30 april

nu sitter jag här i skolan, som vanligt. vi har svenska och håller på med vårat projekt arbete. ska lägga upp en powerpoint, sen är vi klara. så himla skönt, sen är det bara redovinsningen kvar. Så skönt när det är över. för detta var verkligen så grymt tråkigt.
idag så slutar jag klockan två, sen ikväll är det party, jag är inte taggad ännu. men det kommer väl hoppas jag, jag ska gå och äta snart, mums. hungrig. hihi.

29 april

dagen gick väldigt fort idag, jag var ganska duktig i skolan. Både på projektet och matten. sen var det utvecklingssamtal, jag fick se mina betyg. och det syns att jag har blivit skoltrött kan säga, även om min mentor flera gånger sa att det såg bra ut, så gjorde det inte det i mina ögon. detta gör att jag får ännu mer sug att gå stylist, börja om och verkligen ta tag i skolan. men nu den sista månaden ska jag skriva upp alla rester och verkligen ta tag i allt. så jag får se lite VG:n istället för G+.  aja, efter det åkte jag till eskilstuna med johanna. vi köpte inget, gled bara runt.

valborg imorgon, hoppas på en lyckad kväll.

28 april

dagen har gått ganska sakta om jag ska vara ärlig. men jag har varit en bra tjej idag, jag kom till idrotten och fick närvaro, och jag stannade kvar i skolan och gjorde ett prov, fastän jag fick vänta i en timma. och sedan sluta kvart över fyra. men jag gjorde det och nu är det klart. så nu ligger jag inte efter med det. skönt. efter skolan skulle jag gå till johanna en stund, men jag fastnade ganska länge. ja, blev till och med att jag ska sova här över natten. jag orkade inte gå ut och sen åka buss hem. hihi, man är väl lat ibland. bara det att jag hatar att vakna upp i johannas varma rum, haha. men hellre det än att åka buss. nu har jag nyss smält i mig två mackor, hade inte ätit sen halv tolv. och nu ska jag duscha. ses i skolan imorgon!

haha

johanna söker man en riktig man, en bonde med loritga händer.
han ska helst vara i 50 års åldern, då johanna väldigt lätt tänder på äldre män.
han ska helst vara väldigt hårig och ha små fötter.
han ska lukta svett och gilla att grilla spett.
om ni är rätt man för johanna, hör av er snarast.

här är en bild  på henne, hoppas ni tycker hon är snygg!

27 april

jag orkade inte ha några söta bilder på mig själv som header, så nu har jag gjort en enkel header och lite mindre starka färger nu. bara en sak kvar som ska fixas och det är att ta bort dom där smala svarta linjerna. dom är inte så snygga, måste bara hitta rätt kod. men det löser sig. johannak klagade på att jag inte lägger in några bilder, ska försöka bättra mig. roligare att läsa om man har bilder. det håller jag med om.

ändring nu

nu känner jag att min design måste göras om, för det första är den för ljusa och glada färger. måste ändra färger och bilderna, gosh hemska.

så om designen ser cp ut, äre för jag fixar om lite.

tråkigt.

jag har tråkigt, så jävla tråkigt. nu är det väldigt tråkigt. att skriva tråkigt är väldigt tråkigt. nu har jag använt ordet tråkigt 6 gånger. snart åker jag hem, går ett tåg 13:37, frestar mig vääääldigt mycket. eller ska jag stanna och ta halv tre bussen? jag slutar igetnligen halv fyra, men helt ovärt ju? vem fan orkar jobba med projekt arbete från halv nio på morgonen till halvfyra på dagen? cp.

27 april

erkänn att du blir sugen på att grilla och steka lite i kvälls solen?

27 april

ny vecka, nya tag. går bara fyra dagar denna vecka och det uppskattas. idag är det världens jobbigate skoldagen på hela veckan. ska försöka hålla ut, och hoppas verkligen vi nästan blir klara idag.

(y

jag tycker denna låt är helskön, den kommer just nu ut från mina högtalare.



26 april

idag är det söndag, ännu en vecka har gått. och vi närmar oss sommar och lov. varma dagar. det kan ju inte bli bättre. Denna helg bestämde jag och Sofia att vi skulle ta det lungt och inte gå ut. Så i fredags satt vi några brudar hemma hos lovisa och grillade. supermysigt var det, jag älskar grillat. eller min mage älskar det. på lördagen så vaknade jag ganska tidigt, stekte lite i solen och drog sen till gymmet med lovisa. superskönt, vi har bestämt att vi ska komma igång nu. desutom har vi bestämt oss för att inte äta godis enda till sommarlovet. det SKA vi klara, haha, sen på kvällen åkte jag hem till sofia för att titta på film eller någe liknande. men det slutade med att vi blev bjudna på fest och självklart så åkte vi dit. så vid kvart i tio drog vi in till stan. och kvällen vart faktist lyckad. jag hade kul och hoppas att alla andra hade det också. åkte hem med nattbussen till sofia, där också pontus skulle sova. kom inte i säng förens halv fyra. jävligt trött var jag på morgonen när jag vaknade klockan åtta och inte kunde somna om. plus att sofias rum är så himla litet och vi sov tre st där inne, så var det jävligt varmt. sov nog inte med täcke på hela natten, så galet varmt var det.
nu är jag iallafall hemma, och idag står plugga, gymmet och chillning på schemat.

(y

nu jävlar lovisa, nu kör vi!

24 april

detta väder har bara en inverkan på mig, och det är att jag mår så jävla bra.
sket i mattelektionen och satt i statsparken och åt pizza med brudarna, det var ett stort plus. tror vi satt och stekte i solen i två timmar. underbart! sen åkte jag hem och låg ute med julia och johanna i solen och bara prata. ser ut som en tomat i ansiktet nu. jag längtar efter lite bränna. att vara brun som soliare-emma vore ju inte fel, haha. snart ska jag ta min fläskfilé och åka till lovisa och grilla, och bara mysa med brudsen. vilken underbar och lugn fredag. jag är på toppen humör, vädret är toppen. jag ska ut nu (!) pratas om första doppet imorgon, någon som är på?

23 april

skolan idag gick, faktist fort om jag ska vara ärlig. pallade hela kommunikations lektionen, en guldstjärna till mig. efter skolan satt jag ute med min syster i stort sätt hela dagen, till klockan sju. dagen har varit riktigt jävla onyttig hela två glassar, en pan pizza och kladdkaka. och ingen mat på det. vilken äcklig dag, får bli andra bullar imorgon. eller nej, för då ska jag äta grillat, fyfan vad jag älskar det. mums va.

jag börjar bli stressad på att beställa nu, men sofia är ju inte lite seg heller. ligger bara hemma hos pontus och myser. go home and beställ some biljetter.



det spelar ingen roll vilken väg vi tar, bara vi gör det tillsammans.

23 april

datakunskap nu, vilket alltid leder till att jag sitter på alla andra sidor förutom det jag borde göra. läser lite bloggar och tittar runt på bilddagboken. det är iallafall roligare än att hålla på med projektet. jag börjar inse nu att terminen snart är slut. mindre än två månader kvar. jag börjar få ont i magen. snart slut, det har gått sjukt snabbt. och just nu står jag mellan två val. men jag har hela sommaren på mig att bestämma mig. antingen så går jag kvar på handel och har två år kvar till stundenten. då kommer jag bli kvar i katrineholm/vingåker, och ta stundeten här.  eller så börjar jag på stylist, träffar nya människor, tar studenten om tre år, flyttar dit (?). men jag vet inte, jag vill båda två. jag vet inte om jag skulle klara av två år till med dom hära "pip"-lärarna. ursäkta men vem fan tycker att dom är bra? jag kan lätt svara på det, ingen! nu ska jag väl försätta med projektet eller läsa bloggar.

hihi, randigt.

etuna med min bäbis idag, (hahaha). det blev glida runt på stan till klockan tio över sex då vi tog tåget hem. hittade mig två fina randiga tröjor, kunde kommit hem med fyra. men min plånbok ville inte riktigt, det skulle bara känts onödigt. men det var en riktigt bra dag.  snor bilderna från gina tricots hemsida.

 
gina tricot 149 :-

gina tricot 149 :-

22 april

just nu sitter jag i skolan, efter lite sovmorgon. fan, jag som inte skulle ta någon sovmorgon. men insåg när jag vaknade imorse att jag var tvungen att duscha, vilket gjorde att jag inte hann med bussen. nej, fan nu ljög jag. jag skulle både hunnit duscha och gått till bussen. men jag orkade verkligen inte. så tog en senare buss. sitter i allafall i skolan och dricker cacao cream, mums. med dom andra är lite tuffare och dricker kaffe. ska snart börja med att skriva om en fördjupning. juste, johanna drog värsta skämtet om i lördags. fan fick skit ont i magen, tycker redan jag gjort och sagt så mycket dumt då så det räcker. men som tur var var det bara ett skämt, haha. men nu ska jag plugga lite, det vore bäst.


etuna idag med bestis!

21 april

idag är det tisdag, vilket betyder att det bara är tre dagar kvar av denna vecka. som för övrigt går otroligt himla sakta då vi börjat med ett riktigt tråkigt projekt i skola som handlar om igentligen så fattar jag inte så mycket (?) det enda lärarna sa är: detta kommer ni nog tycka är mycket roligare eftersom detta är ett seriöst projekt. men dom ljög oss rakt i ansiktet. det är skit tråkigt, och jag finner inte det seriösa med det. iallafall, skulle träffat johanna idag, men fick sms där det stod att hon skulle till tandläkaren, tråkigt tycker jag eftersom vi aldrig ses. men om hon skulle vara hos tandläkaren hela dagen så är jag inte avensjuk på henne, haha. kvällen bjöd på en promenad med johanna, det var skönt även fast jag var sjukt trött. imorgon har jag bestämt att åka med fia till etuna och shoppa lite granna. har dock inga pengar, men skulle låna av pappa. som för övrigt är i Barcelona just nu, så han vet inte att jag lånar pengar. men det märker han sen när han kommer hem. nu ska jag avsluta här och gå och lägga mig.


 "glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya."

haha

skolan är helt retard

innan min och johannas söta videoblogg. som jag kanske lägger upp senare om jag vågar. hahahaha, den är väldigt seriös.

jag är retard

20 april

idag gick jag upp halv sju för att hinna duscha, jag kan säga att jag är riktigt trött. kom inte i säng förens klockan ett igår. vilket betyder att jag sovit 5,5 timmar. och det är inte så himla mycket direkt. så jag är helt trött i huvudet, längtar redan tills ikväll, då ska jag fan sova tidigt.  idag då, ska jag träffa johanna. och sen händer det väl inte så mycket mer. hoppas skoldagen går fort, men det är ju måndag. värsta dagen på hela veckan. bara handelsämnen, samma sal hela dagen. tröttsamt. nu ska jag gå och föna håret. sen ska jag sticka till skolan.

inser ni hur fort tiden går eller? inte ens två månader kvar i skolan.

19 april

helgen har gått way to fort som vanligt. men det har varit en bra helg.
fredagen började med att skolan gick jätte snabbt, bara två lektioner. sen på kvällen åkte jag och johanna hem till elin och satt och myste på hennes altan hela kvällen. filtar och tända ljust, och pratade om allt mellan himmel och jord. super mysigt var det. på lördagen stod det lokalfest på schemat, så sofia kom hit vid halv fyra och vi började fixa oss och så. sen tog vi bussen in till staden för att sedan ta en buss vidare till sköldinge, där festen var. bussen dit var proppfull, har nog aldrig sett en sånn full buss. kvällen var iallafall bra, kanske lite utspårad vissa tillfällen. men hade en bra kväll. alltid kul när någon fest. nattbussen hem var i princip gratis, nice. bara smita på lixom, det bjöds på cheesehamburgare, det var ju inte heller fel. kom hem vid två, och somnade på direkten. och idag så cyklade jag ner till fiket och satt där med jullan i typ två timmar, fikade och stekte i solen. hur mysigt som helst. senare så skulle hon på match, då åkte jag hem. och så kom johanna och vi tog en lång promenad, sjukt skönt.

och idag har jag bestämt att imorgon kväll ska jag bli ungefär 1600 kr fattigare. för då ska peace and love biljetter beställas, och tågbiljetter till borlänge. sommaren kommer bli galet bra.

(Y)

utgång ikväll, och jag har ingen anning vad jag ska ha på mig som vanligt. men nu knackar sofia på dörren, så hon ska få hjälpa mig välja, så vi ses kanske ikväll?

18 april

jag måste ta mig och shoppa när jag får pengar den 27, först och främst något att ha på mig på valborg som ska köpas i sista sekunden. hoppas jag hittar något. juste, nu har jag bestämt mitt valborg iallafall. Det börjar med lite fixning hemma hos johanna med lite brudar, sen drar vi på förfest hemma hos ceclia, och senare in till stan för att gå på mattes fest på Port 26. så det låter som en bra kväll.

men det jag ville säga med shopping var att jag vill köpa ett par snyggt slitna jeans, men denna tröja till. och ett par snygga skor, mums!


jaaa, jag älskar randigt johanna.

17 april

jag uppdaterar imorgon, nu ska jag göra som min söta vovve...


blir man inte lite trött av att se honom? snutten då.

mums <3

nu får jag sluta dricka det, jag är helt beroende. kan dricka flera liter, går och tar mer hela tiden. dricker det till allt frukost, mackor, godis, mat, pizza, glass, ja till allt. jag älskar det, och jag får inte nog. men det lär väl sluta med att jag rullar fram. ni vet vad jag pratar om, multivitamindryck kallas det. och det är så jävla gott, någon som känner som jag?



vissa dagar... andra inte...

16 april

jag tänkte skriva ett blogginlägg innan jag går och lägger mig, börjar bli lite trött. men klockan flyger alltid iväg såhär på kvällen. jag måste säga att jag i detta tillfälle haaatar jag att SJ var tvungen att bygga sitt räls i min mun, men det vill jag säga att jag har fått stora sår i käften som gör svinont. jag vet inte vart jag ska ta vägen, för att det inte ska göra ont så måste jag sitta och le, och det humöret är jag inte på just nu.
idag har jag iallafall träffat julia, och hon gör mig alltid glad. wiho, satt och pratade och skrattade. man kan väl inte annat än skratta när man pratar om det vi pratade om. jag vet inte vad jag ska säga, skrattade oss hesa. imorgon har jag två lektioner, sen ska jag hem, ner till gymmet och sen är det lite grilltime på kvällen. och på lördag är det lite party. så helgen är planerad, och söndag är sovdagen. kan behövas.

16 april

skönaste skoldagen idag, började med sovmorgon. och sen hade vi EN lektion, sen så hade vi "mässa" resten av dagen. och där var jag ungefär en timma. så nu är jag hemma, väntar på att mina nudlar och burk köttfärssås ska bli klart. mums säger jag bara! och tror ni att pappret kom idag? nej, såklart inte. blir galen!

har ni inget att göra? och känner för att skratta lite, så har jag verkligen dom rätta bloggarna för er, jag själv skrattar som fan. och om ni just idag känner er fula och äckliga, så är detta bloggarna för er. tro mig, ni kommer älska er själva.
www.kissies.se
www.desireenilsson.blogg.se
www.DOLLYblond.se
www.paow.se

hahahaha, efter ni läst kommer ni att leva några år till. patetiska fjortisar som känner pengar på bloggen.

15 april

det var ju roligt att det hux flux kom en lag på att man inte får ladda ner, och denna lag ska tydligen vara strängare än den andra (?) för ellerhur har dom haft en redan? iallafall, det är sjukt många som har blivit tagna, och den som fått bötats minst för någon som fick böta 200 000 :- jag vet inte om faktan är sann, men min syster sa det. och det känns som jag inte är så sugen på att ladda hem, om man blir påkommen. så frågan är, hur fan får man hem nya låtar till mobilen? vissligen har mitt minneskort pajjat, så jag har en låt på mobilen. och ni kan ju tänka er hur uttjatad den låten är när det är 30 minuter till och 30 från skolan. ja, jääääävligt uttjatad.

iallafall sitter och läser en fjortisblogg, det är fan ganska sjukt hur patetisk en person kan vara och ändå tjänar pengar på sin blogg. fast det är väl det som är själva grejen, folk läser hennes blogg för att få skratta. för det är exakt det man gör, skrattar. så jävla patetisk människa, sönderblonderad, löshår, översminkad, skriker efter uppmärksamhet och har barbie som förebild. 15 år, ååååhåhhhåhh jag är femton ååååår. nej, nu ska jag fortsätta läsa hennes blogg, bara för att se hur bra jag själv är. skämt där.

15 april

redan 15 april, tiden går fort när man har roligt, eller vad är det man säger? emma klagade på att jag inte uppdetera, så här emma har du ännu ett intressant inlägg om mitt liv.

Påsklovet är tyvärr över, det var ett riktigt bra påsklov måste jag faktist säga. Det blev grillning, fester, shopping, steka i solen, fira påsk och bara umgås med vännerna. Så jag ska inte klaga. det jag klagar på är att skolan drog igång igen, och skollusten tappade jag någonstans på vägen för länge sen, typ i mitten av februari. Det är svårt när kroppen behöver sovmorgon, men schemat säger något helt annat. men det är väl bara att kämpa. Jag fick reda på att intagnings papprerna kommer imorgon. och jag är sååååå nervös, jag får ont i magen av att tänka på när jag står där och öppnar kuväret. det är trots allt det som står på lappen som kommer vara början till min framtid, stylist eller handel. 2 år kvar eller 3 år. En ny stad, eller blir jag fast? ursh, jag har nästan ställt in mig på ett nej. fast igentligen har jag inte den blekaste anning om vad det kommer stå, inte en anning. vill inte förvänta mig något, blir bara ännu mer besviken då om det står att jag inte kommer in. Samma sak med sommarjobb, jag hade redan tagit förgivet att jag skulle få jobb. det var ju lixom min årskulls tur att komma före alla. så jag hade tillochmed planerat vad jag skulle göra med pengarna. men icke sa nicke, jag fick inget jobb. så jag kommer vara pank och uttråkad när alla andra jobbar. trevligt att studiebidraget kommer på sommaren också, jippi. hela sommaren får jag köra: "pappa betalar" eller "mamma är banken". men det får funka det också. nu ska jag dra på mig träningskläder och åka ner till gymmet.

-

nu har jag inte uppdaterat på fyra dagar, ojojoj. måste vara hemskt eftersom mitt liv är så intressant. haha, det som hänt under dom senaste dagarna är party hos amel i lördags, jätte kul. shopping i måndags, och sen resten av tiden har jag umågtts med vänner. har faktist haft fullt upp hela tiden. så har varit dålig på att höra av mig, sofia känner nog det. var i katrineholm i går och idag. tandläkaren igår och lite gick på stan, köpte nytt nagellack och gick sedan till tandläkaren, spände skiten så jag har sjukt ont idag och igår. maah. och idag gick jag på stan med julia, johanna och elin. Köpte nya solbrillor, skit balla. haha. ikväll ska jag typ till bie lr vad det var för ställe och grilla med lite people. vädret är inte så nice, men har endå inget annat för mig. så nu ska jag fixa mig och åka.

4 april

färgade håret idag, det blev väl inte så jätte bra reslutat direkt. linda började snakka om att vi har metall i vattnet och att det reagerar konstigt med blekning. att typ håret kunde trilla av. så jag vågade inte ha i färgen längre än 35 minuter. så hej nu jag typ guldfärgade slingor istället för blonda. kunde bli fulare och kunde blivit mycket finare. men expremiterade lite, får så hur det ser ut imorgon.
iallafall myskväll idag med brudarna. det blev årets första grillning, super gott. Sen blev det massa skratt, prat och vattenpipa också, det var supernice. nu har dom åkt hem, så nu ska jag sova. men härlig fredag, imorgon står det party på schemat.

varför måste lov vara så korta?

om jag ska vara ärlig så har jag aldrig varit såhär himla skoltrött i hela mitt liv, eller trött i överhuvudtaget. jag absolut noll lust till allt jag gör i skolan. känns som att påsklovet inte kan komma mer lägligt. bara en vecka, men det är iallafall en extra vecka att vila upp sig lite på, glöma allt som heter något med skola på ett tag. sen måste jag verkligen ta tag i allt som jag ligger efter med. exempelvis ett jätte gammalt matteprov, demostrationstal som skull redovisas för två veckor sen som jag inte ens vet vad jag ska prata om på, alla engelskauppgifter vi fått som jag inte ens läst igenom, (engelska är så jävla svårt, speciellt när man har en lärare som heter robert och ger en IG på senaste provet), börja med redovisning i rolands lektion, skulle redovisats i onsdags, har inte ens börjat typ. ja, som ni ser har jag lite att göra. men det ska jag glömma i en vecka nu. jag tar tag i det sen, som jag alltid säger. men det är väl dax att försöka. jag menar vissa kurser avslutas nu i sommar och inte fan vill jag se ett endast G på betyget. nej, VG är mitt krav, och ska jag klara det är det dags att ta tag i det efter lovet. för nu får jag sluta vara så trött och ta lite sovmorgon där och lite här. jag känner mig allvarligt riktigt trött på skiten. jag tror mycket av detta är för att jag inte ens tycker om min linje (och absolut inte en endaste jävla lärare gillar jag) och att jag vet att jag endå inte kommer gå kvar nästa år. eller jag hoppas starkt att jag inte kommer det.


jag är sjukt sugen på att shoppa imorgon, fan att min söta syster inte har körkort och att paulina ska hänga utanför bolaget hela dagen. jag vill ha körkort, jag vill glida runt i affärer imorgon.
och juste. jag har ju jätte länge velat haft en grön fjällräven jacka. och idag var jag tvungen att fråga emma vart hon köpt hennes och hon har köpt den på naturkommpaniet, för 1600 :- och så som jag har letat efter en sådan. jag älskar dom, sjukt snygga. så nu ska jag punga upp 1600 :- och köpa mig en sådan.

1 april

första april idag, dragit några april skämt? själv kommer jag aldrig på några roliga. alltid det gamla vanliga som folk kör med: "en rosa kanin utanför fönsteret". jag och mina syskon drog ett skämt för mamma, men det var inte alls uppskattat, slutade med att hon börja gråta och gick iväg. så det kändes ju lite taskigt. annars idag har jag och elin varit i viala och bara setat och myst på berget, godis och läsk. det var sjukt skönt ute, så det var ett måste. har bestämt att håret ska färgas på fredag, slingor ska det bli, hoppas det blir fint. lite smånervös. har inte gjort en förändring sen i åttan då jag hade blont underhår. men det är väl på tiden antar jag. nu ska jag plugga matte, för imorgon har jag prov i just det.

ska dra ett skämt för jullan nu, men det värsta är att alla skämt man kan dra är taskiga. men vafan.

1 april

det är fan galet hur seg jag har blivit på morgona, jag kommer ärligt talat knappt upp. men nu är det bara två morgonar kvar till att gå upp sen äre en veckas lov. det kan ju inte kommer mer lägligt enligt min menning. Eftersom jag kom upp så sent idag så missade jag tio i åtta bussen och får istället ta tjugo i nio bussen. Just nu känns det lite tråkigt eftersom jag är klar och har absolut inget att göra. eller kanske kan läsa på lite till provet jag har om typ två timmar. som förövrigt kommer gå käpp rätt åt helvete. men jag gör mitt bästa.

RSS 2.0