Sommar 2013

nu har jag vart hemma längre än en vecka, och de ända jag typ gjort är i princip jobbat. känns som de vart väldigt mkt jobb nu. & har en del framför mig, så augusti är verkligen min jobbmånad, får väl ta igen för all ledig tid jag unnat mig i juni & juli. jag är så sjukt glad över hur allt blev tillslut. trots att jag numer har två jobb så har jag haft massa ledig tid i sommar & samtidigt fått ut hyffsade löner. jag har hunnit med så mycket denna sommar, och jag kan utan tvekan säga att det är den bästa sommaren på länge, jag kommer alltid minnas sommaren 2013. & när jag lyssnar på avcii - wake me up, så surrar alla minnen i huvudet. den låten kommer alltid få mig på bra humör, för bakom den låten finns de så jävla fina stunder. hur ska jag kunna leva med att de blir höst nu? jag älskar verkligen sommaren, hösten kommer göra mig deppig. men ska försöka att lägga all energi på att jobba så mkt som möjligt.
 
bästa minnerna från denna sommar: en helt sjukt galen utekväll i linköping kickade igång sommaren på bästa sätt, sen blev de summerburst en så jävla magisk helg på alla sätt och vis, jag har verkligen insett hur jävla mycket jag älskar festivaler. nästa sjuka minne är kryssningen, så jävla kul kväll på alla sätt & vis, skrattade nonstop, sen har vi midsommarfirandet på öland, oj, vilka dagar! hade verkligen så sjukt roligt, öland är verkligen de bästa stället att fira midsommar på, att jag inte insett de förens förra året! sen har vi de mest spontana minnet, bråvalla. köpte biljetter på kvällen dagen innan och ångrar de inte en sekund, de var också en sjukt kul och spårad vecka. som sagt festival är verkligen min grej, alkoholen flödar, musiken dunkar, häng hela nätterna, träffa sjukt sköna människor och bara hänga runt till solen går upp igen. sen fortsatte vi in i juli och då blev de powermeet, som är i västerås, spenderades med mina systrar och massa annat skönt folk. hänga ute i lögaängen istället för att gå på krogen. blev en hel helg festande, innan jag åkte till vingåker för att sedan dra vidare på roadtrip med jullan,under fem dagar besökt vi allingsås, göteborg, halmstad, tylösand & båstad. vi bodde i bilen hela veckan, och de var verkligen en störd vecka, träffade massa härliga människor & skrattade tills vi grät hela veckan. sen blev de mest jobb & lite små utflykter/utgångar innan jag & mulle avslutade sommaren med att dra till magaluf, bästa jävla veckan! som sagt, fattar ni hur mycket jaghunnit gjort? kan leva på den här sommaren länge!! träffat så sjukt mycket olika männsikor under mina resor, älskar verkligen att träffa nytt folk! & alla har vart så jävla sköna!
 
 
nu ska jag gå och sova, för imorgon jobbar jag delad tur, wopppa! aja, 11 timmar jobb ska man väl klara av. har ju sovmorgon på torsdag, PUSS.
 
 
 
Sommaren 2013, TACK TILL ALLA JAG FÅTT DELA DENNA SOMMAR MED.

Magaluf 2013

nu har jag vart hemma i sverige i fem dagar, och jag längtar tillbaka till magaluf varje dag. alltså jag kan säga att det vart en av de roligaste veckorna jag vart med om, jag har skrattat så sjukt mycket, träffat sjukt roliga människor, vart vaken hela nätterna, nattbadat, druckigt sjukt goda drinkar, legat på stranden hela dagarna, hängt med grabbarna på grabbarna grus varje kväll, besökt de sjuuuukaste vattenlandet någonsin. trodde ärligt talat jag skulle dö, skulle typ behövt tagit några shottar innan. för jag skakade som ett litet asplöv efter de där jävla rutshikanorna. ni anar inte hur mycket de stupade, och jag & malin visade våran första dag i magaluf att mjukstart inte var våran grej, så såklart åkte vi den läskigaste de första vi gjorde. Aldrig skrattat så mycket & tårarna rann fan samtidigt. Man tror de där ska vara för barn, men de är ju vi vuxna som är räddast.. HAHAHA! ah, hela veckan rakt igenom var bara helt sjuk. Det ända jag skulle vilja ändra är att de skulle ha förbjud att ta dit britter, vilka vidriga jävlar. alla ser likadanna ut, lika fula frisyrer, ingen stil & helt jävla urflippade (plus att man inte hör vad de säger). man kan ju tro att de aldrig sett vatten eller brudar förut. typ calm down! haha. men eftersom vi bara hängde på skadinaviska klubbar så slapp vi dem på kvällarna iaf, men de var britiska inkastare öööööverallt. man fick lära sig att bara gå förbi & ignorera "freeee shoooots".
 
ja, jag har sjukt mycket minnen av våran resa. men känner mest att de som händer i magaluf stannar i magaluf, så därför slutar jag här, ÅK TILL MAGALUF! pusss och kram! (tog typ inga bilder, för mobilen låg mest på hotellet och sov)
 
 
 
 
 
 
 
CIAO, POR FAVOR.
 
 

RSS 2.0