söndag.

gud vad tiden rinner iväg. vart ledig tre dagar, och under dom tre dagarna har jag mest umgåtts med familjen och vännerna. det har ju vart påsk, så har vart i vingåker hos mor och far och ätit påskmiddag, umgåtts, vart en sväng till hjortkvarn och premiärätit glass, drukigt vin, skrattat och bara varit. i torsdags var de skärtorsdagen, så då var jag med några tjejer och drack vin. när de andra senare drog sig till krogen så gick jag till agnes istället och fortsatte dricka lite. det är så jävla bäst att bo så nära en vän så man bara kan gå över när man känner för det. och i lördagskväll så blev de förfest hos sofia, och sedan vidare till krogen. det var sjukt mycket folk, proppfullt på harrys. men kul hade jag, dansade dock inte så mycket. hängde mest runt och träffa folk. men idag har jag haft baksmällan från helvete. att jag ens klarade av att jobba var helt otroligt. MEN jag är inte den som skulle sjukanmäla mig. jag fick till och med komplimang idag för jag såg så pigg och glad ut. så inte märktes de på mig att insidan totalt höll på att falla ihop. jag mår fortfarande illa och längtar till att vakna upp imorgon och må bra. jag är avskräckt från alkohol. så tur att man inte ska dricka de förns på fredag. ursh. kan inte ens prata om de nu när jag mår som jag gör. varför gör man såhär mot sig själv..
 
annars i veckan då. jobb mån,ons och torsdag än så länge iaf. linköping fre-sön. sen ska jag försöka hinna träffa lite vänner i veckan också. njuta av vädret ska jag deffenitivt göra. åh så underbart!
 
nog om de, nu ska jag sova snart, blev inte så mkt sömn inatt.
 
 

onsdag.

det var lägen sen jag skrev här, håller på med ett långt inlägg om thailand. kul att kunna läsa tillbaka och se vad man gjorde. vissligen kommer jag väl aldrig riktigt glömma den resan! men de postar jag när jag hunnit skriva klart det.
 
annars i livet då. känns lite som jag står och stampar på samma ställe. som att jag lixom inte har lust till något längre. som jag satt på paus i livet. jag hoppas på att kunna trycka på play igen och känna mig lite levande. nej, ursh vad deppig jag låter. så deppig är jag inte. jag har ju faktiskt mycket roliga saker att se fram emot. först så har vi påskhelgen. då ska hela familjen umgås, vi ska åka till hjortkvarn som har premiäröppet, sen blir de påskmiddag. på kvällen blire att kalasa till de lite och sen utgång på harrys. länge sen jag var där nu, så de är dags! dock kan ingen utgång här slå utgångarna i thailand. wä, vad jag saknar thailand. men åter till mina planer, sen helgen efter ska jag spendera i linköping hos lovisa, gud vad jag saknar henne. sen helgen efter de så åker jag och julia ner till göteborg, så jävla awesome. jag hoppas verkligen på att kunna bosätta mig där någon dag. för gud vad trött jag är på att på i kholm, här var bara ett mellanstopp för att jag var för gammal för att bo kvar hemma hos pärona.  så ja, tre jävligt roliga helger framför mig! lite lediga helger är precis vad jag behöver, jobbar ju så jävla mycket annars, och de känns inte lika värt längre. finns mer i livet än att jobba, visst måste man ha pengar. men inte om man inte hinner göra av med dom. fast jag är ju lite av en expert på att slösa pengar.  sen är det snart sommar och då händer de förändringar. då lämnar vi de gamla. kommer kännas jävligt bra men samtidigt sorgligt.
 
snart har april gjort sitt, och vi går in i maj. älskar när våren går fort så vi kan få sommar! summerburst, midsommar, bråvalla, roadtrip. när jag får allt de där, så kan jag med gott samvete jobba resten av sommaren. jag längtar sjukt mycket till båstad, kanske hittar jag min kille från förra året. hihi, hoppas går ju! haha, nävars. nytt år, nya möjligheter som man säger ;)
 
 
puss och kram.
 
foto från en kväll i koh samui.
det finns sjukt många anledningar till varför vi är bästa vänner. för de första så är vi sjukt lika som människor. vi tycker ingenting är töntigt, vi skrattar åt precis samma saker, vi har alltid lika jävla roligt ihop, vi kommer alltid på så störda saker att göra ihop. vi skrattar oss igenom allting, till och med när vi försöker att vara allvarliga. och för det sista, så har jag aldrig någonsin tråkigt med dig. hans och lotta, lottaaa och hans. love you thaideraj!
 

RSS 2.0