Nu är de vår i luften.

För att kunna vara glad och må bra, så måste man börja med att ändra de saker som gör att man mår dåligt. Som exempel min övervikt. Det är bannemig dags att jag ändrar den där siffran på vågen nu. Jag mår varken bra på in eller utsidan av de. Tänk att de är så jävla svårt. 

Men ett steg i taget. 



Finns massa mer saker jag behöver ändra på, både i mitt sätt och i vardagen. Men som sagt ett steg i taget, och de ena leder till de andra. 

Så imorgon, ska en förändring ta start. Jag kanske misslyckas eller så lyckas jag. Men försöker hellre, än att inte göra de.

Ha de gött, nu ska jag sova på saken, puss och kram. 


Livet är för kort för att va missnöjd, ledsen och arg. Så jag tänker sluta med det. 

TISDAG

Kvällen har spenderats hos Sabina med Sofia & Carro. Idag var de hennes tur att ha halv åtta. Och Gud vilken god mat! Man blir riktigt bortskämd. Vi hade väldigt trevligt, mycket skvaller & skratt såklart. Nu ligger jag i sängen, mätt och trött. Imorgon är det jobb igen, good for me. Är inne i en period då jag vill jobba och få massa para. Hehe.


Förrätt; paprikasoppa med vitlöksbröd.


Huvudrätt: ugnsstekta rotfrukter med lövbiffsrulader med en skit god sås.


Efterrätt; Philadelphiaglass med varma äpplen. 

Allt var verkligen sååå gott. 

Puss och kram! 

Nyfiken

Jag har ju några få som tittar in här trots min sega och tråkiga uppdatering. Så är mest nyfiken på vilka ni är? :) Vore så kul att veta! 



SÖNDAG

Kan inte mer än säga att jag haft en supermysig helg, helt fri från jobb och från alkohol. I fredags så var jag & Agnes hemma hos Lisa och grillade, första grillningen för i år. Och de var så himla gott. Sen avslutade vi kvällen med sällskapsspel, alltid lika kul. På lördagen drog jag till solariumet, måste ju hålla kvar min färg, får allltid höra att jag är så brun, så nu tänker jag inte bli blek förns i vinter igen. På kvällen kom Lovisa och Sofia hit. Blev även grillat idag igen. Man kan aldrig få nog när man väl börjat.. Sen åt vi kladdkaka som jag bakat, har nog inte ätit någon jag var på Malta. Så de var smaskens. Så pratade vi ikapp om allt som vi missat i varandras liv och även massa roliga gamla minnen. Oh vad vi skrattade! Tänk vad mycket knäppt man gjort! Och idag så har jag hängt hos min syster och ätit pizza, samt glott på film. Så jag har som sagt haft en mysig och lugn helg. Imorgon är det jobb som gäller, så uppstigning vid 06.

Nu börjar alla vår och sommarplaner dyka upp. Och de ska bli riktigt kul, nu känner man sig lite levande igen! Och helt plötsligt blev jag också väldigt sugen på summerburst.. Fårse om någon annan också är, tänkte ju faktiskt att jag inte skulle gå på någon mer housefestival men de rycker lite i housetarmen iaf.. 

Men nä, nu ska jag sova. Puss och kram. 







livet är precis de vi gör de till.

i måndags hade jag en klassisk måndags-ångest, över allt och över inget. efter ett telefonsamtal med en vän så började jag fundera och förstå vissa saker. och det är att jag har svårt att leva i nuet och tänker bara på framtiden. vad ska hända sen? jag har även svårt för att göra något bra med vardagen. jag planerar alltid helgerna och ser fram emot dom. när jag inte jobbar såklart. men jag tar aldrig vara på vardagarna. och de är något jag måste börja göra. tänk vad många fler vardagar vi har igemfört med helgerna. 
varje gång jag ser tillbaka på mitt liv så ser jag bara allt de där jag inte gjorde, och inte allt som jag faktiskt gjorde. och alla människor jag lärt känna på vägen. att jag tog steget och valde att gå ett extra år på gymnasiet för att jag inte trivdes där jag gick. att jag faktiskt flyttade till norrköping, och hade tre så jävla roliga år. jag är så glad för det idag. för de har gjort att jag blivit den jag är idag. och jag fick lära känna vänner för livet som jag aldrig hade träffat annars. och de är jag himla glad för. jag är även glad för alla resor jag gjort, korta som långa. här är en lite reminder lista till mig själv. att jag faktiskt börjat sett en del av världen. men ack så mycket mer jag vill se. 
 
2000 - Playa del ingles, gran canaria med familjen
2009 - Bugibba, malta med Frida.
2010 - Kos, grekland med Johanna, Julia, Sofia och Lovisa.
2011 - Alanya, turkiet med Johanna, Julia och Lina.
2012 - Aiya napa, cypern med Hanna, Nella och Malin.
2013 - Thailand med Sofia, Sara och Carro.
2013 - Magaluf, spanien med Malin.
2014 - Thailand med Julia.
2014 - Malta med Hanna.
2015 - Malaysia och Thailand med Julia. 
 
och alla festivaler jag varit på. summerburst två gånger, peace and love 4 gånger och bråvalla 2 gånger. även alla housekonserter/festivaler jag och hanna gått på. 
alla roadtripar hit och dit och sovit i bilen, alla människor man mött på vägen. när jag och julia har åkt runt på västkusten alla gånger, när jag och agnes var i smögen, när jag, nella, hanna och malin var på öland. jag har så många roliga och minnesvärda minnen som jag alltid kommer minnas. 
 
när jag ser tillbaka på mitt liv, har jag faktiskt upplevt och gjort en hel del. jag måste komma ihåg de. jag är så glad över allt roligt jag gjort. nu ser jag fram emot alla nya äventyr, så fort sommaren kommer så blir livet lite lättare! 
 
puss och kram.
 
 

RSS 2.0