Vibration.


slog till och köpte en vibrerande mascara, ska tydligen vara superbra!
jag ville självklart testa.




jag köpte även en mysig tröja, en bh, nagellack och foundation!
ikväll blire mys med tjejerna, sällskap spel står på schemat. hur mysigt?

29 dec.



for me it isn't over.

hejsanhoppsan

julen är över. vilket känns dötrist. julen är verkligen mysig. en bra högtid då man visar omtanke och gemenskap. Fick i princip allt vad jag önskade mig, det jag inte fick har jag hunnit köpt nu efter jul. så allt på min önskelista äger jag numera. lycklig tjej. min fina familj. bortsett från blåsten så lever jag. har skrattat så mycket de senaste dagarna att jag har ont i hjärtat. (fråga mig inte varför). har jobbat julhelgen också, gick ju finfint, bortsett från idioter. men har ju fått skratta åt sköna kunder också. missade inget på juldagen med tanke på att harrys fick strömavbrott. tänkte gå ut i norrköping på juldagen istället, men ångrade mig precis i sista sekund. tyckte inte jag skulle hinna. men ångrade mig sen iaf. typsikt mig. jag har inte festat sen.. 3 december. inte likt mig. bra att det är nyår i helgen så jag får anledning till att festa till det lite. jag är så taggad på ett nytt år! 2012.. kommer fanimig bli mitt år!

föresten är jag glad för att media markt personalen är så jävla trevlig, vips så har jag nu äntligen en kabel till min kamera. det betyder att jag ääääntligen kan göra mitt vinter 2011/12 album! yej, ta kort på fulla människor och lägga ut på facebook, de är min grej!

collar tips.

dessa säljer vi på vårat UF just nu, http://justforyouUF.webblogg.se




jag älskar dem. Har själva ett par i silver, och ska köpa ett par i guld.

:)

nu är johanna och jullan hemma i sverige igen. så nu är allt som vanligt. imorgon börjar julhelgen och även jobbhelgen. ledig julafton iallafall. jag älskar jul, så är glad att jag får fira den med min familj och inte i kassan på hemköp. juldagen som är den absolut enda dagen man verkligen vill ut, då ska jag sitta i kassan. får helt enkelt hoppa juldagen igår. vilket känns som världens tråkigaste. anyways. nu ska jag sova, kommer hem tolv imorgon natt, då ska jag slå in julklapparna, för de ligger hemma i lägenheten just nu. GUD vad jag är sugen på att resa, på tal om något annat.


pussssss.

nytt år, nya tag.

high in life.


vart är energin när man behöver den som mest?
jag tror den försvann någon gång i höstas.


min studentmössa betalades idag, LYCKA.


jag tror jag behöver det nya året. jag har redan tre stora saker att se fram emot.
20 årsfest, Avicii i globen och STUDENTEN.

19 december



nu har jag klippt av någon centimeter. och fixat till formen på håret, plus tunnat ut lite. känns så mycket bättre än innan! äntligen en frisör man kan lita på, där ska jag fortsätta klippa mig! nu är det inte heller ojämnt, ska aldrig mer klippa mig där jag klippte mig innan. rekommenderar dem verkligen inte!!


nu ska jag sova, natti.

nyårs-outfit


såhär snygg ska victoria törnegren vara klädd på nyår.
jag vill med vara så snygg!

16 december

jag har inte hunnit uppdatera något. min vecka har varit väldigt fin. vart med människor jag tycker om. idag hade jag sista praktikdagen för detta år. fick en jättesöt present av min handledare, som hon varit och köpt själv. hur underbar? sånt uppskattas verkligen! jag stod i kassa ungefär hela dagen. hur mycket folk som helst, och massa inslag av paket. Men det är hur kul som helst att lära sig nya saker. nu börjar mitt jullov. och det skulle firas in på harrys, men riktigt så blev det inte. istället blev de mys med familjen i soffan framför svenska hjälte galan, och hur många tårar rann inte? i en värld av idioter, finns det fortfarande underbara människor. folk som sätter sitt eget liv och ego åt sidan, för att hjäpa andra. sånna människor är verkligen värda att hyllas. jag önskar fler människor var som dessa människor.

pusselipuss.

ny.tröja


kolla vilken fin färg det är på min nya tröja.
köpt på vero moda.

11 november.


(muuuums, joans mat.)

jag har varit ute i princip varje helg sen sommaren. men denna helg tog jag faktikst en vit helg. och helgen har varit hur bra som helst. i fredags så hängde jag först med jullan på eftermiddagen, sen på kvällen drog jag in till katrineholm till lovisa. vi hänge i hennes soffa hela kvällen, pratade om allt mellan himmel och jord. skrattade och hade almänt mysigt! adam kom förbi ett tag på kvällen också. åkte hem runt två. sen på lördagen åkte jag till marieberg med pappa och jonny. tittade ut julklappar, valde ut julklappar, köpte julklappar och lite till mig själv. när vi kom hem så åt vi familjemiddag tillsammans, köpte hem mat från joans eftersom mamma och pappa varit gifta i 22 år. senare på kvällen åkte jag hem till jullan, där arvid och johan också va. vi tittade på film och avslutade kvällen med sällskapspel. man underskattar sånt! jag förlorade men var glad ändå. åkte hem vid ett och sov. idag ska jag hänga med lovisa. imorgon åker jag tillbaka till norrpan för min absolut sista vecka detta år (!!) aja, nog om det. dags för frulle nu, tog lite sovmorgon!

kära.tomten


jag vill ha coller tips, hur fint till en vanlig vit skjorta?

myskväll




blev hemmakväll. och det är jag mer än nöjd med. hängde hemma hos lovisa. vi har haft en jättemysig och trevlig kväll. adam kom en stund också. nu är jag för pigg för att sova? men ska väl krypa ner snart, ska till marieberg imorgon, som de verkar som att alla ska.. fullt ös i butikerna! ska gå runt, hör och häpna, ensam! tycker det är lättre att shoppa själv ibland. speciellt när det ska köpas julklappar. då behöver jag bara tänka på mig själv. självklart åker pappa och jonny med till marieberg, men de får springa i egna affärer. nu ska jag sova så jag kommer upp. puss och kram.

iphoneskal


bara att se de här skalen, får mig att vilja ha en iphone.
så himla fina v

9 november

utgång eller inte ikväll? kanske ska köra en vit-helg? var ju ett bra tag sen, mamma och pappa skulle iallafall bli glada. frågan är vad jag ska göra om jag inte går ut? jaja, nu ska jag klä på och träffa jullan. pusssss!



kolla vilken mysig pälskrage jag köpte igår när jag var på hm. 134 ;- (149 ;- ordinare, 10% rabatt för alla medlemmar.)


vad hände med att spara pengar..? gick åt helvete.

8 november


you learn.

gårdagen bestod av skola 10:00-14:45, sen jobb 15-20. tuuur att man bor och går i skolan så nära sin arbetsplats. så det inte tar långt tid att ta sig dit. ser mitt jobb från fönstret. yes, det är skönt. skönt att bli lite inringd också, jag behöver pengar. jag blir så glad för mina arbetskollegor ger mig beröm, och säger hela tiden hur trevlig och duktig jag är. att vissa ringer in mig i första hand om det krisar. det gör mig glad. iallafall helt slut gick jag från jobbet, packade ihop mina grejor och åkte hem till vingan. så nu är jag i vingåker vänner! dagen ska spenderas genom att först träffa anna över en fika eller matbit. sen träffa lovisa ikväll. det ska bli mycket fint, att träffa två saknade vänner på en och samma dag. imorgon ska jag hänga med jullan hela dagen, och troligtvis harry på kvällen. lördagen kanske jag drar till boda borg med ett gäng. och kvällen slappar jag. söndagen kanske jag åker iväg någonstans? blir en fin ledighet iaf.

en annan rolig sak jag tänkte på när jag ser kortet här över är att jag sa till mig själv; jag ska aldrig bli blond. tyckte jag aldrig skulle passa i det. nu säger folk till mig att jag aldrig ska bli brunett. att jag är snyggare i blond. hum.


pussssss.

:)

pluggat. och det har gett resultat. ligger inte efter med något i skolan just nu. glaaaa tjej. nu är jag värd lite tacos. dock måste jag laga det själv. skulle vilja ha det serverat för att jag vart så duktigt.


kolla föresten. detta blandannat köpte jag förra veckan. I reaaally like.

skjorta (skrynklig, jag vet) monki 300 kr. halsbandet är från glitter för 169 kr.

känns som jag göra av med på tok för mycket pengar. lönen är välkommen nästa vecka vill jag lova!

5 november.

helgen är över. och lika deppig blir jag varje gång. helgen var kalasbra. på lördagen kom det ett gäng tjejer hit, vi drack och hade de trevligt. sen drog vi ut på puls. hela kvällen var.. galen! jag drack nog några glas champange för mycket. var väldans kalas. men kul, det hade vi deffenitivt! var inte lika på topp dagen efter när de var dags att dra till jobbet. men avverkade sex timmar på jobbet utan problem. alltså, jag sitter verkligen och garvar åt lördagskvällen. vilken flippad kväll. hahaha. fyfan. folk kan verkligen roa en!

nu ska jag göra något vettigt istället, typ plugga som jag skjutigt fram i sådär två veckor. hörs. pusss!

http://hannalicious.devote.se/



denna vill jag också hänga in i min garderob.
har jag sagt hur mycket jag älskar silver och guld modet just nu?

köpte mig en neccesär och en i silver iförrgår. fint(!)
nu vill jag ha något i guld. typ denna kofta ovan!

2 december

pratik 10-16, jobb 16:10-20:00. klart man har vart stressad idag, fyfan. men vad gör man inte när det krisar på jobbet. en fredagkväll.. drog iallafall hem till hanna och malin efteråt och jäste i soffan. men klart man har ont i magen nu, fyfan. stressen är inte bra för mig. äntligen får jag sova, och så får jag sovmorgon. FAN VAD GÖTT. imorgon äre fest. wey!

Silvershampoo




jag köpte detta silvershampoo. hejdå gula toner i håret!
hårvårdsbaren, 199 ;- (rea just nu, 99 ;-)



mer har jag självklart köpt, visar imorgon!

Inhandlat


Rengöringslotion och Ansiktskräm, L 300. Apoteket.
nu ska jag trolla bort min torra hud!

veckan har jag spenderat med mina vänner, vi har hängt en del på stan. jag har blivit sådär 1500 kr fattigare, men några saker rikare. exempelvis det jag visat i detta inlägg. nu väntar en pratikdag och sen helg. som jag längtat!

RSS 2.0