SÖNDAG

 
 
 
skriver i princip aldrig här, vilket jag tycker är synd, då jag tycker de är kul att läsa tillbaka och se vad jag gjort.
 
hur är läget för tillfället? jag har jobbat en hel del nu, så dagarna har mest fyllts av det. har även hunnit träffat mina vänner också. har jobbat sju helger i rad, men ska äntligen få va ledig hela nästa, dock så fick jag jobba fredagkväll till 22:20, vilket jag inte är så nöjd över. den här helgen har rullat på endå. drack vin på min altan med sandra och johanna i fredags, vilket var supermysigt! sen blev de en långpromenad med johanna på lördagen, samt vin med mamma på altan på kvällen. och idag har jag jobbat öppning, därav ingen utgång. sen fikat och myst lite med mor och far. så har haft en väldigt mysig helg.
 
annars i livet då, väntar på två svar just nu, vart på både arbetsintervju och lägenhetsvisning, så vi fårse vart det landar någonstans. håller tummarna att livet kanske kan ge mig lite tur och lycka nu.
 
nu laddar vi upp för en ny vecka. får se vart livet leder. puss och kram
 
 
 

sätter ner foten.

okej sofie, en gång för alla! imorgon ska DU förändra ditt liv, och det är ingen annan som kommer göra det åt dig. och det spelar ingen roll hur lång tid du än väntar, det kommer alltid vara lika jobbigt i början. du måste ta tag i ditt liv, din kropp, ditt jobb, vart du ska bo, hitta lägenhet. ändra inställning. det är dags NU!
 
måndag, betyder ju alltid början på något nytt. har dock blivit halvsjuk, så känns ju kanske inte som en toppen början kanske, men dää är skit samma.
 
smile.

...

den där jävla känslan när alla känns bättre än du själv.
 
 
jag måste sluta känna så, innan jag blir galen.
 
 
 
jag behöver sommar, lön, summerburst, öland, magaluf, roadtrips, vin i kvällssolen, häng på balkongen, jordgubbar i solen, picknik korg vid vattnet, underbara vänner, spontana resor, äventyr, va vaken till solen går upp, festa till natten blir morgon, fucka ur, skratta till magen får kramp, sola, bada, åka båt, äta glass som smälter, vara brunbränd, gå barbent, känna gräset mellan tårna, sitta på uteserveringar, strosa runt i storstäderna, skapa minnen, leva livet.
 
 
finns det något bättre än sommaren?

RSS 2.0