Karlstad 2016

senast jag skrev här så var de början på detta år och jag avslutade inlägget med mottot för de här året "I dont belive in failure, I only see my goals" och de är precis så jag försökt leva.
 
Att flytta till en ny stad där man inte har några vänner med en tjej som jag träffat två veckor på malta var verkligen en utmaning för mig. Och de har gått upp och ner hela tiden. ibland har jag verkligen älskat de och ibland har jag bara velat flytta härifrån. Men de senaste månaderna har jag verkligen kommit till rätta här, lärt känna hur goa människor som helst, känt att karlstad är mitt hem och så har jag haft så jävla kul. Och jag är verkligen så glad att jag flyttade hit. För när jag bestämde mig för att flytta från vingåker mådde jag verkligen inte bra. Och de kändes som att jag aldrig mer skulle bli lycklig. Detta skrev jag i min blogg innan jag flyttade hit: "det känns som jag stannat upp, slutat njuta av livet, sluta uppskatta saker. jag kan inte stå på samma ställe och trampa och hoppas på att livet ska lösa sig, att jag ska bli glad igen. jag måste göra något åt de. vad som helst. men en förändring måste ske." Så när jag mådde som sämt, så bestämde jag mig. De här är mitt liv och de är bara jag som kan ändra det. Så jag satte mig ner och råsökte lägenheter i karlstad tills en tjej hörde av sig och frågade om vi ville hyra hennes från 1 september fram till sommaren. och jag sa ja på en gång. Och de är nog de bästa beslut jag tagit. För även om jag mått dåligt några gånger på vägen, så var de länge sen jag kände mig så lycklig, glad och tillfredställd med livet som jag är idag. Visst kan man fortfarande ha svackor. Men så kommer livet alltid se ut. Men de viktigtaste jag lärt mig på den här resan, är att alltid tro på sig själv och förstå att man kan allt om man bara vill och de är bara du själv som kan bestämma om du ska må dåligt eller inte. Och jag har bestämt mig för att må bra!
 
Den sista maj flyttar jag dock från karlstad då vårat lägenhetskontrakt tar slut då. De är faktiskt lite seprationsångest men samtidigt har jag såå mycket framför mig så de är bara kul. Här har jag bott i 9 månader. Och de är så mycket mer jag vill se. Så än en gång så besätmde jag mig för att jag ska bo i göteborg i sommar. sagt och gjort! lägenhet och jobb fixat där. Så 1 juni går flyttlasset till göteborg. Ända sen jag var i gbg för första gången har jag bestämt mig att någon gång ska jag bo där. Jag har förstått att bara man vill något tillräckligt mycket, så kan man få de.
 
Jag är så glad för allt karlstad gett mig och för hur mycket jag lärt mig och vuxit på de här 9 månaderna. Karlstad kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat, även alla jag träffat i den här staden. Men på något sätt känns de ändå som de är dags att vända blad och börja på ett nytt kapitel. Jag är så nyfiken på vad göteborg har och bjuda på denna sommar. Och framförallt får jag spendera hela sommaren med min bästavän som jag sett högst en gång i månaden de senaste året. jag tror de kommer bli så bra. Jag är öppen för allt livet har att bjuda på!
 
everything gonna be ok. peace out.
 

RSS 2.0