THAILAND

alltså WOOOHO, igår bokade jag en resa till thailand med systrarna meinhold, vi ska vara borta 28 februari-30 mars. alltså jag är rättså exalterad och hoppas dagarna flyter på snabbt nu! fatta EN HEL MÅNAD i thailand, det är typ drömmen ju. jag är så glad att jag har turen att ha råd med den här resan. sen att jag kommer vara fattig när jag kommer hem är något jag får ta då. jäävlar vad härligt det ska bli sol, bad, fest, snorkling, shopping, chilla, träffa nya människor, uppleva nya saker, nya äventyr. listan kan bli lång, och det kommeren bli. jag är såååå taggad. ge mig februari nuuu!!
 
annars idag är det lite av en fixar tisdag, har ringt en hel del samtal. Och nu väntar jag på att bli uppringd. hamnade i en kö hos försäkringsbolaget förut, köplats 79?! skapligt lixom. måste skriva klart min önskelista inför julen också. (ja, jag skriver fortfarande sånna, de gör min syster som är 25 år också. hihi) men i år vet jag iprincip vad jag önskar mig, och det är lite tema flytta-hemifrån. En klocka och en Parfym är väl typ det jag ska önska mig som kommer vara utomstående. sen blire tvätta och fixa lite, och ikväll ska jag simma med mamma. have a nice day, det snöar idag!
 

BÄST!

alltså jag finner inga ord, jag är forfarande, nästan ett dygn efter fortfarande helt exalterad efter gårdagen. det var det bästa, grymmaste, sjukast jag någonsin vart på. jag pratar självklart om swedish house maffia i friends arena. så jääääävla sjukt bra vare! speechless.. om man inte har vart där så kan man inte förstå hur bra det var jag var ju på avicii tidigare i år, vilket också var så jävla sjukt bra. så att i år ha sett både avicii och SHM, är jag jävligt nöjd med! utöver det så hade jag en jättemysig dag i stockholm med systrarna meinhold. inga mer ord nu, puss!
 
 
 
 
 
NU KAN JAG DÖ LYCKLIG!!

deppig.

jag kommit in i ett depp-mode. känner inte för någonting och vissa morgonar känner jag inte ens någon meningen med att gå upp ur sängen. att vara arbetslös kan vara det värsta som finns, skulle hellre sitta med 10 kg läxor och superstress, en att sitta här och titta ut genom fönstet. life sucks. visst det har sina höjdpunkter då och då. som denna vecka ser jag fram emot shm på torsdag, övernattning i stockholm och bara hänga med mina fina meinholds. sen på lördag ser jag fram emot tvillingarnas födelsedagsfest. men igår och idag har jag inte gjort ett piss. antar att det inte bara är arbetslösheten som suger, utan hålan som jag sitter fast arbetslös i. GOSH, hur kunde jag ens längta till att skolan skulle va över?
 
 
School is like riding a roller coaster. When it starts you want it to stop, but when it stops, you want it to start again.
 

:)

att spara pengar är ju lätt, när saker lossnar i munnen från tandställningen, och jag ringer tandläkaren och får besked att jag måste komma in imorgon och att det går på mellan 800-1700 kr..? wtf? skare vara så dyrt att bli vuxen? in my ass vad jag hatar när alla barnpriser försvann. annars så är jag glad, nästa torsdag kommer bli så feeet. shm i friends arena, och sen utgång på det. vi har bokat tåg och vandrarhem, så allt är fixat! imorgon när lönen kommer så försvinner 2000 kr på en gång. living the dream! pappa fyller år idag, så vi har firat honom. han önskade sig ett wii, och det fick han också! så har nog spenderat fem timmar med att spela wii med pappa och hans polare. fetttt kul! annars har jag ont i munnen och spänn huvudvärk för att tänderna flyttar sig lite.  men snart är det helg och de ser jag fram emot. sexparty på fredag, jobb 13-19 lördag, utgång och all in på statt på lördag. KEEP IN TOCUH LOVERS. pusss.

God morgon lördag!

Idag är det en vecka sen typ som jag skrev här. Veckan har rullat på, har haft en slappis vecka utan något jobb alls. Veckan har bestått mest av hänga med vännerna. Lite luncher, promenader, soffhäng, simning och så. Idag är det lördag, vilket också innebär utgång i Norrköping med mina fina. Jag är hyfsat taggad kan man säga! Mamma har köpt min favorit energidryck, så blir det och vodka ikväll, smarrigt! Bokade btw biljett till shm med Fia och Carro!!!! Hur taggad??? Woop! Made My november!

Nästa vecka bokas förmodligen ett äventyr!!! Berättar mer när det är bokat och klart.

Nu ska jag se på en film innan jag orkar resa mig och ta tag i den här dagen, puss vänner.


Fit-inspo


fly with your wings

bred dina vingar och flyg, det är dags att våga.
excited.
 
 
 
 
 
 
dagens; träffade malin över en bit mat i katrineholm, hög mysfaktor.

Fredag

dagens; söka jobb i massor och sen fredagsmys med fia.
 
 
pusss.

1 november.

 
 
igår blev det harrys, lite onsdags utgång. efter ett x antal glas vin vinglade vi ner till harrys. rätt lagom med folk ute ändå. men massa hade på sig massa äckliga masker, som typ den som agnes har på sig på bilden. hahha, ursh! ;D jag hade jättekul, men idag är jag jättebakis, och det var tydligen inte bara jag, de andra var också jättebakfulla. haha, så idag är vi inte lika glada som vi var igår. nu blir det ingen utgång i helgen, haha, den saken är säker. puss och kram.

RSS 2.0