Lördag

Igår så tog jag tio i nio bussen till stan, där det började hemma hos ivana först med bara tjejer och sen kom det några killar. Spelade lite buss, jag har aldrig och dansade. Sen drog vi vidare mot david, där det blev ännu mer dans. Det blev en super kul kväll, rätt galet faktiskt! nattbussen hem , och sen nattkäk och sen somnade jag gott i min sköna säng. Idag ska jag bara chilla lite och ikväll blire fest igen. lite utklädd måste man vara? hum, vad ska man hitta på? det är frågan. jag tror jag skulle sova kvar i stan inatt, så det här blir väl typ mitt enda inlägg idag. ha en bra alla helgonas helg!
 
 
Bye!

gårdagen.

igår åkte jag med mamma och hennes väninna till katrineholm. dom hade någon ladies night, så alla affärer var öppna till åtta. Jag fick med mig en brunkräm hem, och en jätte skön och snygg stickad tröja med pälskrage från inget mindre än kappahl. ja, jag tror knappt det är sant. där har jag inte köpt kläder sen... femman? men jag hittade lite snyggt där faktiskt som jag provade. men köpte bara den stickade. Det var ju rea också, super! 
 
 
jag hittade bilderna på internet, så dom är inte tagna själv.
 
snyggare i verkligheten, kappahl, 224 :- (hon i kassan slog fel, den skulle kostat 299 :-)
 
 
 
Sen efter jag kommit hem drog jag och johanna direkt till elin. sen vid halv ett åkte vi hem och sov! idag så kommer sofia lite senare och hämtar lite, sen efter det vet jag inte vad som händer. en helt oplanerad fredag...

torsdag

jag gick och la mig klockan fyra igår. jag kunde verkligen inte sova, jag var hur pigg som helst. när jag väl somnat så började jag drömma mardrömmar, kan det bero på att vi var ute på spökjakt inatt med bilen? Linda hade ont i hjärtat för hon blev så rädd, HAHA. Och påtal om drömmar. har ni någon gång känt skuldkänslor när ni vaknat för att ni gjort någoting i en dröm? det gjorde jag i morse. Desutom vaknade jag med världens huvudvärk för att jag drömde att jag högg nycklar i någons huvud, alltså det var helt spårade drömmar. Jag kan inte ens minnas senaste gången jag drömde mardrömmar? jag trodde jag växt ur det stadiet för när jag var liten var mardrömmar dom enda drömmarna jag drömde. och samma drömmar återkom hela tiden, så jag hade jätte svårt att somna då. sen försvann det. konstigt det där. iaf, nu sitter jag här och chillar, ska snart börja fixa mig, sen ska jag ta ut hunden, sen ska jag med mamma in till stan. ikväll hoppas jag på lite girlsnight. drar nu!

csn kortet

jag vill ge er ett tips som många faktiskt inte tänker på. men vi som studerar på gymnasiet får ett kort som heter csn kortet, som erbjuder en massa rabatter och fria frakter från vissa hemsidor. Har ni till exempel lagt märket till att csn ger oss fri frakt plus 10 % rabatt på nelly.com? så passa på nu! innan ni skickar hem massa saker, titta på csn:s hemsida om du kan få fri frakt. kanon smart tycker jag!

jag ångrar mig inte alls!

jag sitter här mitt på natten och tänker på skolan. även fast det är lov så är skolan en stor del av mitt liv eftersom jag spenderar fem dagar i veckan där. Jag tänker på att jag själv valt att gå om ett år eftersom jag gick handel och jag inte trivdes med den linjen så valde jag att byta för att få ett nytt hopp med att trivas. Sista terminen i ettan var skolan en pina verkligen. Jag ville hellre ligga hemma och sova än att gå till skolan och göra något jag inte trivdes med. så en dag bestämde jag mig att jag helt enkelt inte pallade. jag kan säga att det inte var ett lätt val, deffinitivt inte. Jag hoppade fram och tillbaka med mitt val hela tiden och visste inte hur jag skulle göra. varje gång jag har hört om någon som inte tar stundenten det året den kunde göra det har jag sagt; det skulle jag aldrig palla. men när man väl är i den situvationen försåtr man på ett annat sätt. Jag valde iallafall att hoppa av handel, byta till en ny stad och gå en ny linje. jag valde stylist i norrköping, vilket även betyder att jag kommer ta stundeten 1 år senare än vad jag hade kunnat göra. alltså så tar jag stundeten år 2012 medans jag kunnat göra det 2011. Men än så länge har jag faktiskt inte ångrat mig ett dugg, jag trivs jätte bra med min klass och min linje. och jag tror det kommer bli bättre hela tiden. vi kommer lära oss mer, vi kommer komma ut på praktik efter jullovet, vi kommer öppna en egen butik/salong i skolan som vi elever själva ska driva. vi är en liten skola som med åren kommer bli riktigt tajt och jag tror vi kommer tycka om varandra. jag kan helt enkelt säga att jag trivs där. och jag vet att just det året jag skulle gå i trean kommer kännas surt, det kommer vara piss när dom tar stundenten. Men medans dom kommer ut i arbetslivet, eller blir arbetslösa. så kommer jag fortfarande gå i skolan. jag har något jätte stort att se fram emot som dom redan har fått uppleva. Men sen har jag ett år kvar, det roligaste året, trean. Åren går så himla fort. och det känns skönt att ha ett extra år på sig innan man ska ut i livet och jobba. Jag menar såhär: jobba kommer du göra hela livet sen, men gå i skola (förutom högskola) kommer du bara göra i 12 år. Jag tycker inte mitt val är fel, jag trivs och jag kommer ta stundenten precis som alla andra! jag har gått 9 veckor  i skolan, det är 7 veckor kvar, sen är en termin redan över. då är det bara fem terminer kvar, fattar ni hur sjukt fort det går eller? snart står jag dig på flaket iallafall och skriker att jag är så jävla bra för att jag har tagit studenten! jag har tre underbara år att se framemot och jag ångrar mig ingeting, det var det jag ville få fram av mitt väldigt långa inlägg som jag inte vet om någon orkade läsa. desutom så har jag fått många nya vänner och kontaker genom att ha gått två olika linjer, och jag älskar att träffa nya människor! så det är bara positivt än så länge. desutom gör det inget att jag gick handel, för då fick jag underbara människor där med!

hatar otrevliga människor.

jag vill bara berätta hur mycket jag hatar tjuriga busschafförer, gör inte ni det? jag tycker det är bland det värsta som finns. jobba inte i ett services yrke för länge säger jag bara....

onsdaag

jaha, ännu en dag av lovet är snart över.
dagen började med att jag åkte till sofia, det var jätte trevligt. Vi pratade och om massor och så. jaja, anteckna! haha. sen så åkte jag hem, hann titta in på nya lindex och hm också. tummen upp! Jag hittade ju saker jag ville ha, dock hann jag inte köpa något. Vid sju så kom johanna, julia och lovisa. Sen så kom elin också. Vi lagade middag och sen bastade vi och tittade på film. en helt perfekt onsdag, jag gillar mina vänner! nu sitter jag här mätt av chokladkakan och väntar på att bella ska komma med bilen, vi ska ut på lite äventyr! jag har endå ingenting speciellt planerat på dagen imorgon så varför inte sova bort den dagen och vara uppe sent nu lixom. jag är ju endå mer nattmänniska än morgon.


aja, over and out.

onsdag

ett litet snabbt inlägg här bara.
Jag är lite stressad idag. Jag ska åka till katrineholm snart med bussen, sen ska jag försöka hinna med bussen från katrineholm som sedan går vidare till julita. bara det att den bussen avgår innan min buss kommer in, tre minuter. så ska försöka få busschaffören att åka snabbare eller att få julita bussen att vänta på mig. jag hoppas det funkar. sen kommer jag hem klockan halv sju ikväll och redan klockan sju kommer brudarna hit. så jag har fullt upp idag och kommer inte uppdatera här eller synas till idag. så hejdå!

jag mår illa!

urk, börjar må illa av mig själv faktiskt. den senaste månaden har alldeles för mycket sötsaker fått slinka in i min mage. jag får någon töntig panik och det känns som jag kan mäta mig med dom på "du är vad du äter", ni vet deras bord där dom lägger upp allt dom ätit på en hel vecka. jag känner att jag borde införa ett -inga sötsaker i veckan- förbjud. för det är inte alls bra för mig, inte för hyn, hälsan eller någonting. detta gör jag inte för att jag tycker jag är tjock utan för att jag känner att jag måste börja bli hälsosammare. Vill inte må illa på kvällarna när jag går och lägger för mig jag har frossat i mig massa skit som är onödigt egentligen, så.. imorgon är det rätt okej för då ska vi faktiskt ha myskväll. men sen får det vara! då ska jag införa mitt förbud i veckodagarna. och ni behöver inte bry er eller tycka det är töntigt. ni kunde slutat läsa när ni ville. men vill bara berätta för världen om det som händer i mitt liv. haha.
 
 
johanna, eftersom vi bor tre minuter från varandra. så kanske vi ska införa kvällspromenader? :)

onsdaag

kvällen har bestått av färgning av håret med sällskap av lovisa. Underbart, vi har trollat bort varandras utväxter nu! Det kändes som om det var på tiden faktiskt. När folk börjar lägga märket till att man varit blond innan så känns det som om det faktiskt var dags för lite färgning.
  
imorgon ska jag träffa sofia på dagen. sen så på kvällen kommer brudarna hit, vi ska äta tacos, mysa och basta. det låter som en perfekt onsdagkväll. nu så ska jag göra annat, tjohej!

gött

HAHAHAHA, mamma vet att jag älskar ketchup! detta är den största flaska jag sett :D

hum..

har ni dagar då ni känner er deprimerande? det har jag. man känner sig hopplös, arg, ledsen, besviken, otillräcklig. ja det finns så många ord man kan rabbla upp. Man känner sig dessutom trött på allt, människorna, staden, och allt som har med det att göra. man kan titta ut genom fönstret och drömma om att skaffa en tidsmaskin som tar en tillbaka. man kan lyssna på en låt som får ens liv att pasera i revy och inse att tiden var bättre förr. man kan gråta en skvätt för saker man andra dagar inte skulle gråta till. jag tror alla har sådana dagar, och det visar väl bara att ingen är perfekt.
 
 
dom dagarna är hemska och man vill bara lägga sig under täcket och somna om.

tisdag

min blogg är verkligen jätte rolig va? ger er dag lite extra glans. nej, men jag skriver bara för det är ett bra tidsfördriv.
 
igår träffade jag julia. det var nog länge sen jag skrattade så mycket, det lever fortfarande ett litet barn i min kropps som vill ut ibland. jag kan bara säga galet kul. sen idag så ska jag träffa sofia hoppas jag. men hon är ute och rider, så hon har inte hört av sig ännu. Annars så ska jag träffa lovisa och så ska vi färga håret på varandra. så lite planer har jag allt idag.
imorgon kommer brudarna hit, och då tänkte vi faktiskt basta. det blir galet bra!
 
 
 
nu, så har jag inte mycket mer att tillägga! tjohej.

måste ändra det hära.

varför blir det alltid såhär? att jag sitter uppe och fördriver tiden i onödan när jag skulle kunna sovit för länge sen. dags att lägga sig i en stor kall ensam säng. vad deprimerande det låter va? ersh, gottnatt.

want it

Nästa köp blir en rutig skjorta! Den på bilden kommer från monki och kostar 299 :-

bara åtta månader, fort?

aw, vi pratade om peace and love ikväll. och jag börjar redan bli taggad. synd att det typ är 8 månader kvar bara. haha!

fredagsnatt

nu har ännu en fredag passerat i mitt liv, undra hur många fredagar jag egentligen levt i mitt liv? rätt många tippar jag på. men iallafall, vaknade sent vilket var galet skönt. och med tanke på att alla i katrineholm gick i skolan var ännu bättre. dagen gick galet fort och helt plötsligt stod jag hemma hos johanna med henne och sminkade mig inför kvällens trevligheter. det började hemma hos Rasmus och fortsatte hemma hos tvillingarna. det blev en rolig och trevlig kväll! en perfekt start på lovet måste jag säga!
nu sitter jag här och äter nattkäk bara för det smakar som bäst efter nattbussen. och nu ska jag faktiskt sova, det vore guld! godnatt!
ett tips från mig och säkert Kajsa också.. använd inte fransklänning på fest. ni fastnar i allt och alla!

föresten:

åh. snygg hål va? haha, så kan det se ut när man går på toaletten i mörkret... trash? inget för mig.

klädproblems

hum, klädproblem inför kvällen? vad ska man ta på sig för något snyggt? jag har inget förslag överhuvudtaget..

Malta 2009

Finns det gånger ni sitter och tänker tillbaka på bra stunder i erat liv och känner en stor saknad till just dom stunderna? jag sitter ofta och tänker på dagar, stunder och ord som folk sagt till mig. hela tiden går sekunder, minutrar, timmar och dagar. det går hela tiden framåt. men det är inte förbjudet att tänka tillbaka på bra stunder. Jag sitter ibland och ler för mig själv för vissa gånger jag verkligen känt mig så himla lycklig och bra. Jag hittade massa bilder från malta nyss, när jag var där med min syster. och du fick jag ett såndära leende på läpparna. 
jag saknar malta med syster. den bästa födelsedagspresenten!
ingången till vårat hotell, där man vaknade till brittisk dialekt.

torsdag

jag vill göra alla avensjuka nu, jag vaknade klockan halv tolv. skönt vare.
första dagen på lovet, och jag ska faktiskt plugga. men bara för att jag väntar  på att julia ska sluta praktiken.  
  
hörs later!

höstlovet började idag

dagen har bestått av en kort skoldag, mcd i katrineholm för att fördriva tiden tills bussen gick, pinsamt men vad gör man när man är för feg för att planka på tåget (förra gången var jag nära på att åka på böter och fick en rejäl utskällning) kom hem till vingåker och åkte till johanna på en gång. vi satt och pratade och åt bakpotatis. det satt bra! 
imorgon är det friluftsdag, vilket innebär att jag inte ska dit. mest för att allt känns så himla oplanerat. jag vet inte när eller var jag ska samlas. när vi ska hem, jag har inte valt aktivitet eller någonting. så jag startar mitt lov en dag i förväg. så nu har jag höstlov, så himla skönt!
  
 
Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna, och se krypa ner under täcket och titta på dagens avsnitt av dagens man. sen ska jag sova bort hela dagen imorgon. 

:)

Jag måste rikta det här inlägget till johannak. som jag faktiskt glömde tillägga i inlägget om min gamla skola och klass. och eftersom hon inte var i skolan den dagen så blev det så. Men jag saknar dig självklart massor också stumpan! du förgyllde mina skoldagar på handel. du är värd att nämnas självklart! fisen! kanske ska lägga upp en av våra bra videobloggar? haha :D så var inte ledsen fisen, jag saknar dig!

morgontrött

tur att jag bara behöver gå upp såhär tidigt två gånger i veckan. det tackar jag för. annars hade jag nog flyttat för länge sen. men nu när jag har sovmorgon tre gånger i veckan orkar jag resa mig upp hur sängen. för jag vet en tjej som just nu drömmer om att ligga kvar i den varma mysiga sängen, men som inom 15 minuter ska sitta på en obekväm buss påväg till skolan. men hey, det är bara en lektion idag! jag klagar inte på det inte! det ska bli skönt att sluta tidigt idag! så nu ska jag kila mot bussen. puss!

tisdag, tråktisdag.

jag har så grymt tråkigt just nu, jag kom hem klockan fyra från skolan. jag har skickat iväg fem sms, och alla mina vänner är upptagna med annat. jävla tråkmånsar ni ska ju umgås med mig! haha, skämtosido. men nu orkar jag inte skicka iväg mer sms och bli dissad. dagen får bestå av att titta på tv och kanske plugga? varför inte en promenad också?
aja, vad gör man en sådan tisdag. får ju träffa johanna imorgon, och det är jag glad över.


nu ska jag titta på andra avenyn!

tisdag

nu sitter jag i skolan, snart börjar min favoritlektion. ja, absoluta favorit. engelska. undra vad vi får göra. Iallafall hade jag sovmorgon som vanligt till klockan 13:50. så jag passade på att träffa sofia och även sitta på en kort genomgång med min gamla klass. jag saknar det inte faktiskt. jag saknar bara sofia massa, resten kan vara. eller britt-marie som var den bästa läraren. men nu går jag på plusgymnasiet och är en äkta plusare. haha.
 
 
 
nu ska jag titta på riverside och vänta på lektionen börjar. jag orkar lixom inte vara social. ingen orkar just nu, vi är datanördar..

jag hatar engelska, verkligen.

jag måste säga att jag är så jävla duktig på att skjuta fram saker. speciellt när det gäller tråkiga saker som att plugga. och mest av allt engelska, jag är nog den person som är sämst på engelska. jag hoppas att min engelska lärare inser att jag behöver special hjälp när hon ser min artikel. för jag fattar inte, jag har tappat engelskan helt sen i nian. i nian lärde jag mig massor, i ettan inte ett piss. och nu har jag tappat det jag lärt mig i nian. jag har ett för litet ordföråd och kan inte formelera mig på engelska. så vi får väl se vad jag får på det här, ig kanske. det är ju ett betyg iallafall, men inget bra.
   
 
nu ska jag få det klart och skicka in det, sådär några timmar efter deadline..

söndag

kort sammanfattning från igår; övningskörde till marieberg med mamma och pappa. Gick på marieberg, skopunkten och ikea. Fick med mig lite behövligt hem. Sen kom jag hem vid ungefär sex, drog till lovisa med johanna klockan halv åtta. satt hemma hos lovisa och åt onyttigeheter, tittade på film och snackade skit hela kvällen. jag älskar att bara sitta och snacka skit och bara ta det lungt ibland. kom hem vid ungefär halv två, och kom i säng klockan tre.
 
planer idag är att;
* Städa mitt rum
* Plugga lite granna
* Ta mitt feta arsle och träna på vingåkers gym.
* titta på gossip girl, ensam mamma söker och one tree hill
* sova tidigt!
  
  
så nu ska jag gå upp hur min sköna säng.

fredagskväll

nu sitter jag här i min säng, sminket är precis borttaget och tänderna är borstade. klockan är inte mycket, men jag känner att här slutar kvällen för mig. jag har haft en mycket trevlig kväll med trevliga vänner nere på joan's ikväll. det blev väldigt god mat, kyklingspett med klyftpotatis. smaklökarna tog ett extra skutt. så där spenderades kvällen, det var skönt och mysigt. 
imorgon är det dags för lite shopping med dom sista slantarna som sitter på mitt sönderanvända bankomat kort. men det känns bra, pengarna går till kläder. så det är som det ska vara. kvällen ska sen spenderas med underbara vänner. så allt är som det ska vara, precis så.
 
 
 
dags för mig att sängen och jag blir ett nu, så jag orkar upp imorgon. godnatt sötisar.

jag hatar skolfoto mer nu

jaha skolfotot kom idag. pinsamt pinsamt pinsamt. jag överdriver inte nu när jag säger det här... men jag blev riktigt ful, första gången på alla skolåren som jag överväger att faktiskt skicka tillbaka skolfotona. så himla mycket vill jag inte ha dom. jag var fan sjukt jävla snygg i ettan om man jämnför med det hära? fan när jag såg det ville jag bara sjunka under jorden. korten ska försvinna, låsas in. ingen aboslut ingen ska få se dom. jag dog en minut där. fan. och för att inte säga klassfotot, urk. kul att alla norrköpings friskolor ska få se dom. jag dööööööör.
 
 
 
överdriver inte, tack för mig. nu ska jag somna i soffan och väntar på att alla slutar praktiken...

jag sover faktiskt också

nej, vad sägs som att stänga av datan nu och slutna lyssna på milow. och istället tvätta bort sminket med dom nya produkterna jag köpte på åhlens igår? sen krypa ner i sängen och läsa veckorevyn? skulle det vara en bra ide? jag gick nyss ett sms av en viss johanna som ville ha festaste myshelgen. och det ska jag allt ge henne. så imorgon kör vi mys! galet mys. men nu ska jag göra överstående. puss och godnatt.

torsdag

idag har jag varit ledig, världens lyckligaste människa är jag.
det började med att jag sov till halv två, ja är man ledig så är man. och då ska man sova länge. väntade på att elin skulle komma med bussen vid kvart över fyra. drog ner till samhället då, drog en runda på fabriksbutiken och scorett. Sen slutade julia praktiken, då drog vi och fikade på joans. det blev en muffins och varm choklad. mums på den varma chokladen! vi satt där i tre timmar, lite mer. det var super mysigt. vi fick lite sällskap ett tag också. Nu sitter jag här och ska väl snart sova. en lektion imorgon plus gymmet på morgonen. eller ja, jag ska frivilligt jobba på dom andras matte lektion. inte för jag behöver det, men för att jag vill.
 
 
aja, helgen blir lugn. äta på joans imorgon med brudarna. och marieberg/ikea på lördag. träffa lovisa och johanna och moffa på kvällen. sen söndag... plugga. ovanligt ha?

det är dags att dra.

haha, i watch you. nu ska jag fika med mina söta vänner. hihi, jag vill ha varm choklad. men det finns ju bara kaffe. men vi får se vad det blir för något gott. halv fem ska jag befinna mig på joans. 
det var allt för mig just nu. det har varit en riktigt skön ledig dag idag. inget plugg, lovely.

lars winnerbäck är best

jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar lars winnerbäck. han är kung. så jävla bra. jag kan lyssna på hans låtar om och om igen, dom blir aldrig uttjatade och dåliga som andra låtar lätt blir när man lyssnar sönder dom. Jag säger bara det: lars winnerbäck sommarkonsert nästa år. ujuj. peace and love var inte samma sak, eftersom jag hade dödligt ont i halsen och knappt kunde prata, och var väldigt bakis. Jag vill se han på en egen konsert där det bara är han som gäller, när jag orkar stå och sjunga med i hans låtar. ja, han är kung. ingen kan säga något.

nrj, wake up call

alltså HAHA. satt uppe till halv fyra igår med min syster och lyssnade på Nrj - wake up call. För er som aldrig hört talas som det, så är det så att knappen och hakim från nrj busringer till folk varje morgon kvart över sju. Det är vänner till dom dom ringer till som ber dom att busa om vissa saker. och det är så grymt roligt! jag kan inte sluta skratta. alla går på det, och dom ringer om allt möjligt. jag vet inte hur jag ska kunna lägga upp filerna här. men gå in på deras hemsida: http://nrj.se/?underpage=162.88418 och sök på: Hannas ponny har rymt och måste skjutas. Alltså jag kan inte sluta skratta, den är så jävla klockren! :D

det går bra nu.

fan vad glad man blir när det går sådär bra när man pluggar. Jag har gjort både hemuppgiften i arbetsmiljö och säkerhet och försäljning och service nu. inskickade och klara. det känns ganska gött. jag vet inte om jag ska förstöra mitt bra humör och fortsätta på engelska artikeln eller om jag ska skita i det. eller ska jag fixa min annons på engelskan? min lärare ville att jag skulle ha en bild på byggnaden? hum, en påhittat byggnad alltså. får se om jag kan lösa det. nej, jag ska testa med engelska artikeln nu och se vart det leder. blir jag för sur så får jag väl helt enkelt sluta. vad sjukt? jag fick ont i huvudet på en gång...

onsdag

idag vaknade jag tio över sex, bra sofie. precis den tid jag brukar ta mi cykel och cykla till bussen. tänkte träna på morgonen. men det sket sig. så jag tog kvart över åtta bussen istället, tur att jag har matte idag så att jag började klockan halv tio. så kom bara 7 minuter försent. det gjorde inte så mycket. och speciellt inte eftersom vi typ inte hade matte. istället skulle massa folk på skolan bli intervjuade av några politiker. så jag och tre andra satt och blev intervjuade istället för matten. om hur vi upplevde skolan och så vidare. 
sen så fick vi reda på att vi fick jobba hemma med engelskan och försäljning så vi var iprincip lediga idag. så jag, frida, nella, malin, hanna och medina gick ner på stan och gjorde en fältstudie. vi fick ta kort på olika salonger och sminkbutiker. sen kom jag till katrineholm med ett tåget. köpte lite saker på åhlens och hängde med mamma till willys och sen träffade vi morfar. idag skulle jag egentligen träffat elin, vi skulle fikat. men tyckte att jag, julia och elin kunde fika tillsammans imorgon istället. så elin träffas sofie istället idag, så jag vet inte längre vad jag ska göra. kanske plugga vore en bra grej? jag har ju lite saker att göra klart. så får det bli. men först ska jag moffa tacos, mums! 
 
 
  
jag har köpte julmust idag, fyfan vad det ska bli gott.

tisdag

sjuk idag, ingenting gjort. så kan man väl resumera denna dagen. förutom att jag faktiskt städat i mitt rum. och kommit på lite vad jag vill köpa från ikea. just nu sitter jag faktiskt i mitt rum med massa tända ljus och lyssnar på lars winnerbäck. jag kan inte fatta att jag hatade hans låtar förut? jag och julia gjorde det tillsammans, men jag tog mig upp det. nu ska jag värma en kopp varm choklad för emelie i min klass gjorde mig sugen på det.
 
annars då? tvingar mig iväg till skolan imorgon vare sig jag har ont i huvudet eller inte. juste, jag är jätte sugen på tårta. jag ska minsann baka en när johanna fyller 17 år. vissligen är det ju om en och en halv månad. elin går ju hotell och resturang. vi ska knåpa ihop jordens godaste tårta. tråkigt att johanna inte gillar tårta. men då kan vi ju äta upp den, det är ju tanken att vi gör den som räknas? visst? 
  
 
 
desperate housewives nu, tjao baby.

jag lever och jag minns

jag orkar aldrig gå och lägga mig på kvällarna nuförtiden. jag måste verkligen känna lusten av att sova annars går det inte. tur att jag har sovmorgon i morgon då. iaf tills halv nio, toppen. jag behöver lovet nu. men först helg. sen lov. bara sju skoldagar kvar till lov, sofie är lycklig.
  
   
  
PUSS

anton och affe, minnen.

dom här tiderna minns vi. <3<3

någon random lista

Visste du...
att jag vill ha - höstlov så badly.
att min senaste kyss - bara var bra för tillfället.
att jag lyssnar mest på - melissa horn och lars winnerbäck för tillfället.
att jag pratar - snabbt och otydligt.
att jag inte gillar - att vara efterklok.
att min bästa vän är -  ... saknade?
att min första riktiga kyss - var spännande.
att jag avskyr när folk snackar - om saker dom egentligen inte har något att göra med.
att kärlek är -  något som känns långt borta.
att jag gillar att - skratta
att jag alltid kommer att - heta sofie
att jag är hemligt förälskad i -  en kändis
att sist jag grät var - igår till one tree hill.
att min mobiltelefon är - en rosa touch mobil.
att när jag vaknar på morgonen - så är min första tanke: "jag är sjukt idag va?"
att innan jag går och lägger mig - är den tid på dygnet som mest tankar finns i mitt huvud.
att idag har jag - vart i skuuulan
att jag just nu tänker på - saker och ting
att i kväll ska jag - titta på tv och chilla
att i morgon kommer jag - gå till skolan och sen träffa en vän
att jag hoppas - på dig.


one tree hill<3

Gråter jag alldeles för lätt till serier? eller var one tree hill avsnittet idag världens sorligaste avsnitt? alltså inte bara sorligt på ett ledsamt sätt utan på ett sätt så man blev så himla glad att man grät. jag är nog för insatt, har sett varenda avsnitt och det har gått sex hela säsonger. nej, jag gråter nog för lätt. fan, måste skärpa mig, kan ju inte bli som mamma.

melissa horn på spotify

jag älskar melissa horn. lyssna på henne. ni kommer inte ångra er!
så gå in på spotify (om det funkar för er) och sök på henne.
så kan ni somna till hennes låtar, hon har underbar röst. jag önskar jag kunde byta va...

ta vara på varje tillfälle.

saker att se fram emot:

* Helg, varje helg är underbar och det är det man varje vecka längtar efter. Utan att ha något att se fram emot skulle skoldagarna gå grymt sakta.
* Lov, inte nog med att jag har lov två dagar extra på min skola. så lovet startar 22/10 och slutar 3/10. Vilet ger mig 11 dagars lov. jag klagar absolut inte.
* Resa upp till sundsvall. Att komma bort och byta miljö är så himla skönt ibland, och ett plus är att jag får träffa min underbara och saknade syster. Och bara umgås en hel helg!
* En kryssning? ja, den kommer att bokas in så småning om. och det finns inget roligare än kryssning. det är bland det roligaste som finns.

ja, sen finns det massa mer småsaker jag ser fram emot. en underbar höst tänker jag ha.

jävla skit skola ibland...

just nu är jag så irriterad, för det första är jag alltid irriterad så fort det har med engelska att göra. men det här tar ju fan priset. våran lärare i stylist, ja stryk under stylist alltså inte engelska. Har gett oss ett häfte på 44 sidor, som står på engelska ingånde om hår och hårstrån och deras växt och blablabla som vi ska sammanfatta till svenska. jag fattar absolut ingenting. och sitter och slår upp ord för ord, vilket lär ta fet mycket tid. Det här är fan överkurs, typ Engelska C eller något. hur kan vi få det det första vi får i ettan? hur bra på engelska och hårstrån är man nu egentligen? jag fattar ingenting, bara att jag vill ta det där jävla häftet och köra upp i hennes röv. förlåt men fyfan vad irriterad jag är! jag sjukter bara upp att börja med det hela tiden, kommer sluta med att jag sitter dagen innan det ska var inlämmnat och gråter för att jag inte ens börjat och inte gör det heller. snälla, ja betalar en stor summa till den som vill göra detta arbete åt mig. någon som är sugen? snälla? jag ber....

NEJ, JAG ÖVERREAGERAR INTE!!!!

söndag

gårdagen spenderades först hos rasmus där vi fördrack lite, sen drog vi vidare till Bea som hade födelsedagsparty eftersom hon fyllde år igår, så grattis till henne! Sen drog vi vidare mot stan och nattbussen. Haha, jag hatar att åka nattbuss för man måste alltid åka när man har roligt. Hahahahaha, kickbike, behöver jag säga mer? kvällen var jätte rolig, så jag är verkligen glad över att jag gick ut igår efter lite om och men. jag funderade ju först på att sitta hemma, vilken tråkmåns. haha.

idag vaknade jag iallafall vid ett, och har bara kollat på tv. det är ju the city weekend break. underbart. senare är det plugga som gäller. jag behöver verkligen komma igång med ett arbete nu... det tar emot ska ni veta.

fördriver tiden lite

lala, gud vad det är tråkigt när alla är i skolan när man själv är ledig. om lovisa ville komma hem nu, så skulle jag bli jätte glad. jag har fått huvudvärk och ont i magen. vad är det? jag tror det är för jag har tråkigt, eller för jag kanske håller på att bli hungrig? aja, nu har jag packat ner allt jag behöver i kvällen i en väska. redo för att åka hemifrån inom en halv timme. jag ska ta med mig singstar ikväll, så alla kan skrika för fulla muggar. nej, vars. nu ska jag sluta sitta här och försöka tagga för ikväll istället.
 
  
PUSS!

fredagskväll

idag har jag varit ledig, vilket har varit underbart. jag sov till klockan ett, och nu har jag bara duschat, rakat benen, fixat naglarna och sånt.
  
  
ikväll startar kvällen hemma hos lovisa med brudarna, och sen får vi se om vi drar vidare. kvällen ska bli nykter, kanske en cider för det är gott. Mitt humör är på topp och vi kommer få en skit bra och galen kväll! :)

jag måste bara ha det!

alltså jag typ gråter, armbandet från rosa bandet är slut överallt. jag måste ha det! 

  
(bild lånad från: linnherbetsson.se) 

är det inte sjukt sött? och hur bra är det inte att pengarna går till något bra?
  
  
 

alltså fyfan jag spyr!

När johanna ser bilden här under så säger idioten att hon också skulle kunna tänka sig en läppförstoring, ibland gumman är jag nära på att säga upp vännskapen med dig. ser du ut sådär, så ser ni inte oss ute på stan tllsammans längre. Min första tanke när jag såg det där var; "Hur i helvete kan folk betala för att se fula ut? borde det inte vara tvärtom?" fyfan vilken flopp, ÄCKLIGT.
HJÄLP?!?!?!?! jag blir fan livrädd när jag ser det där, sugpropp.














bild lånad av; kissies herselfs blogg.
förlåt, jag spydde bara.

sju tråkiga sanningar.

Skriv sju sanningar om dig själv och utmana sju vänner.
- jag utmanar alla som läser detta inlägg.


1. Jag hatar när vänner sviker och inte håller vad dom lovar.
2. Jag hatar att vara efterklok.
3. Jag hatar när folk inte klarar av att uppmärksamheten inte är på dom och gör allt för att ändra det.
4. Jag gråter alldeles för lätt till filmer och serier.
5. Jag är nog den största dagdrömmaren.
6. Mina innersta tankar och känslor vet ingen om, dom håller jag hellre för mig själv.
7. Har jag väl bestämt mig för något är det jävligt svårt att få mig att ändra mig.


Ni får gärna länka till inläggen där ni skrev dom sju sanningarna om er.

jag har en fundering.

Varför inser man aldrig hur bra man har det förens man förlorat det? varför måste tiden gå framåt? kan man inte stanna i livet då man är som lyckligast? varför måste man må dåligt, ha ångest, känna smärta, känna saknad och gråta när man faktiskt skulle kunna le hela tiden? 

jag är helt död idag

det klagades över dålig uppdatering här, så jag får väl skriva en rad då.
dagen började med att en jävligt trött sofie gick till bussen för att åka till skolan. jag lovar idag skulle jag bara ligga kvar, men det var faktiskt två saker som fick mig att gå till skolan idag, stylist och att jag är ledig imorgon. så jag gick upp. skoldagen gick fort, vi fick sminka idag. sen efter skolan drog jag och johanna en runda på stan som avslutades med en milkshake på mcdonalds. mums. Jag fick iallafall med mig ett par skor, en mascara och en klänning. så nöjd är jag minnsann, johanna köpte dock bara en mascara. Men det var iallafall skönt att gå runt lite där, jag kommer ju vara pank hela tiden när jag går i norrköping. Jag fick pengar för tio dagar sen och nu har jag nog bara två hundra kvar...
iallafall, jag är helt slut just nu. kvällen ska bestå av att ligga i soffan och äta lite chokladpudding, helst somna men kan se på tv också.
  
  
Nej, nu har pappa lagat klart maten. bara han och jag hemma idag eftersom syster har åkt upp till min andra syster. och mamma jobbar. nej minsann, lovisa hinner du läsa detta så ringer jag dig sen.

typ vinna en miljon kr?

Tänk om man skulle kunna slänga ut allt i sin garderob och bara köpa massa nytt? och ha obegränsat med pengar. jag skulle leva livet då! jag hatar min garderob, skulle göra vad som helst för att köpa massa nya kläder!

(y)

bruden kan klä sig jävligt snyggt; http://dollyblond.se

Måsten i klädväg!

två måsten som ska hängas in i min gaderob är;
* lackleggings, inte för blanka och inte för matta. utan perfekta!
* pälsväst, en brun inte för kort och inte för lång, utan perfekt!
Jag tror jag ska gå på stan någon dag efter skolan denna vecka, får se vad jag hittar!

Skippa fjortisbloggarna!

jag läser i princip inte dessie, kissie, pissies och alla deras bloggar längre (bra katrin), men här er en bra blogg jag kan tipsa er om, om ni pricis som jag tröttnat på fjortisbloggarna. Riktigt bra och seriös blogg: http://apieceofsisters.se/ - Den drivs av två systrar och handlar om mode och allt som hör till. cred till er!

Tisdag och kladdkaka

aw, jag hatar att jag alltid ska titta på massa serier och filmer om kärlek. jag vill också vara kär och få söta sms innan jag ska sova. men jag vet själv att jag har svårt att bli kär, eller svårt att bli kär kanske jag inte har. men jag låter mig inte bli kär i någon eftersom jag är rädd för att bli sårad, rädd för ett förhållande. nästa gång jag tycker om någon ska jag verkligen ge det chansen, förra gången jag tyckte om någon så gav jag det  ingen chans. men nästa gång och jag hoppas det är snart ska jag verkligen ge det en chans. jag ska skita i om jag blir sårad, för blir jag det så kanske allt innan jag blev sårad var värt det. 
  
   
aja, jag tänker inte öppna mig i bloggen. ska baka kladdkaka kanske snart, och vänta på johanna kommer hem.

Måndag och sol

dagen började med en trött sofie som inte orkade gå upp när hon egentligen kunde sova en timme till. Men upp kom jag och åkte iväg till skolan. Gick till sats och tränade sådär 45 minuter, så nu är jag helt slut och för att inte glömma hungrig. Om en halvtimme slutar min klass och då blir det mat, jag undrar vad det blir för gott. säkert fisk -.- 
Juste, jag skrev ju igår om att jag ville boka resa upp till sundsvall, sagt och gjort så åker jag dit den 5 november till den 9 november. Jag är överlycklig. Sen är jag ledig denna fredag också, ännu mer överlycklig!
 
  
 
Nej, over and out.

Tända ljus i höstmörkret

Nu sitter jag här i mitt rum under mitt varma täcke. jag har tänt massa ljus i mitt rum och hur högtalarna spelas milow, just nu hans låt one of it. Som jag tycker är en grymt skönt låt. Samtidigt som detta sker så letar jag tågresor upp till sundsvall. Jag är galet sugen på en resa dit upp och hälsa på syster. En riktig syster helg! Bio, shoppa, sitta med tända ljus och bara prata, sundsvalls äventyrsbad (?), festa till det lite kanske, ja. Nu blev jag riktigt sugen, ska ropa på mamma så hon betalar min biljett upp. 
  
  
sen blir det duschen och kvällen avslutas med ensam mamma söker.

Kanelbullensdag?

jag tror jag missat något här, är det verkligen kanelbullens dag? För det verkar som alla äter bullar, sen sökte jag på google och det stod: Kanelbullens dag 4 oktober. det är ju idag? Varför har mamma inte köpt några bullar för?



mamma!

Söndag och Lars Winnerbäck

jag har super roliga planer, såhär på en lördag. jag ska städa, plugga och tvätta. fast ja är faktiskt redan klar med städningen. jag storstädade faktiskt, damma, dammsuga, tvätta golvet och bytte lakan. och möblera om lite, det lilla som går i mitt lilla rum. och vet ni? jag lyckades också ramla i mitt nystädade rum, HAHA. jag är fan klantig. Jag hade precis torkat golvet, och det var fortfarande blött när jag skulle fixa iordning lakanen, och på något konstigt sätt så ramlar jag och nästan går ner i split, poff sa det så låg jag där och hade skit ont i mina streckta ben. haha, ja man kan ju tydligen ramla när man städar också. 
Nej, nu kanske jag ska dra igång pluggandet. Antingen blir det matte eller så ska jag börja med att sammanfatta mitt stylist häfte som är på engelska till svenska. det får nog bli matte, lite enklare.
  
  
 
Så nu slutar jag skriva här, fortsätta lyssna på lars winnerbäck och börja plugga.

<3

aw, vilka söta! jag vill ha dom.
- Monki, 150 :-

anna anka, den nya förebilden?

vet ni vad jag sitter och skrattar åt just nu?
- jo, ingen annan än Anna anka. För det första "Anna anka", hahahahahahaha. alltså förlåt, men vad är det för jävla namn? och något som faktiskt är ännu värre än hennes namn är hennes åsikter. dom är ju inte ens realistiska? Hon pratar som om hon skulle vara skit smart och har värsta bra åsikterna och så vidare. men det sorliga är att hon själv knappt vet vad hon pratar om egentligen. Hon har åsikter, visst hon får ha sina åsikter det säger jag inget om. men om hon ska ha massa åsikter så tycker jag hon ska kunna argumentera för dom på ett realistiskt sätt vilket hon inte gör. jag tycker ärligt talat synd om den här människan, fast det är nästan mer synd om människorna i hennes omgivning. speciellt hennes barn, stackars barn. jag skulle aldrig ens för flera miljoner byta plats med dom. jag vill bara säga ursh för svenska hollywood fruar, jag tänker då inte ge er någon tittarsiffra. vakna hjärtat!
vänta, vilken fail! snackade inte hon om att alla skulle vara så jävla snygga?

...

har du någonsin känt att du inte räcker till? att allt du gör bara blir fel?

fredagskväll

klockan har blivit över ett, kvällen skulle ju sluta med att jag gick och la mig tidigt. johanna ville att jag skulle komma över och hålla henne sällis eftersom hennes familj inte är hemma och hon var ensam. men jag är så trött så jag höll henne sällis över msn istället. tänkte sova för en timme sen men se så snäll jag är. medans jag gjorde det så tittade jag på massa klipp från vakna med the voice. antar att alla sett det någon gång? tyvärr åker jag till skolan innan det börjar på morgonen eller så har jag inte tid när jag väl är uppe den tiden. men det är jävligt bra. alla hatar katrin, men jag tycker hon är skön. Hon har åsikter och hon står för dom. Alla har åsikter, vare sig man hatar alla eller älskar alla så har man endå rätt att yttra sig. Hon vågar stå för att hon inte älskar alla och jag tycker hon är rätt grym trotsallt. Hon har ju endå lite rätt i vad hon säger ibland. Men ursh, påtal om något annat så är min mage full med choklad. det var jävligt gott, ingen banting här inte, utan mera choklad bara. nej, överdrivet. men gott var det, ingen tvekan om den saken. jag ser framemot morgon dagen, vare sig det blir utgång eller inte får jag träffa min fina vänner.
  
jag ska sova nu, jag har gått runt som en levande zombie dom senaste timmarna.
(jag måste ta mer bilder och lägga ut i bloggen, ska försöka. det är roligare jag vet)

fredag

idag har jag hunnit;
åka till skolan, tränat på sats, gått en runda på stan och bytt lite kläder, smsat och nu sitter jag här. väntar på att min klass  ska sluta så jag kan gå och äta. mums, jag börjar bli hungrig!
 
 
planerna för idag är inte klara ännu, men utgång blir det nog inte iallafall. kanske imorgon.

oktobermånad

ny månad, redan oktober. det betyder att vintern sakta börjar närma sig, det betyder också nya krater, nya mål och nya äventyr.
  
denna månad har jag bestämt mig för två saker:
* mycket mindre data sittande. Nu när jag fått en egen data och kan sitta när jag vill och hur mycket jag vill så blir det lite för mycket.
- istället kan jag; gå en lång promenad, städa, plugga eller dylikt.
* äta mindre sötsaker. det har blivit för mycket sött och det måste sluta nu.
- istället; frukt, tuggummi, vatten.
  
  
  
nej, jag slutar nu. ska fixa lite. välkommen oktober!

RSS 2.0