...

Torsdags ångest. Det är allt jag kan säga idag.


Pusspuss.


29 maj, för jag har bara festen kvar!

pju.. jag är så jävla lättad. jag har nu skrivit och skickat in alla skolarbeten för en lång framtid, var egentligen redan klar förförra veckan, men hade årsredovisningen och loggboken i UF kvar. men nu är även det klart! så nu kan jag äntligen säga; FÖR JAG HAR BARA FESTEN KVAR!
jag vet hur seg jag kan vara, men i år lovade jag mig själv att inte sitta dagarna innan betygen sätts och råplugga som jag brukar, och för en gångs skulle har jag faktiskt hållt det. jag har typ inte ens vart stressad nu i maj. nu är jag bara spänd på mina betyg, De jag vet än så länge är att jag har tre VG. men sen har jag ju 3 kurser till som jag inte har en anning om. men nog om det, denna vecka har jag en riktig lektion kvar, sen är jag ledig nästa vecka och veckan efter de är det bara massa roliga klass-grejer i skolan. wehuu, EN riktig lektion kvar! känns som min blogg bara handlar om hur mycket jag längtar och hur lite tid de är kvar. men de är min blogg, här skriver jag om vad jag vill och vill, och vad som gör mig glad och just nu är det studenten och mina fina klassisar utan tvekan!!
-

Måndag, 28 maj.

nu sitter jag här och skriver med mina nya naglar. de är johanna som fixat dem, så duktig så! men jag är sjukt ovan, har aldrig haft såhär långa naglar i hela mitt liv, så de kommer ta lite tid att vänja sig. men ville ha fina naglar till studenten och hon ville göra slutprovet så båda är nöjda. lägger in en bild under.
vad har hänt sen i fredags då? jo, i lördags jobbade jag ju, och de var faktiskt sjukt skönt att jobba lite. tiden bara flög i väg, sen va det bara hem och slänga sig i duschen och invänta malin, vi hävde i oss varsinn vinare innan vi drog till puls (hade typ ingen tid på oss). väl nere på puls hade vi as kul, var sjukt mycket folk ute vilket de nästan alltid är på lördagar. något jag inte förstår är att alla alltid frågar vart jag kommer ifrån? de är verkligen ingen som tror jag är härifrån, haha. antingenär jag stockholmare eller från norrland. de är bara att vänja sig ;) haha. sen när de stängde skulle vi gå hemåt, vilket tog oss två timmar, då vi träffade massa roligt folk på vägen. vissa är ju för sköna! haha. slutade med att vi satt ute och åt kebabrulle med några killar innan vi bestämde oss för att gå hem oc lägga oss, då hade solen redan gått upp. var sån sjukt bra känsla, sommaren är påväg! på söndagen tog jag tag och storstädade hela lägenheten, jag blir aldrig bakis längre. antingen börjar man bli van? tror de fkt. ett tag mådde jag skitdåligt dagen efter men de var bara för jag (förlåt mamma) snusade några kvällar bara för skojskull. De är hannas fel, haha. skyller allt på henne.. men sen jag insåg att de var därför jag mådde dåligt dagen efter har jag inte rört en snusburk. nog om det. jag börjar inse hur dyrt de är att ta studenten, jösses. så mycket pengar jag gjort av med nu kommer bli de dubbla under studentveckan.. men hey, man lever bara EN GÅNG. ta vara på de!
-
-
nu inväntar jag hanna och malin, vi ska ha lite tacosmys. puss och kram.
-
-
Mina nya naglar. (ovant!!)
jag och min fina vän mallan.
Jennifer, jag och mallan, lite onyktert på puls..?
STUDENT. ville ha lite känsla!
och ja katrineholm/vingåker, i norrköping har vi mössan frammefrån
så jag får tänka bort att de ger otur.
kommer få ha den såhär hela student veckan.

Fredag, 25 maj.

ville bara kika in här och säga guuu vilken dag. det har vart upp mot 30 grader varmt idag, blev svettig bara att gå och lämna i soporna fast jag hade shorts och linne på mig. och när jag satt och solade förut fick jag gå in och svalka mig hela tiden. såklart har jag lyckats fått blåsor på ena axeln, då mina vänner som känner mig vet hur lätt jag bränner mig. och hur slarvig jag är med solkräm här i sverige. måste ju inse någon gång att sveriges sol faktiskt är stark, och speciellt på våren. idag var jag och emma på åhens och bjöd på fika, min handlerade var sjuk synd nog. så jag tänkte gå dit nästa vecka och prata med henne lite, Hon är världens snällaste handledare. Jag kommer sakna tjejerna på Åhlens. Fick med mig ett omdöme, och jag blev så himla glad när jag läste det. Hon har skrivigt så mycket positiv respons, och det gör mig så himla glad. jag har alltså avslutat min sista praktik förhoppningsvis föralltid. Det känns så skönt! allting har ett avslut. jag börjar känna slutet.  gosh, snart är det här! blir läggdags tidigt ikväll, ska ju upp och jobba imorgon. hoppas jag får så där gulliga kunder som gör ens dag! "Du ser så himla trevlig ut i kassan, dina ögon bara glittrar", "Åh, vad glad jag blev när jag såg att det var du som satt i kassan", "Du ser alltid så himla rar ut" ja, och alla som säger "Ha en fin kväll" eller tackar så hjärtligt.  aja nog om det, pussss.

-
5 riktiga skoldagar kvar.
11 dagar kvar till studentveckan börjar.
13 dagar kvar till mössan ska på plats.
21 dagar kvar tills studenten.
(jag vet att jag tjatar om studenten,
men ingen fattar nog hur mkt jag längtar.)
-
i'm high on life.
men guuu vad jag kommer sakna allt detta i höst.
-
men saknad är ju bra, right?
man säger ju alltid att det är bra att sakna.
-

-
bara för den här bilden får mig att skratta.
en av de roligaste kvällarna ever!!

Torsdag, 24 maj.

åh, världens härligaste vecka. sommarvärmen slog till i måndags. bara poff så blev de hur skönt och varmt som helst, nu äre äntligen shortsvärme! och jag kunde inte vara gladare. detta har vi verkligen längtat efter.
i måndags åkte jag, hanna,malin,johanna och jakob ut till lindö, vi hade med oss en engångsgrill så vi satt på bryggan och grillade och bara njöt av solen. hur härligt som helst. I tisdags passade jag på att sitta ute i solen, dock har jag ju varken balkong eller egen trädgård, så satt på utegården och lyckades fixa en snygg shortsbränna istället. på kvällen blev de en långpromenad med malin, värdet ger en verkligen en ny energi!
i onsdags så åt jag frukost ute i solen, sen bar det av till smultronstället med 7 st tjejer från klassen. de blev en riktigt chokladbomb till glass, men hur gott som helst! sen följde vi traditionen och gick upp till toppen av berget, jävlar vad vi kände oss som biggest looser, as anfådda hela bunten! sen bar det av hem till norrpan igen, då tog jag och johanna en promenad till ö&b och jag köpte en grill. sen grillades det på kvällen, svingott! blev några glas vin, och sen blev de utgång på Hugo. Jag har nästan i princip vart ledig från skolan hela veckan, de ända jag gjort är att haft lite stylist och förberett inför modevisningen. annars har jag bara njutigt av vädret och mina vänners sällskap.
kom nyss hem från en 9 km powerwalk/springing, så jag är helt mör i kroppen. nu ska jag slappna av resten av kvällen. imorgon ska jag tacka av praktiken och fika med min handledare och chefen. sen får vi se om de blir utgång eller inte på kvällen. sen på lördag äre jobb, och jag har faktiskt vart ledig från jobbet i hela tre veckor, vilket är rekord sen jag började på hemköp, så jag saknar att jobba lite. så de känns faktiskt bra att jobba!
puss och kram.
sådär, nu fåre räcka med bilder.

20 maj, söndag.

Ursh jag blir så arg på dagens samhälle. De begås brott hela tiden, folk våldtar, rånar, knivhugger folk, men vart är polisen? Utanför puls och tar fast folk som "dricker på allmän plats" och "skräpar ner på allmän plats". Vad händer? Varför ska jag behöva böta 800 kr för att jag drack en cider utanför puls när folk inte ens behöver avsitta sitt fängelse straff? Jag förstår inte riktigt? Jag blir så arg när jag ser hur dagens samhälle funkar. När fel saker prioriteras gång på gång.

Nog om det, jag hade en jävligt bra kväll igår. Vi var ett tjejgäng som förfestade i min lägenhet innan vi drog vidare till puls och skaka rumpa! De var mycket folk ute igår, så de var en toppen kväll! Somnade sittandes i soffan och vaknade upp här nyss! De är tydligen onödigt att gå och lägga sig i sin säng och sova ;) men jag mår bra idag inte bakis eller ngt! Får se vad som händer idag, hänga med Hanna och Malin och gå en lång promenad tror jag står på schemat!

Puss och kram.


19 maj.

lördag idag. dagarna bara svishar iväg. satt på altanen igår med lovisa hela kvällen, drack cider och bara pratade ikapp. Man inser verkligen hur lite man ses när man har så mycket man inte berättat för varann. Det var en jätte trevlig och mysig kväll. Vid ett ungefär på natten åkte hon hem, och då valde jag att gå och lägga mig.
idag fick jag för en gångs skull lite sovmorgon, vilket var otroligt uppskattat. idag ska jag bara umgås med min familj på dagen, äta någon god middag med rabarberpaj till efterätt. Sen åker jag vidare till hem till norrköping och möter upp lite vänner för lite förfest i lägenheten och utgång som jag skrev igår. jag är super taggad!





pusss.



(snart är jag klar med alla skoluppgifter, spyr verkligen på samhäll just nu.)
<Glädjeskutt när jag är klar med skiten>

Frågan är ju.

Jag är inte nöjd, men frågan är om man någonsin tillåter sig själv att vara det?


18 maj, fredag.

det är helt sjukt, slog mig nyss att jag inte bor kvar i min lägenhet om 42 dagar! vilket också innebär att jag flyttar hem då.. det känns helt sjukt. det har lixom varit ett av mina hem i två och ett halvt år. Det är även min första lägenhet. och som alla vet är ju alltid den första lägenheten speciell. Den 15 juni kommer verkligen bli en förändring i mitt liv. jag har känt mig beredd så länge nu, men nu undrar jag om jag verkligen är det?  sjukt. det är bara 27 dagar kvar nu. jag kommer ihåg förra året när jag stod och kolla på mina vänners student och tänkte nästa år är de min tur. och nu är jag snart där. jag är en kämpe som klarat det här extra året i skolan. det har varit otroligt tungt flera gånger, men jag har ändå klarat det utan ett endast IG.

aja, nog om det. igår var jag i boda borg med sju tjejer från min klass. vi delade oss i två lag och tävla om mest stämplar, såklart vann mitt lag med 7 stämplar mot de andras 5. haha, de var så sjukt svårt. de hade jätte många nya banor och tagit bort massa gamla, och alla ledtrådar utanför dörren vad man ska tänka på är också borta. så nu vare svårt vill jag lova! haha. men de är så sjukt kul, man blir som ett barn igen, slänger sig överallt. Blåmärken, svullet öga, träningsvärk och ömma knän är vad jag kom hem med igår, haha! men värt vare. blir sugen på att åka dit igen och försöka ta fler stämplar!
idag ska jag träffa lovisa, jag är sugen på några kalla cider och kanske lite utgång. men får se vad min kära vän är sugen på. ska bli kul att umgås lite, nu när jag har tagit mig tid för att vara lite i vingåker. Men åker hem imorgon, och då blir såklart utgång med lite klassisar på puls i vanlig ordning.

Nu håller jag tummarna för att nästa vecka ska bjuda på lite mer sol och värme än denna vecka (Y) 18 dagar kvar till studentveckan drar igång!!

puss och kram.


Vi + mallan och elin var vinnarteamet på bodaborg!


10 maj, torsdag.

Godkväll!
idag har varit en riktigt slapp dag, förutom att jag faktiskt pallrade mig iväg till skolan idag, så har jag inte kunnat rört mig så mycket mer. har fått världens skoskav av mina ballerina skor, så jag kan inte ha skor på mig nu. tjohej. suger, de gör piss ont. jag lyckas alltid få skavsår när jag byter till sommarskor -.-
annars har jag varit allmänt onyttig, käkat pizza och haft soffhäng med fina vänner och onyttigheter. kollat på två filmer, först kollade jag på hachiko, alltså jag grät som en litet barn. den var så sjukt jävla sorlig, johannat du skulle gråta floder!! (om du inte redan sett den), sen när de andra kom tittade på på the vow, en kärleksfilm som var sorlig. men jävligt frustrerande. slutet var inte så bra, men annars var den ok.
anledningen till att denna torsdag varit så slapp är för att vi körde på en utgång igår. Först var vi hemma hos Frida för lite förfest och alkohol intag. haha, för en gångs skull var jag den nyktraste och agerade därför filmare under kvällen och har en hel del roliga videos på mina fulla klassisar! hahaha. sen blev de utgång på hugo. där jag försökte ragga på dörrvakten åt hanna genom att ge hennes nr på en lapp, men jag failade och gav de till fel snubbe. HAHA! filmade på krogen också, men de uppskattades inte av alla, haha. vi dansade de till fötterna värkte (på riktigt), så vid två valde jag att ta mina fötter och gå hem. vaknade femtio åtta gånger på morgoen och mådde piss illa. jag har gått och blivit genom förkyld. cry me a river! nu ska jag laga matlåda till img,yej sista praktikdagen!!
PUSS!

updating

bara för johannat vill att jag uppdaterar här, så uppdaterar jag mindre än någonsin. men jag lovar att jag ska bli bättre, när jag hittar insperiation att skriva här.

i helgen som var blev de dubbel utgång. i fredags var vi på puls, de var rätt lite folk ute, antar att de var för att de var VM på tv. suck, typsikt att folk sitter inne och glor på sport istället för att gå ut och skaka lite på höfterna. de bjöds iallafall på en hel del garv då jag alltid tycker de är lika roligt att prata engelska med folk på fyllan. jag och malin stannade kvar tills de stängde, medans de andra drog tidigare. så vi satt och prata med några snubbar som var engelska, bara för skojs skull. men malin var lite blyg, så jag fick sköta snacket, som var lite svengelska med lite bokstäver fel här och där! hahaha, fatta hur dålig man blir på engelska när man slutade med de i skolan. drog några fina fraser, och försökte lära de hur man dansade med svenska tjejer, dock lärde jag istället ut hur man inte ska dansa för att de skulle gå lite illa för dom, haha! malin fick ragg iaf, fast dock någon svensk kille. men jag slet med´na hem och lagade köttbullar och mackisar innan vi kröp i säng för att ladda inför lördagskvällen. då blev de trappan där de var karateklubben, aldrig varit där förut. men de var en helt ok kväll, föredrar dock puls faktiskt. musiken var ingen höjdare och inte lokalen heller. låter universitets studenterna festa där istället. (de är ju deras ställe).
nu de senaste två dagarna har jag hängt med vänner, tvättat, städat hela lägenheten, haft slutprov i stylist både teoretiskt och praktiskt, gått promenader, vart på stan, blivit ännu mer stammis på bolaget (kommer snart behöva sluta visa leg där också snart. visar ju aldrig leg på puls längre då jag nog är stammis där nu). i helgen är planerna utgång, och innan dess så blire häng med vänner, gå i skolan och ha sista praktikdagen på fredag (awesome!!) fast nästan så man blir lite ledsen fick så himla bra respons från min handledare förra fredag, de är så himla glada att jag varit där och tycker jag är sjukt duktig.

skrev ju i mitt tidigare inlägg att jag tagit ledigt från jobbet, har lite ångest över att jag får så dålig lön i juni, så var inne där idag och sa att de fick ringa in mig om de skulle krisa. nu tkr de säkert jag är velig, haha.


oj, va långt inlägg. men nu har jag skrivit av mig för en vecka! PUSSS.









(maha, tyker den passar så bra in på mig, visst johanna? ;).. )





38 dagar kvar till studenten, och 3 uppgifter kvar.
Det går ju ihop sig ganska bra!
(så länge gurra min samhälls lärare ger mig någon mer uppgift -.- )

RSS 2.0