LITE.TRÖST.SHOPPING?

naw, hur fint? vill ha. köpa? kanske borde. eller?


maha

jag fick äran att gästblogga i min friend sannes blogg.
överlycklig! - www.sanneg.blogg.se
hoppas jag lyckades inpa på linköpings folket.
med tanke på att jag är så omnämnd i hennes blogg
var jag ju tvungen att visa mig där lite.
inlägget heter: fet gästbloggning.
jag är ganska fet. fet cool alltså.
och försten, sanne är 154, inte 152, my bad!

MÅNDAG

idag är jag d-ö-d, bokstavligt talat. jag är förövrigt ledig idag, men gick upp sex, tog bussen klockan sju till katrineholm. satt på körskolan och hade riskettan mellan 08-12. fyra timmar. ont i röven. men det var intressant mestadels. sen for jag hem till johanna mumsa lite paj och marängsviss och myste på balkongen. sen vidare vid tre mot körskolan, körlektion där vi åkte till baggetorp och axxade. (stavning?) sen teori på körskolan, klarat 14/19 prov. skönt. går framåt. sen hem. åt. övningskörde. nu vill jag sova. sitter och lyssnar på gamla låtar. men ögonen somnar. jag måste göra klart min redovisning.. vi ska sminka i steg för steg, sedan göra en powerpoint presentation. på engelska ska vi sedan prata. detta är som "slutprov" i stylisten och engelskan. sista chansen att höja sig! ligger på VG i båda. men vill stanna kvar där. nu ska jag fortsätta så jag blir klar, så jag kan nöta på språket sen bara. vi ses. pussochkram.


DETTA.KALLAR.JAG.RART


jag har drabbats av

huvudvärk. jävla skit.

BESTÄLLD

tjoho!
nu har jag beställt skolavslutnings klänningen från nelly.com, jag hoppas så inåt att den ska sitta som på bilden jag har i huvudet. jag har aldrig besällt från nelly innan. men det var fri frakt och därför ville jag passa på. och klänningen var jätte söt. så jag hoppas och håller tummarna nu! för er som undrar kosta den 314 kr med studentrabatten!


SMINK.TUTORIAL


det här har jag pysslat med hela dagen. det tar evigheter. söta lovisa ställde upp för att jag ska klara mitt VG i engelska. sista uppgiften i skolan. klar i kväll. underbart. nästan ledig hela veckan. fulländat.

LÖRDAG

skumt när man inte ens vet att man tappat sitt bankkort. smart tjej. även mitt busskort kan nog gått till spillo. skit. jag hade iaf väldigt tur att det var en tjej som visste vem jag var som hittade mitt bankkort med min ynka en krona på. så får tillbaka det tills nästa vecka iallafall.

annars ikväll.. vi har varit hos lovisa och drukigt och ätit gott. mycket skratt och prat har det bjudit på. kalas kväll! grattis i efterskott stumpan! imorgon är det söndag, och slut för veckan. men inte ledigheten. tackar fan för det. men har riskettan på måndag och måste endå upp klockan sex. kalas!


vi hörs imorgon, kalas va? det är mitt nya ord. det låter kalas bra ju!
/sofie

fest.sugna.flickor

ikväll bär det av till lovisa, för att fira att hon är krogmyndig.

kalas!


:)

hur snyggt klädd? förjävla snyggt.
önskar jag också kunde klä upp en jumpsuit sådär snyggt!
och hatten, förjävla snyggt!


SKOLAVSLUTNINGS.KLÄNNING

jag har tittat runt lite efter en skolavslutningsklänning. och fann denna. jag fastnade direkt. super söt! svårt det där med storlekar bara när man beställer.



vad tycker ni?

HAHAHAHA



HOPPAS INTE LINKÖPINGSBOR LÄSER MIN BLOGG!
skyller på dig sanne då!

HAHAHAHAHHHA

det är just därför jag gillar sanne! skönsate, hon får till det alltså! och inte bara på msn... om ni förstår menar..



vad tycker ni om linköpings skönhet?

ONSDAG

dagen har bestått av vandring i skogen. det var kalas kul! ramlade först i en nedförsbacke med stenar och rötter. skrapade upp halva underarmen. skönt som attan. bjöd på skratt iallafall. sju kilometer senare när vi nästan var klara var mina ben så trötta att jag ramlade igen, denna gång i en trappa. sen visar det sig att min lärare stukade foten och skadade knät. så det var inte en smärtfri runda. halva skolan ramlade där i skogen. det var blöt och halt som satan. nu känner jag mig fem kilo lättare efter allt svett jag fått svettas ut. efter det så drog jag och cecilia ner på stan och inhandla presenter. check. sen drog vi hem åt och sen blev vi as rastlösa. så vi träffade murran och malin och drog till lovisa där även carro var, och rökte vattenpipa och drog till halvards och köpte glass. malin är en jävel på att sliska upp glassen som lovisa så fint så. rart rart. nu ska jag titta över en uppgift sen typ sova. pussar eller ska jag säga kyssar.. hahaha, internt skämt johanna?

YES

hur glad är jag just nu? för jävla glad. jag kan om jag vill och kämpar. och aldrig någonsin har jag kämpat så hårt för att klara en kurs. VG i mattematik b, jag är överlycklig! var tvungen att skryta, är så jävla nöjd!

SÖNDAG

gårdagen, hur ska man beskriva den?
den var den bästa och roligaste på länge. jag, sofia och johanna plingade på hos lovisa och överaskade henne med en tripp till bodaborg i karlskoga som present för hon fyllde 18 år häromdagen. vi blev som små barn igen och lekte runt i dom olika rummen. jag kunde till och med bli så ivrig att jag sprang till rummen. johanna började bråka med en sju åring och jag kunde inte sluta skratta. hon trackade henne för hennes mössa och en timme senare när vi stötte på henne igen så hade hon ingen mössa på sig. hahahaha. vi klarade nio stämlar, och 5 blåmärken kostade det mig. men jag hade så grymt kul. på hemvägen flörtade vi lite med några snygga killar. woho!
idag har jag degat hemma och vilat upp mig. även varit ute en sväng med pappa och bilen och övningskört. imorgon har jag körlektion. tjoho. upp vid sex imorgon. taggad. mera taggad kan man knappast bli.


SHOPPING


coverse, scorett. 699 kr.




gladiator sandaler, skopunkten. 149 kr.


kort halsband. second hand. 30 kr.


SNART.LOV

sista riktiga skoldagen, galet? och den var inte ens riktig. jag sminkade medina och nu har jag slutat. jag har fyra veckor framför mig av temavecka, ledighet och umgås med klassen. snart äre fan sommarlov. galet skönt! på söndag gör jag klar sista uppgiften och sen när jag redovisat den. så har jag klarat av ettan en gång till. och vet ni det bästa? jag ångrar mig inte en sekund att jag började här. jag trivs som fisken i vattnet. juste på tal om något som gjorde mig fett glad igår, jag fick VG+ i muntliga nationella i engelska. jag har höjt mig så mycket sen handel, handel skulle förstört min engelska. nu är jag fan nöjd över mig själv.


bild från grillningen igår vaaaa
as mysigt, och bilden tog jag från cecilias blogg.

STYLIST

jag sminkade och fixade håret på malin i min klasss för några veckor sen.
typ enda bilden jag har från min stylist.

DAGENS.OUTFIT

huvudet försvann pga min fula min.

skjorta, gina. leggins, gina. jacka, hm. klocka, urochpenn.



dagen har bestått av skolan. sista matteprovet i kurs b. superskönt. avslutade den föralltid. avslutade även försäljning och service och personlig försäljning. galet skönt. inte många kurser kvar. ledig vecka 22. galet skönt. sen drog jag, cecilia och johanna till sats och svettades lite. på vägen hem köpte vi lite mat vi kunde grilla, sen mötte vi upp lovisa i vasaparken och drog en grillning. super gott och det bjöds på galet mycket skratt. likie. imorgon får jag och cecilia besök. uppskattas. pusspåkinden.

TISDAG

tisdag idag, och jag är helt slut i huvudet. jag har verkligen tragglat matte nu. och det är sjukt svårt. imorgon har jag mitt sista prov för hela kursen. får jag godkänt är jag mer än nöjd. för det är inte lätt, absolut inte. godkänt är som ett mvg i matte a. Om jag får godkänt imorgon på provet, är hela kursen slut och jag behöver aldrig mer lyfta en mattebok. jag är mer än lycklig då.
annars då.. igår så hade vi prov i dagmakeup på stylisten. jag sminkade sara, det blev jätte bra! sen så drog jag ner på stan med johanna och några. men dom där några försvann sen. haha. jag köpte jätte fina grejor. ett halsband, byxor och ett par skor. 230 kr kostade allt. men har ingen kamera så jag kan ta kort på det. men lovar att visa er i helgen. sen åkte vi och köpte lite grönsaker sen kom cecilia och då lagade vi tacos. det var as gott. tredje dagen i rad. sen tog jag och johanna en lång promenad genom parken och bort till haga och runt där. det var as skönt, förutom att alla glodde så  ögonen nästan trillade ut. jag och johanna trodde nästan att vi hade något konstigt på oss eller att vi såg konstiga ut i ansiktet. Haha. men det hade vi inte. det är så underbart att gå i parkerna i norrköping för även fast klockan är åtta på kvällen är det fullproppat med folk överallt. skillnad med lite fjärtkatrineholm.
nu ska jag plugga litteratur vetenskap tills jag spricker. måste bli klar. nu.

pusstja


SÖNDAGS.KVÄLL

jag måste bara fråga... kan litteraturvetenskap vara världens tråkigaste ämne? för att inte glömma svåraste. känns som jag aldrig kommer framåt. jag hade lovat mig själv att göra klart det idag. för sen är kursen slut. men att analysera texter från förr i tiden när språket eller orden inte är detsamma som idag är inte det lättaste man kan göra en söndags kväll. det står mycket på prov i skolan just nu. men det är bara fyra veckor kvar av slit. denna vecka avslutar jag tre kurser, kanske fyra. det ska bli grymt skönt! då kan jag lägga min energi på andra svårare kurser. som engelska. vi har en stor och avgörande redovisning på gång, som ska redovisas vecka 22. ursh. skolan tar min energi. och idag har min energi varit på botten. ursh.
imorgon är en ny vecka, nya tag. dagen börjar med körlektion. det är säkerhetskontroller och parkeringar av alla slag. kan ju bli intressant. därefter fortsätter det med ett praktiskt prov i stylisten. vi ska göra dagsmakeup. inge vidare svårt. nu ska jag fortsätta analysera tills huvudet inte orkar mera. sen ska jag sova. längtat hela dagen.
godnatt.

SKOLAVSLUTNINGS.KLÄNNING

jag är ute efter en blommig klänning till skolavslutningen..
måste ut på jakt efter den perfekta.
eller inte perfekta. men en fin som faller mig i smaken.
vill inte vara vit iaf, för det är student färgen.
ska lite runt lite på nätshoppen.

BESTÄLLD




alla färger man kan tänkas att behöva till ett bra pris.
88 palett.
198 kr.
smack!

<3

jag är glad att jag har så fina människor i mitt liv. som verkligen finns där för mig, och jämt ställer upp. jag kan nog inte själv förstå hur lyckligt lottad jag är som har er. ingenting spelar någon roll, så länge ni står vid min sida. jag älskar er mina underbara vänner.

LÖRDAG

jag är så jävla arg.

FREDAG

idag vaknade jag tidigt, vid åtta. min familj skulle bege sig till sundsvall för att hämta hem min syster som ska lämna sundsvall föralltid. eller vem vet, någon dag kanske hon flyttar tillbaka dit. iallafall, dom gastade som yra höns över att okq8 hade hyrt bort deras släpkärra. så jag blev klar vaken och kunde inte somna om förens typ 1-2 timmar efteråt. sen när jag vaknade igen var klockan 12:20, då vare bara att slänga sig upp för pepsi var ju tvungen att gå ut en promenad. idag blir det bara lungt, tänkte städa mitt helstökiga rum och sedan ikväll kommer några flickor hit och grillar. det blir en lugn kväll för dom flesta skulle jobba imorgon. så vi kör ös på lördag istället, då äre förfest spelet och öltältet som gäller. ikväll sover jullan här så att jag inte behöver sova själv. snällt. det var ju ett tag sen någon sov över här. för sånt gjorde man ju mest när man var liten. men det är ju mysigt! men nu ska jag sluta skriva och göra något vettigt. som städningen. pusstja.



Jag tänkte även passa på att tipsa om en bra blogg jag hittade förut!
http://amandarosende.blogg.se

SHOPPING

jag glömde helt att visa er mina nya inköp som jag köpte i örebro. det var inte så mycket.
men tänkte visa er endå:


Vit skjorta, gina tricot. 149 kr.


Ormskinnsleggings, gina trioct. 29 kr.


Supersöt ring, lindex. 59 kr.


Klocka, 110 kr.

/ sofie bredell.

TORSDAG

kvällen har spenderats med johanna och sofia. det var jätte trevligt och mysigt. vi lagade tacos och åt fruktissallad. det var mycket gott. nu när godis är ett minneblott har mycket fruktsallad trillat ner i magen. men det är ju bara bra inför beachen tvånolltionoll. right? det var mycket prat om sommaren. och gud vad jag längtar! är fett besviken på att jag inte kommer ha sommarjobb och kan hänga med mina brudar utomlands i höst. men sånt är livet. bättre lycka nästa år.  nu ska jag hänga lite här vid mitt cpinternet och sen är det bums i säng. imorgon kväll kommer lite tjejer över hit och grillar. det ska bli mysigt. pusstja.


INTERNET.ÄR.DÖTT

vilket pissväder. jag tror jag ska ta fram the hills boxen och lägger mig under täcket nu. senare ska jag träffa sofia och johanna. det piggar upp denna dag! men nu fryser jag, så vi hörs. pusstja.


min outfit idag.
skjorta, gina ticot.
leggings, gina tricot.

FAN.VAD.JAG.HATAR.MATTE

alltså jag är så jävla slut i huvudet att jag börjar gråta snart, ärligt! jag har setat med matteboken i två timmar nu, och räknar ett jävla tal. jag fattar inte ett jävla skit vad jag ska göra. pytagoras sats och avståndsformeln? FYFAN. det är fan det svåraste jag varit med om i hela mitt liv. jag fattar inte, det gör mig galen, ingen kan hjälpa mig. har ringt runt men fan ingen kan ju. varför är lovisa i jävla spanien när jag behöver henne just nu? vafan skulle jag ens börja öppna matteboken. jag är arg, så jävla piss! ge mig ett break, är så jävla trött på skiten. snälla ge mig pengar orkar inte vill ha semester. patetiskt att gråta över matten. men den gör mig fett stressad. fan jag är en jävla mes. kan någon bara hjälpa mig?

NEGERBOLLENS.DAG

igår ville inte jag vara sämre än resten av svenskarna när den "nya" dagen infördes.

det smakade förjävla gött va.

IDAG.ÄR.INGEN

VANLIG DAG, FÖR IDAG ÄR VÄRLDENS BÄSTA LOVISAS FÖDELSEDAG.



massa grattis på dig min spanjor!
nu får du äntligen hänga på lilla krog. hö-hö

TISDAG

idag känner jag mig som en säck potatis. hade lite svårt att somna igår, ja, jag erkänner jag var rädd i min ensamma lägenhet. och sen vaknade jag fyra imorse och var sjukt kissnödig, ni vet sådär så det gör ont? men när jag går på toaletten kunde jag inte kissa. det kom inte en fucking droppe, och det gjorde bara ondare och ondare. det gick inte att kissa? det var som en mardröm ju! det var bara att gå och lägga sig igen. sen när klockan ringde ville jag inte gå upp. var sjukt trött. men tänkte på att jag är ledig resten av  veckan och jag är i behov av matte. så jag gick upp och tog mig hit. nu sitter jag här och känner mig osocial. men jag orkar inte öppna käften just nu, jag är för trött och seg. nu fick ni lite äckig och tråkig fakta. vi höres! pusspuss. idag ska jag träffa superfialott!

MÅNDAG

måndag idag, och det har varit en lång dag.
gick upp vid tio och åkte sedan mot norrköping vid elva. i skolan hade vi stylist, då gjorde permanenta vi våra ögonfransar, alltså böjde dom. det blev mycket bra! sen så färgade jag även evelinas ögonfransar. så nu är dom böjda och svarta. snyggt! det är mycket fördelar med min linje. sen drog jag en snabbis på stan men fann ingenting. lika bra, för jag ska väl inte slösa bort mina sista slantar. sen gick jag till affären och köpte bakpotatis, för jag var sjukt sugen. sen kom jag hem och lagade iordning det. sen vare bara att slänga på sig träningskläder och dra ner till sats där det var dags för aerobics. sjukt svettigt men skönt. drog vidare till mcd med lovisa för hon skulle äta kvällsmat. vi satt där någon timme och pratade om allt mellan himmel och jord. hon är bra hon lovisa. sen så tog jag en promenad hem, det var kallt. blåste en massa. på en gång när jag kom hem så började jag med att storstäda hela lägenheten, damma, dammsuga och tvätta golvet. sen blev det en dusch och nu sitter jag här. funderar på om jag ska jobba lite matte. och imorgon vet jag inte hur jag ska göra.. på morgonen skippar jag sovmorgon och det blir antingen matte eller sats.. frågan är.. jag får se. något av det blir det! oj, vilket långt och detaljrikt inläggg. brukar inte skriva så långt. men har inget för mig just nu. cecilia är inte i lägenheten och jag ska sova helt själv för första gången i hela mitt liv faktiskt. har inte ens sovit själv i vingåker heller. men det ska nog gå bra! nu ska jag gå fan, men vi hörs. pusspuss/sofie.


FUCK.MATTE.B

jag har dragit ut på att plugga matte hela kvällen, när jag väl sätter mig halv tolv med matten. är hela huvudet så trött så jag fattade ingenting, efter läst tio uppgifter och hoppat över alla. så inser jag att det är bara att stänga boken igen. där sjönk mitt humör. och paniken börjar komma. vi hade prov på kapitel tre och sen har vi två lektioner i skolan och sen prov på sista kapitlet. en lektion har redan varit, och nu har vi en lektion kvar. sen är det dags. är det inte sjukt att man inte får jobba i skolan utan måste jobba hemma? jag tycker att skolan ska stanna i skolan och sen att man måste jobba hemma för man inte jobbar på lektionerna. jag är så jävla glad att när jag gjort provet så behöver jag aldrig mer öppna en mattebok. tackar fan för det! oj, super ointressant inlägg. men var tvungen att skriva det. för nu ska jag sova!

BILD.BOMB

jag, typ egopixar.

jag är överlycklig, mina rara vänners förtjänst.

jullan and me.

he-he, fjortis?

rara.


and that was the end of my bildbomb. tack för idag!

VÄRLDENS.BÄSTA.VÄNNER

gud, vad jag gillar er!


kvällen igår började med lite fördricka hemma hos mig, sen vidare upp mot folkespark där det styrdes 18/19 års fest. kvällen var mucho bra! och efter ha dansat hela kvällen så har jag blåsor under mina trötta och stackars fötter. idag är det söndag, och det står för pluggplugg och åter lite plugg. helgerna går för fort!

JÄVLA.PEDDO

sånt här är så jävla äckligt. gick in på den här gruppen, och såg detta logg-inlägg. hur jävla dum i huvudet är man? jävla äckel pedofil. detta är en grupp för den stackars tjej som blev mördad, jävla hjärtlösa äckel.





FREDAG

det går bra nu kompis. vaknade för en timma sen. ledig idag som varje fredag. blev lite störd i min sömn inatt. juste jag hade utvecklingssamtal häromdagen. det gick skumt. eller jätte bra? jag fick iallafall reda på att jag, utan att dom rättat nationella, som förövrigt kommer sänka mig, att jag hade vg+ i engelska? snacka om att mitt slit har gett resultat. låg på ig på handel. men tycker själv jag kämpat och velat mer nu och det känns skönt att veta att jag ligger bra till. matte b låg jag på G+/VG. vilket också förvånade mig. fick jag bra resultat på sista provet skulle jag få ett VG i matte b? sjukt. fast fan vad jag har kämpat med matten, så jag är fan värd ett bra betyg.
annars så har jag klarat mig i en månad utan godis. det har varit lättare än vad jag trodde, och nu står vågen på fem kilo mindre. så det har ju gett resultat och det gör så att jag inte vill ens börja äta candy igen. men jag och johanna har en månad kvar på vårat vad.
annars så väntar jag på att linda ska vakna så vi kan åka till örebro. kramar


IMORGON

imorgon ska jag ut på äventyr med min syster. eller okej, vi ska bara ta bilen och åka och shoppa.
och något jag verkligen vill ha i min gaderob är:
blommiga leggings och en oversize jeans skjorta.

det är mitt mål i morgon att komma hem med.
lovar att visa bilder om jag hittar det :)

TORSDAG

vad har jag att säga om denna dag?
körlektion imorse klockan nio. den gick förjävla bra! jag lyckades idag och kan vara stolt över min körning. nu nästa lektion är det dags för säkerhetskontroller och parkeringar. fickparking? hur ska det sluta.. sen körde jag prov. jag har redan klarat alla åtta prov, så körde frågor jag haft svårt med tre gånger. så jag är redo för dom två slutproven. och sedan ska jag gå på cd-skivan. nog pratat om det. åkte tillbaka till skolan och hade hjärt och lugnräddning. sen var engelskan inställd så jag kom hem vid fyra idag. superskönt. har nyss ätit mig en god kyckling sallad och tittat på det allra sista avsnittet av andra avenyn. fett med besvikelse kan jag säga! nu ikväll då? promenad kanske.. eller tvinga ut pappa på lite fickparkeringar? det visar sig. nu ska jag inte tråka ut er mer. puss/sofie


jag saknar snön :(
NOT

ONSDAG

onsdag, underbara onsdag.
näst sista dagen i skolan denna vecka. veckan har gått sjukt fort. vilket jag anade. sommarlovet närmar sig bara hela tiden. annars då.. matten imorse gick överförväntan, och sista kapitlet är än så länge lätt. sen vare rå fisk i skolan. sjukt äckligt. och nu ska jag snart ha utvecklingssamtal och se vad jag i princip får betyg. annars så fortsätter mitt och sannes bloggbråk. nu har hon fått ont i magen. KARISMA GUMMAN! man ska inte bråka med mig, då får man magvärk! annars ska jag sluta nu, puss och kram. försten känner jag mig sommrig idag, tygskor utan strumpor, beiga leggings och vitt oversize linne. mah!


detta begär jag just nu!
grillat och smultronvin.
yes, det blir det på lördag!

TACKEN

HAHAHA, sanne är så jävla störd.



och det var tacken för att jag hjälpte och var din personliga shopping assistent i new york, eller jag mena på new yorker. sak samma. jag slog tillbaka! haha :D:D

försten har vi blivit kända nu? ja vi bloggbråkar ju? är man inte känd då?
:D:D

TISDAG

dagen..
började med att en trött sofie gick helt otaggad till skolan för att spendera tre timmar med engelska nationella. och jag kan helt ärligt säga, med handen på hjärtat. att det gick så jävla dåligt. jag visste att engelska inte var min grej. men helvete. så illa trodde jag inte det var. det var läs och hör övning. inget gick bra. jag chansade på allt. absolut allt. och nu sitter jag och ber till gud för ett godkänt. sen så försökte jag glömma hela skiten och drog ner på stan igen. där hänger vi ofta. det var iaf jag, cecilia och sanne. nella var med ett tag, men hon drog sen. vi var på en affär en timme kändes det som, haha. galet sega var vi. och kändes som vi testade allt. det var väldigt trevlig och roligt. speceillt när ramlar människor framför en! hahaha.  men iaf alla kom hem med lite saker iallafall. eller jag köpte bara ett par till cykel byxor, hihi. det är riktigt rätt nu till våren. så satsa på det! denna gång blev det ett par svarta. johanna var snäll och tipsade mig om att bik bok hade dom. sen så såg jag att alla möjliga affärer fått in dom under natten. dom är inte så speciella men här får ni se en fin cam bild.


cykelbyxor, bikbok. 79 kr. catching.

nu ska jag laga mat, sen ska jag och cecilia ner och köra ett powersteppass. undrar vart det slutar..

kramar!

MÅNDAG

idag började dagen med körlektion, vidare till skolan för att ha stylist. vi skulle sminka och fixa varandras hår. sminket blev jätte bra, sminkade med bruna och lite bronziga nyanser. men håret blev inge vidare. får nöja sig med en bra sak iallafall. efter skolan gick jag ner på stan för att lämna tillbaka en väska som pajjade. bara för jag inte hade kvittot fick jag inga pengar utan bara ett tillgodo kvitto. bättre än inget. gjorde ett besök på gina tricot också, och fick med mig detta, sjukt dåliga bilder. men var tvungen att ta med camen för jag har ingen sladd till min kamera.


leggings med rippade knän och en dragkedja i byxslutet, beiga. 199 kr.


leopard cykelbyxor, as fräna. 59 kr.


solglajjor, lite leopard färgade. 59 kr.


svarta toffsar, bara för att alla bara försvinner hela tiden. 19 kr.

det var allt, nu är jag 350 kr fattigare.
inte lätt att bo i storstaden.
pusstja/sofie

PRATA

jäklar. jag har äntligen förstått vad alla pratar om.
under dom här två dagarna, har jag pratat så fort att jag knappt själv hör
vad jag säger.
jag avundas mina vänner, som ens hör vad jag säger?
som idag, när jag var med julia som jag inte träffat på år och dar hade jag
jätte mycket att berätta, och min mun gick i ett och det gick bara fortare
och fortare hela tiden. under om hon ens hörde hälften?
galet, haha. den enda jag känner som pratar snabbare än mig är sanne. hon
har också en jävla speed. haha!

LÖRDAG

en mysig kväll med min bästavän fisen ikväll.


super.gött.med.sommar.och.grönt.gräs.samtidigt.som.solen.lyser

SAD.FACE

jag är sjukt besviken, ledsen och arg!
håkan hellström dissar peace and love för att skriva på matiral?
hur kan han vara så dum i huvudet?
åh, jag blir så frustrerad. han ska ju avsluta.
skit.

VALBORG

nyss ätit lite frukost, det satt fint i magen.
valborg igår, som jag inte tror någon missat. det började hemma hos cecilia i vingåker för lite förfestande med en massa brudar. sen vid tio i nio så tog vi bussen in till katrineholm och vidare hem till stephanie och jessica för vidare festande. Kvällen var kul och trevlig, även fast jag inte var så pepp tidigare på dagen. idag har jag lite ont i halsen, antagligen för jag promp skulle vara så lättklädd igår och ha shorts på mig. men tack för en bra kväll igår mina vänner! en ny månad också, som kommer gå sjukt fort. varje helg är uppbokad med något. och veckorna går alltid fort. snart står vi där i våra söta sommarklänningar och får sommarlov. det där lät som när man var liten! haha. aja skit samma. det kommer gå fort till den 10 juni. pusstja.

såhär såg jag ut igår.


färgade även lite mer slingor igår, så blev lite ljusare. jag är nöjd, men inte helt nöjd, mer slingor ska det bli!

RSS 2.0