31 mars.

jaha, och där var de slut på denna månad. tänk vad fort dagarna går! och just nu, inte mig emot alls. har en hel del att se fram emot. jag och agnes har nämligen bestämt att vi vill fira valborg ordentligt i år. och detta görs inte bäst på hemmaplan, utan vi ska dra upp till uppsala. känner att de är dags att prova de! alla säger ju att de är "the place to bo" när man firar valborg. sen har vi också bokat våra flygbiljetter till Aten. woooho. vi åker alltså 18 juni-3 juli, så vi ska alltså "fira" midsommar i grekland istället. Vi ska båtluffa, vilket innebär att vi ska åka runt till olika öar. och de vi vill besöka är mykanos, santorini, paros och Ios. sen kan ju självklart saker ändras. men vi startar och slutar i aten iallafall. alltså jag är så förväntansfull. men tanke på hur kul vi jämt har tillsammans, så kommer de här bli världens äventyr. kommer få se mycket av grekland i år, då en av mina andra bästa vänner flyttar till rhodos nästa vecka. och henne vill jag självklart hälsa på! känner att de är dags att jag hälsar på henne på en av hennes utomlandsbostäder. jag skulle även vilja hinna med en resa i vår också. först var jag sugen på london, men dit ville inte linda förens i höst. och då funderade jag lite på om jag skulle åka till Malta och hälsa på mina nya bekantskaper där. flygbiljetterna dit var ju inte så pjåkiga just nu. ah, herregud. jag och mina resplaner hit och dit. hoppas jag får jobba ordentligt så jag kommer iväg på allt jag vill. Jag och jullan har bestämt att vi ska fortsätta våran tradition med att åka till västkusten i sommar, denna gång är siktet inställt på Varberg. då vi båda aldrig besökt de stället, men hört väldigt gott om det. jag vill även till gotland och kallis. alltså bilder därifrån är ju helt magiska. jag har så mycket planer. blir lite lagom med jobb i sommar, precis så som jag vill ha de. ni vet, jag jobbar ju inte i onödan på sommaren lixom. 
 
var meningen att jag skulle berätta vilken bra helg jag haft, men hamnade på sidospår på en gång. har iaf haft en kanonhelg. jag och lisa blev bjudna på jättegod mat hos agnes i fredags. och i lördags blev jag bjuden på en riktigt superfrulle av agnes innan jag åkte till norrpan och gick på inflyttningsfest hos nella som slutade på puls. och kvällen var jättekul. drack dock äcklig tequila som vanligt. att jag aldrig lär mig. var iaf kul att hänga lite i norrpan, man saknar de ibland fakitskt! sen på söndag, hängde jag med agnes och drog till olympos och käkade. sovlaki of course, guuu vad jag längtar till greece.
 
 
 
 

26 mars.

jag har verkligen kommit fram till en punkt i livet där jag verkligen vill hitta mig själv och en fast punkt i livet. hur mycket jag än älskar att resa hit och dit och flänga fram och tillbaka. så vill jag verkligen hitta ett ställe som verkligen känns som hemma, jag vill ha ett jobb som jag verkligen diggar, och ha en fast och säker inkomst varje månad. jag fick en fin komplimang idag på jobbet av en kollega, och för mig var de faktiskt en komplimang. vi satt och diskuterade jobb varpå hon sa att jag är en person som verkligen ska jobba med människor, för att jag har ett sånt fint sätt när jag bemöter människor. de fick mitt huvud att snurra runt. de finns tusen olika sätt att jobba med människor, och jag måste bara hitta de som är bäst för mig. jag gillar att jobba inom vården just nu. men jag ser inte min framtid inom den vården jag jobbar i. de känns som att jag faktiskt vill jobba med människor på något sätt. men jag vet inte på vilket. jag hoppas på i höst. att byta miljö behövs för att kunna skapa lite nytänkande. jag har lixom fastnat i mitt eget huvud just nu, och står i mitten av ett vägskäl men jag kan inte välja väg. jag behöver bara en spark i rätt riktning. för när jag verkligen vill något är jag beredd för att kämpa. tänk att jag redan är 23 år. vad hände? vad hände när man var 10 år och förespådde att man skulle va gift och ha hus och barn när man var 25 år. tänk att man tyckte att de var jättegammalt att va 25, och nu när man närmar sig så känner man sig för ung. livet är en resa, som ingen någonsin kan förutspå. 
 
tänk va deep man kan va ibland. men något annat som är gött, de är att jag är ledig hela jävla helgen. halleluja! jag ska till norrpan på lördag och träffa lite gamla vänner, och få dricka vin och svänga mina lurviga. like old times, nästan. aja, puss och kram, och allt sånt dära.
 
de här va lite av livets goda.
 

23 Mars.

Hej!
nu vare jättelänge sen jag skrev här, men de är för att jag aldrig sitter vid datan längre. dels för att jag inte har tid och dels för att datan är så jävla seg. men så är det med de.
annars så har jag landat i sverige för två veckor sen efter ännu lite utlandssemster. De blev 1,5 vecka i malaysia och 2,5 vecka i thailand. vi ville ju som sagt verkligen till Bali, men var regnperiod. och vi träffade några killar som precis vart där och de sa att de var kaos i princip. badförbud och strömavbrott. så enklast för oss var att dra till thailand på en gång. vi har haft en riktigt härlig och rolig semester. man får bara mersmak hela tiden för att va ute och resa. och varje gång man blir tvingad att åka hem så vill man bara gråta. skulle kunna stanna en månad till utan tvekan. sitter redan och längtar till nästa resa. och de blir Grekland den 18 juni. jag och agnes ska båtluffa. så vi ska vara borta 16 dagar och besöka 4-5 öar. ska bli en riktig upplevelse! grekland är ju så himla fint! så när pengarna rullar in på fredag så ska vi boka!
annars i mitt liv, jag har lagt ner väldigt många timmar på jobbet. vilket är ganska utslitande tillslut. men jag vill bara ha alla pengar jag kan få! med mina planer jämt så krävs de para. annat då, flytten som vi tänkt nu i vår har vi valt att flytta fram till hösten. då vi både fick deadline på att bestämma oss om vi ville jobba en sommar till på våra jobb vi har nu. och av rädsla för att inte få ett jobb i sommar så tackade vi ja. MEN i höst har jag inget fast jobb och då tänker jag fanimig våga flytta. värsta som kan hända är att de går åt helvete, men då har jag iaf försökt. Men de kommer hur som helst bli hur kul som helst. Jag och isabell har så himla roligt tillsammans, så jag ser fram emot de sjukt mycket. Att inte behöva bo 100 mil ifrån varandra. men somsagt, innan de är dags att flytta dit. så vill jag ha en lägenhet i katrineholm över sommaren. eftersom jag är urless på att bo i vingåker då alla mina vänner bor i katrineholm. så vill bo i khåla mellan maj-augusti. så är fullt uppe i sökandet. 
alltså jag är så himla glad att jag åkte till malta och fick chansen att lära känna isabell. ju mer jag tänker tillbaka på malta ju gladare blir jag att jag åkte dit. jag träffade människor jag aldrig skulle träffat annars, jag har sett en helt annan sida av mig själv, jag har fått uppleva känslan att bo och leva i ett annat land. Det är himla synd att jag var i malta i fel period i mitt liv. För annars kanske jag kunnat gett Malta en ärlig chans, men även fast de bara blev två månader, så har jag lärt mig så himla mycket och jag har öppnat dörrar som jag inte skulle gjort annars. malta gav mig mycket positivt men även negativt. men det är ju så livet är!
 
planer inför våren?
ja, finns väl en del planer, men återkommer om de senare. puss och kram.
 
 
 

RSS 2.0