måndag

idag är Lovisa här. det är underbart. jag har saknat hennes face. jag slog till och lagade fin-middag åt oss. jag har för första gången i mitt liv, gjort potatisgratäng. lyckades ändå rätt bra. nu sitter vi och myser, eller ja. jag myser och hon är duktig och pluggar. något jag med borde göra, men inte orkar. hon ska vara här varje dag förutom imorgon, då ska jag hänga med malin. fina malin. på onsdag är det utgång. gillas skarpt. puss.

drömmer.mig.bort

jag önskar det var sommar, och att jag var såhär brun.
men visst. drömma går ju alltid.

 

jag är hur sugen som helst på att åka utomlands, helst nu på en gång.

 


SÖNDAG

ja, minnsagt ett händelserikt och bra sportlov. jag har haft det fina fisken. imorgon väntar skola igen, efter tre veckor. mindre taggad. men har en fin vecka iaf och se fram emot. lovisa kommer nämligen befinna sig i norrpan en hel del. och det gillar jag. med tanke på att vi inte träffats alls på hela lovet. inte likt oss.
ahja, avslutade mitt fina lov igår med lite födelsedagsfirande hos elin. det var trevligt. sen på natten var jag fyllechaffis. jag gjorde en liten tabbe. jag var så trött när jag skulle åka iväg att jag istället för att trycka på bromsen tryckte på gasen och for rakt in i sidan av garaget. så väggen vred sig och det blev en stor glipa. pappa var mindre glad imorse när han upptäckte det. så jag vågade knappt gå upp för att facea mitt misstag. men han lugnade sig. alla gör misstag. och nu kan jag skratta lite åt det. blev en lång körning inatt. men ibland får man ställa upp när man är körkort och är nykter.
denna söndag skulle jag ägna åt plugg. gick åt pipsvängen. orkar inte. pusstjaa.

UPPDATERING

dags för en liten update i min kära blogg känner jag. jag har ett underbart lov. men när jag inte vart i Norrköping på ett tag, längtar jag tillbaka lite. det är ju trotsallt mitt andra hem och har blivit en del av mitt liv. anyways, inte det jag ska berätta. vad har jag gjort sen sist?

I måndags åkte jag, cecilia och johanna till örebro. vi drog en runda på marieberg och ikea. sen bestämde vi oss för att med hjälp av gpsen som ledde oss lite fel att åka till netonnets lagershop, där jag fick min efterlängtade födelsedagspresent. en mobil, samsung galaxy ace blev det. och jag är nöjd. senare på kvällen kom julia, elin, cecilia, sebbe och charlie hit. vi tittade på paranormal activity, och den var rätt läskig ibland. och jag hoppade fan till en del gånger. men mest på grund av ljudet, haha. Hann även färga håret denna dag, la i ljusbruna slingor. skiftar i grönt tycker jag. fan, får fnatt på mitt hår. är aldrig nöjd. jag hatar mitt hår. gah. jag ska skaffa löshår så fort jag fått ordning och är nöjd med färgen i mitt hår. för det kan inte vara såhär tuunt.


(dock svart baksida)

I tisdags åkte jag till Norrköping en sväng med fia. vi hämtade lite saker i lägenheten och sen drog vi en sväng på ingelsta. Sofia köpte ett nytt spel till sitt wii, så när vi kom hem till henne satt vi klistrade där ett bra tag. fyfan vad kul det är med tevespel alltså. man blir som ett barn igen. riktigt kuul vare!

I onsdags satt jag och skrev ihop mitt Cv och fixade allt som har med det att göra. skönt att ha det klart! sen så på kvällen blev det förfest hos sofia p, vi var ett gäng glada tjejer som spelade lite ölspel och skrattade. sen vid halv elva drog vi ut på harrys. det var jättekul. vi dansade tills svetten rann. det var en massa människor jag aldrig sett förut, jag som trodde man kände igen alla människor i katrineholm. men finns tydligen mer folk än så här. sen fick jag skjuts hem och somnade som en stock i sängen. Det var iallafall en bra kväll i katrineholm.







Idag har jag varit bakis, spelar ingen roll hur full jag är dagen innan jag blir alltid bakis. det är lite jobbigt. så jag har bara degat idag. syster kom hem på lite besök. så har umgåtts lite med henne. skönt med en lung dag.

sådär, det var en liten update. ett mycket fint lov måste jag säga. och helgen ser med fin ut. utgång imorgon kanske? det lovades en krogrunda i ktown, får se hur taggad jag är imorgon. och sen party på lördag. jag klagar inte just nu. har varit sjuk och haft sjukt tråkigt i två veckor. men nu trivs jag. pusspåer.

----

jag har för mycket att göra hela tiden, så hinner inte uppdatera här. lovet är fint iallafall. ikväll ska jag ut och svänga på höfterna. wie. äre lill-lördag så är det. hörs vid ett senare tillfälle, så ska jag uppdatera er mer. pussis.

lördags.kväll

lördagskvällen spenderades med väldigt fina vänner. vi småfirade mig lite i efterskott. det pratades och skrattades en hel del, sen bjöd jag på marängsviss och kladdkaka. det var otroligt mumsigt. det var en väldigt fin kväll och jag kom inte i sängs förens vid kvart i två. jag hade jätte svårt att somna sen, och när jag precis gjort det ringer min syster och väcker mig. och sen kunde jag såklart inte somna på någon timma. därför vaknade jag sent idag. ikväll ska johanna komma över och vi ska mysa, se premiären av big brother och så måste vi äta upp godsakerna som blev över från igår. tänkte försöka om jag orkar, plugga lite på dagen. men tror inte det blir så. fast ligger satans mycket efter nu, kan inte bara skylla på att jag varit sjuk. aja, ska städa upp nu!


/sofie.

FREDAGSKVÄLL

spenderar min fredagkväll i soffan, tillsammans med detta och hostan.

rätt fint, ändå.

imorgon blir det ännu finnare. då får jag fint sällskap på kvällen. närmare bestämt, elin, sofia, johanna och julia kommer över och äter lite mums. ska bli trevligt och underbart att träffa fina människor igen!!

/sofie.

HEJPÅDIG

idag tänker jag som mina fina vän johanna sa, friskförklara mig själv!
tjohej!
(trots vissa saker, nämner inte vad.)



Update; visade sig att friskförklarade mig själv för fort. jag är nog inte frisk än!
det visade en promenad med min hund ganska bra.
efter en promenad på kanske 20 minuter är jag så andfådd att man kan tro att jag sprungit en lång löparrunda och hostar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. jävla skit.


SNYGGT.I.SOMMAR





jag älskar de här shortsen. hur snygga som helst ju? kolla hur snyggt sofi Fahrman bär upp de med knytning?
herrejösses. kommer nog inte bära upp dom lika snyggt. men dessa shorts, är så rätt i sommar!
vill hänga båda två direkt i min garderob (!!)


/sofie.

jadu?

vad skriver man på ett cv? 19 år och ingen arbetserfarenhet?
hur ska jag någonsin få jobb? tacka fan att jag inte tar studenten i sommar. för det ser inte ljust ut på att tjäna-egna-pengar-fronten. får smöra mig till ett jobb? typ nåe sånt. har aldrig satt foten på en arbetsplats och arbetat in mina egna pengar. ingen vill ju någonsin låta mig försöka heller. allt skiter sig utan rätt kontakter.



torsdag


yej, hämtade ut mitt körkort idag. ja, jag vet. sent. haha, tog det lixom i september, vilket är.. typ ett halvår sen. men nu ligger iaf kortet tillslut i min hand, det trycktes på inget mindre än på min nittonde födelsedag faktiskt. aja, anyways. besviken på att jag blev ful, fulare än på kortet desutom. dom har typ knappt tryckt dit det, blev av med typ näsan. ser inte helt ut som jag. men vafan, får duga. man ser ju alltid ut som en brottsling på identitets kort så.
aja, händer idag? ingenting. är fortfarande sjuk, vilket är pisstråkigt. men det går mor bättre dagar iaf. känns skönt. men får nog hoppa västerås i helgen. känns otroligt tråkigt, samtidigt som kroppen nog mår bättre av att ta det lungt i helgen. måste färga håret på lovet också, ser förjävlig ut. måste lägga i mörkare slingor, sen ska jag klippa mig också.


/sofie.

LARSAN

något som vore underbart, vore om lars winnerbäck kan boka sig till peace and love 2011. skulle göra min dag!
om inte, ska jag gå på någon av hans konsärer i sommar. för han är underbar.


NICE


slängde ihop en enkel, men snygg outfit i ett collage.
för att sysselsätta mig lite.
använder mig av picasa.

/sofie.

sött.från.hm

söt väska i sommar.
jag gillar att dom bröt av den blommiga, med de bruna.
H&M, 249 ;-

biverkningar

som pricken över i;et har man nu börjat käka allergitabletter.
jag fick den vanligaste biverkning, men också den sällsyntaste biverkning. betyder det att jag är speciell då?
nejru, det blir aldrig något bra med det här. nu tror jag att jag ska försöka gå till mitt rum. men det är smärta att gå på mina fötter ska jag säga er. de är svullna och röd/blå. livet känns inte så fint, om jag säger så.

skulle behöva lite sånt här.


/sofie.

helvete


yes, när man tror det ska gå mot ljusare tider, med medicin och allt. så tål man inte hostmedicinen man fått utskriven.
livet har varit glamorösare om jag säger så. väldigt mycket mer glamoröst.
äter mitt första mål för dagen och klockan är 21;22. inge bra jag vet. men aptiten är gone, så nu tvingar jag i mig två torra mackor. blir nog ingen skola på hela veckan skulle jag tro. jag tänker vara frisk till sportlovet iaf (!!!)
orkar inte skriva mer, pusss.


/sofie.

hey.you

kan inte alla uppdatera sin bloggar oftare, så jag har något att göra.
mitt liv just nu är, tv, datorn och sova.
lamaste eveeer!

btw, är nog denna bild en av de ända bilderna som är tagna när jag har mittbena.
(har aldrig mittbena annars)

TRÅKIG.OCH.SJUK

Måndag, betyder ny vecka. och jag önskade att jag kunde vakna upp pigg och frisk och lämna en skit vecka bakom mig. men nej det fortsätter, vissligen mår jag bättre idag faktiskt. febern har för första gången på en hel jävla vecka gått ner. men hostan är förjävlig. hostar nästan ur mina lungor. var på vårdis förut och fick två olika hostmediciner utskrivna, en att ta på morgonen och en till kvällen. så jag hoppas det ska gå mot ljusare tider nu. för jag är trött att ligga i soffan, med huvudet tungt på kudden, hosta ur mina lungor och andas i otakt. missade göteborgsresan idag.. hoppas på att bli frisk till fredag, så jag kommer iväg till västerås. aja, nog om sjuka mig nu. händer inte direkt något i mitt liv, orkar knappt öppna mun och prata med någon. ska slå någon film och kanske äta frukost. fast det blir att tvinga i sig den, är inte hunrig.. aja.


/sofie.

LÖRDAG.SJUK

jag har världens finaste vänner verkligen. dom har hört av sig hela dagen och frågat hur jag mått och att jag ska krya på mig. det värmer verkligen ska ni veta. känns så himla tråkigt att jag inte kan befinna mig i norrköping och på puls med er ikväll och skaka rumpa. fick ett gulligt sms nyss också, att det skulle vara roligare om jag varit där. sånt blir jag så himla glad av när jag ligger här nedbäddad i soffan under en filt och mår som en påse skit. Önskar verkligen jag inte varit sjuk just nu, vill verkligen spendera min lördagkväll med mina underbara vänner. men jag hoppas verkligen ni får världens roligaste kväll, och sen om några helger så tar vi en revanch tjejer!

ha en fin kväll. trots att många därute är sjuka! /sofie.

TRÖST.SHOPPAR.LITE






beställde lite smycken, säger inte från vart. så don't ask.
köpte detta bl.a.
och nej, jag ska inte börja med smyckestillverkning och sälja.
ska tillverka smycken till enbart mig själv.

NYTT

Köpte nya converse idag. mina andra vita har gått sönder och är way to smutsiga.
och hur mycket älskar jag inte mina converse? var tvungen att köpa ett par nya!

caaaaaatching!

:)

Testar att mobil blogga :)


R.I.P.<3



I måndags skedde något otroligt tragiskt. Sänker en tanke till dig,din familj och alla som stog dig nära.
Du var en otroligt fin människa. varför, varför, varför hände detta...

vila i frid,
Camilla Andersson.
<3

hey.you



jag är verkligen klumpig ibland alltså. i fredags tappade jag mitt legtimation på krogen (förra gången mitt bankkort). bra tjej! Men ringde till safiren och till polisen, och det låg i säkert förvar på polishuset. Så nu behöver jag inte oroa mig mer över det! Det vart ju lite kris eftersom jag ska hämta ut mitt körkort nästa vecka och kan inte göra det utan leg.
anyway, igår var det söndagsmys med Lovisa, Cecilia och kajsa. väldigt mysigt. men blev på tok för sent. har varit som en zombie idag. Mått illa av trötthet, trodde inte jag skulle komma upp imorse alltså. sen var tåget inställt och ersatt av buss imorse igen, dock inte försenat så jag hann på lektionen imorse. idag måste jag plugga. sen ikväll kommer johanna hit och är nattgäst. mys! klassen ska ju till stockholm imorgon!


/sofie.

PLUGG.SÖNDAG


Idag ska jag vara duktig. jag ska plugga otroligt mycket. Eftersom jag chillat ett tag när det gäller plugg har min lista börjat bli lång igen. jag har ett hur stort histoiraprov som helst på fredag. Den innebär att jag utan dator eller anteckningar ska skriva om Europas historia under medeltiden, renässansen och Upplysningstiden. Det betyder att jag måste skriva en uppsats nu och måste lära mig den utantill i huvudet. När vi frågade våran lärare varför vi fick ett sådant svårt prov prov. Svarade han; jag är här för att göra det riktigt svårt för er. och hey, han lyckades. jag har precis skrivit klart om Renässansen nu. det blev nästan två sidor. och jag lär väl säkert sluta vid fem,sex sidor. lycka till sofie. måste återgå till det medans jag är inne i det.

blir mysigare ikväll. då ska jag hänga med lovisa och kajsa.


/sofie.

WEEKEND


vilken bra helg!

fredagen bjöd på fest med fina vänner. skakade rumpa på safiren med alla blivande studenter.
Det var ruuligt. men ser fram emot att ta studenten i norrpan sen. 
sen nu ikväll har jag hängt hemma hos cecilia, med henne, johanna och ludde. charlie var där en stund också.
trevlig kväll. vi tittade på tv och pratade om smaskiga saker angående gårdagen.
imorgon ska jag plugga en hel del, sen tar jag bussen in till lovisa och spenderar natten där. på måndag är det skola igen, dock världens slappaste vecka! glad är jag för det.



vi hörs sötisar. /sofie.

nytt.i.smyckesträdet

jag måste visa er mitt senaste inköp till mitt smyckesträd.
detta fina, långa korsörhänge. som sagt, jag älskar kors!
nu har jag två kors örhängen, ett halsband med kors och en dubbelring.
får inte nog.


35 kr, smyckesdesignuf.



/sofie.

GOOD

har en hel del roligt att se fram emot den kommande veckan. tänkte dela med mig.

imorgon; Student kickoff på safiren i katrineholm. först lite förfix hos lovisa, sen vidare till sofia och förfesta innan vi drar dit.
Lördag; bakislördag hos lovisa. Hur mysigt som helst!
Tisdag-Onsdag; Stockholm fashion week med klassen.
Torsdag; Ledig.
Lördag; Fira min och Malins födelsedag med en hel drös fina tjejer. I min lägenhet äger förfesten rum och sen drar vi och skakar rumpa på Puls.
14 februari; Götebrog med klassen.

Just nu är jag glad, att jag är jag.


/sofie.

SNYGGT

detta örhänge var galet snyggt!

85 kr/styck.

här!



/sofie.

BESÄLLT!

igår blev jag glad. upptäckte att min kära vän sofia och hennes uf säljer mina efterlängtade korsörhängen!
så jag besällde dom på en gång. och hoppas jag får dom iaf, till nästa vecka.

55 kr.
från; DENNA SIDA!




/sofie.

NYTT

jag var nere på stan idag, med hanna, malin och cecilia. jag skulle inte handla ett smack. (sparar pengar, eller ja försöker). men hittade ett par svarta jeans. så jag slog till. jag har letat efter ett par svarta jeans länge nu. jag ska bara sy upp dem lite, och sy in dem. sen sitter dem som smäck!



199 kr, H&M.


/sofie.

FÖDELSEDAGSPRESENT

jag fick detta fina i present av min fina sambo. otroligt glad blev jag!
av mamma och pappa en mobil. och av mormor och morfar pengar.
lägger ut senare i bloggen om jag får något mer.
nu längtar jag bara till den 12;de då jag ska fira min födelsedag med maalin och mina andra fina vänner!

Tack så otroligt mycket!

 

/sofie.



ONSDAG



otroligt mysig dag. först häng med cecilia och frida i lägenheten. sen ut och käka med dem och några till rara tjejer. För att fira lite att jag fyllde igår och malin idag. (grattis malin!!!!!) nu ikväll är jocke här och ska sova kvar. så blir häng med honom och cecilia.
eloge till mig att jag gick upp imorse, var nära på ligga kvar. men det är en ny månad, vilket betyder att jag ska skärpa mig.
jag längtar otroligt mycket till helgen. kommer bli kalas. föresten fick jag två jätte fin födelsedags presenter av sambo idag, lägger in bilder sen!


/sofie.

NYTT


slog till på denna, 100 spänn.
skön att glida runt i till ett par vita converse.

vänner





sånt här gör verkligen mig så himla glad. finns inget bättre än bra vänner.
och man kan aldrig berätta mer för sina vänner hur mycket dom betyder för en.
jag älskar mina vänner. dom är guldvärda.
finns där för dom precis så som dom alltid finns där för mig.
<3

TISDAG

nu är jag mätt i magen på all tårta och choklad jag ätit. hihi. jag är ett år äldre. och fick faktiskt för första gången höra "vad du låter vuxen". yes, lyckades faktiskt bli äldre på en dag! dom sjöng för mig i klassrummet, kände mig liten igen. men det var ju rart! ikväll ska jag bara mysa. imorgon ska jag och några tjejer i klassen ut och käka. malin fyller ju imorgon också, så vi ska fira våra födelsedagar lite.



/sofie.

BIRTHDAY

JAG FYLLER 19 ÅR IDAG. WOHO!

som min syster sa, ingen ålder. men tar mig ett steg närmare 20 år. (systembolagsåldern, hehe)


RSS 2.0