klart!

såja, nu är min beställning klar. tror det blev något på 700 kr allt som allt. allt på min bild blev inte beställt. men så gott som. hade inte riktigt ekonomin för att köpa allting nu när det bara är en månad till flytt och saker måste inhandlas snarast. men det känns gött. fast skorna kommer inte förens i maj? ;O;O galet. kom just på att allt jag beställde var i färgen svart. inte ett dugg somrigt av mig ju!

jag är för desperat.

imorgon är jag inte längre F17, nej förfan. då är jag F18. och som jag längtat. men min första "krogrunda" blir kryssningen som äger rum den 13:de februari med sofia och massa andra människor. kommer vara rätt galet om jag känner mig och sofia rätt. ikväll så kommer faster och hennes man hit och fikar lite och firar mig. men först så ska jag hämta lite grejer och sen kanske dra ner till salambo och äta lite bakismat. efter denna galna helg skriker min kropp efter pizza och vila. och så ska jag skicka en beställning från HM. på allt som jag la in på bilden häromdagen. kan lägga in den i detta inlägg också. men nu måste jag sticka.


detta blir mitt inom kort. <3

nyss hemkommen va.

rättså sliten.
kom nyss hem från sofia och pontus födelsedags fest. den höll hus i baggetorp i en lokal. det var en grym kväll bortsett från att jag hatar människor som förstör och inte kan vara glad för att någon äntligen vill styra upp något. sånna fittor kan bara dra åt helvete. ursäkta språket, men dom hör hemma i soptunnan. som tur var höll många humöret uppe och fortsatte att ha trevligt ändå. så jag hade en galen kväll, nu är jag sliten och har ont i fötterna. imorgon är jag taggad för en lung dag, smälla i mig en fet pizza vore inte fel alltså med mina rara vänner.
jag har haft en grym helg. och på måndag fyller jag 18 år. det är sjukt egentligen. jag längtar inte efter presenter, inte för fem öre faktiskt. har inte ens tänkt på att när man fyller så ska man få det. utan jag är ute efter siffran, siffran som ger en nya möjligheter. det är gött. aja, resten av denna kväll spenderas med tårta, chips, nuuudlar och cola. toppat!


Lördag

nu sitter jag här mätt och belåten. jag är piggare idag än jag kunde tro.
igår förvanldes vårat myskrök till lokalfest i hävla. vi började hemma hos lovisa med massa brudar och sanning och konskevens. och sen drog vi vidare mot hävla för att dance our ass off. vilket vi även gjorde. det var en blanding med folk där, vissa har jag aldrig ens sett förut. men det var skit kul.
idag är det dags för lokal fest igen. och det ska bli ännu grymmare. bara det att jag inte har en anning vad jag ska ha på mig ikväll? inte den blekaste har jag. men sådant som ordnar sig hoppas jag. jag är taggad iallafall! nu ska jag testa kläder och packa lite. det blir förstöt hos lovisan ikväll igen, sen kör vi baaara! grym helg.
Pussstja!


bilden säger allt.



Torsdag

jag hoppade skolan idag, för pappa ska att han kanske skulle skjutsa mig och cecilia till ikea. men nu när jag vaknar så säger han: nej, idag har jag andra projekt. vafan! då sket vi i skolan i onödan ju. aja, fick ju sova till tolv idag, det var ju skönt om inte annat.
idag måste jag plugga, jag verkligen måste ta tag i det. den där matten alltså. det är den som jag verkligen måste slita med. idag skulle det vara underbart om jag iaf kunde göra klart tio sidor. så har jag bara trettio sidor kvar sen. lite engelska och arbetsmiljö kunde ju vara bra att fixa också. nu när jag endå är hemma, så vore det ju bra om jag kunde plugga eftersom mina planer sveptes bort med vinden.



men först.. vill jag ha två toast-mackor med oboy till frukost. och dra en rulle på voddler. så morsning!

back in the old days, handel med mina två brudar.
kan ju säg att det var ett tag sen.
jag saknar inte handel, men våran treo, och hur kul vi tre tillsammans kunde ha.

hejbloooooggen.

allting är klart. bokat alltså. min resa till sundsvall, och kanske första krogrundan för en nybliven 18 åring. påtal om 18 år, så skrattade jag rätt mycket åt min lärare idag. haha. jag sa till henne: jag fyller år på måndag, hela 18 år. hon bara: nej, gör du? ånej, då måste jag sluta gå på harrys nu då. HAHA! jag gör så mina lärare slutar gå på krogen. hon bara: fast undrar egentligen vem som kommer gömma sig för vem. jag bara: det beror nog på vårat tillstånd.
idag chillade jag på gymmet i vingåker med erik och lovisa. det var chill. jag tog det lungt, eftersom jag redan gymmat måndag och tisdag i norrkan.
imorgon ska jag och cecilia till ikea förhoppningsvis. vi ska köpa massa grejer till vårat nya hem! det kommer bli så kalasbra alltså. jag har börjat drömma på natten om lägenheten nu. jag längtar så att jag spricker! sofie ska bli storstadsbo. inte illa eller hur? bott hemma hos mamma och pappa i en villa i världens minsta byhåla ända sen jag föddes. nu ska jag ut och stå på egna ben. känns sådär halvgött.

jag ska slagga nu, morsning!

den här bruden och hennes man styr upp min lördag. baaaa köra!

jävla piss skit.

fick voddler idag, gratis. tackar. men fattar inte hur man får ner det när det väl är öppnat, gör mig galen.
snön gör mig fett arg och på dåligt humör, jag hatar hårt. ramlade nästan flera gånger.
nu har datan börjat pratat, och det gör mig fett galen. alla kommandon är fel.
och mamma pratar as högt. skit jobbigt.
piss humör, tur att lovisa kommer och höjer mitt humör snart.

Onsdag

ahja, nyss kommit till skolan. och här är det jävligt tomt. inte en jävel har jag sett. hela min klass har sovmorgon förutom jag, eftersom jag läser matte b. cecilia ska med ha den här lektionen men henne har jag varken sett eller hört något från. så jag sitter här ensam i klassrummet och väntar på matten som börjar om 45 minuter. fyfan vad trist! får väl dra på en film på datan eller något. annars kommer jag ruttna bort.
och för er som inte varit ute idag, är det verkligen svinkallt. så jävla kallt. dra på er vinterjackan, en fet halsduk och tjockaste vantarna. för man fryser så sjukt mycket.
det var väl det. min sms-sida funkar inte, blir galen. så kan inte sms. nu ska jag inte skriva mer onödigt här.
vi hörs. pusstja.


den här fjärten ska jag träffa idag

resa bokad, men inte från vingåker va


resa bokat imorgon, sundsvall 11 mars-15 mars.
jag erkänner. det kändes konstigt att boka från norrköping.
men jag är ju inte längre vingåkersbo efter 1 mars..

Tisdag-kväll

idag har jag haft fullt upp. först skolan till klockan fyra, och sen åkte jag hem till anna efteråt. umgicks lite granna, alltid lika trevligt. vi pratade om allt mellan himmel och jord. och om hur vi skulle springa när vi inte ens snott, HAHA! vi är lite störda. sen blev det lite fikatajm med sega mackor, där vi kom fram till att man inte ska äta på första dejten. och inte heller gå på bio. för vi kom fram till att det var osocialt. aja, tog halv tio bussen hem, direkt hem till mitt favoritprogram. där jag kommit på att jag hejar på kristoffer, eftersom cimon åkte.
imorgon ska jag träffa lovisa, great. det ser vi fram emot. tidigt morgon imorgon. dags att slagga. pusstja!

juste, APU på lindex vecka sju lyckades jag kirra idag.

åh, palla

idag är jag trött som satan. orkar inte, men måste gå till skolan. så vad gör man inte. bussen går om 40 minuter, dags att äta frukost. pusstja.


sova är en tråkig uppfinning.

dags för det tråkigaste som finns nu; att sova. måste nog vara världens tråkigaste grej. jag hatar att sova. det är så jävlig tråkigt. men mitt "mål" är att ligga i sängen innan klockan tolv varje dag. so here we go.

veckan:
måndag: träffa johanna och elin
tisdag: träffa anna
onsdag: träffa lovisa
torsdag: tomt
fredag: shoppa på dagen, och tjejmys på kvällen(antagligen)
lördag: party
söndag: plugga

pusstjaaa

MÅNDAG

hinner knappt uppdatera, ska försöka sova istället.
men idag har jag varit i skolan, stylist. gjorde fransk manikyr på cecilia, helt okej faktiskt. men ett jävla mycket piller och jobb innan det är klart. sen efter skolan sprang vi till tåget som vi gav oss fan på att vi skulle hinna, och vi hann!
kom hem, slängde i mig lite mat och drog till elin, där även johanna var. det var trevligt. blev inga jeans sydda eftersom symaskinen var mysko, men elin skulle kirra det åt mig på onsdag. snällt!
imorgon ska jag träffa anna efter skolan, det gillas. och då får jag se hennes nya lya. skäms nästan för jag varit så seg och inte sett den ännu. men imorgon så.
ska borsta tänderna och sova nu. pusstja. bjuder inte heller på någon bild. det finns absolut ingen ny.

en vecka, sju dagar, många timmar, ännu mera minuter.

idag suger min uppdatering. men vad gör det. jag har ingenting att skriva. söndagar är söndagar helt enkelt. plugga glömmer jag också oftast bort att göra. imorgon är det precis en vecka kvar. sen är jag lyckligare än någonsin. som jag har längtat på det ögonblicket. och nej, det är verkligen inte för att "hänga på lilla krog i katrineholm" vilket jag inte ens planerat in att göra. utan allt annat som händer när man fyller 18 år. om en vecka bara. jag förstår inte att dom som fyller sent orkar vänta. aja, nog pratat om det. nu ska jag... nej, jag kommer endå inte kunna koncentrera mig. så jag ska väl sova tidigt idag, träna imorgon innan skolan. och efter skolan ska jag träffa elin. vi ska fixa och trixa lite med alla mina jeans. sen ska vi givetvis umgås lite också. vilket var för många månader sen. ser fram emot en bra vecka, och en ännu bättre helg. allt för mig idag, pusstja.


- midsommar 2009.

segaste lördagen ever

idag har jag varit död, ja död. helt seg. legat i min säng i snart tre timmar, jag orkar inte resa mig upp. jag är helt konstig i kroppen. mina fötter är fortfarande halvt uppsvullna, kroppen är helt degig, huvudet värker och jag är helt kallsvettig. och jag tror inte det är för att jag är bakis. okej, kanske har en inverkan. men skulle nog behövt varit jävligt rund om fötterna igår isf, vilket jag inte var. jag var elak och dissade min vän ikväll. men jag är inget roligt sällskap. jag längtar till nästa helg.

nu ska jag göra ansiktsmask. och idag har jag färgat håret. pusstja.


LÖRDAG

hej bloggen.
vaknade upp tidigt idag för att vara jag, lite stolt är jag allt över mig själv. drog i mig en panpizza och en "bakis"-tablett igår när jag kom hem från baggetorp. det gjorde susen, var inte ett dugg törstig idag och huvudvärken slapp jag. dessvärre har jag träningsverk i hela kroppen (efter träningen igår) och är lite seg.
som ni vet så var jag ju i baggetorp igår, byggdegården. det började här hemma med julia och johanna. sen tog vi bussen ut dit. först var det lite segt, men sen jävlar kom det igång! jag dansade ända tills jag inte pallade mera! det var sjukt kul. absolut en jätte lyckad kväll! som slutade med ett par svullna fötter och blåser på stortåna. sånt man får leva med! jag ska dit nästa helg igen, men då äre sofia och pontus som styr. och det lär ju bli galet det med!



lite random pictures.

söta tjejer gör tydligen "min-pose". hehe
insåg när jag såg bilden att jag kan ju inte hålla ett vinglas snyggt.

naw, ego ego ego.

tufffa bruuuudar

det var en lite titt på alla hundra random cam-bilder vi tog. mest på skämt. hehe

FREDAG

dagen börjar med att min mobil dör precis när jag kliver av i norrköping. great! ingen spårvagn på hela dagen. så jag fick gå, vilket var otroligt jobbigt när man släpade runt på en tung fet väska. kändes som jag var överallt! haha. fyndade ett par jeans på gina tricots rea. 50 :- punga jag ut, så billiga jeans har jag nog aldrig köpt.
skoldagen övrigt en lektion, gick blixtsnabb. ett jävligt fullt tåg hem, där vi fick stå. en bussresa hem som spenderades med att prata med en gammal vän som jag inte pratat med sen Oktober? för det har varit lite krångel. sen kom jag in och slängde mig i duschen för att duscha innan dom stänger av vattnet. nu sitter jag här och fryser om fötterna, ska snart äta mat, sen börja fixa mig och kvällen ska spenderas i baggetorps byggdegård. men förhoppningsvis lite skönt folk! jag säger bara pusstja nu!


jag vill också vara äckligt kreativ!

åh, jag älskar kreativa människor så sjukt mycket. önskar att jag själv kunde vara lika kreativ. designa mina egna kläder, göra egna smycken. ja you name it.
man skulle ha sin egen stil och ingen kunde kopiera den rakt av!

jag hittade en skit duktig tjejs blogg. med hennes egen designade kläder.
jag blev helt såld i denna underbart söta svarta rosett kjol.

underbar va? jag skulle gärna hänga den i min gaderob!
för att komma till hennes blogg klicka här!

dags att sova snart alltså!

jag överlevde dagen, men jag var inte pigg. garvade åt allt, sjuka saker också. var rätt elak endå. men fan är man trött så är man, haha! engelskan var en mardröm, mina ögon stängdes hela tiden och jag kom inte på någoting alls att skriva hela huvudet slog slint. det gick inte. bara längtade hem till sängen. när jag sedan kom hem så slängde jag i mig lite mat och drog sedan och träffa johanna och julia en stund. vi pratade ikapp lite. sen drog jag hem för att plugga matte. alltså vi läste ett kapitel på en termin. nu ska jag hinna läsa ett kapitel på 6 veckor, vet inte hur jag ska hinna! ligger redan efter typ 30 sidor. crap! bara att plugga varje kväll nu om jag ska klara det här.
jag ville färga mitt hår, men ingen i min fula familj vill ju ställa upp. och jag kan inte lyckas färga min utväxt. ibland blir jag bara sååååå arg!

imorgon står det party på schemat. jag hoppas på en rolig kväll! vilket ska ordnas. pusstja!


TORSDAG

yej, magvärken släppte lagom till jag skulle åka till skolan. så nu är jag i skolan tillslut, trodde aldrig det skulle ske. efter två timmars sömn känner jag mig inte direkt ultra-pigg. men jag har bestämt mig för att klara av dagen endå. efter skolan ska jag ner en snabbis på stan med cecilia, sedan ta halv fem tåget hem. när jag kommer hem ska jag träffa johanna och julia en snabbis. hoppas på att någon av dom vill färga mitt hår. sen SKA jag sova tidigit ikväll.

nu om 20 minuter börjar lektionen, stylist. vi ska börja med naglar, tur att mina är så förjävligt fula då. vill knappt visa dom för någon. men det får den jäveln ordna. pusstja.


värken är förjävlig

underbart, två timmars sömn inatt. kommer vara en zombie om jag ens kan ta mig till skolan idag. att vara tjej ibland kan verkligen göra sviinont. förjävla svinont. smärtan i magen strömmar ut i benen och jag mår riktigt illa. min buss går om två timmar hoppas den satans verktabletten värk då. agh..


bild från typ 2 år tillbaka

en dag till i mitt liv är över.

hej bloggen, nu är natten kommen. och jag är lika dålig som vanligt på att gå och lägga mig. jag vet inte vad det är med mig. jag går typ aldrig och lägger mig innan två, fastän det är skola dagen efter. och ändå funderar jag över varför jag är trött? dum fråga egentligen.
dagen, eller ja kvällen. spenderades hemma hos emma med henne och anna. det var jätte trevligt, vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord. och jag fick se hur emma bor här i katrineholm. jag diggar verkligen lägenheter med två våningar, skit fränt ju. det var hur fint som helst där! och jag gillar att man kunde se ner från uppevåningen. tog sedan halv tio bussen hem. och sen har jag bara slappat runt sen dess.

Viktoria är klar med min bloggdesign som ni ser :) jag är jätte tacksam och nöjd över den. ville bara göra en förändring och det var att ha menyn till vänster istället för under. får se om hon tar sig orken att göra det efter allt pyssel. om hon inte orkar är jag tacksam iallafall! jag gillar att allt är i mitten, det är skitbra!

nu ska jag nog sova, eller försöka iallafall. börjar känna tröttheten, och får inte försova mig imorgon. för då ska vi börja med naglar på stylisten. så nu ska jag ta bort min röda nagellack så det underlättar imorgon. pusstja.


en skapligt gammal bild på min vän anna och jag.

Du säger att du minns, att det känns som igår.

tja
nu har jag precis plattat håret lite, ska klockan tjugo i fem ta bussen till katrineholm. idag har jag bara segat runt en massa. matten började jag inte med, varför är jag inte förvånad? jag orkar aldrig plugga nuförtiden. jag är lat. men får rätt okej betyg endå en så länge iallafall. klarade matteprovet också. vet inte vad jag fick för betyg vet bara att jag slipper omprov. vilket är superskönt. ikväll ska jag tvinga min familj att vi ska beställa lite kläder, slänger in ett kollage ikväll om vad det blev för fint. nu ska jag gitta. pusstja!


inte så snygga cambilder. men ett kort på fejset iallafall.
idag har jag på mig en rutig herrskjorta, guld kedjor och svarta lite halv glansiga leggings.

Onsdag - sovmorgon och ledig.

Sovmorgon idag eftersom jag är ledig uppskattades till tusen. jag är jämt trött nuförtiden, kan bero på att vädret suger och jag är aldrig frivilligt är ute. planerna idag annars är att jag först ska plugga lite och sen ta bussen in till katrineholm för att träffa anna. Det var allt för länge sen! så det kommer bli jätte trevligt!
annars så ska viktoria fixa klart min design idag, om inget annat kommer upp. så det kommer nog bli väldigt snyggt.
men nu ska jag äta frukost och hoppa in i duschen. tja!
-

Tisdag - skola och träffa sofia.

ungefär nästan nyhemkommen från katrineholm. där jag träffade min rara vän sofia. vi satt hemma i hennes mysiga lägenhet och bara pratade. kvinnan är ju så upptagen så vi hinner inte ses så ofta. så man får ta vara på dom timmarna man hinner!
innan det var jag i skolan. dagen bara for iväg. riktig slapp dag. jag och cecilia som även är dom enda i klassen har börjat med en ny kurs, littraturvetenskap. och det är ju galant. inge roligt för fem öre. men ju mer ämnen och betyg man har ju bättre ser det ju ut sen när man söker jobb! att man var aktiv lixom. anyway. imorgon är jag ledig, stört skönt. men för att få den fördelen så måste jag plugga enligt matteplaneringen, som jag måste leta fram?

nu måste jag titta till min potatis, jag lagar bakad potatis helt själv. duktig tjej! pusstja!


jag nitade mina solbrillor lite, men jag ska finslipa lite så att kanterna inte syns och sen limma.
rätt tufft endå!

Tävling i dollyblonds blogg!

åh, blev glatt överraskad när jag kom in på min favroit blondins blogg. hon har en tävling, där vinnaren vinner ett smycke hur hennes egna kollektion. jag är med och tävlar. var det ni med. Klicka här! för att medverka du med!

contest

Gud vad jag hoppas jag vinner, för jag älskar hennes smycken!


jag vill inte ha måndag och minusgrader längre!

alltså shit, jag dör av tristess. verkligen dör. det är måndag idag, bara måndag! jag vill ha fredag, jag vill göra något roligt. jag vill samlas med brudarna, köra på en hejdundrande förfest och sen dra vidare. jag vill stå och fixa mig i timmar och få mig att känna mig riktigt snygg. jag vill ha sommarfester. jag vill inte sitta i min mössa och halsduk vid datan en måndagkväll och veta att det inte är fredag på länge och att sommaren dröjer flera månader. jag känner mig som en desperat tjej just nu. men jag dör på mitt tråkiga vinter liv. jag vill ut och leva! men inte i minusgrader!


Nu är det dags för plugg.

Nu har jag skjutit fram mitt plugg för länge. jag sitter som vanligt sista dagen och kämpar. till och med hela dagen skjuter jag fram det. så nu måste jag börja så jag hinner klart till paradise hotel börjar.
jag försökte desutom ta lite bilder idag som jag ha till headern, och fyfan! lite yttre skönhet skulle inte skada. ingen bild blev bra, ska kolla igenom dom igen. duger dom inte får headern bestå av gamla bilder.
ska desutom få min syster att färga min utväxt idag, det behövs, så bad!



Dags för tandläkar-besök

nu ska jag kila mig bort mot tandläkaren, för en fem minuters undersökning här i vingåker. Efter det ska jag hem till josefin en sväng. för det var ett väldigt bra tag sen. sen så ska jag en snabbis förbi bibloteket och låna en film. men nu måste jag röra på mig. vi hörs senare ikväll sötnosar!


Gårdagens outfit


jag slänger in en bild på gårdagens bio-outfit. inte så bra bild men.

* kofta - gina tricot
* leggings - bik bok
* kedje halsband - H&M
* Guld klocka - mammas old
* vit tröja - gina tricot

Söndag - Bio Besök

just nu som ni ser så är designen under uppbyggnad. Viktoria är snäll och hjälper mig. hon förstår det där!

annars så var ju jag och lovisa på bio förut. 2012 hette filmen. och vad jag tycker om den? filmen i början var inget bra. men blev bättre mot mitten av filmen och mot slutet. Bara för att spänningen hela tiden byggdes på för man visste inte vad som skulle hända. man hade en tanke, men det hände inte alls som man trodde. och det var som var det bästa med filmen, att den inte var så förutsägbar som filmer ibland kan vara. skådesplarna skulle man faktiskt kunna byta ut, dom hade inte den rätt känslan för vad filmen egentligen handlar om. annars så var den ju 2 och 1 halv timma. vilket gick väldigt fort, inte alls långtråkig. det hände nya saker hela tiden. så filmen får 4 av 5 stjärnor. andra skådespelare och filmen skulle toppa.

http://www.mojeopinie.pl/img/zoom0/2012_film_poster.jpg

söndag

dagens planer:
jag ska pluuuuuuugga. skriva klart Part A i engelskan. svin svårt!
sen så ska jag kanske hänga med lovisa och pierre på 2012 ikväll som är på bio i lilla vingåker. billigt minnsann. och så ska jag vara så snäll att förstöra deras mysfaktor. haha! eller det gjorde dom själva eftersom att dom frågade mig.
hum, kanske skulle jag försöka ta nya bilder till min blogg design? för viktoria ska vara så snäll och fixa den åt mig. kanske känns rätt tråkigt att ha massa gamla bilder? för jag har inga nya. så jag kanske ska försöka ordna det.

melissa horn - lät du henne komma närmare

den här platsen är någon annans. jag går förbi men halkar efter. hur ska man älska någon som älskat någon förut. jag ville mötas någonstans nere på djupet. dina ögon dom ändrar färg i ljuset. lät du henne komma närmare. jag orkar inte springa mer. jag försöker visa dig med blicken. jag försöker hitta ut. lät henne komma in. jag har försökt att ge dig hela skulden. innerst inne. bryter meningar i mörkret. stadens finaste hotel. dina händer. som ett sätt att säga tack för ikväll. men det är inte mig du ser.


- midsommar år 2009

lördag

fredag igår, och det då bjöds det på sällskaps-spel med fina vänner. jag hade fan glömt hur roligt det är att bara spela spel med mina underbara vänner en fredags kväll. vi spelade jeperdy (stavning?) och något annat spel. det var jätte trevligt. jag har en lugn kväll denna helg, för sen är det 4 helger i rad festande. så tar det lite chill denna helg.
idag har jag inga planer alls. jag tror jag ska se på en rulle.  men med vem återstå att se. nu måste jag öppna dörren! pusstja!''



På plus finns det bra personer!

HAHA, satt och tänkte på vad rar hanna var här om dagen!
jag hade ju skrivit ett blogg-inlägg om att jag hade ap-ont i tänderna och ville ha soppa till lunch. då sa hon att hon hade läst mit inlägg innan hon gick till skolan och att hon tänkte ta med sig soppa till mig, men att hon sen kom på att jag inte kunde värma det någonstans. haha! Vad rar min lilla vän hanna är!

hej

alltså helt sjukt..
jag somnade klockan sex igår, japp 18:00 igår kväll och vaknade 11:20 idag. vilket innebär 17 timmars sömn. hur gick det till? det är verkligen ett tecken på att jag var tvungen att ta igen min sömn. fast jag känner mig fortfarande seg. men jag hoppade skolan idag eftersom alla tåg är inställda, försendade och ersatta av bussar. det pallade jag inte. plus att jag kände mig som en seg potatis imorse. men missar bara en lektion.

ikväll blir det att umgås med johanna, lovisa och kanske julia. får se om vad vi hittar på.

jag måste ändra mina vanor.

alltså.. mina påsar under ögonen säger mig att jag sover på tok för lite. detta måste ändras, det har gått så långt att jag tillochmed har ont under ögonen och börjar bli svullen. inget snyggt för skönheten. måste få min skönhetssömn. jag måste prioritera min sömn framför allt annat. från och med nu måste jag ligga i sängen 8 timmar innan jag ska gå upp. för det funkar inte längre. jag lever inte på dagarna, jag är en zombie som vaknar på kvällen och natten, sover på morgonen och dagen. ändring sofie, ändring snabbt.

imorgon ska jag träffa min rara vän sofia, det blir rart.

lite sömntips jag googlade fram:

onsdag

jag är slut, trött och helt matt i hela kroppen. kan bero på att jag sover dåligt och påtok för lite, och för jag inte ätit nappt något alls idag pga mina tänder.. :(
skoldagen idag gick fort och var väldigt rolig, haha. bara för alla har så jävla dålig humor! alltså sista lektionen var alla så jävla trötta och flummiga och satt och tog citat ur paradise hotel, eftersom alla tittar på det var det jävligt kul. mest använda meningen idag vad: "meeen äru skön eller?" hahaha, våran kända ph-stefan har så fint kläckt ur sig det ett x antal gånger under säsongen. haha, ja om man inte var där så fattar man inte det roliga! haha.
sen så slutade vi, lite tidigare eftersom alla tåg är inställda hit och dit och dom flesta pendlar så fick man försöka fixa det. vi hade en jävla tur för vi fick ta x-2000 tåget till katrineholm, det stannar inte där egentligen. så vi hann hem i tid. medans dom flesta sitter fast i norrköping nu för att dom inte får in någon ersättning. det är just på vintern det är surt att pendla. man vet inte om man kommer dit eller hem.
haha, väl i katrineholm så blev det ju inte tråkigare, HAHA! jag och cecilia var påväg mot bussen, jag pratar i telefon och så ser jag bussen.. min första  tanke va, vi får fan inte missa den! busschaffören den jäveln stängde dörren (för att det var kallt, men jag trodde ju såklart den skulle åka) så jag ska börja att springa. men det gick inte utan tjoooooooff så ramla jag rakt ner på backen! haha, fattade ingenting bara att jag skämdes ihjäl och försökte resa mig upp samtidigt som jag garvade så jag trodde jag skulle dö. alla på bussen måste tyckt vi var dumma i huvdet som garvade så mycket. men det var så jävla fult. jag hatar att ramla! klantarsle! haha.

ikväll ska jag träffa lilla johanna. så nu drar jag, pusstja!

onsdag

snabb update från skolan..
jag har just anlänt till skolan med mina kära vänner cecilia och medina. resten av klassen har sovmorgon idag. men vi inte vi, nu ska jag och cecilia har matteprov inom 40 minuter. det känns faktiskt helt okej, och jag hoppas på ett bra resultat. jag är desutom hungrig eftersom att jag spände tandställningen igår som resulterade i att varje jävla tand gör apont och därför kan jag inte tugga och vi hade inget "löst" att äta heller. surt sa räven. för en gång skull hoppas jag på soppa till skollunch idag, helst minnestrone soppa som man alltid fick när man var liten i skolan. nu ska jag inte skriva mer onödigt trams här. jag ska inte heller klaga på min tandställning för det är en bra uppfinning om man inte vill se ut som fan i munnen. pusstja!


så kan en väldigt trött tjej se ut i skooolan.

orka..

nu ska jag plugga matte och sedan sova, jag har mitt första matteprov imorgon. lagom taggad. jag har börjat blivit skoltrött, men bara pågrund av att jag pendlar.. jag orkar inte en dag till nästan. buss, tåg, spårvagn, tåg, buss. halva dagen spenderas så. medans jag har en-två lektioner varje dag i skolan.

en vis man sa en gång..

att alltid välja tryggheten är att välja bort äventyren.


tandställing.

aosch, det är inte alltid skönt med tandställning. och idag gör det lite extra ont. så jag hoppas min tandläkaren håller vad han lovar och att den försvinner innan sommaren. för jag orkar inte mer smärta. vill ha mina tänder raka, vita och utan plåtbitar på. aaaaaaoosch.

jävla skit dag.

vilken underbar dag, not.
jag väcks av mamma fem i halv sju. är helt borta, och fattar ingenting. död med andra ord. klockan ringer fem minuter senare och då kliver jag upp. tar på mig lite kläder och drar iväg till bussen. bussen är hela 25 minuter försenad, så står i en kallbusskur och väntar på en skit buss i 30 minuter, vore det inte för att jag skulle till tandläkaren skulle jag gått hem. när jag kommer in till stan är klockan så mycket att jag missat den statsbuss som jag planerat och ta och har i princip 13 minuter på mig att ta mig ner till sjukhuset. så jag tar ruschen och är där precis den tiden jag ska vara där. äntligen lite tur tänker jag.. dom tar inte in mig förens halv, och jag är inte klar förens nio. då tåget till norrköping går som jag också planerat att ta.. går inget tåg förens elva så jag tog bussen hem till vingåker istället. humöret fanns inte för att sitta kvar två timmar i stan, alla är i skolan och vad skulle jag göra? men har bara en lektion så missar inte så mycket.. jag ska krypa ner under täcket och värma mig, för jag är helt kyld av att varit ute i princip hela morgonen.

allvar snart

nu börjar det kännas som om det blir lite allvar i mitt liv. jag blir snart 18 år och flyttar snart hemifrån. vilket innebär att jag är myndig, får styra över mig själv, skriva på mina egen papper, laga min egen mat, städa min egen lägenhet eller ja våran lägenhet. och mycket mer. inom två månader är jag inte en liten 17 åring längre som får min  middagen serverad eller pendlar mellan vingåker och norrköping längre. nej, då är jag en vuxen tjej, som bor i en lägenhet med en vän, lagar min egen mat och har fyra minuter till skolan. det känns sjukt, men endå bra! jag tror jag kommer trivas galant i våran nya vita och fräsha lägenhet. jag börjar längta, jag orkar inte pendla längre.

monday, you can hold my hand

jag är i princip död idag, galet trött.
skoldagen var inte jobbig alls, utan mer skön och rolig. det var mer det att jag har fått lite sömn efter lovet. jag gick och la mig i tid, men min mobil pep hela tiden. och kunde inte stänga av ljudet eftersom då hör jag inte alarmet på morgonen. så jag vaknade varje gång den lät.
skolan idag annars bestod av lite teori-hud, och sen fick vi göra ansiktsbehandlingar på varandra. det var väldigt många moment att tänka på, men det var inge svårt annars. så det var galant! måste varit tokskönt, cecilia är skyldig mig en behandling på torsdag. då är det min tur att njuta.
nu efter skolan skulle cecilia och jag plugga. men det sköt vi fram till imorgon. för idag behöver vi läsa våran bokfan som jag tror ska vara klar till imorgon. och jag har tre kapitel att läsa. så ska nog börja nu. för jag får inte sova nu, för då somnar jag inte ikväll. ska till tandis imorgon, dom jävlarna gav mig tid 08:20, skolan börjar 12:50. tackar för den! men hinner med ett tuungt träningspass istället för att ligga i sängen och sova.

haha, cecilia eller mohammed?

cecilia gav det tummen upp, ansiktsbehandling gillar hon. peeling, mask och hela rubbet!

måndag

måndag idag, och nu börjar skolan igen..
förra veckan kändes det helt okej att börja skolan igen, komma tillbaka till samma gamla rutiner igen. men idag.. känns det inte ett dugg okej. jag är helt slut. och jag är inte ett dugg sugen på att pendla idag.. buss, tåg, spårvagn.. nej, det känns inte okej idag. jag vill krypa ner under täcket igen och bara sova. men nej, här sitter jag och väntar på elva bussen. börjar tio i ett idag. nog för att det är måndag, veckans skönaste dag i skolan. stylist hela dagen. nu så måste jag börja röra på mig, här kan jag inte sitta. då slutar det väl med att jag missar bussen.
- en natt ute i viala.

lördag

hela morgonen har jag pluggat matte på en lördag, det suger. men måste göras.. nu ska jag sluta med det och gå och duscha, för ikväll ska jag träffa johanna, julia och lovisa för lite tjejmys. så jag hinner inte skriva mer här, för måste hinna fixa mig lite.

update:

kvällen spenderades med johanna och julia, film, chips och cola. och några timmars monopol spelande. jag vann, julia förlorade. det var roligt. men jag är både en dålig vinnare och förlorare. mina motståndare gillade inte mina hånskratt och "MIIIIIN". jag byggde hotel på gustav adolfs torg, och fy helvete. där körde jag ut julia genom tre varv, varje gång hamnade hon på "MIIIIIN". haha! det var roligt iaf, och vi skrattade en massa. sen vem som vann var väl inte så viktigt.. eller ja, jag vann ju.. nej, inte så viktigt. tack för en bra kväll brudar!


såhär kan det se ut, när man försöker göra en lördag rolig utan fest. och lyckas.

fredagskväll

nyss hemkommen från katrineholm, eller nyss är kanske att ljuga, men för en halvtimma sen. kvällen spenderades iallafall hemma hos kajsa med väldigt trevligt sällskap. närmare bestämt henne, sofia, giuilia, becca och anna. först pratades det en hel del, och sen så drog vi fram ett sällskaps-spel. tjejsnack hette det, haha! och fyfan vad man kan garva åt det. haha, så jävla kul! synd att jag inte tog med mig kameran, som jag hade som nyårlöfte att börja göra, sofie (!) iallafall, sen drog två ur sällskapet vid halv tolv, och vi andra drog oss ner till soffan där det blev ännu mera skratt. eller jävligt mycket, haha! garvar fortfarande åt saker vi sa! och sen blev lite lite seriöst snack också, som det ofta kan bli. men sånt behövs ju också. det var iallafall en bra kväll, och det brukar bli det när man bestämmer sig i sista sekund. bestämde också med anna att jag måste komma i veckan och se hennes nya boende, eller för mig är det nytt eftersom vi är så dåliga på att ses! ändring. nu ska jag lägga mig i sängen och sussa. finns en dag imorgon också!
och sen mer sådana kvällar när man bara är med sina vänner och umgås, skrattar åt sjuka saker tillsammans. sånt händer alldeles för sällan.

torsdag

alldeles för lite uppdatering idag här tycker jag, och jag vet att ni också tycker det. eftersom ni älskar att läsa om mitt liv eller ja, vad jag gör om dagarna.

idag då, jag åkte till lovisa innan jag skulle till frisören för att träffa henne lite, hon är ju annars så upptagen med sitt plugg på skolveckodagarna, så får ta alla småchanser som finns på loven. det var trevligt, vi pratade, mest om sommaren som jag gör med alla mina vänner nuförtiden. vi vill ha sommar så himla mycket, johanna räknar fan dagar till allt som hända för henne kommande tiden. tydligen sex veckor till sportlovet.. tufft.
sen klippte jag mig, eller toppade det slitna såklart, mer åker inte av från mitt hår inte.
efter det så drog jag hem till johanna, vi kollade på tv och film, och pratade såklart. om sommaren! haha. men även om annat, vi är inte så tråkiga som bara har ett samtalsämne. jag funderar på att skriva värsta utförliga inlägget, typ vad jag har på mackan och om jag brer med smörkniv eller vanlig kniv? HAHAHAHA. oj, internt.

jag var på bibloteket idag, för första gången på hur jävla länge som helst. jag lånade män som hatar kvinnor, sjukt. kommer endå inte läsa den, och sen en film också. det är ju gratis så varför inte tänkte jag. bra film ju!

i helgen är jag sugen på äventyr! ge mig en bil, körkot och oändligt med pengar så kör vi!


idag

nu; lovias place
sen; frisören.
tjadåå!

melissa Horn

vill ni ha ett låt tips på en väldigt eller okej jag får svära va? isånnfall vill jag utrycka mig såhär: jävligt bra lugn låt. och på en artist som jag faktiskt ska se i sommar på sveriges bästa sommar-festival. lycklig tjej som bara tjatar om sommaren
-

funderar lite

funderar på 18 års present. detta kanske skulle va något.. med tanke på att jag flyttar hemifrån inom två månader och varken äger en tv eller ett ljudsystem. och det är ett måste i min lägenhet.



någon som vet något om märkerna andersson och avant? inga märken jag hört om tidigare iaf..

lite planering

datum att se fram emot:
- först och främst, sofias och pontus's 38 års fest. 30 januari.
- jag fyller hela 18 år, och kommer vara stolt som aldrig förr. 1 februari.
- fira min 18 års dag med underbara vänner, antagligen. 5 februari.
- Kryssning och antagligen första gången jag kommer kunna köpa min egen drink i en bar. 13-14 februari.
- min första apu i hela mitt liv, som jag hoppas kommer vara på åhlens. vecka 7
- sportlov, ska inte sporta men ha jävligt kul och sova bort dagarna. vecka 8
- Flytta för första gången i hela mitt liv, och desutom hemifrån och få cecilia som sambo. 1 mars
- Åka till sundsvall för att träffa syster och röja på krogarna där. 11-15 mars hoppas jag.
- valborg, 31 april
- Skolavslutning och festa som tusan, 10 juni.
- Katrineholm tar studenten, festa och fira dom. 12 juni.
- PEACE AND LOVE, galnaste. 28 juni - 4 juli.
- Sommarjobba och tjäna jävligt mycket cash.
- Åka på en jävligt härlig roadtrip neråt i sverige och träffa massa skönt folk, med mina brudar.
- Försöka ta det där jävla körkortet.
- en utomlandsresa ska hinnas med också.
- nrj, the voice och massa rix fm festivaler.
.. mer datum och äventyr ska planeras och datumeras. året har ju bara börjat och planeringen har inte riktigt startat ännu.

sen ska jag träffa massa vänner, festa jävligt mycket och leva som aldrig förr. känns endå rätt positivt en så länge.


- the voice nollnio. galet.

kallt för fan

alltså burr!
jag klarar inte denna kyla, det är hela 15 minus grader ute. har det någonsin varit så här kallt såhär länge? jag tror fan inte det. jag var ute en promenad med min hund förut, och jag visste inte vad jag skulle göra. när jag kom in kunde jag inte röra mina fingrar, jag lovar er. jag fick inte av min stövlarna. alltså, jag står inte ut med kyla längre! som protest tänker jag ligga inne under täcket hela dagen. vissligen är det ända jag gjort idag, men tanke på att jag gick upp klockan två.. japp, dygnet är helt upp och ner just nu. idag skulle jag egentligen börjat skolan.. men våra lärare gav oss två studiedagar och tacka fan för det. så jag får börja på måndag.
nu ska jag se på lite film.



- jag skulle göra allt för att åka utomlands igen. bilden är tagen i malta, i februari förra året. från en underbar liten trip med min äldsta syster, som hon gav mig födelsedagspresent. så jävla tacksam!

sommar klädd

jag slängde ihop ett kollage lite snabbt, hur snyggt? och hur sommar?



jag älskar sommar och detta skulle jag kunna ha på mig lätt, sen lite senare mot kvällen drar man över koftan. två ord, snyggt och enkelt!

körkort, kom till mig!

jag vill typ... ha körkort till sommaren? jag måste, måste, måste. ska börja köra galet mycket och skriva in mig på bilskolan så fort jag känner mig lite säkrare. sommaren 2010, körkort + sofie?

tisdag

väldigt mysig tisdagskväll med goá vänner, god tårta och härligt snack. jag hade en jävligt bra tisdagskväll hemma hos sofia med brudarna helt enkelt. det åts tårta och chokladbollar, och dracks svartvinbärs saft. vi pratade om sommaren och att vi skulle vilja åka på en roadtrip i sverige i sommar, istället för att kanske åka utomlands. sen pratade vi massa om peace and love. och det bestämdes att biljetterna dit snart ska beställas. jag är helt exalterad inför sommaren och alla äventyr jag vill göra. om jag bara hade obegränsat med pengar skulle jag fan leva ut allt! jag vill bara påpeka att det är  20 minus ute och en 15 minuters promenad till bussen höll på att ta död på mig. sickt allstå, får det vara såhär kallt? galet.


jag pallar inte mer kyla, ge mig sommar och somriga äventyr!


sömnproblem

för två och en halv timma sen la jag mig i sängen i hopp om att sova, och jag har legat och vridigt och vänt mig hela tiden. jag har gått små rundor ihopp om att bli trött så jag kan somna. men inget hjälper, jag kan bara inte somna. det går inte. så jag satte på datan istället. jag som skulle sova tidigt, det är skit det här med att vända dygnet. ständigt seg och trött. tur att august kan hålla mig sällis på msn. för jag har så tråkigt. min syster gör konstiga ljud för sig, typ som om hon sjunger eller pratar i sömnen. det är jobbigt att lyssna på.. nu ska jag dra på webbtv eller något.
-
sommar skulle sitta helt rätt just nu, då skulle jag dra ut och göra något roligt istället.

måndag

idag har jag träffat min rara vän julia. hon kom till mig vid 13.00 och i princip väkte mig. det blev lite senare än väntat dagen innan när jag satt uppe och i princip inte gjorde något mer än att fördriva tiden med en vän över msn. men vi har inte gjort så mycket mer än att pratat och vi drog en rulle också. a girl and a boy thing hette den, om jag minns rätt (?) och den var svinbra! och helskoj. vid sex åkte hon hem, och då kurade jag ner mig i sängen för att se ännu en film, den var väl bra men kanske inte så bra som jag velat. efter filmen somnade jag en timme, det var skönt. för sen började paradise hotel, världens bästa dokusåpa. den visar hur sjuka människor det finns. och det går inte annat än följa skiten. jag har faktiskt hunnit plugga lite också, vilket egentligen borde vara förbjudet, men jag satsar på VG på matteprovet och behöver därför plugga rejält med matte nu på lovet.
nu ska jag borsta tänderna, stänga av ljudet på mobilen och sova. imorgon väntas lite birthdaykalas hemma hos sofia med brudarna. godnatt.
-
eftersom jag inte har någon bild tagen idag, tar jag och bjuder på en väldigt gammal bild. men bild var ett måste. så här har ni :)

nyårslöfte

kom på ett nytt nyårslöfte till bloggen, minst en bild på varje inlägg. ny som gammal..


- jag var ju tvungen att lägga upp en bild. och denna gång valde jag ett egopicture jag tog en dag i somras när jag skulle åka till stockholm för att se the voice med emma, och det var grymt! och så längtar jag till sommaren också!

måndag/tisdag

idag har jag umgåtts med mina fina vänner, johanna och lovisa. kvällen spenderades hemma hos mig framför teven, med glass och film. det var ondskan som visades, och jag är nästan förvånad över mig själv att jag inte tagit mig tid att sett den tidigare. det var en film precis i min smak, jag tyckte den var hemsk men apbra! och man uppskattar att man lever i nutiden. lugnats så. det var iallafall en trevlig kväll.
och ikväll tänkte jag sova tidigt, men fastnar vid datan. inget ovanligt, jag ska inte sätta mig vid datan på kvällen. jag fastnar så lätt. men nu är det sovdags snart, inte för jag är trött, utan för att orka upp och träffa min kära vän julia imorgon. så jag avrundar mitt onödiga inlägg med information om mig själv, stänger ner mitt apple och går och lägger mig. godnatt sötisar.

jag får inte glömma att min söta rara underbara vän fyller hela 18 år idag, visst är det sjukt? nu är det året då man fyller 18 år.. aja, jätte många gratulationer till dig min vän, och för att inte glömma, massa födelsedagskramar!
 

- jag ville hitta massa roliga festbilder, men hittade inte dom galnaste. för det är så jag känner min sofia bäst, som den sjukt roliga partymänniskan hon är. och minnas dom sjukt roliga kvällarna vi haft tillsammans. nu säger jag bara, fyra veckor kvar. sen!



jag orkar inte.

jag har ingen ork till någonting. jag tar en dag hemma, försöker piggna till. jag är fortfarande trött och orkeslös. orkar ingenting. jag måste som nyårlöfte detta år ta tag i min sömn, äta och motionera mera så jag slipper denna orkeslösa känsla. nu ska jag spendera kvällen med att lyssna på spotify och spela lite spel med min syster. puss och kram

Happy New Year

partyoutfiten 09'
- strumpbyxor åhlens.
- paljett kjol lindex.
- blus/tunika med ett rosett gina tricot.
- kavaj vero moda.
- smycken guld fynd.

hur botar man?

alltså min hand..
den blev svullen igår kväll och blev bara svullnare. och under natten var den jätte svullen. speceillt linfingret. det svider jätte mycket. vad får man svullen hand av? jag pallar inte knubbfingrarna.

en ny start

första dagen på det nya året, 2010. det känns jävligt bra samtidigt som man är väldigt förväntansfull över vad som kommer hända under årets gång. jag tror själv att det kan bli ett väldigt händelserikt år med tanke på att det är året jag fyller hela 18 vintrar. och det sker ju faktiskt om precis en månad.

året firades in med mina underbara vänner hemma hos sofia och ponuts i deras nyinflyttade lägenhet. vi lekte lite alkhol lekar, shottade lite, dansade en jävla massa och skrattade! det var en bra kväll som slutade nere på stan, dit vi gick vid tolvslaget. kom hem vid halv tre tror jag? efter en massa velande om vad vi skulle göra. var sovgäst hos johanna inatt, där jag somnade bums i deras soffa när vi kom dit. jag var död, helt slut. jag vaknade av och till hela natten av att johanna pratade i sömnen, det är så jävla jobbigt. och varmt som satan var det. men klockan halv två kom vi iaf upp och jag åkte hem på en gång. nu är jag hemma och har nyss slängt i mig lite kalkon och potatisgratäng. det var mums.

åh, vad jag vill att det här året ska börja. jag har massa saker planerade och saker att göra. jag är glad och lycklig, och jag älskar mina vänner. och kan inte vara mer glad över att det är just dom som kommer stå vid min sida det här året. och så hoppas jag på att jag kan ha någon annan vid min sida också. jag vill verkligen det.

nu ska jag skriva ett brev och nyårslöften, en tradition varje år. sen ska jag däcka i min säng framför ps. i love you.



live today, learn tomorrow.

sista året som braceface

RSS 2.0