DAGS.ATT.VÄNJA.SIG


förändring



nu mera är jag inte långhårig längre.
ni som känner mig kan ju ana mina känslor inför det.


pusselipuss.

sunday always comes to late.

nause igår. förfest först med fina tjejer hos sara. sen dansades det hela kvällen. fick sjukt mycket cider på mig, då alla sprutade hejvilt på dansgolvet. lite nockar här och där, trångt som fan. men annars var det fint. idag är det seg-söndag. ätit pizza och bara degat. förutom att jag gjort klart en skoluppgift. så nu har jag bara en sak kvar detta lov. cred till mig! imorgon ska jag göra en förändring i mitt hår. inte så stor men det behövs. sen ska jag träffa fina lovisa. vilket var på tok för länge sen. pussssss.

fundering

jag har beslutsångest..
5000 kr..
värt? ja fan. jag tror det.
kommer inte hitta någon annan, och jag vill ju inte frysa vinter.
jag har ju råd, bara det att jag blir lite snål..

får fundera ett tag till, vintern är ju inte här än.

saturday



kul, här får man ingen sovmorgon fast man är ledig från både skola och jobb. inviger mitt lov iallafall. ska bli skönt att äntligen vara lite ledig. veckorna präglas ju av både skola, praktik och jobb på helgerna. så nu jävlar får jag lite ledigt. och det har redan planerats vad som ska göras varje dag. jag i ett nötskal. minns fortfarande hur jag var när jag var liten. jag hade redan hela veckan planerad på måndagen, vilka jag skulle träffa varje dag. jag var helt galen på den tiden. umgicks med olika människor varje dag. Jag hade mycket vänner på den tiden. men jag har alltid varit en sånn person som älskar att träffa nya människor, och har inte svårt att lära känna nytt folk. men nu spårade detta inlägg lite. ikväll blir det fest för hela slanten. nause ska försök väcka upp katrineholm! ska bli kul att träffa lite saknade ansikten ikväll.


en fråga jag ofta stället mig själv;
vad fan skulle jag göra utan mitt körkort?
hur fan klarade man av att vara under 18 år?
vill aldrig mer vara 17 år och inte kunna köra bil eller gå på nattklubbar.


puss på er mina kära.

sisters

ni är en del av mig. en del som aldrig kommer försvinna.






jag älskar er.
v

...

jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd på storm.

torsdag

veckan har gått i raketfart! bra vecka. den har innehållt biokväll, pizza med tjejerna, shopping, häng på nygatan, myskvällar. ja, you name it. idag ska jag bara sikta på plugget. jag har varit med folk hela veckan och inte sovit ensam en någon kväll. så idag måste jag ta tag i det sista innan jag tar lov från skolan en vecka. föresten, jag var bäst i klassen på färglära provet vi hade i hantverksteknik. det gjorde min dag vill jag lova! i den här branschen vill alla vara bäst, citerar min lärare.
i helgen ska jag hem till lilla vingåker. känns sådär. vill träffa vänner och familj, men vill inte lämna storstaden. därför ska jag till stockholm en tripp nästa vecka, tänkte även åka till västerås och kanske örebro en tripp? det sista jag vill är att sitta hemma iaf. men vi börjar lovet med lite fest med fina tjejer på lördag!

nu ska jag dra. föresten har vi börjat pyssla ihop vårat UF företag. spännande. jag har pysslat massa med blogg-designen. ska bli kul när vi kan sätta igång! pusss.

TISDAG

ikväll blir det bio med tjejerna. paranoramal activity kommer visas på bioduken! och vi tänker sitta där och bli skiträdda. sover hos hanna och malin inatt, efter en sådan film vill man ju inte sova själv direkt.

nu har jag lite att firra innan det är dags för biomys. Mitt internet är ju lagat nu, men dock så har jag inte så många timmar kvar på internetet. så ska inte sitta så mycket. vilken tur att jag har fått låna en kompis spotify premium, så jag kan lyssna på musik ändå! dock vill han kanske inte ha mina listor som jag gör. men det får han endå!

nu ska jag dra, pusselipuss.

söndags.slapp

so little time, so much to do. fick huvudvärk efter jobbet. inte konstigt när det snurrar hundratals siffror i huvudet i sex timmar. har spenderat hela helgen med mallan. en sjukt bra helg, som nu är över. nu dröjer det fem dagar innan jag får helg och lov som ett plus också. är ledig nästa helg också. det blev jag glad över att se när jag tittade på schemat förut. jag har en hel lista med plugg jag måste hugga in på. men just nu finns det ingen ork. men bara 8 veckor kvar av denna termin. det är ju som en sten i rymden! eh fan, nu tar jag en huvudvärk och se om jag kan få något gjort. puss och kram.

party.people

utgång igår. här i norrpan med malin och några grabbar. det blev en kalas kul kväll. jag har nog skrattat för flera veckor under kvällen, natten och morgonen. fyfan! haha. somnade inte förens vid sex imorse. vi fick en sovgäst som precis gick hem. så nu har vi ställt in potatisgratängen i ugnen. ikväll dissar vi fest och kör en riktigt hemmakväll. jag börjar tio imorgon på jobbet, så måste ju vara fight for fight. nu ska jag fortsätta med maten. puss och kram.

update

Jag har inget internet i lägenheten. Därför blir de ingen update förutom en kort. Livet är som vanligt bortsett från att jag troligtvis fått magkatarr (orkar inte kolla upp). Men allt tyder på det. Och så stressad jag vart senaste tiden så slår kroppen tillbaka. Annars är jag glad. Går i skolan, umgås med vänner, hänger på stan, jobbar och festar. Precis som vanligt. Nu ska jag dra! Hörs. Ps. Kommer inte hem till vingan förens den 28, så ni vet mina vänner. Pusss.

:)

Brunett vs Blondin
vad passar jag bäst i?





Okt. 13, 2011.

idag fick jag finbesök i norrköping av sofia och joakim. trevlans! igår kväll så hängde jag med malin och hanna. var meningen att jag skulle gått hem på kvällen men somnade efter ett x antal timmar i skratt mellan dem i skarven. som ett litet barn som inte kan sova i sin egen säng. haha! gud vad jag saknat malin i skolan! glad att hon är frisk igen. ikväll tänkte jag försöka sno en kärrings tvättid. men sen tänkte jag att det kanske inte är värt att slå ner någon för att få tvätta sina svarta jeans som jag tänkte ha på mig imorgon? blä. skit-tvätt-tider. imorgon äre praktik, sen direkt till västerås med johanna. sen kommer jag hem lördag kväll. Då ska jag försöka hinna träffa jullan + tvätta!! och sen åker jag tillbaka till norrpan på söndagmorgon, för det står jobb på schemat mellan 13-21. jag kommer nog inte hem nästa helg till vingåker heller. kommer nog inte hem ordentligt förens fredagen 28 oktober. Då har jag varit borta fem veckor. och så länge har jag aldrig varit borta från vingåker. I'm growing up! och jag saknar det inte alls lika mycket som förr. det enda jag saknar, som sjutton är mina rara vänner. jag saknar er!! ni får hälsa på mig här i norrpan.



jag tror vi måste lära oss uppskatta oss själva innan vi kan uppskatta andra.

Det.var.på.tiden


(längtar till helgen då jag får dricka piggelin drinkar och dansa på krogen)
-
äntligen kan jag pusta ut och vara nöjd över mig själv. Jag har ikväll pluggat som en dåre. och resultat har jag fått. Från att inte ens börjat har jag ikväll lyckas knapa ihop en redovisning och två inlämningsuppgifter. pju! imorgon efter skolan ska jag unna mig själv en fika med mallan, plus säkert några till tjejer. bara för jag är värd det. vad är skönare än att kunna förminska sin plugglista? jag är så jävla värd att ta studenten i sommar! bara 247 dagar kvar till lycka. eller saknad? vem vet. nu ska jag natta kudden.


PUSS!

Okt, 11. 2011.


idag har jag inte tid för någoting annat än plugga. morgdagen består av två inlämningar, ett prov och en muntlig redovisning. och jag började idag. får skylla mig själv. men pluggar alltid bäst dagen innan. skolan förövrigt var härlig idag, skrattade så tårarna rann typ hela dagen. Det gör det hela lite lättare! nu ska jag fortsätta plugga, allt måste göras klart i tid. det är ju mitt mål det här sista året i skolan. inget får läggas på hög till studeten. för då ska jag supa och festa. inte plugga! pusss vänner. ps. ser ni hur vaker den här kvinnan är!

happy.face




jag är trotsallt lycklig.
fast de känns som det är tvärtom ibland.
ville bara puscha mig själv lite.





okt. 10, 2011.


jag vill ha helg nu..

SEGIS.MÅNDAG

lagade precis kyckling, currysås och ris till mig och cessan. det ända vettiga jag faktiskt gjort idag. har varit ledig från skolan. så hade min sega bakis dag idag istället för igår. lördagen var kalas. Det blev förfest här med en hel blandning folk, men inte mig emot. jag gillar nya face och att lära känna nya människor. sen drog alla åt varsitt håll. eller de flesta drog till puls. där vi skaka rumpa och hade kul! somnade inte förens halv sju på morgonen. Sebbe höll mig vaken fram till dess. men klockan halv sju somnade jag. men han väckte mig varanan halvtimma hela morgonen. så var rätt död när jag skulle jobba 16-22:30. men det gick galant endå. Fick beröm, och det är ju alltid kul. råkade ut för en tjurig kund också, vilket är mindre kul. men de väger ju upp varann. aja, nu har jag massa plugg att ta tag i. pust. skjuter som vanligt fram allt till sista sekund vilket jag lovat mig själv att inte göra. så får skylla mig själv att det känns som ett slag i ansiktet när man inser att allt ska in dagen efter. känns som hela kalendern är full med massa prov, inlämningar och redovisningar. mer än någonsin. men bara hugga in! tre veckor kvar till en veckas lov! Man måste ju tänka positivt. föresten tycker jag de är kul när folk tror man är äldre än vad man är. som några som trodde jag var 22 år i lördags. sen lixom går man fortfarande på gymnasiet. haha. och då känns man plöstsligen as liten.

pusselipuss.

Okt. 8, 2011.


jag har sovit tolv timmar inatt. det kändes verkligen att jag var helt slut. kom inte hem från jobbet förens kvart i elva igår. stängningen tar ju ett litet tag, speciellt när kunder går in en minut innan det stänger. men men, mer lön till mig! jag har lite ont i ryggen idag, är ju inte van att sitta så mycket. men sånt man vänjer sig med. ska jobba tre söndagar i rad nu. Blev mer än jag trodde. men söndagar är ju så tråkiga annars och bra betalt. så klagar gör jag inte. hellre det än lördagar! nu ska jag äta frukost, sen blir det en springrunda eller en "morgon"promenad.


puss.

Torsdag


jag bestämde mig för att det inte funkade att ha en höst-depression. Istället har jag blivit sugen på att börja motionera. Det ända jag kunde tänka mig saknades i mitt liv. sagt och gjort. sprungit två dagar i rad nu. Och idag blev det en powerwalk på nästan 6 km. Jag får lixom en kick när jag sprungit. känns bra i hela kroppen! ska ge mig ut på lördag morgon igen! Känner att jag måste hålla det här uppe. jag mår bättre av det i slutändan, det vet jag.
nu måste jag och cessan ta tag i våran lägenhet. den ser ut som skit rent ut sagt. det tråkigaste man kan göra, men ett stort måste. imorgon hinner jag det inte. Då ska jag varva av åhlens med hemköp. börjar 10 slutar 22. känns rätt tungt. men är ju ledig på lördag, och då slår vi till på fest. dock lite lugnare än vanligt. ska nämligen befinna mig på hemköp klockan fyra dagen efter. och eftersom jag sitter i kassan måste man vara fit for fight! studiedagen på måndag kommer sitta fint vill jag lova!


pussss!

...

nu ska jag vara flitig, dra på mina allt för oanvända träningsbyxor
och dra en spring runda runt strömmen. innan jag ska sätta mig ner
och plugga för första gången denna termin. en guldstjärna till mig.

(cecilia tycker jag borde diska också, så får väl skriva in det i mitt tajta schema)



thats.it

jag tappade orken och energin någonstans på vägen.
jag hoppade skolan idag, gick iställer ner på stan och köpte mig en kalender.
jag är för energilös och har ingen struktur alls. och detta är inte likt mig.
sista året i skolan, jag måste kämpa. får inte tänka att jag kan ta ett ig.
för det kan jag bannemig inte! nu har jag fyllt i massa i min nya kalender
och jösses vad jag har att göra. så idag spenderar jag dagen till att plugga
och senare ska jag ut och springa. tror motion är det enda rätta just nu!
fått för lite motion, och för mycket sötsaker. det är inte bra för mig eller mitt mående.
Jag får ta en vecka i taget helt enkelt. om jag har så kul jag bara kan på helgerna
kanske det känns mer okej att gå i skolan på vardagarna.
jag hatar att göra saker halvdant och därför väljer jag hellre att inte göra någonting alls.
men jag kanske skulle börja nöja mig med halvdant, för det är ju bättre än inget.

nej, dags att laga mat. och sen börja.
jag har tre saker som MÅSTE göras ikväll. måste sofie.
ta tag i det här nu!


pusselipuss.

SÖNDAG

vilken fin och bra helg jag har haft! jullan var ju som sagt på besök. i fredags, var det mysfredag. vi åt en god middag. dukade fram chips och godis och tittade på film. blandannat friends with benefits. och den var as bra! skrattade en massa. spenderade halva natten till att kolla på massa gamla bilder och skratta åt dåtiden. resten av den natten spenderade vi åt att lyssna på när grannarna spelade gitarr och sjöng falskt utanför fönstret. (vi gav igen dagen efter). lördagen spenderades på stan, gjorde av med 1300 kr tror jag? fick iallafall hem en hel del. skor, kläder, smink, nagellack, bh:ar bl.a. sen på kvällen drog vi till puls. vi hade verkligen as kul. jag sitter och fortfarande och skrattar åt gårdagen. det var verkligen mer killar än tjejer igår. vilket det inte brukar! vi skrattade hela vägen hem igår. när vi väl skulle somna runt fyra? eller vad hon var. så var det ett helvete. kunde typ inte sova någonting på hela natten. så två rätt sömnfria nätter, men en riktigt bra helg har vi haft!! nu känns det skit tråkigt att helgen är över. vi är sugna på utgång ikväll igen ju! det var ju så kul igår. ja, jösses. nästa lördag blir det puls igen. ser fram emot!










hittade denna på min systers facebook, och det stämmer så jävla bra.
You can never make the same mistake twice.. Because the second time you make it, it's not a mistake, it's a choice.

RSS 2.0