...

en bra dag på många sätt. jag har varit jätte glad idag. skrattat åt allt och velat gå runt och le för mig själv. började imorse, då vi vann närvaro tävlingen i skolan. vi fick en liten goodiebag. gulligt juu! sen så fick jag reda på att jag fick jobbet jag provjobbade för i tisdags. och fick även schemat. och det blir en del jobb i sommar. kommer jobba varenda helg, förutom tre stycken maj-augusti. men tänker ta vara på alla lediga dagar. skönt att veta att jag inte kommer vara fattig i sommar iaf. har varit onyttig som fan idag, drog en runda på stan med mallan och johanna, slutade på mcdonalds. sen kom jag till vingan, där mamma köpt en kababtallrik till mig. fin dag, ikväll ska jag umgås med mina underbara vänner! solen lyser och jag ser fram emot morgondagen! köpte föresten ett par jeans shorts och en fint gult, ja notera gult, transparant linne idag. hur gulligt som helst! och så snyggt i sommar. fint att sofie shoppar upp halva studiebidraget på en gång. men ärsh, snart rullar det in mer pengar! föresten är hur glad som helst för en annan sak också, men bara jag, johanna och malin får njuta av det!


nu sticker jag! PUSS


en.aning.nervös.va

Jag har sovit sjukt illa inatt. Beror på att jag ganska så nervös. Ska provjobba idag igen. Och efter denna gång är de nog klart om jag får jobbet eller inte. Håll tummarna!

...

jag vill sammanfatta mitt lov och säga; underbart! det har varit bra väder hela veckan, jag har umgåtts med människor jag tyckt om, festat, grillat, firat påsk, solat och hängt ute så mycket jag kunnat. jag har även hunnit varit på min första anställningsintervjuv och så har jag fått provjobba. vilket jag ska göra imorgon igen. jag har smidigt planer för sommaren. och jag kan säga att just nu är jag otroligt lyckig, över vädret, min familj och mina vänner. sen är jag lycklig för att se mina vänner lyckliga! jag har lite majångest (apu) och lite ångest för att jag inte tar studenten. men försöker ta det med en klackspark och istället fira att de flesta vännerna tar studenten! livet rullar på helt enkelt, och just nu kan jag nog inte vara gladare. jag är hur nöjd som helst med mitt lov. och jag längtar redan till nästa helg. den är redan planerad och kommer bli hur bra som helst. PUSS!







/sofie.

...

dagen har spenderats ute i solen med julia. hur fint väder som helst. kunnat gått naken, typ så varmt var det. fan vad jag överdrev nu? haha, ja. varmt och underbart har det varit idag iaf. Har hängt vid sjön. nu ska vi tända grillen, och njuta av kvälls-solen. livet är underbart.





/sofie.

...


kort update. igår hängde jag med julia, sen med julia och johanna, och sen med julia, johanna, matilda, sofia och carro. det hanns med mycket igår. men hann träffa många människor jag tycker om, vilket gjorde min lördag hur bra som helst. idag har jag suttit i solen och stekt. är lite röd, yes! nu ska jag äta, sen ska jag och johanna åka ut till lovisa i viala. där kvällen ska spenderas. hur mysigt som helst. vill vara ute hela dagen när det är så fint väder.


/sofie.

...

idag vaknade jag klockan nio, och kunde verkligen inte somna om. brukar bli så när jag druktigt dagen innan. jag är inte alls så bakis idag, vilket känns galet skönt. gårdagen då.. vi började hos lovisa, ett gäng tjejer. det var suuuper trevligt! sen så drog vi ner till statt där det var studentfest. festen i sig var lite halvseg ibland, men jag var med bra människor så jag hade rätt kuul endå. som sagt kul att träffa människor man annars inte träffar så ofta! kvällen får 6 av 10 möjliga! Tycker dom borde haft någon jävla airkondicton (stavning?) där inne. jag har nog aldrig tyckt det varit så varmt föörut! neee, om man skulle göra något vettigt istället!


/sofie.

...

var på h&m och hittade världens sötaste linne från den nya kollektionen. och de tog slut snabbt vill jag lova. jag var där typ fem minuter efter det öppnat och jag såg typ 8 linnen, på 1 minut var alla sluuut. jag är nöjd att jag hann ta en! sen så har jag fått hem en beställning också. ta er en titt!








nu äre party, wooop woop!



/sofie.

...



ingen kommer vara gladare än jag imorgon, när jag äntligen får ta lov. i en vecka. det är någonting iallafall. sweeet.
längtar till imorgon kväll också. party i katrineholm står på schemat. rätt chill endå.


/sofie.

...


Nationella idag. och jag var riktigt jävla otaggad. när jag satt där utan någon insperation eller ideer alls kände jag bara; det här rör mig inte i ryggen. så jag tog fram pappret skrev ner lite skkit, sket i styckeindelning och att renskriva gjorde jag inte heller. att följa instruktionerna gjorde jag väl knappt heller. skrev om kläder så jag var väl inte helt ute och cyklade. nej, fy. jag tänker lägga det där bakom mig. idag har jag hängt med cecilia och johanna. alltså jag har gråtigt av skratt. inte ofta man gör det, eeeeeeeller? HAHA, fyfan så internt. ahja, kul vare. juste, var på h&m också. kollade nya kollektionen de hade inte fått in hela, och de dom fått in var inget att hänga i julgranen direkt. besvikelse. fast jag sparar ju pengar, och de är ju bra! aja, sticker nu. puss.



/sofie.

...







jag har haft två väldigt mysiga dagar. igår var fia och matilda på besök. vi käkade glass och satt ute i det härliga vädret hela kvällen. fick mig att längta ännu mer till sommaren. och idag har vi haft stylist hela dagen, gjorde makeup och hår på frida, vi skulle inspireras av någon från melodifestivalen. jag var sådär halvnöjd, men hon tyckte det blev bra iaf. och det är ju kanoners. sen spenderade jag kvällen hos hanna och malin, vi åt tacos och pratade om allt mellan himmel och jord. imorgon är jag ledig, hur värt? förjävla värt. ska soova länge. sen ska jag upp till malin och käka blodpudding (?) hon har tjajat hela kvällen om det, haha. och det är ju svingott så man ställer ju upp. sen på kvällen är det öppet hus, sen sover jocke hos oss. så det är full rulle imorgon. nu ska jag sova. godnatt.


/sofie.

...

vad hände lixom? varför släpper H&M sin nya kollektion samma dag som hela sverige har nationella skriftligt i svenska? innan man är klar med det lär väl hela kollektionen redan var slutsåld. den är ju överpopulär nästan. alla sveriges tjejer lär äga ett plagg från just denna kollektion. de slår jag vad om! i vilket fall som helst så kommer jag hänga på h&m imorgon efter skolan och hoppas på de bästa! föresten tycker jag de är dåligt att de redan smygsläppt många plagg från kollektionen redan. de kunde lixom inte riktigt hålla sig!




gosh.. missa helst att de släpper kollektionen på torsdag! ja, jag skrev rätt. missa helst de!


/sofie.

...

blev riktigt sugen på detta läppstift. skitfin färg ju. men undra om de passar mig?
jo,blir nog att inhandla det när jag får pengar!







bilder av; maja tannå.




/sofie.

...

ska jag försöka? ta tag i det? början på något nytt? nja, förjävla svårt de där. men hey, sista chansen. funkare inte nu, så gör det fan aldrig det. och yes, jag gillar att prata i koder. mer spännande då ju. så imorgon, sista chansen. lets go!


jag gillar att le på bilder.

måste berätta en kul sak, jag kom på de nu. hahaha, cecilia kan roa lite sådär omedvetet. alla här vet vad resorb är va? det är en tablett man löser upp i vatten för att inte bli bakis. igår när vi skulle lägga oss, så ville alla ta en sånn. cecilia bara slurp, så var hennes vatten slut.
jag bara; fan vad äckligt.
hon bara; neefan, det var inte så farligt.
jag bara; nee, men du har ju hela tabletten kvar i glaset, du lät den ju inte brusa upp.
hon bara; nej då smakar det ju förjävligt.
HAHA, vafan? det är ju det som är själva grejen. så jävla smart! hahaha.


/sofie.

...

fin helg. nu börjar snart en ny vecka. den kommer gå fort. två lektioner är inställda imorgon, onsdag ledig och torsdag prov hela dagen. sen är det helg och lov. som jag längtat. pratade nyss med julia om lovet, vi gjorde upp lite planer. så nu ser jag fram emot ett superbra lov. och det tror jag nog att jag ska få! ska fortsätta se gossip girl nu. kanske en promenad sen. får se. puss.


/sofie.

...

igårkväll var vi några tjejer och förade i våran lägenhet. sen drog vi vidare till puls, för att känna pulsen. haha. vi dansade så svetten rann. sen när vi skulle ta luft så blev vi lite sugna på korv. någon snubbe bjöd oss. och jävlar va gott det var. alltså korv, riktigt tjockkorv. som man grillar. fyfan, va roligt det var! och snåla med senap och ketchup var de ju inte. alltså jag tror jag skrattade mig igenom hela gårdagen. vi var ju inte seriösa för en fläck. men fan va kul det var. slutade med att alla gick hem i strumpor med skorna i händerna. ahru, fin kväll må jag säga! bjuder på lite fina bilder från kvällens gång. enjoy skulle jag väl kunna säga!











mums, korv va gott!

/sofie.

...



idag gjorde jag mitt muntilga nationella i svenska. var som en sten som ramlade ner. skönt att ha det klart. och i slutändan blev det ju riktigt bra. men helvete, nervös va jag. men det var vi alla, och det kändes skönt. alla var sjukt duktiga! idag är det fredag, och det blir en chillfredag. eftersom jag väljer att festa imorgon istället. jag och cecilia tänkte städa lägenheten först och sen får vi se om vi får besök ikväll eller om vi bara chillar. återstå att se. nu ska vi gå till affären iaf, diskmedlet är slut och diskberget börjar därför bli stort. see ya, puss!

/sofie.

...

jag åkte iväg till skolan imorse. duktig tjej. idrotten tog död på mig. krockade med en tjej i min klass också, så hon fick hjärnskakning och jag är fortfarande öm på min nästa. inge vidare skönt vare. slog i tårkanalen också, så tårarna bara forsade utan att jag kände det. ja, ibland går man in för skolidrotten tydligen ;) efter skolan tvingade jag ner min kära sambo till stan. ville ha en ny fondation, kom hem med en kavaj och ett spetslinne. dumma mig! nu har jag handlat upp hela mitt studiebidrag. vilket kanske är mindre bra. nu måste jag sluta skriva här, jag har ett tal i svenskan jag ska kunna i huvudet tills imorgon. som jag sa till malin, gåre bra så gör det. gåre inte så gör det inte det. huvudsaken är att jag blir godkänd. så är jag nöjd, måste kila. imorgon har jag sovmorgon! yes. åh, cecilia hällde upp en skål naturgodis åt mig, hon tyckte jag behövde det nu när jag skulle plugga så hårt. vilken snäll sambo man har! drar nu, puss.

inköp;

kavaj; 199 :- HM.
Spets-linne; 149 :- HM.
Köpte även en foundation.




/sofie.

...

jag har precis skrivit klart världens sämsta svenska tal ever. jag vet inte ens om jag håller mig till ämnet. känns som jag spårat en hel jävla del. men just nu, I dont give a fuck. jag tänker hålla detta dåliga tal på fredag, den som vill skratta får skratta. är själv inte så himla seriös. sen om jag bara får ett G, så är det vad jag är värd helt enkelt. orkar inte lägga hela min fritid på något sånt skit. har bättre saker för mig. så nu tänker jag träna in detta tal. sen fåre vara klart! skoltrött? jotack.


och jag längtar helgen vill jag tillägga också. då blire partej i norrpan. wiwiwi.


/sofie.

...

johanna visade mig en kläd-sida idag, det var ett tag sen jag var inne där. den gången fastnade jag iaf för två kors linnen. som var hur snygga som helst. idag fastnade jag för dessa tröjor. sjukt sugen på den med peace märket. snygga till ett par höga jeans short i sommar. många vet säkert vilken sida det är, men de som inte vet. får inte veta.



/sofie.

...

min kors-ring gick sönder på kryssningen, det var min favorit. (och nej, det gör ingenting!) men jag var tvungen att beställa en ny. så nu är det gjort. beställde lite mer också, när jag ändå var på g. så nu är jag lite fattigare!

check it out.



/sofie.

...

ska hålla ett kickass tal i svenskan på fredag, har inte börjat ännu. så det här ska jag spendera dagen med. kul, jätte kul. verkligen. wish me good luck. för jag har ingen anning vad det ska handla om. men bara jag börjat så kommer jag nog igång.


...

jag kan bara säga ojoj, hur ska jag kunna sammanfatta hela kryssningen i min blogg? den var hur bra som helst. om man bortser från ett bråk, som jag egentligen kan kalla ett missförstånd från första början. men det ordnade sig, och det kändes skönt att det reddes ut. för jag mådde  dåligt över det även fast jag egentligen inte hade något alls att göra med det men lätt att hamna i mellan när man bor i samma hytt. men anyways, det var den dåliga delen. den bra delen var att vi hade så jävla kul. blev två timmars sömn, på en soffa med en handduk som täcke för att jag inte fattade hur man förvandlade en soffa till en säng. hahaha. ah guud. första jag gjorde när jag vaknade var att börja dricka igen. jag råkade även spärra alla nyklar till hytten, för att jag hade glömt att jag gett min nykel till matilda. (trodde jag tappat den) så ingen kom in i våran hytt förutom jag. jadu, orkar inte skriva ut i bloggen allt som hände. men det östes ganska rejält på östersjön, både i måndags och söndags! Så mycket att när jag vaknade var min röst halvt borta. haha. nu ska jag sluta skriva här. PUSSS! (inga bilder togs.)

...

STUDENTKRYSSNING IDAG. WIWIWI!




/sofie.

...


iklädd min nya tröja. kommer nog mysa rätt flitigt i den. as skön ju!

något jag lagt på hyllan är att plugga. fastän att jag har ett fem minuter långt tal i svenska nationella som jag ska hålla på onsdag, som jag inte ens börjat på. så är det inget som rör mig i ryggen just nu. jag är istället taggad på morgondagen. studentkryssning, wiwi. fyfan vad de kommer ösas på östersjön! ja, blir kalas. nu ska jag sluta skriva här. ikväll ska jag hänga med fia, carro och johanna. myshelg! sparar festen till söndagen. inte ofta man gör det ;)
wiwi!

/sofie.

...

gårdagen var väldigt fin. först åkte jag och lovisa en sväng till lager 157. de är så mysigt att åka bil i fult väder. jag led av en massa beslutsångest där, det var helt sjukt. haha. men tillslut kom jag hem med en tröja, ett par solisar och ett par leggings. rätt nöjd endå. sen åkte vi hem till mig och grillade i mörkret. cecilia, ludde, matilda och johanna kom också förbi. vi satt ute på altan hela kvällen och pratade. otroligt mysig kväll, sånt uppskattas! sen var jag så jävla trött, så jag stendog i soffan. idag hoppas jag att jag ska träffa sofia, cause I miss her. nu ska jag dra! pusssss.


Detta köpte jag, plus leggingsen såklart.


/sofie.

RSS 2.0