update

jag gillar att jag skrev att jag var ledig från jobb hela veckan, och sen poff två timmar senare så var jag inte det. fast vill och behöver jobba. att jag med det missar malins födelsedag gör mig ledsen. men vi firar även hennes dag på onsdag! så helt missar jag inte den. jag har iallafall köpt en fin present till henne. idag var jag även i ullared med linda. 1000 kr fattigare men fina saker rikare. gillar verkligen min nya filt! ska visa er. johannat kommer gilla den lite extra mycket.. imorgon har jag massa att fixa! så ska sova nu, puss och natti. <3

29 januari.

varför går helgerna så himla fort?! ursh, redan söndag. mådde så bra igår kväll, men så dåligt nu! ursh, bakis idag. vill bara ligga i soffan och glo hela dagen. men NEJ. sätter mig i kassan klockan fyra.. inte sugen. men what to do. jag ser fram emot denna vecka. firandes av födelsedagar, fest, utgångar, ullared. och jag är ledig HELA veckan från jobb. går dock i skolan.. men fick värsta positiva kicken igår! tänker försöka ändra mitt sätt att se på skolan, för om jag ställer in mig på att de ska vara jobbigt är det klart den blir det. så från och med nu, VA POSITV. nu ska jag packa, sen bege mig till norrköping. ha en bra söndag. pusss!

when you kiss me, nothing else exist.

idag mår jag lite sådär, vet inte vad det är. jag var svimfärdig sista delen av praktiken. sen när jag kom hem så åt jag, sen somnade jag på dirr i soffan och vaknade halv åtta. känner mig inte svimfärdig, men hela kroppen känns helt lam och huvudet hänger inte riktigt med. vill ut och gå, men kroppen orkar inte. får gå imorgon och på lördag om det inte blir något gurravik. i veckan har jag hunnit köpt födelsedagspresent till malin, och avskeds/försenad födelsedagspresent till johanna. nu är det bara sofias present kvar. det får bli nästa vecka. nu ska jag packa i ordning lite, imorgon blire jobb 11:30-18:30. sounds good. behöver alla pengar jag kan få! man vet ju aldrig om man blir arbetslös i sommar/höst.

pussisar.

24 januari.

kom nyss in från en promenad med mallan och hannut, på 7,5 km. jag har kommit igång med det här med promenaderna nu, tycker numera att det är skönt att gå ut och jag måste ut och gå. Känner mig faktiskt piggare! så det med att gå promenader funkar verkligen för att pigga upp! annars då, så var det praktik idag i vanlig ordning. tre dagar kvar nu bara! sen är det äntligen helg, en helg som redan är planerad. den kommer bli alla tiders! men nu måste jag ordna lite, måste skriva cv, ansökningsbrev, fixa lite annnat och så. innan det är dags att sova igen. känns som man sover för mycket? aja, puss och kram.

22 dagar

så håller ännu en helg på att ta slut. var i vingåker/katrineholm över helgen. blev en utgång igår, först harrys och sen sista 40 minuterna på statt. jag hade en trevlig kväll trots att folket på harrys var lite konstiga. alltid kul att träffa vänner man inte ser så ofta när man mest är här i norrköping. nu ska jag avsluta den här helgen med lite jobb, 16-22:30. sen börjar en ny praktikvecka. vill att tiden ska gå fort! så jag får fylla 20 år, fira den, gå på avicii, åka på studentkryssning, studentveckorna och ta studenten!

nu ska jag laga lunch, puss!  (vår vill jag ha också.)


20 januari.

jag får ont i magen av att tänka på framtiden. kan man inte bara leva i nuet?
eller kan inte någon annan fatta besluten åt en?


de är skillnad på ett falskt och ett äkta leende.



innan jag är nöjd:

* Sola solarium.
* Färga håret snäppet mörkare.
* Köpa löshår.

19 januari.


måste göra en förändring med mitt hår, men hur och vad?
imorgon är det sista praktikdagen för den här veckan, ska bli skönt. var helt slut i huvudet sista timmen idag, mycket att lära in! jag har varit på alla avdelningar denna vecka, så det har blivit mycket variation. annars så har jag spenderat veckan med att hänga med hanna och malin, titta på oc, gå långpromenader, shoppat lite och bara chillat. helgen är lite oklar, vi kan inte bestämma om vi är sugna på utgång, och vilken dag? nu ska jag packa ihop lite som jag ska ha med hem, åker tillbaka till norrpan på söndageftermiddag, jobbar söndagkväll i vanlig ordning. nu ska jag sätta fart, så jag kommer i säng. Pussen.


(så nu har jag uppdaterat igen malin..)

16 januari.

idag fick jag och emma minnsann slita på praktiken. det skulle ändras om rejält. och jag har satt upp hyllor så de räcker och blir över. egentligen inte. för det var så sjukt krånligt och svårt att jag faktikst inte fick upp så jätte många. slutade med att jag bara stod och garvade när det gick dåligt för emma. haha! efter praktiken drog jag hem och fixade lite, sen kom hanna och malin över. vi lagade mat tillsammans. kycklingtårta, svingott! sen hängde vi bara i soffan, och skrattade mest åt allt. fyra dagar kvar till helg. hört att de ryktas Harrys i helgen, så det är väl bara att hänga på!

see ya later.

Hiss/diss

jag saknar mitt långa hår varje dag. ursh. jag gillar inte att ge folk dålig reklam, men om man inte är duktig så ska man fan inte få bra reklam. klipp er inte på drop in stället mitt emot kiosken som ligger vid sidan om bion (katrineholm). det var där jag klippte mig, och blev verkligen missnöjd. klipp er istället på hårsalongen mitt emot bowling hallen i vingåker. Hon är jätteduktig! så nu har jag dissat och hissat en hårsalong. jag fick inte bara kort hår, utan det vart även snett klippt. vilken den duktiga tjejen på hårsalongen fixade till. i det dåliga kom något bra fram, jag hittdde en frisör som jag kan lita på. en som förstår hur det är att ha långt hår och att toppa inte är att klippa bort allt de slitna, när hela håret är slitet.  så nu vet jag vart jag klipper mig i fortsättningen.


nästa mål är att färga lite mörkare och skaffa löshår!

Puss/sofie.


15 januari.

de gick kalas att jobba idag. tiden bara rann iväg, vilket är skönt. köpte en sallad efter jobbet, sjukt gott. imorgon ska jag unna mig en sallad till på lunchen. jag tror jag underskattat sallad, det är ju sjukt gott. ikväll har jag bara latat mig, somnade i soffan, så blev inget besök hos hanna och malin. lite OC istället. men efter en jobbdag så är man ändå värd lite soffhäng. nu jobbar jag tre söndagar i rad. sen är jag ledig en helg, sjukt bra tajmat att jag är ledig just den helgen som min och fias 20 års fest är! slipper jag ta ledigt. jag längtar sjukt mycket!

en annan sak, jag MÅSTE gå på stan i veckan. är i behov av nya kläder. underdelar mest! och sen överdelar i färg. känner att jag vill välkomna våren i färger, inte i trista färglösa plagg.
men just nu är jag inne i en period, då jag känner att inga kläder passar och jag känner mig mest ful hela tiden. men de går över I guess. våren är ju snart här.


denna vill jag innförskaffa mig, som angelica blick köpte häromdagen.

14 januari.


snart är helgen slut. jag spenderade gårdagen i västerås med ett gäng härliga människor. de spelades sällskaps-spel och dracks vin. innan vi tog våra glada dansfötter ut på krogen. vi lyckades på något sätt hamna i vip kön och hänga på några in. så blev en gratis vitelse. suprise för oss, som lyckades socialisera oss med rätt människor. idag så åkte jag tillbaka till norrköping. det vankas jobb imorgon, 10-16. känns som jag är den enda som inte är ute på harrys eller statt idag. såg till och med att en av mina vänner som ALDRIG är ute, är ute idag. inte nog med det, så är det skit derimerande att sitta här i en tom lägenhet. men försöker se de positiva, imorgon ska jag jobba och tjäna pengar.

sen börjar två veckors praktik. ta dig i kragen sofie, det här orkar du!
152 dagar.. har nog aldrig längtat så mycket till ett datum någonsin.


att vara ovetandes är den största rädslan.

Sammanfattning 2011.




satt och läste gamla inlägg i min blogg. från januari förra året. tycker de  är kul och läsa om vad man gjorde för ett år sen. hittade även denna lista, som gör att jag lättare kan göra en sammanfattning av det här året.

Mitt 2011.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Det har jag nog deffenitivt gjort. Minns dock inte något speciellt just nu. Jobbat var dock en grej, fick mina två första jobb i hela mitt liv. vilket gjorde att jag kunnat göra mer än jag kunde innan.

Vilka datum minns du speciellt av år 2011?

Jag har inga exakta datum. Men alla utgångar i norrköping, västerås och katrineholm. De har varit så otroligt roliga, och jag har träffat så sjukt mycket människor. Upplevt roliga saker och skrattat så tårarna runnit många gånger. Jag minns såklart peace and love veckan som om de vore igår. Jag hade dö-roligt och gemenskapen är nog de bästa med festival. Man träffar så sjukt mycket folk med helt olika personligheter. Det är verkligen så himla kul och en otrolig upplevelse. Sen minns jag speciellt veckan då jag var i Alanya med tre fina vänner. Galet! solades på dagarna och festades på kvällarna. Jag skrattade mig till sömns varje kväll (förutom en kväll.. haha.) och vaknade alltid med ett leende på läpparna. julias och min roadtrip ner till Göteborg kommer jag också alltid minnas. vi sov i bilen och dansade i guldkonfetti. vilken resa! Finns så mycket att minnas från 2011. Och för att inte glömma studentkryssningen. Den var helt galet rolig.

Har du några nyårslöften?

Ta tag i skolan ordentligt nu sista terminen, är väl det viktigaste löftet jag har.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, det vart de inte.

Vilka länder besökte du?

Turkiet - Alanya.

Största misstaget?

Att inte uppskatta det jag har ordentligt.

Bästa köpet?

Min kamera, som gör att jag får bilder till mina underbara minnen.

Vad spenderade du mest pengar på?

Äta ute och utgångar, deffenitivt.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Mina vänner och min familj. Och allt jag upplevde med dom under år 2011.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?

Gud vad svårt!! finns så många låtar som kommer få mig att tänka på 2011. Danza kudoro, swedish house maffia, avicii, jag kan inte välja. finns många låtar till olika tillfällen. ex petter - förlängesen får mig att tänka på peace and love, Swedish housemaffia får mig att tänka på allt runt studentiderna (tog inte studeten själv).

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag vet inte. jag är inte direkt ledsen. vilket jag kanske borde vara mer, för att kunna uppskatta det bra. Men jag var nog helt enkelt lika glad som tidigare år.

Vad önskar du att du gjort mer?

Vågat mer.

Favoritprogram på TV

Hm. detta år är nog det ända år jag faktiskt inte följt direkt någon serie. Den enda är väl Gossip girl. Så måste väl säga det!

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

På själva födelsedagen så var jag i Norrköping, Där mamma, mormor och cecilia också var. vi åt tårta i massor. Sen på själva firandet med mina vänner, som jag skulle haft tillsammans med malin var jag jättesjuk. 40 graders feber, svårt att andas och tusen utslag. fick alltså sitta hemma medans de andra gick ut.. Det var verkligen en besvikelse.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Min stil 2010 stavas, Oversize. Jag bär tajta kläder nertil, så som jeans och leggings. men överdelen är alltid oversize. Det är snyggt och det är jag. Stickat, det är min grej!

Den bästa nya personen du träffade?

Jag har lärt känna och träffat jätte mycket människor det här året. Hur rara människor som helst! Kan inte välja en person.

Vad önskar du ska hända 2012?

Att jag ska ta studenten med flaggan i topp. Och att mina önskningar ska slå in, be careful what you wish for.


ibland gör man saker av vana.



vilken sjukt bra helg jag haft!
dubbelutgång. norrpan i fredag och katrineholm igår. blev premiär på statt. jag hade skit kul. dansade hela kvällen och hade en sånn där fylla som man verkligen är sjukt glad och taggad. tråkigt att helgen är över redan och även lovet. imorgon börjar skolan igen. fyfan. får träffa fina klassisar iallafall.


vaknade btw kvart över två idag? galet. och min käkade pajjade igår. IGEN. pallar fan inte..
ville typ gråta för de gjorde så ont igår.
får väl operera skiten tillslut. yej.

im out!



true stories






var som om de talade till mig..
mitt i prick.

(!!)

Nu ska jag knåpa ihop en sjuhelvetes ansökan!! här ska det sökas jobb. om allt går som det ska
så kommer jag bli världens gladaste. är sjukt ivrig!! så måste börja skriva nu på en gång. BYE!
(såklart fick jag mamma att fälla några tårar)


Jag låter saker rinna ut så att jag slipper ta farväl



minus-gymnasiet

så jävla tråkigt!! vi har fått nytt schema till vårterminen. Helt plötsligt fick vi välja inriktningar. så nu kommer jag bara ha 4 lektioner i veckan med min klass. KUL! not. kul precis till sista terminen. jävla cp skola, kan bara vänta till våren när jag äntligen får sluta. de kan ju inte göra någonting rätt förfan.. 162 dagar kvar!!!!!!!

...

sometimes I wish I was somebody else.

2 januari 2012.

2 januari idag, känns sjukt. om en månad fyller jag 20 år. minns fortfarande när jag var 9 år och drömde om att vara 12 år för att man var så stor då. men just nu känner jag mig inte stor alls, känns helt crazy att jag fyller 20 år och kan köpa min egen alkohol. nog om det, idag har jag jobbat 9-16:30. blev längre än förväntat. mitt sommarjobb ringde in mig i ren panik och såklart ställde jag upp. blev även erbjuden jobb där i sommar, men jag tackade nej. vilken känns sjukt, för förra året tog jag verkligen allt jag kunde få. nu hoppas jag det löser sig så jag får ett annat jobb i sommar, om inte, så har jag pengar sparade så jag klarar mig lite i sommar iallafall. imorgon är jag sugen på bio, fårse om jag får med någon! nu ska jag titta på någon film sen sova. natti.

1 januari 2012.

världens ovärdaste dag. har verkligen mått mitt sämsta. ursh och fy. hela min familj har typ legat i sängen hela dagen eller framför soffan. nu måste jag sova snart, för jag var dum nog att tacka ja till jobb imorgon. vilket var rätt oväntat. och nu har jag haft ångest över det enda sen dess. längtar redan tills jag slutar imorgon. i veckan har jag ingenting planerat, så fårse vart det bär av. vill träffa lite saknade vänner hade jag tänkt.

jag vill aldrig mer dricka alkohol.. inte förens fredag iaf. haha!
(onej, det pratades om utgång på onsdag..)

jag såg iallafall glad och onykter ut på bilderna jag hittade på hazas blogg.
tack alla får gårdagen!! det var riktigt kul och trevligt!




puss/sofie.

nytt år


de tre senaste kvällarna har varit hur bra som helst. i torsdags träffades vi några tjejer hemma hos jullan, de spelades sällskaps-spel och oj så vi skrattade! på fredagen så kom till ett gäng människor hem till mig på kvällen, vi satt och sällskapdrack i soffan och skrattade en massa. vi dissade harrys och sånt borde man faktiskt göra oftare. sen igår var det nyårsafton, först tre-rätters hemma hos jullan, sen drog vi in till katrineholm, till jessica och stephanie närmare bestämt. vi spelade spel, förtärde alkohol, dansade, tittade på raketer och helt enkelt kalasade in de nya året. jag hade jätte-trevlig. synd bara att man måste må så in-åt-helvete dåligt idag. har verkligen legat i sängen hela dagen och mått dåligt. men man får väl skylla sig själv, alkoholblandingen igår var ju ganska rejäl. de var champange, vin, sprit, mjölklikör, cider.. ja, you name it. får väl skylla mig själv som mår som jag gör idag. nu är det iaf ett nytt år med nya möjligheter. och jag har tre nyårslöften; Ett hälsosammare liv (klassikern), Ta studenten med betyg jag är nöjd över och ta vara på varje dag! nu kör vi tvåtusentolv, mitt år? vem vet.

RSS 2.0