vecka 28.

jag vet inte riktgit var jag ska börja, har haft ett par sjuuukt roliga dagar. kan börja med att berätta att jag först var en helg i västerås, hos min syster. Det var powermeet där, vilket innebär massa människor överallt och häng på lögarängen. min syster fyllde 26 år också, så de firades med grillning på djäkne med henne vänner. hade en riktigt rolig helg, var kul att inte gå på krogen, utan bara hänga runt med massa härliga människor!
 
 
 
sen i måndags drog jag & jullan på roadtrip, första stoppet blev allingsås, där vi hängde på beachen & spanade in människor, hahaha. Tror vi hade en kommentar om alla som gick förbi, och jag bara; jo, de säger att folk itne bryr dig hur du ser ut på stranden, JO TJENA. vi bevisade verkligen motsattsen där. haha! sen drog vi vidare till göteborg, världens bästa stad. åt god middag & drog ut på berså, måndagsklubben. massa folk ute, och vi hade sjukt kul. träffade lite sköna människor, & de erbjöds efterfest hit & dit. & vi blev till och med erbjudna en plats i en mans källare som han inte använde längre. hahaha.
sen på tisdagen så hängde vi i frihamnen i götet, låg och solade och tittade in alla fina segelbåtar, helvete vad jag vill ha en snygg båt! vi gled framåt eftermiddagen ner mot halmstad, där vi grillade och myste, sen drog vi till tylösand, satt i solnedgången och drack vin, sen hittade vi ett as skönt gäng som vi hängde med fram till småtimmarna, Tände en brasa & bara hängde, skattade så jag fick kramp. På onsdagen vaknade vi till ett mindre roligt väder, helt mulet. men vi hade vårt häng, så vi hade sjukt kul ändå. fantasin flödade på morgonkvisten. aldrig hört så många roliga och tröga kommentarer på en morgon förut! hahaha. ojoj.
sen stack vi vidare till båstad. och dra åt helvete där vare stekigt. bilarna var sjukt fina, folk gled runt i dyra kläder, drack champange överallt, ja och så vidare. Skön stämning ändå! träffade massa roligt folk, drog på peppes på kvällarna och hahahaha, dra och bada var de östes där inne. man for hit och dit och champange skvätte överallt! på fredagkväll vare dags att avsluta våran roadtrip och åka hem, vilken var med sorg. haft en sjukt jävla bra, rolig och spårad vecka. skrattat så jag fått krampt flera gånger, träffat massa härliga människor & bara tagit vara på semstern ordentligt! de var verkligen så värt! går ju inte att berätta alla detaljer här, önskar jag kunde. men ni får nöja er med en liten update :))
 
 
 
spenderade helgen med att jobba på hemköp, gick galant. och imorgon börjar mitt sommarschema på hemtjänsten i julita. wey! två veckor kvar, sen drar jag till maaagaluf. uff vad jag längtar!
 
 
 
PUSS ÄLSKLINGAR.

Juli.

Redan fredag, jävlar va tiden går fort. blev till att jobba i måndag,tisdag & onsdags, mina första dagar ensam. Och det gick verkligen hur bra som helst, och jag trivs! Alla tanter&gubbar är såååå rara, och man får massa komplimanger hela tiden. fick även mitt sommarschema för v.29-32. Vilket jag inte riktigt visste om, men ack så bra! så nu åker jag på minisemester, sen kommer jag hem och jobbar intensivt i 2 veckor, sen glider jag iväg till magaluf en vecka, sen landar jag i sverige igen och börjar jobba på en gång, och sen intensivt i två veckor. Sen får vi se vad som händer efter det! jag är iaf sjukt glad att jag lyckades i sista sekund få ett till jobb nu i sommar, då jag har varit en jävel på att slösa pengar senaste tiden, så behöver jag ju tjäna in lite. Roadtripen med jullan är så gott som planerad, blir ett besök i Göteborg, Halmstad/Tylösand & så avslutar vi i båstad där stockholmsveckan är i full rulle. Känner bara hur AWESOME de kommer bli! Den här sommaren går sjukt fort, men har även vart den bästa sommaren på länge, & de ser ut som de kommer fortsätta i samma mönster. årets sommarplåga är utan tvekan; Avcii - Wake me up, & när jag hör den kommer jag alltid tänka på sommaren 2013.
 
 
Nu ska jag packa ihop de sista & sen glider bilen mot västerås. Hörs! Pusssss.

RSS 2.0