30 augusti, 2012.

jag är frisk, känns så jävla skönt att säga det! jag har aldrig mått så dåligt i mitt liv tror jag, mamma sa det också. ursh. mådde verkligen inte bra. men nu är jag frisk, och det känns freaking awesome!
just nu är jag väldigt glad. visst jag är skräckslagen för hösten, men jag botar det med att göra upp massa planer. sagt och gjort, varje helg i september är planerad. och det kommer innebära nyköping, norrköping, västerås och göteborg. Mycket olika städer. Men jag känner att jag behöver komma iväg härifrån så mycket som möjligt. och har jag sagt att jag älskar att åka till andra städer? för det gör jag. Känslan att komma härifrån, träffa nya människor och bara leva. Jag ser fram emot september ändå, fast det är första höstmånaden. Istället för att vara rädd för all ledig tid jag har framför mig, ska jag försöka ta vara på den istället
 
föresten var jag på marieberg idag, med en väldigt saknad vän. Det känns så skönt att fast man inte träffas på flera månader, så är det precis som vanligt när man umgås igen. Som jag sa till henne idag, det visar verkligen hur bra vänner man egentligen är. Förutom det så tror jag både vi satte på oss spenderar-byxan imorse när vi åkte iväg. 1900 kr fattigare. Tänkte säga att det sved, fast det gjorde det egentligen inte. fick så bra lön att jag var värd att göra av med lite pengar! plus att jag köpte saker jag verkligen behövde, så som bland annat höstskor, jeans och träningskläder. jag är riktigt nöjd!
 
skriver mer på söndag, kommer bli fullt upp i helgen! :) pusss.
 






LÄGENHET

min största dröm just nu, få ett heltidsjobb så jag kan skaffa en egen lägenhet igen.
 
 
allt i min lägenhet ska vara vitt, vitt, vitt.

AYIA, AYIA, AYIA FUCKING NAPA.

ayia napa 2012, är ett minne för livet. fy i helvete vilken kul resa. kan inte minnas senaste gången jag skrattade så mycket? vilket underbart gäng jag åkte med, vi har precis samma humor och kan garva i timmar åt samma saker.  saker som andra inte ens skulle tycka är roliga. 8 dagar i cypern, var precis hur jag behövde avsluta denna sommar. trots att det var helt sjukt galet varmt att man inte kunde gå en meter utan att svetten rann och att jag blev sjuk de tre sista dagarna och att flyget hem var det värsta i mitt liv, så var det första fem dagarna så jävla roliga så det överväger för hela resan. att dansa sig svettig hela nätterna med sina bästa vänner och massa härliga främlingar? det kallar jag att leva livet. att stå där på grabbarna grus och inte känna någon, och bara rocka loss! för att sen efter det stängde vid två gå vidare till blue moon bar och fortsätta natten. fyfan, att komma hem och se denna grå vardag får mig att vilja flyga vidare snart! ja, jag hade helt klart en bra resa. men som en kille viskade till mig på dansgolvet, "det som händer i napa, stannar i napa". yes, därför ska jag sluta skriva här. hihi. PUSS.
 
Full moonparty augusti 2012.
 
 
 
nu vill ja åka någon annanstans? någon som vill med?
jag vill bara dra en sista minuten, bara leva för stunden. medans jag kan.

<3

för att för mig, betyder ni allt.
familjen.
 
så mycket kärlek i den här bilden. jag hade världens bästa barndom.

sjuk.

ursh, jag förstår inte. jag ligger fortfarande sjuk.. men nu är det nästan ännu värre, smärtan har tagit sig ner i luftrören. jag kan i princip inte äta eller dricka något, varken det är varmt eller kallt. det gör sjukt ont. men för att inte ramla ihop, så tvingar jag i mig något ibland, som idag har jag ätit en halv macka och en halv pan pizza. jag ligger mest i sängen hela dagarna som en zombi, har ingen energi till någoting. kroppen är helt svag och jag blir yr och snurrig när jag reser mig för att gå någonstans. jag har vart sjuk en vecka nu, må detta sluta snart. imorgon skulle jag ha jobbat, men för första gången i hela mitt liv har jag faktiskt sjukanmält mig. fuck my life. blir återbesök på sjukan på måndag. må dem skriva ut något som fungerar!

Ursh!!!!! Jag blir galen, orkar inte va sjuk. Orkar inte svettas ena sekunden och sen ligga och skaka av kyla nästa. Orkar Inte ligga i min säng hela dagarna och nätterna, grimasera av smärta varje gång jag sväljer. Inte kunna äta eller dricka. Jag är trött på de nu, åh!!!!! Låt mig somna och vakna när jag mår bra igen, för de är deffenitivt inte nu. Jag är hungrig och törstig och rastlös. Jävla skit sjukdom!! Arrrrrg!

Var tvungen att skriva av mig. Blir på riktigt frustrerad. De här med att va sjuk är inte min grej!


De här är min enda sysselsättning, kul avslut på sommaren...


4 augusti.

jag fick aldrig sex dagars ledighet i rad då jag blev inringd i torsdags, men behöver alla pengar jag kan få så det var bara bra. igår åkte jag, hanna och malin till västerås. åt god mat, gjorde en runda på stan och sen blev de självklart utgång. det var helt galet mycket folk ute! Men vi hade svinkul, trasslade in oss lite på slutet då vi sa ja till alla som ville efterfesta, men sen när vi skulle gå därifrån ville vi inte gå på någon då försökte vi gömma oss, men hur vi än gjorde lyckades vi inte, haha! avslutade iallafall med en pizza, sen somnade vi runt fyra, halv fem. tog lite tid att komma hem, haha. idag är jag segis, ätit lite pizza och ska nog ligga i soffan hela kvällen. precis så känner jag. work imorgon, 10-16, sen blir det förhoppningsvis att träffa lovisa.
 
 
 
puss och kram.
 
 
 

för mig är ni livet.

jag har världens bästa föräldrar. det är ni som gjort att jag är den jag är idag.
ni har gjort mitt liv möjligt, och ni har gett mig möjligheter jag aldrig kan tacka er nog för.
jag älskar er. ni är en del av mig, föralltid. och det är jag glad över.
jag har er att tacka över min fina barndom. jag hade allt jag kunde önska.
snart är det dags för mig att flyga med mina egna vingar.
men jag vet att jag alltid har er att luta mig tillbaka till.
 
 
världens lyckligaste dag.
pappa,jag,mamma.

ge

känslan när man vaknar upp och inser att allt bara var en dröm.
försöker somna om, för att uppleva om allt igen.
det är ju endå inte verkligt, varför vill man alltid vara kvar i drömmen?
för att drömmarna ibland känns bättre än verkligheten.
för i drömmen vågar man, och i verkligheten är man rädd.
 
 

RSS 2.0