skola+jobb (y)

sitter på jobbet och har rast, har precis smällt i mig mat. var svinhungrig!
denna vecka kommer jag ha typ no life, ska jobba eftermiddag/kväll måndag, onsdag, torsdag och fredag. + gå i skolan på morgon/förmiddag. tur att jag sa att jag ville vara ledig i helgen, för då ska jag på avicii, kommer bli så sjukt bra!! kommer längta till helg hela veckan, kommer bli helt slutkörd! men jag har penga-kåt. så klart man jobbar! nu måste jag återgå till jobbet. pusss!

deep.man

behöver vara mer postiv, se saker hur en ljusare synvinkel.
allt behöver inte vara jobbigt, men det är det, om vi bestämmer oss att det ska vara det.
man vill så mycket, men man har chansen, men man tar den inte.
men är aldrig nöjd med det man har, antar att det är något man lär sig med tiden.
att uppskatta saker, se saker ur andras synvinklar, att inse att allt funnits där framför en hela tiden.
bara att man för blind för att se det.
jag tror bara att vi är rädda, rädda för att uppskatta det vi har, så att vi skulle kunna gå förlorat om något annat.
måste ge mig själv en smäll på käften.
lägger mig under täcket nu, har sjuknat in lite på lovet.
men vad gör det om hundra år?

SMACK!

helt plötsligt känner jag mig så himla glad. vill bara sitta och le! solen lyser, jag vaknade upp med min bästavän i sängen brevid. min bästa sambo hjälpte mig med mitt hår. jag har ett superbra lov att se fram emot. jag är så glad idag att jag till och med ser fram emot att jobba. ser framemot att träffa massa kunder. till och med de som bråkar med den, fuck them. ingen gör mig arg idag! måste lära mig att jämt känna mig såhär positiv.
fick denna hårring har min bästavän. tack tack tack!!
hej brunett!

hejhopp

Gud vilken bra helg jag haft! har hunnit umgås med massa fina människor. nu sitter jag med färg i håret, och det är inte blont.. spännande va? det är jätte härligt väder ute och jag har fått sportlov, kärlek till det. jag ska dra och jobba sen, 16-22:30. sen är jag ledig ända fram till lördag. jag kommer njuta av varenda dag. ska hem till mina hemtrakter och då tänker jag träffa sofia och julia. så de får ta sig tid till mig! en liten utgång på harrys hade jag tänkt hinna med, vill passa på att träffa massa katrineholmare när jag väl är hemma. vilket kommer bli mer sällan nu mera. nu ska jag tvätta ur färgen och se resultatet. PUSS!
update: håret blev åt helvete, men för en gång skulle känner jag bara; vafan gör det, de är bara lite hår! life goes on.

19 februari.

(bilden kan ej visas)
-
nu sitter jag i lägenheten och slappar. blev ingen utgång eller söderköping idag. söderköping hann jag inte, och utgång var väl inget jag orkade. men hann ju umgås lite med de andra tills de gav sig ut. så inatt stapplar de väl in fulla och glada och väcker mig!
igår var jag som sagt i Linköping hos sanne. vi förfestade i hennes och samuels lägenhet. förfesten slutade med att alla stod och dansade och skrek med i låtarna tills de ringde på dörren.. Där står en mindre glad granne. så vi bestämde oss att de var dags att ge sig ner på krogen. Vi gick in på både platå och platens. De ligger mitt emot varandra, så vi kunde gå imellan. dansade hela kvällen. Vi hade skitkul! hela kvällen avslutades med att hanna sprang barfota efter en kille och sanne fick ett glas vatten över sig på mc donalds. SJUKT! förutom sanne och vatten. så garvar jag som fan åt gårdagen. haha! och bussen hem, fyfan vad jag garva! alltså jag kunde inte sluta. så jävla kul! idag var det fyra mindre glada tjeje som satt på tåget tillbaka till norrpan. men linköping, vi kommer tillbaka! var så säker. kom hem och sov någon timma, sen drog jag till jobbet och avverkade 6,5 timma. nu är jag trött som ett as. funderar på att sova. imorgon kommer bästa lovisa hit. om jag är glad?
godnatt.

GODASTE

Den här goda skapelsen var min 20 års tårta. tror nog aldrig jag ätit så god tårta.
herrejösses vad jag käka tårta vill jag lova! var tuvngen att visa er.
MUMS.
-----------------------------------------
till en helt annan sak, var på möte på jobbet igår.
fick reda på att de ville att jag skulle jobba i sommar plus att de vill att jag ska jobba mer nu
under våren. Så nu blir det inte bara helger utan mer kvällar också.
ska får några fasta kvällar, sen kommer jag säkert börja jobba mer på helgerna än jag gör nu.
jag tackar inte nej, behöver ALLA pengar jag kan få nu, inför studenten
och till i sommar och höst/vinter när jag vill resa massor.
jag trivs på jobbet också, så det är bara positivt!
så nu ska de jobbas på!

LITE.NYTT

Tre av de fina sakerna jag fick hem från ullared. och jag är supernöjd!
fick ju såklart hem mer saker, blev 1000 kr fattigare. men detta var de jag orkade fota.
Spetslinne från BIKBOK.
De var lite av de jag köpt iallafall. tänkte pigga upp bloggen lite!
och visa mina vänner lite.
imorgon blire jobb 8-14, sen hem powernapa och duscha,
sen drar jag till sanne i linköping, där det blir att testa linköpings uteliv.
om jag är taggad? behöver inte ens svara.
vill ni veta mer vad jag ska göra i helgen?
jobb 16-22:30 på lördag, sen hem och hälla i mig en vinare och hänga med ut till puls.
får hoppa 20 årsfirandet i söderköping, skit tråkigt!! men hinner verkligen inte dit :(
sen på söndagen ska jag färga håret, i en annan färg. spännande!
hoppas även lovisa kommer och hälsar på mig på söndag. lär blii en superhelg!
PUSS!
nu ska jag laga blodpudding till mig och cessan,
medans hon syr upp mina jeans! kalas.

ÅH!

Vilka jävla cpn tele2 är. De har s

13 februari.

känslan som uppstår när man får 14/17 rätt på provet när man bara snabbläst lite dagen innan. skönt! imorgon är prov två. idag annars så har jag och cecilia städat hela lägenheten. sen kom patrik förbi hos oss, vi drog och hyrde film. och slappade i soffan hela kvällen. skön måndag! bara fyra dagar kvar till helg och lov. imorgon efter skolan blire förmodligen stan. Behöver nya leggings, jeans och behöver även besöka systemet. känns fortfarande så sjukt att jag faktiskt lagligt kan köpa sprit i sverige! nog om det. nu måste jag tvätta min penslar inför de prakitska provet imorgon. puss och kram.

12 februari.


kom nyss hem från jobbet..

jag har haft en riktigt fin och lugn helg, en vit helg också. jag stannade kvar i norrpan över helgen med malin. Vi har tittat på film, varit på stan, hängt, tittat melodifestival, skrattat och bara umgåtts. Sånna helger behövs ibland. för nästa helg blire allt annat än lungt. vet dock inte hur jag ska hinna allt. det blir linköping, söderköping och jobb. ser redan fram emot det. så hoppas veckan går fort. har två prov att göra, ett teoretiskt och ett praktiskt. vet inte hur jag ska klara det. men de får väl ordna sig. nu ska jag väl plugga. först äta. vill ha hemköps-sallad. men åt de till lunch, så får äta ngt annat nu. kan inte bara äta sånt. hade jag bott själv hade jag nog ätit de varanann dag. åh. beslutsångest, tror nästan jag går och köper en sallad.. haha! fyfan, de är ju så mumsigt. skulle städat idag, men jag har huvudvärk. så tänker lägga min hjärnkapacitet på plugget.. PUSS!

två bra låtar




<3

gud vilken bra vecka jag haft! nu är jag äntligen 20 hela år. och jag kan inte vara mer nöjd med mitt firande. i onsdags då jag fyllde, kom halva klassen till mig, vi dansade på hugo och hade en svinbra förfest. sen firade lite släkt mig på fredag och på lördag smällde det! lokalfest ute i baggetorp. verkade som de flesta hade skitkul, och att alla var fulla! haha, jag hade hur kul som helst iallafall. men i söndags mådde jag som en död råtta. helvete! tog inga bilder som jag lovat mig själv, men sånt som händer! igår åkte jag och spontanköpte en iphone 4s, GLAD TJEJ. nu ska jag dra mig tillbaka till norrköping. i helgen blir jag nog kvar där. det vankas 20 års fest. och de vill man ju inte missa! tack alla fina vänner och familj för presenterna! <3


pussochkram.

<3

på måndag börjar den här krabaten sitt livs största äventyr. Hon ska för 13 månader lämna sverige. vilket innebär att de på söndag är sista gången jag ser henne in real life detta år. Tror nog inte jag fattat att en av mina bästa vänner faktiskt ska lämna sverige för USA i ett HELT år. Men när hon inte kommer hem om en månad, då kommer jag nog faktiskt förstå att jag inte kommer dela detta år med henne och att jag inte längre har 3 minuter till min bästa vän. Hon är min bästa vän och jag kommer sakna henne förskräckligt mycket. samtidigt som det här är det bästa som kan hända henne. Hon är värd det här! Jag kommer inte dela minnerna med henne på samma sätt, och kanske inte har tre minuter att gåt till henne. jag kanske har flera 1000 mil. men jag har bara en sekund till ett skype samtal.  vi kan dela allt vi varit med om utan att träffas. har jag sagt att jag älskar tekniken? iallafall, de jag vill säga med detta inlägg är att jag kommer sakna dig så sjukt mycket. men också att du kommer få det sjukt jävla bra, och du kommer aldrig ångra att du tog den här chansen, du kommer ha the time of you life. och när du kommer hem, kommer vi finnas kvar här! Om det är någon som klarar den här resan så är det du vännen! imorgon ska vi festa en sista gång tillsammans i sverige, sen börjar du ditt äventyr! känns konstigt att vi känt varann sen barnsben och har aldrig varit ifrån varann mer än en månad högst. Fällde en tår när jag skrev detta inlägg, men inte bara av sorg, utan av glädje. för din skull!
<3

RSS 2.0