigt trevlig kväll och mycket alkoholintag. helgen har iallafall inte varit lugn, det gillas. nästa helg blir en lugn helg, bara säga till om ni vill komma över och se på film :)
   
  
idag har jag och min syster varit på bio, flickan som lekte med elden, bra film, men dåligt slut, hatar det!
  
  
  
puss och godnatt

(y)

inga sura miner ikväll, för nu kör vi!
  
jag är så grymt taggad, och det är mina vänner också. så ikväll då jävlar, jag citerar lina; imorn ska vi inte komma ihåg något!!
  
  
ses ikväll!

fredagsnatt

jag kom nyss hem ifrån katrineholm, det blev en kväll hos madicken med girlsen. vi satt och sällskapdrack lite och bara pratade, det blev en jätte trevlig kväll. drog ner ett tag på stan och träffade lite folk, sen drog vi hem. så nu sitter jag här. Jag ska banne mig snart sova. jag tror jag ska träffa sofia imorgon, jag hoppas iallafall på det. vi ses allt för sällan, utgång eller inte imorgon. bara jag får träffa sofia så är jag mer än nöjd. ialllafall väldigt kul och trevlig kväll ikväll. 
dags för sängen, smsa om det är något. puss
             
ursh, hatar att ha folk jag inte känner på msn, jag hade bara folk jag kände förut, nu på senare tid har fan tusen människor addat mig, har ingen anning om vilka det är. men en kille är norsk och är helt besatt av mig. urk, ska blocka alla jag inte känner. sen ska jag även blocka alla som fjortisloggar. HATA...

fredag

just nu sitter jag själv i våran underbart sköna soffa i skolan. alla andra har lektion, men eftersom jag är lite bättre så har jag inte det. nej, men dom har matte och den kursen har jag avslutat. det är rätt ensamt här, men skönt. dom slutar om en halvtimme, då äre lunch, gott. efter jag hoppas det blir gott. johanna har försvunnit? eller inte bokstavligt talat, men hon är inte i skolan och svarar inte i sin mobil när vi ringer eller smsar. så, johanna vart har du tagit vägen?

aja, jag har iallafall varit på sats nu på morgonen och tränat för att fördriva lite tid eftersom jag måste åka nio tåget till skolan för att det inte finns någon buss som matchar elvatåget. så är det att bo i vingåker.

ikväll hoppas jag på utgång om vi hittar något trevligt ställe. annars blir det jag, julia och johanna ikväll.


aja, nu har jag absolut inget mer att skriva om. hejdå!

torsdag

feeling great, nja kanske att ljuga. det var länge sen jag var såhär trött på morgonen. jag ville bara sova vidare, ha sovmorgon. men det var bara stuffs man hade för sig på handel. så nu sitter jag här fryser jätte mycket, ont i halsen och börjar bli förkyld. neeeej! men man kan väl inte annat än det när halva familjen är sjuk. aja, ska gå till bussen om fem minuter, och om jag ska sova! fyfan, jag somnar nästan här. men dagen är rätt skön, stylist hela förmiddagen till lunch, sen dra till sats eftersom jag inte har någon svenska och sen slutar dagen med äcklig engelska, det är den som segar ner hela dagen, slutar 10 i fyra. ska träffa johanna ikväll, det var ett bra tag sen kan man säga.

skolfoto problemet varje år

 
jag har problem med mitt val av kläder och frisyr, lockade halva håret för att se om det skulle vara lockigt ( det är därför det är lite platt och lite lockigt på bilden) men definitivt platt, frisyr sen? vanligt typ.

tisdag

jag lyssnar på musik och nördar sönder låten walking in memphis, det är min klass fel. dom nördar den jämt i skolan, spelas den inte i högtalarna så är det alltid någon som sjunger den. men vad gör det, den är svinbra!
idag så har jag varit i skolan, lala. en lektion idag inte så jobbigt enligt mig, eller vad säger ni? hann med 14:33 tåget hem, mamma hämtade mig, jag övningskörde hem. köpte nytt tåg och busskort som gick ut idag. sen träffade jag julia. vi hade jättekul som vanligt, tog helt snea kort alltså. HAHA. inget vi känner för att bjuda på. 
imorgon äre skolfoto? åååh. hela norrköpings friskolar ska vara i samma katalog. ohey dags att se bra ut! 

(Y)

det är sjukligt vad tiden går fort egentligen. nu har jag redan avklarat en hel månad i min nya skola. och vet ni vad? jag trivs galant. jag tycker inte ens det är jobbigt att pendla. det går faktiskt riktigt bra. bättre än vad jag trodde det skulle göra om jag ska vara ärlig. men det rullar på så bra som det ska, skolarbetet, klassen, letar fortfarande lägenhet. ja, det är som det ska vara. jag har avslutat och raderat mattematik a vilket leder till tre sovmorgonar i veckan. det tackar vi för! nu kommer jag klara det ännu bättre. Nu längtar jag till hantverkstekniken drar igång på riktigt, alltså att vi får lära oss massa nya saker. Och jag längtar till helgen för då SKA jag ha riktigt jävla kul. och kanske ska jag avsluta helgen med bio på söndag? flickan som lekte med elden, någon som vill se den med mig?
aja, sleeptime nu.

måndag

en kort uppdaterning får det bli, måste hoppa in i duschen.
idag har jag;
* blivit skit sur då bussen inte dök upp imorse, vilket gjorde att jag inte hann med tåget till skolan. som i sin tur gjorde att jag inte hann träna och missade första lektionen.
* skrattat mycket idag
* haft stylist, nice som vanligt.
* väntat på tåget i evigheter och skrattat åt alla människor som ser udda ut.
* övnigingskört
* gått till badhuset och upptäckt att det var stängd (dålig dag för träning idag)
* gått en lång promenad med lovisa
och nu ska jag duscha och sova.

cp faaaan

bloggdesign grejjen är cp, vet inte hur min design ens ser ut just nu ;O;O

hejdå

bild tagen i onsdags precis innan jag åkte och klippte mig.
rip mitt slitna hår och 1 dm. snyft. och nu har jag kortast luggen ;O

söndag

nu är det sista dagen av helgen, och jag sitter här och har precis blivit klar med frågorna i försäljning och services boken. det är skönt, för det är inte direkt roligt men måste göras.
idag då, så ska jag ta en promenad lite senare. sen ska jag även övningsköra. sen börjar säsongstarten av one tree hill som absolut icke får missas.
sen ska jag städa klart mitt äckliga rum också. det är minnsann tråkigsöndag idag.
PUSS

heydär


sovmorgon måndagar, tisdagar och fredagar.
slutar tidigt måndagar (beroende på hur fort vi jobbar), tisdagar, onsdagar och fredagar.


det kanske inte är blir så jobbigt, speciellt inte när jag flyttar.

mja

Jag tänker inte oroa mig över människorna från mitt förflutna
för det finns en anledning till varför de inte kommer finnas i min framtid...

fredag

jag köpte en ny mössa idag, rätt cool. och perfekt för dåliga hårdagar eller?
nu ska jag ut, hejdå!

<3

jag vill bara säga att jag älskar min familj. ni är underbara och bäst. jag trivs så jävla bra med er. jag är så himla glad att jag har fått en sådan bra familj. ni finns i alla lägen.
ta vara på alla personer i er omgivning och alla människor som betyder något för er. för det kan på ett ögonblick tas i från dig. jag älskar er alla.                                                                                                                                           
vakna aldrig upp med ångest, det finns alltid en anledning till varför det som hände faktist hände.

torsdag

urk vad svårt det var att komma upp imorse. jag satt uppe och kollade på män som hatar kvinnor, som jag lånade idag. den var faktist rätt bra, men trodde den skulle vara bättre. så blev lite besviken, grät inte en enda gång. så jag blev inte berörd av den. jag var även hos frisören igår, klippte av 1 dm, uuuh. jag hatar att klippa av. men det är väldigt fräsht nu. så det är värt det.
nu har jag stylist lektion hörs senare!

onsdag

klipptid kockan 18:00 - längtar, alltså absolut inte!

tisdag

nu är jag nyss hemkommen från katrineholm. först var det skola till klockan tio över två. skoldagen gick jättefort faktist. efter skolan gick jag och matilda till tåget, köpte en cola på vägen. som även blev lite skakis, HAHA, alltså tågresan, vad säger man. jag har nog aldrig skrattat så mycket. vi var så jävla oseriösa så det finns inte. för lite sömn och lite sockerkick! sen väl i katrineholm efter att tåget blivit försenat 20 minuter så träffade jag upp sofia och tåg en paj och hade lite catch up. Satt och pratade i ungefär två timmar, sen tog jag bussen hem. Jag hittade även en cool mössa jag ska köpa imorgon, den är ganska kul. därför måste jag ha den. så våga inte köpa likadann.
                                                                                                                                                                 ikväll är det idol och andra avenyn, MISSA INTE!
   
mer bilder finns absolut, men orkar inte lägga upp fler. haha, dom andra är sjukt söta desutom.
PUSS

måndag

jag har testat en volym master för första gången. den ger faktist volym, så en sånn ska jag ha. för mitt hår behöver volym!
idag så fick jag skjuts hem och till skolan, sjukt skönt. skoldagen gick galet fort. hade data, som vi gjorde snygga bildspel på, satt och skrattade as mycket åt våra bildspel. as snygga! sen hade vi stylist. jag fick jobba med någon tjej som jag inte vet vad hon heter faktist, jessica tror jag. jag gjorde en uppsättning på henne som enligt mig blev ganska okej faktist för att vara nybörjare.  sen gick jag ner på stan där min familj var och köpte en kalender och mcd mat. mumma. nu på kvällen har vi bara setat här och testat att pärla lite. det blir rätt coolt.
 
 
puss och kram

underbart!

sovmorgon imorgon, kan det bli mer skönare? aldrig.
och åka bil till och från skolan. det är underbart till max.

nya örhängen

jag glömde säga att jag sprang in på åhlens en snabbis när jag kom från skolan i fredags och köpte dessa jättesöta rosett-örhängen. dom kostade mig 39 kr. inte alls farligt.

sö-söndag

 
haha, snyggt. jag har ingen att göra förtillfället. vi har precis grillat och ätit, vilket var gott. men nu är jag så mätt att jag knappt kan gå. min syster har hittat något program som man ska skriva så många ord man kan på en minut. och det ganska beroende framkallade. så vi sitter här och tävlar. och jag har högst klarat 38 ord på en minut. rätt dåligt. så försöker slå mig själv. men måste fan sluta göra saker som ger mig beroende. haha. börjar få ont i huvudet för min syster skriker och typ skäller massa för hon leker med sin webcam.
nu ska jag göra annat roligare saker.

söndag

nästan nyvaken, gud vad jag älskar att vakna sent när man annars går upp så himla tidigt i veckorna. igår blev det en myskväll ute på altan med familjen. vi drack drinkar, åt tilltugg och bara pratade med tända ljus. jag älskar sånna lördagar då man bara tar det lungt. 
tog kort på en av drinkarna, den heter piggelin. och är super god! sen drack jag lite mjölkdrinkar också. det är supergott.
men idag då. då kommer mormor hit och grillar. för hon hade inte grillat någon gång nu i sommar, så då ville hon komma hit och bli bjuden på grillat. det gör inte mig något, jag ääääälskar grillat! det godaste som finns.
aja, nu ska jag skicka lite mejl till min lärare, så måste sticka. puss!
   
- söt tjej egopixar lite. haha, snygg jag är i min systers nördbrillor. nja, inte direkt min stil.

p&l

 
idag bestämde jag mig för att klippa bort mitt peace and love band 2009. det var exakt 70 dagar sen vi åkte hem därifrån. peace and love 2009 är ett minne för livet. och jag längtar redan till 2010:s peace and love. aja, nu behöver mina vänner inte klaga mer på att jag ska klippa bort det. nu är det borta och nu har jag ett fint vitt streck istället. måste sola solarium så jag får bort mitt vita streck. något saknas på min arm, det känns jätte tomt..

lördag kväll

idag vaknade jag sent, mycket skönt. klockan var ungefär tolv när jag klev upp. var vaken till ungefär sådär halv tre inatt och satt och pratade med min syster. nu har jag precis ätit frukost och städat och dammsugit hela vardagsrummet. så hoppas mamma märker det när hon kommer hem. för det var faktist jävligt jobbigt. men det var sjukt stökigt så var tvungen att göra något åt det.
idag då, då är planerna att träffa lovisa. vad vi hittar på är en annan femma, utång kanske, hemma kväll kanske. vi får se vad kvällen bjuder på. 
PUSS
blir galet på mitt internet på denna data, jag kan skriva sjukt långa inlägg och sen stänger hela internetsidan ner sig, bara så där (?)

:)

jag älskar fredagar, men nu är jag galet trött. hoppas morgon dagen bjuder på många härligheter. för jag orkar inte hålla mig uppe längre snart. så godnatt sötisar. igonera att mitt hår är ruffsigt på bilden.

skuuulan

  
  
jahapp, så kul kan man ha i skolan. äntligen helg, jag har längtat. fast denna vecka har gått galet fort. och hoppas att dom tre kommande årens veckor kommer att gå lika fort. och vara händelserika och roliga, men framförallt lärande. nu ska jag gå en riktigt riktigt lång promenad med josefin, och sen äta godis och mysa ikväll. wanna join? haha. imorgon ska jag träffa lovisa, som förövrigt är på håkan nu. och om jag är avensjuk? ja, såklart jag är. tänker på p&l, han avslutade hela festivalen och var grym. känn ingen sorg för mig göteborg.

yes

jag är typ såhär jätte glad just nu för jag har sovmorgon imorgon. jag kan faktist gå upp klockan kvar över sju imorgon. och är jag överlycklig. på tre veckor förutom helg har jag gått upp kvart över fem. detta betyder att jag kan gå upp hela två timmar senare. och bara behöver vänta tio minuter på tåget i katrineholm.
jag mår typ så bra just nu. lyssnar på musik och bara njuter.

"hår-rosetten"

jag tycker detta är så sjukt snyggt, lady gaga kör stenhårt på  "hår-rosetten".

men i vilket tillfälle är det läge att ha den? 

torsdag

och nu sitter jag här som vanligt och väntar på att skolan ska starta.
jag var så galet trött imorse visste inte riktigt vad jag skullle ta vägen. jag vaknade knappt av klockan. hann knappt äta frukost och inte platta håret eller något. så det är tur att jag går stylist då, så det är bara att dra till skolan och fixa sig. här har vi ju allt. 
jag har egentligen ingenting viktigt att skriva i min blogg. det mesta som händer i mitt liv just nu är att jag är i skolan, som jag förövrigt tror jag kommer trivas grymt bra i. ingenting är negativt än så länge. och för en gång skull är jag taggad på att börja skolan. så taggad att jag inte ens orkar klaga på att jag pendlar längre. visst jag måste gå upp tidigt. men just nu känns det som om det är värt det. jag är positivt till skolan nu. jag längtar till praktiken och allt.
aja, inge mer skolprat. det är ju egentligen inte intressant för er.
bara en dag till helg. och helgen är redan planerad lite. eller jag ska träffa julia och johanna på fredag och lovisa på lördag, utgång vet jag inte om det händer ännu. men en dag ska det väl bli så. det är kul och gå ut och träffa folk, speciellt vänner man inte träffar så ofta.
aja, gud vad långt inlägg. nu ska jag socialisera mig med dom andra!
PUSS
nej, jag har inga nya bider, så en gammal bild är väl bättre än ingenting alls? :)

cambilder

   
HAHA; webcamen kan ju göra en grå dag rätt rolig trotsallt.

massage

har ni någon gång testat denna massage-sak?
jag lovar känslan är as obehaglig. ni måste testa, känslan är endå ganska skön. men man kan inte tro att det känns så. haha. det är stört.

RSS 2.0