...


igår var jag ju som sagt i norrköping med lisa, moa och kajsa. jag hittade ingenting förutom ett litet phone case till min mobil. annars så har de fått in så grymt fula höstkläder att jag får spy. vi gick mest runt och skrattade åt hur fula alla kläder va. Det blev en trevlig dag iallafall! på kvällen vare ju bestämt att jag skulle dra till harrys, men efter lite om och men bestämde jag mig för att va hemma. jag var ju trotsallt inte ett dugg taggad. enda anledningen var ju bara att jag skulle ut för att jag var ledig idag. Fick några sms där det ville att jag skulle ut, men ingen övertalning kunde övertala mig. blev en fin kväll på altan istället. drack rosa panter och umgicks med mamma. Pappa och jonny satt där en stund också. jag ångrar inte att jag stannade inne, för då kan jag verkligen gå allt in ikväll i västerås, skapligt taggad! nu ska jag städa och fixa lite. vid fem bäär det av! pusss på er.



sen tycker jag faktiskt malin kan komma hem nu, vad menar hon med att åka bort i två veckor?!

...



nu har jag haft två riktigt fina lediga dagar, umgåtts med människor jag tyckt om och tagit vara på dagarna. igår drog vi till med hemmafest hos johanna, vilket blev väldigt lyckat. efter väldigt mycket alkohol intag somnade jag tillslut i min säng snurrig i huvudet med lite sovgäster på golvet. idag har jag hunnit farit in till stan och hängt med anna, vi satt på hennes uteplats i solen och fikade, och prata om allt mellan himmel och jord. perfekt dag! avslutade den med min syster och tittandes på letters from juliet. en film som får verkligheten att se rätt grå ut, den perfekta kärleken finns bara på film. men hey, inte är jag bitter för det! nu ska jag snart sova, ett jobb-pass på fyra timmar väntar imorgon. sen drar jag till norrpan och shoppar lite mer kläder, med moa, kajsa och lisa. sen drar jag till min man harry på kvällen. det är ju ett måste när man är ledig i helgen, jag är faktiskt ledig i helgen!! händer ju inte för ofta. därför passar jag på att köra två dagars. katrineholm fredag och västerås lördag. vill ni se några bilder, vänd er till mitt tvåtusenelva album på facebook. där laddar jag upp de minst drägga bilderna från min kamera.



ångra aldrig saker du gjort, utan bara saker du inte gjort.
- försöka intala sig.

...

finns fanimig människor till allt. jag blir så jävla arg.
jag hatar att veta att mina nära och kära är ledsna.
pga andras jävla sjuka, hänsynslösa, omogna beteenden.
vi lever i en värld, där folk är beredda att göra vad som helst för sin egna jävla skull.
det räcker inte att såra, man måste strö salt i såren också.
det gör mig så jävla arg att människor i den här världen är så sjukt jävla egoistiska.

förlåt för ett aggresivt inlägg.
men jag är så trött på att se människor jag bryr mig om och älskar gång på gång bli sårade.

jag värdesätter mina vänner och min familj högst.
jag älskar dom och vill finnas för dem i vått och torrt.
därför blir jag så ledsen av att se dem ledsna.




till en helt annan sak, så åker en av mina närmsta vänner till thailand idag.
och jag kommer sakna henne massvis.
men jag önskar henne världens bästa resa, för det är hon värd!

<3

och till en annan vän vill jag säga, att jag finns här i alla lägen.
men det vet hon redan om.



PUSS
/sofie.

...

jag orkar inte skriva här. det är sommar så kommer väl in något inlägg när jag inte har något att göra.
just nu vill jag bara säga; jag lever och mår bra!
mitt liv består förtillfället av jobb, umgås med mina underbara vänner och festa så fort jag är ledig.


...



nu är mina fem lediga dagar över, skriver mer om dem i morgon efter jobbet. jag har haft en så jävla bra "mini-semester", tagit vara på dagarna till fullo. det kändes lyxigt att vara ledig, men nu drar jobbet igång igen. tråkigt att jag måste tacka nej till utgång på harrys ikväll och utgång på puls imorgon med mina fina vänner. men efter två dagars fest, är jag rätt nöjd endå. nu ska jag släcka lampan, behöver lite sömn. imorgon blire 7-14. skriver och lägger in massa bilder efter det.

PUSS!
/sofie.

...


ibland är det bra att inte lägga sig i soffan och sova när man kommer hem från jobbet och istället åka till igelfors med mammi and daddi. vi gick på någon random marknad. de var mysigt. jag köpte ett litet kors, det satte jag dit och pysslade om mitt ear cuff lite. se vad en liten detalj kan göra. kalas!


Puss/sofie.

...


vi måste vakna upp ur drömmen och inse att det här är verkligheten, att det är det här livet vi ska leva. sluta drömma oss bort och försöka leva någon annans liv. det här är ditt liv, och det är det du ska leva, inte någon annans. ta vara på tiden. du kommer att ångra dig annars. jag tror man en gång måste falla och förlora allt, för att inse hur jävla bra man egentligen har det. sen kan man ju självklart resa bort och för en stund glömma bort den verkliga verkligheten. vilket jag gjorde när jag var i Borlänge. men verkligheten kommer alltid i kapp en.



nu tänker jag ta tag i denna dag, och resten av dagarna i mitt liv.

pussss

...

jösses, somnade i solen. vilket ledde till att när jag vaknade dunkade mitt hjärta jättefort och svetten bara rann. solen steker på rejält idag. var tuvngen att gå in tillslut, to hot när man inte kan svalka sig. jobbet idag gick kanoners. timmarna bara flöt på! jag slapp jobba delad tur idag också, fint! vissligen förlorade jag 1,5 timma. men vad gör det? imorgon efter jobbet ska jag bada med jullan. lyttersta eller viala, vet inte var. men fyfan, skönt skare bli! skulle inte banga för att hoppa i pluuurret nu!

aja, so long fuckers!





påtal om någe helt annat, så jag saknar min vän sofia.
hon har rymt iväg från mig!!

...

guuuuud vad det är jobbigt att jobba ibland. som jag sa till linda idag; jag hade en gång en liv, sen skaffade jag ett jobb. hängde ju hos julia med lite tjejer. de skulle till harrys, inte lite sugen jag blev på att hänga på! sen ringer lisa, och är jätte full och glad. fyfan! de flippade utan mig.. och jag vill med vara meeed! men vi bestämde att vi ska fucka uuur på onsdag istället! :DD inga gränser! spåra, fucka ur, flippa! nu ska jag snart sova, fyfan vad lamt. det är förfan fredag. men jag har ett jobb att sköta. förhoppningsvis gåre fort imorgon. sen på söndag med. SEN ÄR JAG LEDIG FEM JÄVLA DAGAR! ingen anar hur skönt det ska bli. yejyejyej!

nu ska jag gittish. pusssssen!

bara för denna är så ful, HAHA.

BARA FÖR JAG VILL TILLBAKA TILL BORLÄNGE!

...


idag har jag verkligen jobbat slut mig själv. 7-15, 8 timmar. jag skippade raster och lunch också. jag var inte hungrig och hade inte riktigt tid eller lust med rast. mina ben är helt slut, och solen har stekt på mig hela dagen. svetten rann vill jag lova! (jobbar halvt ute juu) nu ska jag åka till jullan. det blir grillkväll med tjejerna. ska bli jättemysigt! dock drar dom till harrys sen, och jag får åka hem och sova. jobb hela helgen. såklart. jobbar ju alla helger utom någon enstaka. så jag är van nu. dags att gitta nu, ha en fin kväll allihopa!

Pusss/ sofie.

...

Klickade hem dessa idag.
weeeei.







/sofie.

...

jag ser smått galen ut på bilden. men ser ni hur mycket mitt hår blekts?
jag är blond nu, dock är det lite mörkare i verkligheten. men det är ljust som attan.
ska lägga i ljusbruna slingor när jag får tiden till det.






Puss
/sofie.

...


jag lever och är glad.
ville bara berätta hur jävla glad jag är just nu.
över allting, människorna i min närhet. min familj. mitt liv.
jag har ingenting att klaga på.
jag är jag, och det är jag sjukt nöjd med.
tänker fortsätta ta vara på denna sommar nu.

puss och kram.

glöm inte,
det är fest hos mange. MANGE!

...

Learn to enjoy every minute of your life. Be happy now. Don't wait for something outside of yourself to make you happy in the future




jag är hemma från peace and love nu. det känns alltid lika tråkigt att komma hem igen. jag har haft en sjukt bra vecka, med sjukt bra människor. lyssnade dock bara på tre artiser, men det gör inte mig något. jag hade det bra endå. jag skulle vilja berätta allt, men jag orkar inte skriva. så jag sammanfattar det bara istället. Mycket alkohol och sena nätter! nu har jag duschat, sovit och ätit. så nu är jag fit for fight igen. imorgon startar en sex dagars jobb vecka. inte så party. men behöver pengar, speciell efter denna vecka då jag käkat upp mina pengar.


PUSS

RSS 2.0