SEMESTER

jag är nöjd över mig själv. jag har avklarat mitt första jobb i hela mitt liv i sommar. jag har vart där verenda dag, i tid. aldrig varit sjuk eller försovit mig. jag har fått beröm och det känns att de menar det också. jag gick ifrån med ett leende på läpparna. det firar jag med att ta semester. åker nämligen till alanya inatt. tre åker vi från vingan. så tänkte släcka lampan nu och sova. det har varit en väldigt stressig kväll då jag är mr fixa allt i sista minuten tjejen, men det funkade ju det med. så nu är allt nerpackat och jag är nyduschad och babylen. så nu är jag taggad för en vecka med sol och fest. HEJDÅ BLOGGEN! vi ses om en vecka, då ska ni få höra allt, eller inget. för det som händer i alanya, stannar i alanya. mahaaa! pusselipusss.

the.reason.why

ibland undrar jag varför jag har så dåligt självförtronde.
för gång på gång bevisar jag att jag kan om jag vill.
borde tro på mig själv från första början istället.

endå ganska facinerande hur en sak kan sno alls energi och glädje. vill bara dra ner persienerna och låsa dörren, dra täcket över huvudet och låta hela denna pisshelg passera. bara pga en jävla piss sak så kan jag inte vara glad. vill ha måndag, glädje, värme, bra vänner och alkohol. en vecka i alanya. glömma den verkliga verkligheten ett tag. jag fuckar ur, skriver inge mer nu. kan ju urata rätt fint då. men bara så ni vet, slänger jag bort denna lördag i sjön för humöret är inte med mig alls. puss.

...



(hade inget och göra så lekte lite med mina ögonskuggor.)

jobbet gick bra, var dock dötrött när jag gick upp imorse. imorgon är det min sista dag ever. fyfan så gött.
insåg precis att min kamera är trasig, jävla bajs. kul att man kan ta bilder med sin egna kamera. ne, får jag inte igång den så vet ni någon som kommer börja gråta. fitta rent ut sagt!!!! tänker fan sitta och gråta hela kvällen. fan ryck upp dig sofie, att minnas minnerna är värt mer än bilderna!

...

hemma i vingåker igen. känns konstigt faktiskt. man blir lixom van att vara i norrköping, och här känns allt så långt ifrån. känner att jag kommer trivas ännu bättre i norrköping nu! första skolveckan avklarad. det har gått otroligt fort, men allt hitils är jag nöjd med. kanske ska chilla lite på reglerna. men vet hur det kommer bli endå.
igår var det full fart hela dagen. drog på stan med lite vänner efter skolan. sen hängde jag hos malin och hanna efter det. sedan hem till lägenheten för en chillkväll med frida och cecilia. idag i skolan hade vi skattjakt. innebär att man får en lista på saker man ska hämta och ta kort på. skit kul! har en klockren video när cecilia dansar med en man över 55 år. hahaha. får dock inte lägga ut den, vilket är synd. för den är svinkul. slutade som treor, vi ville vinna så vi var allt annat än nöjda, haha! idag har jag efter skolan hunnit tvätta lite. och börjat skriva ner vad jag ska packa på söndag. imorgon står det jobb på schemat, dock bara 7-12. sen ska jag försöka hinna träffa lisa över en fika, hämta en tröja hos johanna, hämta stolar hos madicken, träffa lovisa, köpa saker inför resan och börja packa. så ser det ut, får se om jag hinner allt. nu ska jag sluta här. pussis!

...

dagen har gått sjukt fort i skolan. vi har inte riktigt kommit igång än. pratar mest om vad vi har framför oss. efter skolan drog jag till hageby med några vänner. efter det tog jag mig en promenad hemåt. lite mat har jag nyss fått i magen. ikväll är jag supertrött. så blir väl häng i soffan resten av kvällen med cecilia. jag har inte lust med så mycket mer just nu, men de visar sig väl om någe annat dyker upp. imorgon blir det stan med några vänner. och sen ut och springa ska jag hinna med imorgon också. nu ska jag beställa lite. pusselipuss.

...

praktik varje fredag, okej. döda mig långsamt! annars blire nog ett slappt år. inte så många ämnen att ta mig igenom, och förutom hantverk så läser jag bara religion och samhäll. inte så jobbigt alls. står någe om företags ekonomi A. men vettifan. ingår nog i UF. idag ska jag ut och springa med cessan och frida. sen så ska vi hänga på balkongen på nygatan och röka vattenpipa ikväll. fint! men först laga lite mat och chilla lite. pusselipuss.


det är endå kul att vara tillbaka igen, gillar mina klassisar. och man har roligare i skolan än på jobbet!
se bara.





(de bygger om lite i skolan, som ni kanske ser.)



vi börjar även ladda inför studenten. vi ska göra massa roliga och dumma grejor! kommer bli svinkul.
snart mössprovning och sånt också.


pusselipuss.

...

bosatt mig i min lägenhet här i norrköping igen. sista året i skolan börjar imorgon, så himla mycket blandade känslor. jag blir lite pirrig och förväntansfull när jag tänker på allt man har framför sig. men att börja i skolan imorgon innebär ju att sommaren är slut. och det känns förjävligt. jag har haft en så bra sommar. varit på äventyr, lärt känna nya människor, besökt städer, varit på peace and love, festat massor och umgåtts med alla underbara nära och kära. men blandat med detta har jag även jobbat en hel del. sommaren har helt enkelt varit en blanding av allt! och jag är otroligt nöjd med sommaren 2011. när nästa sommar är slut, blir jag troligtvis arbetslös. men de är ett år kvar till dess. ett år. tiden kommer säkert rinna iväg. nu iallafall har jag och cecilia hunnit varit ute på en pw och sedan handlat lite mat till vårat tomma kylskåp. ikväll får vi sällskap i soffan av lite vänner. fin måndagskväll! skola imorgon. att sommaren gick så fort!  det är sjukt. på med alla stickade tröjor och jeans igen. fast om en vecka får jag lite smak av sommaren igen, för då drar jag nämligen och öser järnet i alaaaanya. pusselipuss.

...

bio med en några snygga tjejer nu. pusselipuss.


 

"jag saknar dig", var en fin film. många tårar dröp ner på kinderna, inte minst för mina vänner som satt brevid mig. man insåg hur snabbt man kan förlora någon. någon som man tar förgivet att den jämt ska finnas vid ens sida. en film värd att se!

 

 

pusselipuss.


...

Kan inte detta vara det bästa som finns? nybäddad säng, kommer sova som en gud.
synd bara att klockan ringer 06:10..


yes, skrynklig. drog in skiten i torktumlaren istället för att hänga upp det.
pusselipuss.

...

gud, jag gillar inte att jobba helg. veta att jag skulle kunnat vara i norrköping nu och skakat rumpa gör mig besvärad. men istället sitter jag här hemma ensam, fick inte tag i någon energi att åka in och träffa min saknade sofia. inte heller fick jag energi till något annat. igår kväll blev iallafall mysig. lagade tacos med lovisa och satt och myste i soffan, hon drog i några slingor i mitt hår också. så nu är jag ett snepp blondare. inte trodde jag för typ två år sen att jag skulle bli såhär blond. men trivs i det så! imorgon är det jobb som gäller och på kvällen bio med en drös tjejer. vi ska se "jag saknar dig" och jag lär väl få skämma ut mig och för första gången gråta i en biosalong. tur är väl att det inte är en film som snygga killar går på iallafall. nu ska jag bädda rent min säng och lägga mig. 


detta skulle sitta fint nuuu.



pusselipuss.

...

Testade bara att mobil blogga, och hey de funkar ju! Kom på hur man gjorde utan att använda en app. (blogg.se har ju ingen app). Idag ska jag träffa johanna och lovisa. Fårse vad vi hittar på! Pusselipuss.

...


min fina vän!
snacka om bortkastad dag, har typ legat i soffan och sovit hela dagen. förutom när min pappas bror och hans son var här. och jag fick leka kurragömma med honom. jag har dragit på mig världens förkyldning, så har varit tung i huvudet hela dagen. kändes som en sådan dag behövdes när man inte sovit så mycket de tidigae dagarna. nu är det bara två lediga dagar kvar (jobbar lördag,söndag), sen börjar skolan. så jävla mycket blandade känslor. flyttar ju hem till min lägenhet då igen. jag har varit där en gång i sommar, en enda gång. jag har inte hunnit mer. fast flyttar in tillbaka dit på riktigt förens 12 september. Då är det tillbaka till rutinerna igen. så jävla skönt att bo i sin lägenhet igen. man inser nu när man bott hemma över sommaren, hur skönt det är med ett eget place. nu tänkte jag sova snart, finns endå inget mer att göra denna kväll. imorgon är det fredag, och jag vill hellre festa än jobba på lördag. men nej, ingen fest. får helt enkelt hitta på någe annat att göra! pussis.

...

Jag och jullan har spenderat de tre senaste dagarna på en roadtrip. ett stop var i Göteborg, där vi festade på aveyn. så jävla nice var det. vi hade svinkul. första gången jag var där, och jag vill redan tillbaka.
Människor från göteborg är så jävla trevliga också, i skillnad mot stockholmare.






Bilderna är tagna från Nattstads hemsida, kvällen då vi var där.
hur kan man inte älska göteborg, efter bara en dag?

Vi ses snart igen Göteborgare!

Pusselipuss.

...


sjukt tokglad över min fem dagars ledighet. den kommer innehålla, göteborg, ullared, tylösand och Norrköping. äntligen lite ledighet och lite roadtrip. kommer bli fem riktigt bra dagar, jag kan känna det på mig! Sen får jag se om jag hinner alla städer. men bara att komma bort från denna hålan gör mig mer glad än någonsin.
pusselipuss.

...

beställde hem mina två favorit ringar, den ena tappa jag på fyllan och den andra är för välanvänd.
så nu får jag mina två favorit ringar igen, tjohej.
känner mig naken utan ringar.




Pusselipuss.


...

medans andra är ute och roar sig, dricker sig fulla, hänger på öltältet eller dansar på harrys. så sitter jag under täcket i min säng och ska precis sova. ett 8 timmars-jobb pass står på schemat imorgon, sen är jag ledig fem dagar. ska bli så jävla skönt. det är min ledighet innan skolan börjar. först längtade jag till skolan, nu börjar jag få lite skol-ångest. mest för jag skulle vilja vara lite ledig eftersom jag jobbat så mycket denna sommar. men vet att det är skönt att va hemma en månad, sen skulle jag få ångest för det. eftersom jag skulle bli luspank om jag skulle ha tagit studenten. så det är svårt att bestämma sig vad man egentligen känner. det där med skolångesten kommer ju naturligt. samtidigt som jag endå är rätt taggad för sista året, och vill träffa alla mina saknade klassisar och bo i min saknade lägenhet igen. så känner jag att plugget kommer ta kål på mig, precis som tidigare år. men det här året kommer bli så jävla bra, jag känner det på mig, allt lutar åt att det blir hejdundrande skoj plus lite plugg på det. nu ska jag släcka lampan och sova, så man kommer upp imorgon, så klockan kan bli 15:00, så jag kan få ta fem dagars ledigt! som jag längtat.. känner att jag behöver det här.
pusselipuss.

...


(hahaha)
igår var allt annat än lungt. det blev iaf en väldigt bra kväll. Började på rhodos med ett par tjejer, vi firade moa. lilla skruttan fyllde ju år igår. beställde in fläskfile och varsin cider till det. sen lämnade jag gänget, drog vidare mot lovisa, hängde på balkong och drack lite, innan vi drog hos vidare till ellen. där det skrattades, dansades och pratades. hur trevligt som helst var det! sen stack vi ner på harrys, först rätt tomt, men sen, jävlar vad folk det var. man knuffades hit och dit, och kan inte ens räkna hur många som tog en på röven igår (?) hatar det. man vänder sig om, så står det massa där. idioti är vad det är! vilken fall som, så dansades det hela kvällen igår i princip. jag hade jättekul!
pusselipuss.

...

morgondagen; jobb 7-15, Middag på Rhodos klockan 17 eftersom moa fyller år, vidare på förferre hos ellen och avsluta kvällen på harrys. ingen lugn stund imorgon, men känner på mig att det blir en bra dag!


pusselipuss.

...

funderar att klippa av håret och färga det blondare?
fast frågan är mer, törs jag...?
och skulle jag passsa i det?



...

jag var bakis när jag vaknade imorse, men nu börjar det ordna upp sig. första smset jag läste imorse när jag vaknade stod det: fan vad full du var igår! ;D haha, jag skrattade bara. för visst det blev mycket alkoholintag, men ack så kul jag hade! lilla harrys i katrineholm levererade på en onsdag igår. mycket folk, mycket skratt, mindre pengar på kontot! men så det ska va. vi startade kvällens med lite förferre hos lovisa, några tjejer. Det var väldans trevligt. idag blire thaikäk med jullan och johanna, sen kommer syster hem en sväng. så ska umgås lite med henne. jobb fredag, lördag och söndag. sen jävlar, ledig fem dagar! och det ska inte spenderas här, så mycket kan jag säga! nu ska jag göra någe annat, Pusselipuss.

allt blir vad man gör det till.

...



sådär nu är jag hemma igen. det blev en fin dag med johanna i norrköping, vi gled runt på stan och ingelsta. jag hittade lite, men inte så mycket. nöjd endå! Mötet jag gick på, var en arbetsintervju. och det gick galant! mitt sommarjobb tar slut sista helgen i augusti, och då i september ska jag börja provjobba några kvällar. sen får vi se vart det leder. Han lät väldigt positiv iallafall. känns skönt om det skulle gå vägen, så får man lite extra pengar. eftersom mitt sommarjobb inte kan leda till något mer, då jag jobbar på ett ställe som bara behöver personal över sommaren. men jag håller tummarna! ikväll ska jag träffa jullan. och imorgon är det jobb, 7-11. värt. ledig torsdag, tjo!



pusselipuss.

...


kvällen till ära spenderade jag genom att gå en promenad med jullan. blev en långis. vi pratade om allt mellan himmel och jord. mest fyllde vi varandras minnesluckor från en festkväll. det är ju sjukt det här med minnessluckor egentligen? att man gjort så  mycket saker under kväll och inte ens minns hälften? och hur en annan person kan komma ihåg saker man själv inte kommer ihåg och tvärtom. samtidigt som det är väldigt läskigt, är det så skönt ibland också. jag är personen som verkligen får ångest hur lätt som helst. vaknar ofta dagen efter och tänker; "neeeeeej, varför gjorde jag sådär igår? varför sa jag sådär till den? varför dansade jag med den? varför?" slår nästan aldrig fel. då kan det vara skönt att glömma bort saker man gjort, slipper man ha ångest. låta andra skratta åt en, men inte minnas varför. fast på senare tid har jag mer börja tänka "ångra aldrig saker du gjort, utan bara saker du inte gjort". Vi alla får minnesluckor ibland, eller ångest. och vafan. man lever bara en gång. lets get the party started! nu ska jag snart sova, jag är ledig imorgon och går och lägger min tidigt. ojoj. utgång onsdag och fredag, katrineholmsveckan. don't disappoint me!



vi hittade oss själva i varandra.

...



(bild från harrys, fredag.)
Logfesten blev väldigt trevlig. kom i säng runt tre på morgonen, och snacka om jag tyckte det vara skönt att få börja sex timmar senare än vanligt. när jag väl kom hem från jobbet var jag svintrött. jullan och johanna kom över och tittade på film med mig. sen satt vi och pratade tills klockan blev läggdags för min del. jag jobbade ju 7-15 idag. och imorgon är jag ledig! fan så skönt. ska till norrpan med johanna, vi ska gå på stan och sen har jag ett möte inbokad som jag ska gå på. nervös (!) ångrar mig lite också, men vafan, vet inte alls vad det leder till. idag landade malin i sverige också, så får se om hon orkar träffa mig ikväll. jag vill höra allt om hennes resa! nu ska jag äta något, har inte ätit något sen halv sju imorse, så vi hörs. pusselipuss.

...

nu har jag precis gjort iordning mig för nästa fest. gårdagens fest var hur kul som helst. Hos matilda dracks det för fulla muggar, kördes jag har aldrig och skrattades. sen drog vi ner på harrys och fortsätte dricka medans det rullade in folk. fula bilder tog och det dansades på dansgolvet. klockan ett tog det slut för mig, för jag hade ju ett jobb att tänka på. men fram till dess hade jag jättekul med mina fina vänner. (bilder kommer upp på fb.) nu ska jag snart till julita, carro och fia styr ju fest ikväll. kan ju sluta hur som helst. måste hålla mig lite i skinnet, jobb imorgon igen ju. fast inte förens ett, första gång på hela denna sommar jag inte börjar sju! känns gött. ha en fin kväll mina vänner, fastän solen inte lyser! pusselipuss.


det blir vad man gör det till. glöm inte det!

...

idag har jag hunnit jobba, sola och sova. ikväll blire harrys med en drös tjejer, vi börjar hos matilda. sen vidare till harrys. känner på mig att kvällen kommer bli kalas, något som inte är kalas är att jag jobbar imorgon, börjar sju. men men. börjar ju åtminstone 13:00 på söndag. vilket betyder logfest hos fia och carro imorgon. vilken bra helg! jag hinner både jobba och träffa mina fina vänner. jag klagar inte! nu blir det grillat med familjen innan jag börjar firra mig. pusselipuss.

...

äntligen börjar saker och ting ordna upp sig. vädret är underbart! solen har stekt och molnen har hållt sig borta i fem hela dagar nu, inte en droppe regn. jag klagar absolut inte! har varit och badat igår och i förrgår. idag fick jag nöja mig med att sova ute på en solstol i solen, då de andra är på jobbet. jag slutade elva idag. skönt! därför har jag både hunnit jobba och sola. ikväll ska jag ut på sjön med johanna, julia och elin. blir alla tiders, men först lite tacos med familjen! sånna här dagar älskar jag verkligen sommaren. längtar till vecka 33 också, för då är det dags för fem dagar ledigt och en liten minisemester! nu har jag fyra dagar jobb att se framemot, sen får jag åtminstone en dag ledigt! men jag får inte klaga, behöver alla pengar jag kan få nu när jag inte kommer jobba något i höst förhoppningsvis. pussselipuss.


jag ska ta tag i att lägga in lite bilder i mitt tvåtusenelva album på facebook idag också, så håll utkik!

...


tror jag klurar vidare på det.


fin kväll iallafall, älskar att vara ledig imorgon och kunna sitta ute hela kvällen,
dricka goda drinkar i bra sällskap, utan att få någon ångest.
fina fisken you know.

pusselipuss.

RSS 2.0