Lördag, 23 februari.

jag vet inte om jag ser fram emot att jobba idag eller inte. men det gör ju de lättare när man vaknade av att solen lyste upp rummet och att de bara är två jobbdagar kvar innan man beger sig till thai-the-land. japp, jag längtar! lite lame att jobba kväll dock och när de är mello så brukar de bli rätt tomt efter åtta. ahja, 15-22:15 idag. och imorgon 10-16. det ska man väl överleva! nu ska jag fixa iordning mig.
 
kickade igång dagen med denna lunch, förstår inte folk som inte tycker om blodpudding, MUMS!
 
 

kisses.
 

23 febrarui.

jag vet inte om jag ser fram emot att jobba idag eller inte. men det gör ju de lättare när man vaknade av att solen lyste upp rummet och att de bara är två jobbdagar kvar innan man beger sig till thai-the-land. japp, jag längtar! lite lame att jobba kväll dock och när de är mello så brukar de bli rätt tomt efter åtta. ahja, 15-22:15 idag. och imorgon 10-16. det ska vi väl överleva!
 
kickade igång dagen med denna lunch, förstår inte folk som inte tycker om blodpudding, MUMS!
 
 

kisses.
 

världen.

Kollar igenom alla album med bilder från mina utlandsresor, jävlar vilka minnen! jag har haft ett par riktigt sjuka resor, som vart så jävla roliga. gud vad myket olika människor man träffat på sina resor! ser verkligen fram emot thailand ännu mer när jag kollar sånna här bilder. haha, sitter och skrattar högt för mig själv när jag tänker på vissa grejor man gjort och sagt under de här resorna. åh, jag vill hinna besöka massa länder och ställen i mitt liv. det är så jävla kul och resa. än så länge har jag besökt:
  • Gran canaria, Spanien.
  • Malta.
  • Kos, Grekland.
  • Alanya, Turkiet.
  • Ayia napa, Cypern.
  • och snart Thailand!!
 
Listan är ganska kort, ändast fem länder, ganska dåligt på min 21 år. Men som sagt, planen är att förlänga listan ordentligt. Vill besöka massa ställen i Usa, australien och nya zeeland. Även se mer länder och städer i Europa. Planerats en liten veckas utlandsresa i sommar, lutar ju åt Magaluf eller Rhodos faktiskt. Wah!! blir så taggad på livet ibland, ser fram emot mina kommande månader!! äntligen är den dystra och tråkiga vintern över för min del, ljusare tider och mer galna minnen att skapa!!
 
Kos 2010, i augusti.

Marieberg.

åkte med linda till örebro idag, hon ville köpa jeans och jag var mest med som sällskap, då jag ska spara pengar egentligen. slutade dock med lite köp iallafall. Dessa glas från ikea, har de i den större modellen också. så tänkte jag skulle matcha med ett par mindre, de är billiga också, bara 80 kr/12 st. Sen köpte jag denna tröja från gina också, 99 kr, men tanken är att jag ska klippa den lite kortare så man kan ha den till ett par höga jeans (sugen på att klippa den till linne också, men vi får se). men NU får jag inte slösa så mycket mer denna månad. för om en vecka drar jag till thai!
 
 
kisses.

nytt från västerås.

Detta kom jag hem med från västerås efter en sväng på stan. Ett par balleringa skor från skopunkten, 99 kr. Lite slit och släng, behöver några till thailand. Använder ju mest converse annars, och dä kan ju bli lite varmt. Sen köpte jag två färgglada bh:ar, har mest bara vita och svarta. lite vårfint! 149 kr/st från gina tricot (TIPS!)
 
 
 
kisses.

Victoria Secrets.

Beställde hem en till från victoria´s secret, en body lotion. kunde inte hålla mig. ville egentligen ha luscious kisses (den jag har i body splash)  i body lotion, men den fanns inte, så fick bli denna, då jag ville ha en som luktar kokosnöt. Men vanilj doften tar över mer i denna, men inte mig emot egentligen, vanlij är inte helt fel heller. den luktar mumma! som sagt, från nordic feel 125 kr.  (de är underbara för oss med torr hud)
 
 
kissses.

Tisdag, 19 februari.

Hade en mysig vistelse i Västerås hos min syster, blev en sväng förbi Julita igårkväll också, middag med systrarna meinhold. Sen idag har Julia vart här en stund. Senare ska jag till odensbacken en sväng. Kort och gott. Puss.


Wanna move

Om någon av mina vänner vill flytta till Norrköping, hojta till!! Delar gärna lägenhet med någon.


Saturday, 16 feb.

uppdaterat lite i designen, wopa. känns fräsht. nu ska jag sova. beger mig till västerås tidigt imorgon för att träffa min bakfulla syster, tänkte spendera lite tid med henne innan jag åker till thai. planerna är god middag, kvalitetstid och bio. kommer hem senare på måndagkväll.
puss och kram.
 

Lördag, 16 februari.

de senaste helgerna har jag haft så himla kul. och sen kom denna helg, och fyfan vad tråkigt jag har. alla jobbar eller har fullt upp, förutom jag. legat i sängen hela dagen och glott på pretty little liers, kolla inte på den!! den är asbra, men frusterande. haha! imorgon ska jag iaf en sväng till västerås, men är tillbaka på måndagkväll. har inga direkta planer för kommande veckan. Men det är sista hela veckan i sverige innan thailand, så vill försöka träffa så många som möjligt! för sen är jag ju borta i 30 dagar. GOSH VAD JAG LÄNGTAR. är så trött på kylan och att vara i vingåker och att inte göra något vettigt. Behöver få lite ny energi! så glad att jag bokat denna resa! och förhoppningsvis har jag pengar kvar när jag kommer hem så jag kan boka summerburst, bråvalla och en till utlandsresa. wooppa. PUSS.
 
 
haha, blev frågad om jag färgat utväxt (ombre). nja, mer inte färgat den. de är faktiskt en riktigt utväxt, men tänkte att jag inte ska färga och låta den blekas bort i thailand istället. kommer väl bli ett ljushuvud där nere!

Victoria Secrets.

alltså jag är sååå glad att man nu kan köpa victoria secrets på internet. fri frakt, och hemlevererad inom några dagar bara. Fick dessa tre när jag fyllde år, oherreguuuuud vad de luktar gott. varje gång jag går förbi dom sprutar jag på mig, och bara njuter av lukten. beställde en till igår, en body lotion, coconut passion. Lite svårt dock att veta hur de luktar när man beställer, men man får se lixom vad andra rekomenderar. Jag rekomenderar verkligen dessa!!  Berry kiss (fruktig), Sheer love (romantisk) och Lyscious kisses (kokosnöt). tummen upp!
 
 
 
 125 kr styck, från nordicfeel.
 
 
 
 
 

Feb. 14, 2013

Försöker tänka att de blir kul att komma hem i april, drf försöker jag smida lite planer i april, än så länge;

• London
• Kryssning
• träffa Johanna som jag inte träffat på 14 månader!!
• Västeråshelg


miss.

 
i dont miss school. i only miss the person i was then.
I used to think it was so easy.
 

Tisdag, 12 februari.

oj, vaknade nyss upp i min säng efter sådär 4 timmars sömn. sov bara tre timmar inatt, och sen jobbade jag 7,5 timma på det. så var väl välbehövligt I guess. anyway, min helg i linkan var riktigt awesome! i torsdag så bakade vi kladdkaka och bara satt och pratade skit hela kvällen. sen på fredagen drog vi en sväng till ikano och ikea för att  kika runt lite, kom dock bara hem med en tröja och 5 st simple rings. men nöjd ändå, avslutade med köttbullar på ikea, absolut bästa! på kvällen sen ramlade halva lovisas klass in i hennes lilla etta. vi förade lite innan vi drog vidare till flamman, en studentklubb i linkan, 25 kr för en cider? galet ju. det var as kul där, vi dansade i princip hela kvällen, innan vi tog taxi hem och somnade inte förns vid 5. på lördagen var det dags att fira sanne som fyllt 20 år på fredagen. malin kom till linköping då. vi förade hos sanne, sen vidare ner på stan och besökte plaza och platå. sen blev de lite efterhäng efter krogen och jag och malin ramlade inte in hemma hos lovisa förns halv elva på morgonen, sen vare bara att dra och jobba. tror ni jag var trött eller? jösses. får börja gå hem och sova efter krogen istället.. känns som man alltid hittar ngt annat kul efter krogen! så jag kan sammanfatta min helg med mycket skratt, mycket alkohol, mycket dans, jävligt awesome, träffat massa nya människor och alldeles för lite sömn. nu får vi se vart nästa äventyr bär av! puss och kram.
 


Onsdag, 6 februari.

dagen har spenderats med fia på coffe and lounge, vi tog en lunch, satt där i 3,5 timma och bara pratade om allt mellan himel och jord. Hon är bra hon! sen nu på kvällen har jag bara tagit de lungt, börjat kolla på en serie som jag inte kan sluta titta på. ser fram emot imorgon också, ska ÄNTLIGEN åka till linköping. se hur lovisa bor och få träffa hennes nya vänner, och såklart få umgås med lovisa! ser verkligen fram emot de, komma bort lite och tänka på annat. sen får jag träffa sanne på lördag också, vi ska fira att hon fyller 20 år!! har inte sett henne sen studenten så ser verkligen fram emot det! så det ser ut att bli en bra helg. avslutar den med lite jobb på söndagkväll också. så hörs nästa vecka! PUSS.
 
 
känns som jag tappade en bit av mig själv på vägen.

födelsedagspresent.

fick ännu en födelsedagspresent idag, den sista för detta år. det var från min syster frida, hon ska bjuda mig på kryssning. HUR KUL? åh, jag älskar kryssningar, tycker det är as-roligt att åka på. sen så var det snart ett år sen sist jag var på kryssning. så, tacktacktack fina syster!! (så nu har jag något att se fram emot när jag kommer hem från thailand också) hehe, ibland älskar jag att fylla år! :D
 
hahaha, och hur roligt är inte kortet? :D

Tisdag, 5 februari.

som många vet längtar jag verkligen tills jag kan flytta hemifrån, det ända som går emot mig är att jag inte har tillräckligt inkomst varje månad för att betala hyra. men har tittat runt lite på internet och hittat lite intressant.. hehe. iaf, när mina vänner var här i fredags så tyckte de att jag hade väldigt proppfullt på mitt rum, och ja haha, det har jag.. fast börjar vänja mig nu. drog upp två hyllor till på väggen idag och lite krokar brevid spegeln. så nu äre ännu mer grejjer.. men vet inte riktigt vart jag ska lägga allt. var ju tvungen att ställa upp ett bord också för att garderoben är full och då var jag tvungen att köpa lådor som jag sätter i min hylla. så sakerna i hyllan var ju tvungen att läggas någonstans.
 
sååå.. ge mig ett jobb så jag kan packa ihop och flytta! :D linda har ju blitt med lägenhet nu, så man blir ju lite smått avis..
 
 
lite små bilder från mitt rum bjussar jag på;
 
PUSS!

3 februari, 2013.

min helg har vart superbra!! igår firade vi malin som fyllde hela 20 år. de börjades med middag på rhodos, sen vidare hem till becca för lite alkoholspel och skitsnack och sedan vidare till statt. på vägen dit var johanna lite ostabil så vi gick armkrock, och helt plötsligt tappar hon balsen på en isfläck och på en sekund så ligger vid på backen och asgarvar. alltså de var så jävla kul, höll en påse i handen som bara for i luften. kom en gubbe och tant förbi och bara; ni skulle ha broddar på era skor tjejer, HAHA, snyggt på klackar lixom! sen dansades det på statt. tills vi bestämde oss för att åka hem och sova, jag sov hos johanna, vi låg och pratade fram till fyra typ, sen när vi skulle sova så somnade hon på ett kick, jag låg och lyssnade på hennes hamster som sprang i hjulet hela natten, HAHA, vem köper en hamster? hahahah, så gulligt! den här helgen har jag unnat mig så mycket gott, så tänkte faktiskt äta lite godis ikväll också.. sen imorgon fortsätter vi på lchf igen, nu har jag haft paus från det hela helgen. nu ska jag ta en promenad med hunden i de fina vädret. PUSS.
 
 
 

Mina presenter.

Jag är suuuuuupernöjd över mina presenter som jag fått av min fina familj och mina underbara vänner. supertack!! Kunde inte vara nöjdare. verkligen haft en hur bra födelsedag som helst. 21 år.. ojoj, folk undrade om jag kände mig gammal igår, och faktiskt, JA! jag är för gammal nu. haha! här följer lite bilder på presenterna.
Body butter, Läppstift och Victoria secrets body splash av hannut.
 
Body lotion och body splash av mallan.
 
Pengar till thailandsresan (SUPER!) Av mammi och pappi.
 
Vin och lila tulpaner av jullan.

"Överlevnads-kit" till thailand, energidryck, resorb, glidmedel, kondomer, solkräm bland annat. (Hur bra och kul present som helst!) Av Sofia, carro, anna och cissi.
 
Två glas burkar "precious things", av lovisa.  (alltså huuuur fina? kommer passa perfekt i min lägenhet sen)

Guld nagellack, armband och ringar av johanna.
 
Jordgubbs sparkling wine och presentkort på åhelns (får endast användas för saker till lägenheten) av linda.

500 kr av mormor, perfekt eftersom lönen tagit slut redan.

 
 
som sagt, hur fina och bra saker som helst!
 
PUSS.

Fredag, 1 Februari.

nu har min födelsedag passerat. jag vaknade upp i morse med ett strålande humör, var nog länge sen jag vaknade med ett så brett leende på läpparna. ända sen jag vart liten har jag gillat födelsedagar, tycker de ofta är så otroligt mysiga. så for upp ur sängen, möts av mamma i köket som tar ut de nybakta sconesen ur ugnen, hon tittar på mig och säger oj vad du verkar glad. inte nog med det så vare helt blå himmel och solen lyste, en perfekt vinterdag helt enkelt! blev sconesfrukost med juicen i ett champangeglas, hehe. hela familjen var samlad, det är ju det absolut bästa. dagen rullade på, sen på kvällen kom det lite fina tjejer hit, fick jättefina presenter (super nöjd, tack tjejer!!!), jag bjöd på tårta som blev supergod faktiskt, (första tårtorna jag bakat), verkade som de andra gillade dem också! Var en supertrevlig kväll, blev vin och tjejsnack. så jag är supernöjd med min dag, fick dela den med min underbara familj och världens bästa vänner. (saknade dock några) nu är jag 21 år! vilket innebär två saker, jag är myndig i USA och jag får åka på kryssningen utan målsmans sällskap, weeeehu. imorgon ska mulle firas, med buller och brak. blir middag på rhodos och utgång på stattt. 20 år fyller krabaten, vilket innebär att jag här med inte behöver gå "ärenden" åt lillan längre! PUSSS!
 
 

RSS 2.0