onsdag, kallat lill-lördag

onsdag idag, vilket betyder lill-lördag. vilket i sin tur betyder i detta fall att jag ska ut på harrys ikväll. om jag är så sugen vet jag inte, men dansar hellre på harrys än sitter hemma framför teven i vilket fall som helst. kan nog bli kul iaf, med roligt sällskap blir det mest kul. jag har inte gjort så mycket mer denna vecka faktiskt. lunchade med agnes på joans igår, väldigt trevligt! sen i måndags vare så galet kallt så då låg jag framför brasan och halvsov hela dagen. imorgon ska jag nog träffa fia och carro och fortsätta smida på våra framtidsplaner. nu ska jag gå och se vad jag vill ha på mig ikväll. puss och kram. hoppas vi ses på harrys ikväll!
 
 
 

Godmorgon.

Godmorgon bloggen!

Upp och hoppa, nu är det dags att laga frulle och gå ut och ta en långpromenad i kylan. Vinterjackan på kanske? Burr..

 härliga lördag!

 

 


dip-dye.

i like this shit.
 
köpte den idag, på cubus, för 249 :-
 
 
 
 
jag älskar att ha outfiten klar för morgondagens utgång.
 
helgens planer: festa lördag, jobba söndag.

so.. live you life.

vill jag bo här eller där? neråt i landet eller flera tusen mil bort?
jag måste börja bestämma min framtid.
 

steg ett: fundera ut vem jag är och vad jag verkligen vill göra.
 
mitt nya linne, yolo, säger det viktigaste jag behöver veta just nu iaf.
 
 

21 oktober.

jag har haft en fin helg. vart på bio med malin i Nyköping i fredags, paranormal activity 4, den var lätt bättre än både 2:an och 3:an, riktigt läskig vissa gånger faktiskt! helt klart värd att se på bio tycker jag. bilvägen hem var intressant, vi körde halvt på två vildsvin, snacka om att vi skrek och skrattade om vartannat. som tur var gick allt bra! spenderade natten i bvik. lördagen jobbade jag, och på kvällen så var jag hos mormor en stund. idag var jag på marieberg med linda. kom hem med en stickad tröja (såklart, får inte plats med mer på min klädställning där det bara hänger stickat), finger vantar, en t-shirt och ett par skor. inte så mycket. men ska köpa mig en ny klocka och en blus på fredag när jag är i norrköping som jag spanade in idag. ursh, lönen tar ju slut så fort man får den. haha, ursh imorgon ska jag testa en ny grej, egentligen mest för skojs skull. vi får se hur det slutar.
 
 
jag har allting jag önskar mig, det är bara platsen jag är missnöjd med.

happy.

 
no word needed.
 
 
dagens planer; långpromenad, städa rummet och bio med malin i nyköping.

träningsdojor

 

 
mina nya träningsdojor, sååå snygga.
reebok zignano, train III.
 
1199 kr.

torsdags-natt

knåpar lite på en ny design. för att få lite ny insperation.
 
 
annars gör jag faktiskt inte mycket, borde gå och lägga mig. imorgon äre fredag, vilket också innebär helg. och helg innebär jobba och festa. men helgen är rätt oklar ännu, antingen blire festa fredag i katrineholm och jobba 15-22, eller så blire festa lördag i norrköping och jobba 13-19. men som sagt, oklart ännu. 
idag har det vart full rulle, jag har haft massa att fixa, plus vart och simmat. jävla skönt det där. i veckan har jag hunnit träffat lite vänner, så det känns fint. sökte ett jobb idag, plus i kanten för mig. jag kollade även på lite kurser, borde läsa engelska 6, men har jag orken och framförallt har jag motivationen som krävs? jag vet inte, kanske inte nu. men skulle verkligen behöva ta tag i mina engelska kunskaper, gång på gång visar jag ju hur jävla usla de är. sluta prata engelska i sverige! så känner jag mååånga gånger. nej, har inge mer att skriva. puss.
 
give me something to belive in.

:)

ännu en helg avklarad. blev en spontanare igår, tog sådär en 45 minuter sen satt jag i bilen påväg till nypan. utgång med två av mina bästa vänner, kan ju inte bli annat än lyckad. något jag lyckades med igår var att tända ciggen åt fel håll, varför gör de alltid vita filter på mentol ciggen? fan va det brände i halsen, haha. hela filtret bara brann, det roliga var att jag bara kollade fundersamt på ciggen och fattade ingenting förens de andra bara; du har ju fan tänt den åt fel håll. hahaha! lite shakeshake på krogen blidde det, sen vare dags för efterfest, fast halvsvägs dit bestämde vi oss för att åka hem istället. smart drag av oss faktiskt, annars hade vi väl aldrig kunnat kört hem idag. idag blev de online pizza och häng framför teven. gött, uppskattad söndag ändå. nu ska jag kolla på nya johan falk filmen, de 107 patrioterna, sen sova. upp 04:50 imorgon, någon mer än jag som undrar varför just den affären jag arbetar på öppnar halv sjuuuu? och varför en matbutk gör det? pust. slutar 14, så det känns skönt. ska förhoppningsvis färga håret imorgon och få träffa min fina sofia. ny vecka, nya tag. har lite jag måste göra, nu måste jag sluta skjuta fram saker hela tiden. tur att jag städade ikväll, för det var ju ett måste. aja, haaaade pussis. juste var på marieberg med mammi och pappi igår, fick en jättefin glitter tröja med öppen rygg, me like. Min klädställning med stickade tröjor är knök-full, måste sluta köpa stickat snart..
 
 
 
 
avslutar med att lägga upp en deppig bild på mitt konto-utdrag... :O
tacka fan att lönen kommer imorgon!! kolla vad fattig jag äär?
 

typ vädelös update.

fredagkväll och vad gör jag? tittar på film.. inte okej fredag, jag får nästan lite panik av att va hemma. jag vill ut och ha kuuuuul. fick sms om att jag skulle komma till harrys, hade jag inte bott 2 mil bort kanske det faktiskt hade kunnat vart ett alternativ. försöker få med någon ut imorgon, men verkar vara ett hopplöst fall. aja, vi får la se.  jag vill att det ska bli måndag så jag kan få min lön. guuu vad den är välbehövd nu, men tråkigt nog går 1500 kr på en gång, då jag måste betala av en räkning. thats life! beställt och fått hem min vinterjacka idag, en mörkblå boomerang jacka, äntligen. men de sved lite på sparkontot, men jag måste ju vara varm i  vinter. står dock i valet och kvalet om jag ska byta till en S istället. men ska gå in på boomerang på måndag i norrpan och testa en S. aja, inget ni bryr er om egentligen. köpte skitfina gång-skor igår också. looove them, reebok train III, lyser i mörkret. så fina att jag knappt ´hann komma hem med dem innan linda bestämde sig för att köpa likadanna. köpte även ett par vinröda jeans i veckan, boooom. riktigt snyggt tycker jag faktiskt! ah, jag har köpt mycket i veckan, så mycket att jag faktiskt blivit ungefär 7000 kr fattigare. har jag sagt att jag vill ha min lön nuu? annars i veckan har jag hunnit med ullared och västerås. nu har jag inget mer att skriva, hade bara inget att göra så ville bara skriva lite. pussshejs.
 
 
 
I bilden påväg till västerås, jag och syster.
Myskväll i västerås.
Mina nya snabba dojjor.
höst-pw med nya dojjorna.

Söndag

Just nu sitter jag ute i solen och njuter, riktigt fin höstdag!! Har ätit en god frukost och vart ute och gått en halv mil idag. Helgen har varit lugn och skön, ingen alkohol eller fest. Jag har jobbat och tjänat pengar istället och laddat för nästa helg.
Igår var jag nära på att krocka igen(!!!) , andra gången inom loppet av två veckor, och båda gångerna i Norrköping. Fast igår måste de vart ett mirakel att jag inte krockade, jag kör i viadukt rondellen och eftersom de var sent så brukar jag köra ganska fort in i den rondellen, sen kommer de en bil som ska in i rondellen och den har ju väjningsplikt men fan heller den kommer i världens fart in i rondellen precis framför mig, jag tvärnitar och väjer åt vänster, jag trodde vi krockade så vågade inte riktigt titta först, men jag lyckades på ngt vis klara det! Tacka fan för dubbelfiliga rondeller och att andra filen var tom. Annars hade de sagt smack ganska rejält. Jag var nog seriöst en cm från att köra in i hans vänstersida. Det var med skakiga händer och en chock jag åkte därifrån. Känns bara som det kommer bli tredje gången gillt, men hur ska man lyckas undvika en krasch? Spelar ju inte någon roll hur jag kör, när de finns idioter som inte kan trafikregler som är ute och kör. Aja, imorgon äre en ny vecka! Jag har massa planer, kommer bli en bra vecka! :D PUSS!


DRÖMMAR

jag drömmer många drömmar på nätterna, många av dom har inbärit att jag flyttat hemifrån. jag tror att det är ännu ett tecken på att jag verkligen vill ut på nya äventyr, nuuuuu. känns som man har fastnat. jag gillar inte tanken. behöver ett äventyr, något galet, spontant, behöver en anledning till att verkligen uppskatta livet. hm, fredags-depp I think. fan borde inte vara laglig att deppa en fredag.
 
 
the biggest challange in life ist to be yourself in a world thats fucked up.
 

tisdag.

jag sitter här och är.. pigg? mitt i natten, har precis avslutat ett skype-samtal med johanna. Berättat allt om min helg, nästan i detalj, ja, tycker ju inte hon får missa något. Hon verkade må bra, och det gör mig glad i hjärtat! idag gick jag upp tidigare för att dra och simma med mamma, gör ju det en gång i veckan, feels so good. sen hamnade jag på sulle med fia och carro, väldigt mysigt och trevligt. bra tisdag helt klart. imorgon äre onsdag, woho, veckan rullar på så jävla fort. jag ska träffa jullan, och sen äta med hanna och kanske några fler. nästa måndag ska jag till ullared, jag har dock inte så mycket pengar (räknar ner dagarna till den 15, så jag kan känna mig lite oberoende igen) men mamma har ju sitt kreditkort, vilken var ända anldeningen till varför linda kunde åka med. kreditkort kan fan va bra ibland alltså, då behöver man inte skjuta upp allting till efter den 15;de och ja, jag får lönen mitt i månaden. om ni behöver filmtips, kolla på johan falk, så jävla bra! nu är jag hungrig, så dags att sova, så det snart blir frukost. puss och kram.
 
 

RSS 2.0