torsdag

jag orkar inte uppdatera bloggen så värst mycket. denna vecka har jag iallafall hunnit med att; vara i söderköping och äta en stor mycket god glass, shoppat i Norrköping, varit i stockholm med johanna och matilda, badat, shoppat i örebro med lovisa, umgåtts med vänner. och imorgon taggar jag för party och hoppas det blir en lyckad kväll. men bara jag har mina närmsta vänner så brukar det ordna sig. eller inte alla mina närmasta eftersom sofia ska jobba på lördag morgon och kan tyvärr inte komma. träligt, men det tar vi igen sen på katrineholmsveckan.

nu ska jag sova iallafall, johanna kommer imorgon. kanske inte så tidigt direkt, skrev nyss med henne på msn, då var hon full, haha cpet. så då kan jag vara lugn och sova ut imorgon för hon lär väl  vara bakis och inte dyka upp förens senare. haha, skönt för mig! :D

design klar.

designen är klar. blev okej enligt mig.

desginen, ej klar.

jag är full igång med att fixa headern till bloggen, hinner ej just nu. måste sova så jag kommer upp imorgon när jag ska träffa lovisa. men gör klart om jag hinner imorgon.

PUSS


stockholm idag

det lilla jag shoppade i sthlm kommer på bild imorgon, en great dag blev det iallafall brudar. och skriver om det imorgon också. för  nu ska jag sova lite.

(y)

mamma laddade på min mobil idag, woho, så nu kan jag smsa gratis. jag har inte haft pengar på hur länge som helst. jag har typ känt mig handikappad. men nu kan jag äntligen svara på era sms.

lite pinsamt, men grymt kul endå. haha.

jag kan fan hålla med om att dom stora bloggarna har blivit kändisar. eller vad säger ni johanna och matilda? Haha, det är nästan pinsamt. Dom skriver egentligen bara massa skit och är så himla ego. men endå blir man helt till sig när man ser dom på stan? haha, pinsamt men kul. men vi fick oss ett gott skratt iallafall. haha. matilda gick fram till gaybloggaren och fråga om hon fick låna en tändare, HAHA. hon var helt skakis, det var så jävla kul. vi smygfotade honom, HAHA. vi är patetiska små fjortisar, men vafan. en dag kanske folk ser upp till oss, who knows? inte för vi ser upp till dom, vi ville nog bara vara med på bild med dom och hamna i deras bloggar så ungefär 20000 människor skulle se att vi vågade fråga om bild istället för att smygfoto, men fan vi vågade inte. haha.

måndag

smultronstället + ett stopp på ingelsta köpcenter (?)

aja, detta var det enda jag hitta


ett hippieband, 19 kr på gina tricot.

fredag

jag sitter här och funderar på om jag ska gå på lars winnerbäcks konsär i december, i örebro. han är ju trotsallt jävligt billig och jävligt bra. biljetterna är redan släppta, skit också. jag hoppas inte dom tar slut. men det ska dom nog inte göra. jag ska sova nu och fundera vidare. jag har trotsallt alltid velat se han. jag såg han vissligen på peace and love, men då mådde jag inge vidare så det var inte mycket att titta på då. fast hans låt med miss li, underbar.

är du på johannat? december? lars winnerbäck?


torsdag

dagen började med att jag faktist vaknade tio, insåg att det var molning och somnade om. vilket var en dålig idé eftersom jag somnade om och vaknade inte förens halv tre, helt sjukt (?) tror aldrig jag sovit så länge. haha. sen kom johanna över, vi nötade singstar. fyfan, tårarna bara rann. vi skrattade så jävla mycket. sjukt svåra låtar måste jag säga att vissa var. sen kom julia över, och efter ett tag drog johanna. så vi satte oss och kollade på gamla grejer. och fyfan, det var länge sen jag skrattade så mycket. tårarna har bara runnit. vi var ju sjukt dumma i huvudet när vi var mindre. aja, måste säga att jag skrattat så mycket att jag har ont i halsen och kommer inte kunna skratta mer ikväll. nu är klockan ett och julia åkte för en kvart sen. så nu ska jag sova, för om det är fint väder imorgon ska jag och julia åka och bada.

ta vara på vad du har.

jag saknar den person du en gång var, eller jag saknar våran vännskap vi en gång hade. det är nog inte bara du som förändrats, jag har säkert också gjort det. men det som mest förändrats är våran vännskap. så länge jag minns så har vi varit bästa vänner, även om vi inte umgåtts sådär jätte mycket så har jag endå alltid känt att du verkligen är min bästa vän. det här är första gången i mitt liv som jag känner att vi inte är sådär direkt jätte bra vänner. visst vi umgås fortfarande, men det är väldigt sällan. vi pratar aldrig i telefon längre. vi gör aldrig galna saker längre. jag saknar att bara kunna sitta där och skratta hur länge som helst åt något som egentligen inte ens är kul, sådär som bara vi kan. jag saknar att bara sitta där och prata och verkligen känna att det här stannar verkligen mellan oss. Kunna förstå hur den andra mår. jag saknar den vännskapen vi hade då, när vi umgicks jämt. men den tiden var ett tag sen, och den tiden är förbi. jag undrar om man någonsin kan ta tillbaka sånt där som försvinner med tiden. ibland känns det som man vill göra allt för att det ska komma tillbaka, men andra stunder ger man upp eftersom man vet att tiden går framåt och det blir aldrig som förr. men även fast vi kanske inte är sådär jätte bra vänner längre. så vet jag iallafall en sak, du är en sådära vän som jag alltid kommer ha kvar. som jag inte kan eller vill släppa. för jag vill ha en vän som dig i mitt liv, och jag vill inte klippa våra vännskapsband, inte nu, inte då eller någonsin. men även fast vi aldrig kan ta tillbaka tiden som var förr tycker jag vi ska bättra oss. umgås mer, vara som vi var förr. skratta, prata och bara göra saker som vi kan. jag saknar våran vännskap. 

 

one year ago.

onsdag natt

nu sitter jag uppe sent som vanligt, eller sent är klockan egentligen inte. men halv tre är rätt mycket endå. kommer sova länge imorgon, eller nej. jag ska sätta klockan på 10 och är det sol ute går jag upp, men är det regn så sover jag till ett istället.
föresten sitter jag inne på ikea och tittar runt lite, är sjukt sugen på att göra om mitt rum. men det är inte stort så får inte plats med något alls ju. sjukt surt. men måste köpa lite väggdekoration, dom är ju bara vita och tråkiga just nu, måste göra någe åt det.

aja, nu fick jag ett sms om att jag måste sova, haha. men först ska jag städa undan lite på mitt rum.

juste en annan sak, gick in på comviqs hemsida förut och flyttade över mitt nummer till comviq istället för halebop, för jag är så trött på skiten. så om 19 dagar har jag comviq istället. så jag tycker ni ska göra detsamma.

onsdag

kom nyss hem från viala, var där med johanna och erik och tog ett nattdopp, eller ja nattdopp, klockan var ju fakitst över tolv. Vi satt först på bryggan och fikade, det var väldigt gott. Iallafall det var ganska kallt i vattnet, så kallt att johanna inte ville bada. utan det var bara jag och erik som badade. men det var skönt. men fyfan, var ganska rädd. kändes som det kom något simmandes emot oss hela tiden. typ en orm eller något. fick panik och började skvätta och grejer. haha, inte så uppskattat av erik eftersom han inte hade doppat sig då. jag var ju såklart först i. haha. men nu är vi hemma igen, för johanna skulle vara hemma vid halv ett så hon inte missade parradise hotell. hon nördar det. det blir viala imorgon om vädret tillåter. med johanna såklart. och badar hon inte du slänger jag i henne.

onsdag

jag är hemma från sundsvall, och vet ni vad jag hade det jätte bra.
ikväll ska jag umgås med mina girls. iaf några av dom.


kunde typ inte hålla mig för skratt, busigt :*

tisdag

designen är fixad lite, så nu ser det lite finare ut.

norra berget

vi åkte runt lite i sundsvall förut, det slutade med att vi åkte till norra berget för att titta ut över ett molnigt sundsvall, rätt nice utsikt trots allt.

     
    det är jag som står med armarna sådär. 
 
  bilderna är inte allt för snygga, men ganska härlig utsikt iallafall.

sjukt kul

HAHAHAHAHAHAHAHA, jag dog nyss av garv, ärligt talat.

istället för rodeo tjuren, sysslar sundsvallsbona med att rida på denna:





HAHAHAHAHAHAH, vilken grej va. funderar på om man ska testa, den ser ganska hal ut.

sofie <3 kryssning

woho, vi planerar kryssning i september, fyfan vad jag blir laddad!
jag älskar kryssningar, jämt så galet kul. bara festa hela natten tills det blir ljust ute (inte för man märker om det är ljust eller mörkt) och sen inte känna en jävel, utan lära känna nya och inte bry sig om man skämmer ut sig eller inte. det är så jävla galet. jag bara taggar sönder!

när vi kommer hem från sundsvall ska vi beställa en kryssning. yes, mamma är inte svår att övertala inte.



hiss eller diss?

jag säger bara en sak, stövlar är så inne i sundsvall just nu.
vad äre för jävla fult mode? ursäkta språket, men fyyyyy fan vad fult det är. först den där sportbyxan även kallad sundsvalls byxan och nu gummistövlar, kanske även kallade sundsvallsstöveln (?)


jag hittade ett par gummistövlar för hela 3032 :-, sjukt eller?



HISS ELLER DISS?
jag tror ni vet vad jag tycker, ja självklart diss!

shoppade idag.

var på sundsvall city idag, och shoppade. hittade dock inte så mycket.
bilder på dom tre saker jag fick med mig hem iallafall:


stickad tröja från gina tricot.

Fuskfläta från glitter.

klocka från ur och penn, super snygg enligt mig.

sommarens godaste glass.

jag svär, godaste glassen. jag älskar den.



jag erkänner, det knäcker nääääästan magnum doubble, jag sa nästan.

:(

solen lyser ute, tack så mycket.


ja, om det endå vore så. molnen har täckt hela himlen och bikinin får ligga kvar i resväskan, bad.

-

i sundsvall just nu, så hör av er på min mobil istället.
nu ska vi tända grillen och grilla, mums. hoppas mina vänner får det  roligt ikväll när dom festar utan mig. men det är ju svårt.

nu ska jag dra!



tuff tjej sitter på bryggan och steker.

dags att sova NU.

varmt här inne, ohja. om jag inte skulle upp så tidigt imorgon skulle ett nattdopp inte sitta fel.

iallafall sundsvall imorgon, det ska bli skönt att komma bort några dagar. jag åker om ungefär 7 timmar, och har inte ens börjat packa. jag är lite osmart. men aja. skulle bränna en skiva, får göra det imorgon. för jag måste ju lyssna på någe i bilen.

men måste verkligen sova nu, godnatt sötnosar.


freedag

nu ska jag byta om till bikini, sen drar jag till beachen! (stavas det så?)
hörs!

jag ska faktist inviga min nya bikini som jag köpte i helgen.
ser ut såhär, inte lika snygg på mig men anyway.


www.gratismakeup.se <3

juste, kolla vad jag fick idag?



jo, ni. jag fick ett presentkort från gratismakeup.se, och ja. gratis vare!

fjällräven <3

woho, vaknade av sms av min syster imorse.
hon sa att dom fått in en grön fjällräven jacka, precis en sådan modell och färg jag vill ha.
perfekt eftersom jag ska upp till sundsvall imorgon. och då hoppas jag den blir min, eller den ska bli min.

idag blir det fredagskul med johanna och lovisa. woho.

och så kanske jag får en addidas tröja av mamma idag, hihi. precis en sådan färg jag vill ha.


vilken bra fredag.

torsdag

idag blir det girlyhäng hemma hos johanna. det blir great.

mja, rubriker är svårt.

mja, vaknade nyss efter att ha sovit bort två timmar. idag har det knappt hänt något alls, iallafall inte efter klockan tre.
mina kompisar är inga roliga, kan inte någon skicka ett spontant sms? typ vilja träffas på en fika eller en pizza? vilja dra ngnstans, inte sitta här. Hitta på något skoj, dra ihop ett gäng, grilla, vad som helst. men nej, det står fortfarande: inga nya sms. booooring!
jag vill inte bo i denna lilla skithåla, det händer inte ett skit här. skönt att man ska upptäcka lite större ställe i höst.

ÅH, JAGDÖDARNÅGONSNART.

om det inte slutar smärta snart så vet jag inte vad jag ska ta mig till.
tårarna rinner fuck snart, det gör så fucking jävla ont.

tabletter värk för helvete.


ursäkta mitt fina språk, men ni skulle förstå om ni kände den smärta i tänderna som jag gör just nu.

mja.

var har min lust och ork försvunnit? jag pallar typ ingeting längre.
jag har hundra saker jag hellre skulle göra än att sitta inne vid datan en sommarlovs dag.
men ingen ork, ingen bil och den jag skulle träffa idag skulle städa.

så här sitter jag och tycker synd om mig själv, men tror det är bra för mig att vila. skolan detta år tog så jävla mycket energi. har aldrig varit så trött i hela mitt liv.

'

i'm off to johanna's place nu.
maha, so long fuckers.

-

vet ni vad jag verkligen vill ha? en balkong. kalla mig störd elr någe.
men jag älskar balkonger. bara sitta där sena kvällar och bara mysa.
fatta om jag flyttar till norrköping? fattar ni hur mycket jag kommer sitta på balkongen då. underbart.

-

låt mig sova bort smärtan, let it go away.
kom och krama mig baby.

:'/

nej, nu dör jag ärligt. somnade i min säng förut och vaknade sen upp helt borta. visst fan inte vad jag var eller något, trodde jag var på semester eller åtminstone att jag sov på natten. och inte skulle gå upp. när jag sen reste mig kände jag en otroligt dödlig spännings huvudvärk. äta kan jag säga hejdå till, kul att jag inte kan äta förens i mitten av augusti. jag grät i sömnen för det gjorde så ont. ingen annar hur fucikng ont det gör. har aldrig haft såhär ont i min mun.

jag ska knarka tabletter och gråta nu. sen ska jag skicka min tandställning till afrika eller något annat ställe.

yes, nu är det klart.

igår bestämdes det.
jag skickade in mitt svarskort till gymnasiet, och vet ni vad? jag tackade ja till min plats på stylist. så no more katrineholm, lindengymnasiet eller handel. säger bara norrköping och stylist nu. känns som det kommer bli bra.

så, flytt till norrköping lär det bli. känns sådär jätte bra faktist. hoppas på en bra klass, vilket jag inte hade på handel. skulle aldrig i hela mitt liv velat tagit studenten med den torra klassen. men det var trotsallt trevligt och lära känna nya människor.

no more cookies

mah, gick nyss för att ta en kaka. men nej, lika snabbt som jag försökte ta en tugga insåg jag att kakan lika gärna kunde åka i soptunnan. för jag kan inte äta något hårt. så hejdå kakor! inga kakor på lite mer än en månad. inga glasspinnar. GLASS? wtf lixom. choklad kan jag inte heller äta, och jag som älskar choklad. aja, nu låter jag som värsta tjockisen. så det är väl lika bra att jag inte kan äta så mycket längre. mamma sitter detsutom och stirrar ut mig när jag äter. för jag typ sätter i halsen, eftersom jag måste svälja det nästan helt :'/

blev inget smultronställe idag, mina kompisar hade inte tid eller lust att haka på, träligt.

ni skojar väl?

gah, jag dör på riktigt. ärligt talat, vad äre med att alla inte kan födas med fina tänder?
ja, som ni redan förstår så var jag hos tandläkaren idag. Och eftersom jag har en tand som sitter ganska cp, så var jag tvungen att i EN hel jävla månad ändra mitt bett. Så nu kan jag inte bita ihop med tänderna, äta något som är hårt (knappt äta något alls), inte tugga tuggummi, inte ens stänga munnen utan att det ser ut som jag har massa saker i den och utan att munnen ser cp sne ut. jävla äckel. den 19 AUGUSTI får jag tillbaka mitt vanliga bett, och om ca 1,5 år får jag ta bort hela skiten. jag längtar sönder!

aja, sitter på mitt systers data, ovant ja.


- tagen med lindas webcam ett tag sen.

fundering.

varför finns inte kärleken på filmer i verkligheten?
varför kan aldrig jag hitta någon att bli sådär galet kär i?

jag antar att jag får vänta ett tag till innan, Men jaglär ju endå bli besviken. kärlek är inte sådär galet bra som filmer få den att framstå som. Allt verkar vara så jävla underbart i filmer. Men föresten har kärlek aldrig bra slut i verkligheten. jag menar hur många tårar har inte fallit just på grund av kärlek? det kanske är bra trotsallt, att jag håller mig borta från kärlek alltså..

men kanske, ja. eller nej det var inge.

helgen

nu har jag inte bloggat ordentligt på ett tag. vad har egentligen hänt dom senaste dagarna?
jo, i fredags så tog jag bussen in till den stora staden för att träffa johannaj. där jag sedan sov kvar. det blev massa prat och lite kort tagna, vissa finare än andra. haha. sen dagen efter gick vi upp vid nio för att åka till örebro och shoppa hela dagen. jag kom äntligen hem med en bikini, en blommig. och en jacka oxå, den var på rea så varför inte tänkte jag. johanna köpte faktist en del. det är ju konstigt eftersom hon är så snål ;O haha. sen kom vi hem vid halv sju, gjorde ordning oss fort som attan och åkte senare vidare till lovisa för lite partey. som för övrigt blev väldigt lyckat. jag hade grymt kul, speciellt i slutet. det vart galet. eller vad säger johanna om det? klockan tre var jag och johanna hemma efter en lång promenad. kom hem och gjorde snabbmakaroner, finns det något godare fyllekäk? don't think so. iaf, vid fyra så släckte vi lampan och sov. dagen efter så var vi bara allmänt sega, satt vid teven och tittade på sex and the city, eller hon tittade, jag sov. haha. sen åkte hon hem. och då städade jag hela mitt rum, dammsugade hela övervåningen, och gick sedan en lång promenad med lovisa. idag har jag inte hunnit så mycket. tog en promenad när jag vaknade på en timma, och sen så nu ska jag träffa johannat.

so long.

-

wooh, tittut. ska sova tidigt idag va.


men först ska jag äta jordgubbar med grädde, hihi.


lör-lör-lördag

nu drar jag till örebro med johannaj och shoppar, ikväll är det dags för party.
så höööörs

-

nu åker jag in till katrineholm, sen vidare till johanna.
så hörs på mobilen ikväll, inatt och imorgon antar jag.

natten till fredag

dagen har spenderats i soffan kollandes på desperate housewíves boxen, jaja. det är faktist bra om ni frågar mig. så jag har inte rört mig eller varit ute på hela dagen. johannat kom och gjorde mig sällis nu på kvällen, det uppskattades, vi har ju inte setts ordentligt på nästan en vecka? shit, hur har vi klarat oss. haha. ja, vi träffas väldigt ofta, men det gör inget, för hon är bra! och nu ska jag väl snart sova, eftersom jag inte fick så mycket sömn inatt så borde jag sova väldigt länge imorgon. imorgon ska jag träffa johannaj, undra vad vi ska hitta på. något galet känns ju lagom bra.


<3

fikade ju med jullan härom dagen, ser det inte gott ut?

 

torsdag (?)

det blev lite girlyhäng hemma hos lovisa igår. med lite grillat och kladdkaka. det var jätte mysigt. Sen senare så drog halva gänget hem, och vi andra skulle ut ett tag. och precis då började det regna. men vad gjorde det? vi blev dyngsura och sprang runt i regnet. åkte lite kundvagn, ja ibland får man faktist vara lite töntig om man har jävligt roligt samtidigt. instämmer ni inte? johanna sprang även runt i underkläder utanför ica, ja. klockan var väl runt ett på natten tror jag. Hon är så störd i huvudet den bruden. sen gick vi in och tog på oss varma kläder och gjorde spaggetti och korv, mums. sen blev det sova, för dom andra. jag hade glömt bort det faktumet att johanna smaskar högt och ljudligt och pratar i sömnen. fyfan, vi gick och la oss tre, klockan ÅTTA på morgonen hade jag inte somnat ännu pga flera anledingar, värme, obekväm säng, visste inte hur jag skulle ligga och ett ständigt smaskande i örat. så klockan åtta reste jag mig tog mitt täcke och gick och la mig i amandas säng, där jag efter ett tag äntligen fick somna, en stund. typ tre timmar tror jag det blev. så idag skulle jag igentligen åkt in till stan med johanna, men åker in imorgon istället. för jag är så jävla trött. fan, tror jag ska sova hos johanna imorgon. tror jag bäddar på soffan på en gång. höhö.


tre snygga brudar i regnet med kundvagnen.

onsdag

nu har jag vaknat, av mig själv. och inte av johanna. eller av mig själv kanske är att ljuga, av pappas ljuva stämma när han pratar i telefonen. (hatar) men johanna ringde och hon skulle dyka upp vid ungefär halv två. så nu ska jag äta rostade mackor och dricka oboy. hur gott är inte det? det brukar jag aldrig äta, och dricka oboy mums. dricker jämt vatten till frukost. bara för jag är så lat.
aja, detta var ju ett jätte intressant inlägg. bäst att röra på sig, johanna dyker säkert upp tidigare.

desutom skrev jag att inlägget hette "tisdag", men det är ju onsdag? man blir helt lost på sommarloven. vet knappt vare är för datum idag.

...

mah, jag sa för tre timmar sen nu att jag skulle sova för att orka upp imorgon.
grattis sofie, du är fortfarande uppe. johanna kommer få hoppa på mig imorgon så jag vaknar.

mja

jag pallade inte min tråkiga gamla svarta design, så tog en ganska gamal design så länge.

tisdag

glöm inte att om ni ska kommentera så får ni inte glömma skriva era namn, för jag har ingen anning vem som kommenterar om det står "anonym". bara så ni tänker på det.

jag måste nog sova snart om jag ska orka upp tills johannaj dyker upp imorgon hemma hos mig. vilket var ungefär mer än ett år sedan hon var här eller någe? plus att jag inte träffat min bestis sen vi fick sommarlov.

idag har jag iaf haft en grymt trevlig kväll. började på fika på joans med jullan. kladdkaka och cola, mumma. sen kom johanna och höll oss sällis en stund, även erik och vittorio. satt där i ungefär 2,5 timme. ja, vi hade mycket att prata om. sen gick vi en promenad. det var verkligen en skön kväll.  sen åkte julia och jag hem hit och grillade korv, korv <3 vem älskar inte korv? det är typ min nya drog. i vintras hade jag glass som drog, åt det jämt. nu har jag blivit galen i korv. skulle kunna äta det jämt. haha. iallafall, nu har julia åkt hem. tack för en trevlig kväll.

sebastian säger att julia använder fjortisutryck när hon varit med mig. och när kvällen var slut så sa hon faktist "höhö" istället för "haha". jag kanske påverkar folk mer än jag tror? johannat brukar alltid svära mycket när hon varit med mig. haha, härlig inverkan jag har på folk. 

://

dumma mig! kunde jag inte bara lagt till fel siffra i slutet? jag ska då alltid vara så jävla klantig. efter fem obesvarade samtal borde man fatta vinken? eller? fast det knäcker ju inte en annan gång när jag fick 20 "missade" samtal. det är svårt för vissa att fatta det där?

nu kommer jag fan vara rädd hela livet, en dag kanske han står där? oh my!


shoppade lite.


jeans från gina tricot, rea 249 kr.

 
bas tröja, från cubus. ca 90 kr.

 
"klänning" från gina tricot, 149 kr.

<3



skit lätt sida att samla poäng på, och sen få gratis present kort. klicka på bilden och bli medlem direkt.
det är skit lätt att samla poäng. själv är jag redan uppe i hur mycket som helst.

shoppa

shopping står på schemat idag, och mitt bankkonto har precis fyllts på lite.
så jag hoppas jag får med mig lite hem.

sundsvall dag 1

resan till sundsvall började imorse vid 07:55, sen satt jag sex timmar på ett tåg. tog faktist ganska snabbt mot vad det brukar, sov ganska mycket och så. men hungrig var jag, glömde min mat hemma. och hade bara 5 minuter på mig vid varje byte, så hann inte köpa något. men nu äntligen sitter jag i systers lägenhet och lyssnar på lars winnerbäck. jag har precis duschat, och nu städar jag lite. för här är det stökigt. vad min syster gör på dagarna har jag ingen anning om, men inte är det att städa iallafall. har redan städat upp i badrummet och hallen. hon är och jobbar och slutar klockan sex. så jag hinner nog städa klart, lite svårt bara vad man kan slänga och inte slänga. men såhär kan det inte se ut iallafall. ikväll ska vi köpa godis och gå till sjön. kanske ett kvällsdopp oxå? det vet jag inte än.

juste, mamma ringde förut. och hon berätta att jag kommit in på stylist i norrkan. vet ni hur glad jag är eller? jag är så jävla trött på vingåker och katrineholm att det ska bli så himla skönt att flytta till en ny stad, börja i en ny skola, en ny klass. förhoppningsvis blir det bättre än nu, fast handel är så jävla tråkigt så det blir ju inte svårt att slå.
så den 17 augusti börjar jag i en ny skola. och det känns ganska klart. jag är lite besviken att johanna inte kan gå i min klass, men hon finns ju iallafall på samma skola.


ännu en bra dag

mja, kvällen slutade med ett dopp i sjön. jag vill åka och bada inatt, men ska ju åka till sundsvall imorgon. men på måndag kommer jag hem. och då ska jag fan bada nattdopp, fan det är så jävla mysigt. dagen annars har spenderats med johanna. vi var och åt lite glass och så.

jag har ätit så mycket jordgubbar idag att jag får ont i magen, hihi.

fan, jag vill grilla korv, snart skickar jag iväg ett sms till någon som måste komma hit och grilla med mig. jag menar det är onsdag kväll, det är varmt ute. och ngn borde väl villa grilla en korv? bara en liten korv?

packa har jag inte börjat med, dags snart kanske?

och jag kan inte sluta lyssna på milow - you don't know. det bästa är att jag satt den live, peace and love <3<3<3

RSS 2.0