Onsdag, 30 januari.

var i norrpan igår med carro, fia och matilda. trots att jag sa att jag inte skulle handla typ något blev jag 900 kr fattigare. of course.. men jag ville så gärna ha de jag köpte. köpte världens finaste spegel.. kommer passa så bra i min lägenhet sen! på kvällen sen gick vi på bio, cissi kom också med, vi tittade på ego. väldigt bra film! man får sig en sjuk tankeställare.. jag insåg verkligen hur utseendefixerad jag är igentligen. tror nog nästan alla är det. nog om det, nu ska jag sminka mig lite och åka till norrköping igen, denna gång blir de jobba. vi har kundkortskväll, vilket innebär en hel drös med folk kommer att passera kassan idag. så kommer inte hem förns närmare halv tio ikväll. puss och kram.
 
 

måndag, 28 januari.

åh, åt godis nyss. glömt hur jävla illamående man blir. seriöst jag håller på att spy, verkligen spy alltså. fyfan, äter ju typ aldrig godis. har gjort de ett väldigt få gånger sen i augusti. fyfan, man behöver verkligen inte godis. sen i augusti har jag ätit godis runt jul, sen någon chokladbit åt jag i onsdags, och sen nu åt jag 100 g choklad, blev to mutch for me. så kan inte ens få i mig maten nu.
 
idag har jag fakitskt inte gjort så mycket, guuuud vad man uppskattar sina lediga dagar när man jobbat dagarna innan. idag har jag gjort lite ärenden på samhället och sen tittat på magic mike, som var en besvikelse tyvärr.. okej, skådespelaren är godkänd, men handlingen. nja.. to mutch for me. sökt lite jobb idag också, har ett till jag ska söka sen. jobbigaste är att man måste skriva olika personliga brev till varje jobb man söker, annars kunde man ju bara mass-söka jobb.
 
aja, hörs vänner. puss.
 
 
denna jävel åt jag. no more.

söndag, 27 januari.

aha, vad har hänt i veckan? vart i västerås en sväng och umgåtts med mina systrar. först en liten shoppingrunda, sen lagade vi middag och drack vin, var meningen att det skulle sluta så, men vi drack lite mer vin och lite mer, och sen var vi taggade på att dra en vända ner på stan. hamnade på pluto, mycket folk ute ändå, jag hade skitkul, speciellt åt min ena syster som drack lite för mycket och bland annat ramlade när hon gick low med en kille på dansgolvet. i fredags hängde jag med lovisa och pratade massa nostalgi. sen på kvällen blev de förfest hos julia med lite tjejer och sen en vända på harrys, väldigt mycket killar ute, rena rama korvfesten faktiskt. såklart så var jag kvar till två, fast de jag gick ut med hade gått hem, HAHA, typiskt mig att hänga omkring. igår och idag har jag jobbat, feels good. pengar är mer än välkommet i mitt liv, kom på att jag inte får någon lön alls i april, FYFAN. kommer va pankish. but hey, its cool. jag har ju trots allt levt livet i en månad då. imorgon äre bara en månad kvar tills planet lyfter.. dags att skriva pakningslista och shoppa solprodukter snart.
 
veckans planer; shoppingtur i norrköping(kanske), träffa cecilia på en fika innan hon åker, bio med tjejerna, födelsedagsfirande hos mig på fredag, födelsedagsfirande för malin på lördag, badhuset med jullan (kanske). ah, så ser de ungefär ut, då vet ni utifall att jag inte skriver något här i veckan.
 
dagens dilemma; träningskort på badhuset eller gymmet? help meee!
 
Pussis.
 

lägenhets-inspo.

slängde ihop ett kollage med möbler jag vill ha till min lägenhet,
allt från ikea och vitt såklart, älskar. tänk om man bara hade råd också.
 
sovrummet, köket och vardagsrummet.
 
puss.

fitspo.

 
 
Jag slängde ihop ett kollage med lite inspo bilder.
"winners never quit and quitters never win"

Måndag, 21 januari.

det är rätt sjukt hur man vissa dagar kan vara så jävla deppig, och andra dagar så himla glad. idag var en sånn där dag som jag bara vart deppig, legat i sängen och bara glott hela dagen, inte orkat varken röra mig eller äta något. imorgon hoppas vi att den känslan är över. hatar att må så. jag vet ju varför jag gör det, och antar att jag kommer ha några fler sånna dagar framöver. men den här helgen som passerat har iallafall vart hur bra som helst, hängt med massa saknade människor som jag inte sett på länge. utgång i norrpan, på puls, saknat att gå ut där! det var riktigt kul att svänga loss på pulsan. och hänga med lite gamla klassisar! förra veckan var överlag en jättebra vecka. trots denna måndag som sög, så hoppas jag resterande av veckan blir bra! jobb vankas i helgen, skönt med lite rutin iaf.
 
fick tyvärr inte jobbet som jag var på intervjui norrpan för, men de är bara att ta nya tag. de var ju många som sökte, och att komma till intervju är iaf steg ett. föresten så tackade jag nej till intervju för jobbet i cypern också, kände att det inte var min grej trots allt. kul att söka iaf!
 
kollade btw på en bild från studentdagen, guuuu att jag inte insåg de då, men gud vad mullig jag var!! alltså man kan fan kalla mig tjock.. HAHA! tackar mig själv att jag gått ner 7 kg sen dess iaf! feels good att inte se ut så frtf. man ser iaf att all alkohol satte sig som bomull på kroppen, mest armarna! omg, fettisarmarna! till och med min familj tyckte jag var mullig då, då äre illa om de säger de.
 
bjuder på fyra bilder sen i lördags.
 
 
 
puss.

Depp-mode on

I should stop belive in ny dreams, because i know they never come true. I think life hates me.

 

and I hate mondays.


Fredag

Jag hatar att vänta på besked, men håller alla tummar och tår. Skulle bli lika glad som på bilden om beskedet är positivt. Just wait and see!


Fredag, 18 januari.

Igår var jag som sagt i Norrköping, man inser lätt hur mycket man saknar det. Träffade Emma över en lunch, var hur kul som helst att se henne igen, vi hade massa att prata om. Så himla rar tjej dedär! Efteråt gick jag på ett möte och sen tog jag ett varv på stan, en timma gick jag, men hann göra av med 1000 spänn! Då gick jag inte in i fler affärer sen för jag måste vara lite sparsam. Väldigt nöjd med mina inköp dock, två nya shorts till Thailand, jo tack de behövdes. På måndag om jag har tid så ska jag städa ur min garderob, har så liten så får inte plats med allt, sommarkläderna ligger nerpackade i en påse med de är dags de börjar titta fram nu. Nu ska jag snart dra och simma med mamma, sen ska jag hänga med ceccan. Ha en fin fredag. Puss.


Shorts, bikbok. Baseball tröjor, Gina tricot. Peplum top, new yorker.


wishes.

i wish..
 
 
 

16 januari, onsdag.

onsdag idag, har precis lagat mat, blev kassler och broccoligratäng, mums över mina förväntningar! fyfan, jag tycker ju om mer saker än jag tror, blomkål, broccoli, zuccini. det här är ju en easy diet än så länge, dock jobbigt att alltid laga maten själv, förr serverade ju mamma en rätt ofta. nu äre jag som serverar familjen. frukosten är ju so far de jobbigaste, är sååå trött på ägg nu. haha. men måste ju ha protein och fett på morgonen, och mitt bröd, tro mig det är FETT. men måste komma på något annat med mycket protein i än ägg. förslag? skypeat med johanna idag, ungefär i 90 minuter. Kändes precis som jag hade umgåtts med henne sen när vi la på. jag sprang runt och lagade mat och fixade medans hon satt på fläkten och pratade. haha. tekniken alltså!
 
anyway, ikväll kommer jullan hit. vi ska nog inte göra något speciellt, bara hänga. imorgon ska jag till norrköping, har lite saker jag måste uträtta, sen ska jag ta mig en shoppingsväng också och sen ska jag träffa emma, det var evigheter sen jag såg henne, så ska bli trevligt. vi ska luncha på paus, åh älskade paus! bästa sallads stället.
 
ah, nu hinner jag inte skriva mer, puss.
 
dagens i bilder:
 

måndag, 14 januari.

måndag igen. denna vecka känns som de blir en bra vecka, jag får äntligen lön på tisdag, som jag väntat. eftersom att jag köpte julklappar på förra lönen så försvann den ganska fort eftersom jag fick så pass lite förra månaden, denna månad får jag lite mer än dubbelt så mycket, feels good. jag håller på att titta runt på massa sommarkläder, vill ha lite nya shorts tills jag åker till thailand. jag har insett att jag faktiskt inte har så många. dock nu när jag gått ner 6 kg, så kommer jag iaf i två par som jag aldrig använt. wej! på tisdag eller onsdag ska jag ner till gymmet och köpa gymkort, för jag och agnes ska börja kötta som fan på gymmet. feeel awesome. nu har jag nyss vart inne i stan med mamma och handlat massa ingredisenser till LCHF mat och bröd. så nu ligger lchf-bröd i ugnen, och vitkåls-spaggetti och lchf köttfärssås på spisen. sen ska de bakas ett till bröd. sen ikväll har jag lite att fixa, papper, flyttkatonger och grejs. har inte tid att sitta här mer. puss och kram.
 
 
det är rätt gott att gå på lchf, trots att man inte får sin pasta eller potatis!
middag - frulle

mot nya mål.

så många saker man vill göra. så många önskningar man vill ska slå igenom.
 
imorgon ska jag försöka starta med något som man kallar för nytt liv. det är något man ofta försöker med, men aldrig riktigt lyckas med. men det känns som jag har mer viljestyrka nu. jag ska börja på lchf-dieten från och med nu och ungefär 1 månad är det väl tänkt och sen imorgon ska jag köra mitt första riktiga träningspass på länge. sen på tisdag när jag får lön ska jag gå direkt till gymmet och köpa mig ett gymkort. för nu ska jag bannemig gå ner lite i vikt till thailand. något som nästan är ännu viktigare än viktnedgång är att jag vill börja må bra igen, känna mig pigg, fräsch och sluta ha huvudvärk. so let do this shit. nu tar vi vägen mot bättre mående och några centimeter mindre runt midjan! tjockisen som tog studenten vill jag aldrig mer se!
 
ska bannemig lyckas, denna gång. puss mina vänner.
 
 

förändring

kolla vad mycket mitt hår växt på ett år!! trodde aldrig mitt hår skulle växa ut igen. haha, jag har nog aldrig blivit så ledsen över en förändring som jag blev när hon klippte av mitt hår, men nu i efterhand kan jag faktiskt tycka att det var fint. men vågar dock aldrig klippa det igen, nu när jag äntligen fått långt igen. och sen har jag blivit ljusare, just nu är jag så nöjd över min färg och längd.
 
puss.

Måndag, 7 januari.

4 jobb sökta nu ikväll, pju, nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete sen! ett jobb håller jag några extra tummar för. ville nästan samma sak förra året, men tog aldrig tag i det och sökte då, men nu jävlar. liten push var det ända jag behövde. skulle vara så jävla skönt att åka till thailand och veta att jobb väntade mig när jag kom hem. då skulle jag slippa ha ångest för att åka hem till sverige igen.
 
hann inte posta detta inlägg förens de trillade in ett mejl i inkorgen med positiva besked. kanske kommer de här året bli något helt annat än jag trott? väntar och se.
 
nu ska jag fortsätta nöta HIMYM, min favorit serie just nu! puss.
 

söndag, 6 januari.

nu har redan en vecka gått av de nya året. och än så länge har jag inte gjort någon skillnad i mitt liv, men i morgon äre dags! den här veckan har jag känt mig lite halvdann efter incidenten på jobbet i söndags. men imorgon äre nya och hårda tag som gäller!
 
nog om det. igår var det trettondagsafton, en kväll man självklart var tvungen att fira. så efter en flaska vin rullade vi ner (med bilen alltså, hehe) till harrys, sjävklart så var jag väldigt på lyset, som man alltid är på harrys (varför är man aldrig lika full när man går till statt för?) var översocial och superglad (som jag alltid är på fyllan, sofie du känner inte alla trots att du är jättefull) dansade massa, träffade johanna som jag inte sett sen studenten, jävligt kul att se henne igen, och hade långa onödiga samtal (alltså med random människor). överlag vare mycket folk och jag hade en riktigt kul kväll. men idag har ångesten gjort sig påmind. alltså jag måste vara den människan på hela jorden som får mest ångest efter en utekväll, jag måste sluta säga så sjuka saker till folk, och om jag gör det så är det bästa om jag bara kunde ha en minneslucka över den konversationen. det bästa att dämpa ångest med det är när någon säger; jag minns inte alls vad vi pratade om. pju tänker jag. någon gång ska jag testa att gå ut nykter (har fan aldrig gjort det) och bara lyssna och titta på hur man egentligen beter sig på krogen, hahaha, fan vad kul. skulle dock vilja stå i hörnet nykter och se mitt fulla jag driva runt på dansgolvet. nog om det. nu är det en ny vecka. och jag är ledig hela veckan, så lets have fun! puss.
 
 

Torsdag, 3 januari.

dreams are coming true.
 
idag var jag i örebro med min sister, det blev bara rosa saker inhandlat, plus en bag in box till helgen. min fina vän fia fyller ju 21 barre, vilket innebär att hon numera kan gå ut och köpa alkohol lagligt i usa, woop woop. påtal om 21 år, så nämde min syster för ett tag sen att de var den bästa åldern, undra vad hon gjorde då? juste en mer bra sak är att man får åka på kryssning utan mor och far, den ni! iaf, helgen består alltså av att fira henne och att jobba. känns konstigt att jobba eftersom sist jag gjorde de så ramlade jag ihop, men nu mår jag äntligen bra igen, är stabil, tycker jag iaf, linda tycker jag är "skakig?" ah, vettefan, känner mig bra iaf. nu ser jag fram emot en bra helg iaf!
 
nu ska jag glo på tv. puss.
 
stickad tröja, sportbh och små söta nagelfilar ( blev pålurad )
 
 

bilder.

och ett till litet löfte till mig själv, börja använda min gamla kamera igen.
och sortera alla bilder från början, nu är allt huller om buller.
 
 

Sammanfattning 2012.

Mitt 2012.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Det har jag deffenitivt gjort. Många galna saker har jag vart med om i år. Tagit studenten är väl en av de sakerna! 15 dagar av mycket alkohol, fest, vänner, nya bekantskaper, sena nätter, lite sömn, galenskaper, dansande till fötterna värkte, jaaa, listan kan göras lång. det  var även under den veckan jag fick min första käftsmäll? HAHA, av någon kaxig blattebrud. Ah, vad ska man säga? de var en bra vecka. kan säga att våran lägenhet vändes upp och ner under de dagarna, alla fester var princip hos oss och alla sov överallt i lägenheten. saknar den veckan, min lägenhet och norrköping!

Vilka datum minns du speciellt av år 2012?

Oj, finns så mycket jag kommer minnas från det här året. Det har varit en riktig resa! Vissa gånger har jag vart så lycklig att inte ens ord kunnat förklara min glädje. Men de jag minns speciellt är 3 mars - Avici, 1 juni-16 juni - Studentveckan och allt som hörde till, V. 33 - Ayia napa veckan, 22 November - SHM. Det är väl de speciella datumen. Men kommer alltid minnas alla spårade utgångar med mina galna vänner i västerås, nyköping, norrköping och katrineholm. Speciellt utgångarna i nyköping kommer jag minnas. Två av de gångerna har jag vaknat upp på helt konstiga platser där vi ena gången fick använda gps:en för att ens hitta tillbaka till stan och andra gången fick jag betala 200 kr till en taxi för att ta mig från skavsta flygplats(?) till stan igen. HAHA, och så minns jag såklart den galna power meet helgen i västerås, när husbilen blev väldigt trång. Sen kommer jag aldrig glömma midsommar, det var den bästa och sämsta midsommaren ever. Jag drog ner till öland med frida och hennes kompisar. Men vid två fick vi ett samtal, att våran älskade morfar hade somnat in. Att vara så långt hemifrån när något sådant händer gjorde ont. veta hur mycket alla grät hemma, och inte själv kunna gråta ut ordentligt var jobbigt. men vi bestämde oss för att trots den svåra sorgen att försöka fira midsommar iallafall, på något sätt kändes det som att de var de morfar ville, och de kändes som de inte fanns så myckt annat att göra, vi var ju ändå ungefär 40 mil hemifrån. Så efter vi lagt på så började vi korka upp, kanske i hopp om att dränka sorgen lite ( låter hemskt jag vet), men det blev en sjuuuuuuukt spårad kväll, en av de roligaste festkvällarna. Träffade sååå sjukt mycket sköna människor och stämningen var på topp. Trots att regnet öste ner de sista timmarna, och att inte ett klädesplagg var torrt, så brydde man sig inte, man var lixom så full och glad att inget annat spelade någon roll. Att skriva detta får mig att längta ännu mer till midsommar 2013, då ska vi inte ha någon sorg, bara en jävla massa glädje. ah, som sagt finns mycket minnesvärt 2012. Men 2013 tror jag kommer bli ääääännu bättre!

Har du några nyårslöften?

Jag brukar alltid ha nyårslöften även fast jag vet att jag aldrig håller dom. men det är lixom en tradition, och i år tänker jag fortsätta föra den vidare. Årets nyårslöfte är inte att gå ner i vikt och bli hälsosammare som de brukar vara varje år. Nej i år är mitt nyårslöfte att ta vara på livet, se möjligheterna och inte omöjligheten. Våga, chansa och riskera. För 2013 ska bli förändringens år.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, men nästa år händer det nog ;)

Vilka länder besökte du?

Jag besökte cypern, ayia fucking napa med mina underbara vapendragare. JÄVLAR vilken vecka, hade så jävla kul, kan fortfarande sitta och skratta när jag tänker på saker vi gjorde eller sa den veckan. Veckan innehöll allt som en solsemester ska göra. Massa sol, bad, brända kroppar, skrattattacker, massa alkohol, fyllor, poolhäng på natten, pinsamma fyllor, random fyllehångel, träffa massa roliga människor, galenskaper och dansande ändå till solen gick upp och fötterna värkte. Det är en vecka som jag sent glömmer.

Största misstaget?

Att ha så mycket ångest över allt, jag måste lära mig att sluta ha ångest, det som hänt har hänt. och det finns alltid en andledning till varför det händer och man kan alltid lära sig av sina misstag. Jag tror ändå innerst inne att det är viktigt att göra misstag. Man är ju inte mer än människa.

Bästa köpet?

Den var lätt! Min resa till thailand som jag kommer åka på den 28 februari med finaste systrarna meinhold.

Vad spenderade du mest pengar på?

Den var också lätt, hehe. Alkohol, utgånar och att äta ute. Studenten var ett typiskt exempel, drack alkhol och åt ute i 15 dagar i streck typ, galet! gick upp fyra kilo?! som jag lyckades gå ner sen igen som tur är.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Mina vänner och min familj, och studenttiden. jävlar vad kul jag hade under den tiden! always remember the time.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?

Oj, vad svårt! finns många låtar som får mig att tänka på 2012. Men de låtarna som jag kommer på nu är avici - levels, får mig att tänka på när jag och hanna plus fler var på hans konsär i globen, what a night! och sen SHM - greyhound, ni vet varför!! Rio - Party shakers, låten vi spelade och hörde överallt i napa. och sen de typiska låtarna som man lyssnat sönder så som; psy - gagnam style , stiftelsen - vart jag än går,  tacata, sick in head, drick den, le bump. ja, ni förstår! många låtar man lyssnade på under studenten.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Alltså första delen av året var jag nog gladare än många tidigare år, men andra delen av året var mer en bergochdalbana, och då var jag nog ledsnare än jag vart tidigare år. Eller ledsen och ledsen, jag har vart deppig i upp och ner gångar pga av att jag inte haft ett ordentligt jobb. Men man har självklart vart glad och uppskattat att jag har lite jobb andra gånger. som sagt, det går ju upp och ner! 2013 hoppas jag att jag ska få ett jobb, för då kommer jag inte behöva deppa mera!

Vad önskar du att du gjort mer?

Inget faktiskt. Jag tycker jag gjorde de jag kunnat och är jävligt nöjd över det! :)

Favoritprogram på TV

Jag har otroligt nog inte följt mycket tv program detta år, jag tittar mer på serieboxar. Just nu tittar jag igenom how i met your mother, fan de var bättre än vad jag tänkt mig! jag älskar fan barney stinson, jävlar vilken kul karaktär, han ger ju awesome en innebörd!

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

Åh, världens bästa födelsedagsvecka! och det är ganska självfallet, fyllde ju 20 år, bästa åldern man kan fylla. Många möjligheter öppnas då, anyway, fyllde år på en onsdag, då kom mamma och mormor och firade mig på dagen med presenter och tårta. Sen på kvällen kom nästan hela klassen till lägenheten och förfestade, sen gick vi ut på krogen. sjuukt kul kväll! på fredagen åkte jag hem till mina föräldrar och så kom de lite släkt och firade mig. Trevlig kväll! sen på lördagen laddade vi för stor lokalfest. Jag och sofia hade våran 20 års fest tillsammans, vi var nog runt 60 pers tror jag? som firade våran födelsedag. jag var jätte onykter men hade verkligen en sjuuukt bra kväll. jag är så glad att jag valde att fira stort den dagen!

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?

På vintern bor jag i jeans och en stickad tröja, och på sommaren bodde jag i mina jeans shorts med någon skön tröja till. Jag är inte den typen som klär upp mig så mycket, utan gillar att klä mig ledigt.

Den bästa nya personen du träffade?

Jag har lärt känna en del nya härliga människor, men kan inte välja en. Alla nya människor jag träffat är fina på sina vis. Älskar att träffa och lära känna nya människor!

Vad önskar du ska hända 2013?

Att jag ska få ett bra betalt jobb eller ett jobb i överhuvudtaget, flytta till en ny stad, bli kär, ha världens bästa månad i thailand, komma iväg på någon resa till och att jag kommer göra massa galna äventyr.

 

 

(ledsen för att jag inte kunde bjuda på bilder, men de funkar verkligen inte att lägga in.. ) :(


RSS 2.0