"I våra hjärtan kommer du alltid att finnas kvar"

ikväll känner jag mig rätt nedstämd.
på tisdag ska vi säga ett sista farväl till dig morfar. det kommer göra ont. vila i frid, vi älskar dig.
 

v. 26

nu är jag inne på sista veckan i min älskade lägenhet innan vi lämnar över den till calle. känns rätt sjukt att vi inte kommer bo här längre, 2,5 år har vi bott i denna fina lägenhet. vi städade ur den i tisdags, så det ända som finns kvar är en madrass som jag kan sova på. ekar gör det här inne! jag jobbar denna vecka, därför jag spenderar nätterna i min tomma lägenhet. fullt upp denna vecka, som sagt i tisdags städade vi ut lägenheten, tog hela dagen, sen i onsdags jobbade jag hela morgonen, sen kom lovisa och hämtade upp mig så drog vi till söderköping och åt glass och strosade runt i de små söta butikerna som ligger där, kom hem med en jeansjacka, catching! sen drog vi till hageby och tittade läget, sen släppte lovisa av mig i lägenheten, sen drog jag till frida på förfest innan vi drog ut på onsdagsklubben på hugo, hade sjuuuukt kul och alla var nog lika fulla alltså! haha, åh kommer sakna våra onsdagsutgångar! imorgon, lördag och söndag blire jobb. pjuuuu. sen äre ledighet i hela TVÅ veckor! hur jävla skönt är inte det? än så länge är västerås och båstad inplanerat. men jag gillar att vara spontan, så vem vet vad som händer mer? nu ska jag kolla lite oth, innan jag drar ut på en promenad, behövligt.
 
 
 
PUSSS!
 
YOU ARE AWESOME.

älskade morfar.

i fredags vid två tiden fick jag ett väldigt tungt och smärtfullt besked. att min morfar somnat in och lämnat oss, älskade morfar. han har mått dåligt ett tag, så vi visste ju att det här var nära. men jag tror aldrig att man kan förbereda sig för att förlora någon man älskar. beskedet var som ett slag i magen, att jag var 40 mil hemifrån gjorde inte saken bättre. det gör så ont. jag älskar dig morfar, och jag vill inte tro att det här har hänt. att du inte längre kommer vara här på jorden med oss. men du kommer alltid vara en del av oss, och du finns kvar inom oss föralltid. min lilla morfar. som min mormor skriver i dödsannonsen, "någonstans kommer vi alltid att vara tillsammans". vi älskar dig, och vi kommer sakna dig morfar, Lennart Bredell. <3

Midsommar 2012.

i onsdag bestämde vi lite spontant, fan vi drar till öland på midsommar! sagt och gjort så packade vi bilen på fredag morgon och drog iväg till öland, det blev jag och min syster frida och hennes två kompisar. fem timmar senare var vi äntligen framme, knäppte första ciderna runt två och då drog midsommar firandet igång. eftersom vi var så sent ute hann vi inte fixa camping plats, vilket innebar två problem, ingenstans att sova och inte tillgång till att komma in på campingarna. men det var inga problem för oss, bara ta fram sin smidiga sida och klättra över stängslet, och sen att pressa in sig fyra pers i en ford. vårat uppdrag var att fixa annan sovplats, och det gjorde vi, men vi valde ändå att sova i bilen, säkrast så. haha! ja, kvällen i sig vart helt galen! jag hade såååå sjukt kul. träffade hur många härliga och roliga människor som helst. jag hade verkligen den bästa midsommaren på länge. Jag skrattade i princip konstant hela kvällen, så jävla sjukt härliga och roliga människor det finns. Som när man ska visa ett stripp-moves, tar sats och springer, tar tag i lyktstolpen, tappar greppet och flyger ut i sanden och gör ryggplask, FAN att jag inte fick de på flm, jag garvade så jag nästan ramlade! ja, det hände så mycket stört och kuuul under midsommarkvällen. frida undrade hur vi hann med allting under bara en kväll. jag fattar inte varför jag inte åkt till öland på midsommar tidigare, det levererade som fan! rena festival campingen. jag vet inte vad jag ska skriva mer, finns så mycket kul att berätta men de är inte lika roligt när man inte är med och upplever det. en sak är säker, öland, vi ses nästa år igen! PUSS.

STUDENTEN!

jag har tagit studenten!! så jävla härlig känsla. vet inte vad jag ska skriva riktigt, det har vart ett par sjukt bra veckor som jag nu med sorg lämnar bakom mig, men jag bär mig otroligt fina, galna och roliga minnen. Nu har jag hela livet framför mig, jag är fri! jag har i två veckor levt i en bubbla där jag vart full och glad. jag har inte haft någon tidsuppfattning alls. allt har vart så bra! men nu börjar de vuxna livet, på tisdag jobbar jag första dagen av mitt jobbschema för denna sommar. nu ska jag på rehab. alkohol och för lite sömn har gjort mig till en zombie! haha. puss!


glad student.

studentveckan dag 2.

åh, vill bara skriva hur arg jag är. jag ska aldrig mer äta på manesa. slutade med att alla vi som åt där, hade världens magvärk. jag fick verkligens världens magsmärta, jag kunde knappt röra mig för det värkte så mycket, kroppen blev skakig och jag vart helt svag. första delen av förfesten var as kul, sen så spenderade jag resten ute eller på toaletten. alltså de var värre än mensvärk, jag grät pågrund av smärtan, de går inte att beskriva, försökte hålla tillbaka. men ville bara sjunka ihop på golvet och gråta. kände mig så svag. jag valde att gå hem istället för att gå ut på krogen. smart val av mig, men jag är så arg för det är studentvecka och jag vill vara ute och fira med min klass, inte ligga i sängen och tycka synd om mig själv. MANESA ÄR NORRKÖPINGS STÖRSTA SKIT STÄLLE. jag vet inte om jag är matförgiftad. men finns ingen annan förklaring för denna magsmärta, vill ringa mamma och be om råd, man känner sig som 14 år igen. men mamma sover och jag vill inte väcka henne och göra henne nervös, för nu börjar kroppen återställa sig så de är ju ingen fara, men vill veta om det kan vara något annat. jag är inte den som dissar fest, men ibland får man ta sitt eget mående först. nu ska jag försöka sova, godnatt bloggen.



pussis.

studentveckan dag 1.

igår startade den efterlängtade studentveckan, min klass valde att köra på tema röd. vilket ingen på krogen missade igår, haha! vi fick höra ordet röd vart vi än gick och folk kom fram och frågade oss massa, haha! det är ju bra att dra till sig lite uppmärksamhet, man vill ju att folk ska minnas en efter de här studentdagarna! FYFAN vilken känsla de var igår, så jävla mycket folk och humöret var fan över skyarna. jag var så glaaaaaaaaaad! nu ska jag gå och byta om, sen drar vi ner till mansea för lite mat och dricka, innan vi styr vidare hem till frida för förfest, och sen äre den stora kick offen ikväll, då både puls och hugo är öppet! kommer bli en awesome kväll, känner de i hela kroppen, ikväll ska vi göra premiär med mössan ute på krogen också!! MASSA PUSSAR.






WOOP WOOP

STUDENTEN 2012.

RSS 2.0