Lite update.

gud vad tiden rinner iväg! helt sjukt, men inte klagar jag. vill att de ska gå fort, så att allt roligt är här snart. om 10 dagar är de den efterlängtade studentkryssningen och jag längtar oerhört mycket.
jag har inte haft tid att skriva något här. egentligen orkar jag knappt, men tycker de är så kul att läsa de här sen i framtiden. vi var några tjejer i klassen som körde utgång i onsdags, att shotta innan man går ut kanske inte var min bästa idé, men klart att de var min ide! haha, jag hade jävligt kul dock, och man får helt enkelt bjuda på sig själv. jag är ju inte den som står och trycker i ett hörn på krogen, de kan vi väl klargöra iaf.. haha! jullan var på besök i veckan också, väldigt uppskattat och mysigt! hoppas på fler besök i framtiden, dock inte så lång tid. sa ju upp lägenheten tidigare i veckan, så tre månader till bara. sen säger jag hejdå till lägenheten, dock inte norrköping, då mitt jobb fort farande är kvar där. annars har jag hunnit med något mer förutom jobba. tog dock ledigt idag, behövdes verkligen, då jag inte var ledig fredag, lördag och söndag i rad på 8 veckor, vilket jag är nu i helgen. och jag bara njuter! ikväll var jag hemma hos sofia, med henne, carro och Glenn. vi åt massa god frukt och pratade om allt mellan himmel och jord, blev en hel del skratt! imorgon blir de utgång såklart, statt står på schemat med sofia. sen blir de nog några mer, men vilka är ännu osäkert. söndagen måste ägnas åt plugg, då jag inte hinner och har tid annars. sen ska jag trycka in ett skype samtal med johanna då också. känner att de dröjt lite förlänge! men då har hon destumer att berätta! :) så, då tror jag att jag fick med allt? jag gick och log häromdagen när jag gick hem från skolan. för jag är så jävla glad att jag är den jag är, har de vänner och familj jag har, och att jag har så jävla mycket att se fram emot de kommande månaderna. om 77 dagar börjar mitt liv på riktigt. och jag vet inte alls vad jag vill göra, men jag kan göra vafan jag vill, och de är en frihet som jag väntat på så länge! jag kommer inte längre vara fast någonstans. vill bara le när jag skriver detta. PUSS!
fulis bilder, men glad är jag, och de är huvudsaken!

24 mars

de blev ingen utgång igår, och jag ångrar mig inte faktiskt. hade tydligen varit för mycket folk på harrys igår, typiskt harrys att vara så pengakåta och släppa in för mycket folk. men jag åkte in till stan och höll dem sällis innan de skulle ut iallafall och sen skjutsade jag ner dem till krogen. sen begav jag mig hem. skön visit hemma i vingåker! nu är jag back in norrköping. jag sitter här och äter jordgubbbar doppade i smält choklad, tycker jag var värd de efter ett sju timmars pass i kassan. passade på att sola efter jobbet! man känner sig så mycket fräschare med lite "solbränna". imorgon jobbar jag 10-16, sen så ska jag sola igen, sen hem och städa och laga någon mysig middag, för sen kommer jullan på besök. känns som nästa vecka kommer gå jätte fort. den är redan planerad. typiskt mig! men sen är fan mars slut, shit vad de rinner iväg! studentkryssningen är snart här!! och vårkänslorna bara spirar! älskar det häääär!

Puss!

hejpa

sitter i mitt flickrum och lyssnar på lugn musik, skön fredag! jag har tagit tag i mitt rum och rensat ordentligt idag. snart flytter jag ju hem igen, och då måste jag få plats för alla grejor. plus att jag vill bara ha saker kvar som jag har nytta av när jag flyttar till min egna lägenhet sen. så nu har jag rensat bort 9 påsar med skräp. hur kan man ens samla på sig så mycket i sitt lilla rum? sjukt! men skönt känns det iallafall. behövdes verkligen!
nu sitter jag här och funderar på om jag ska hänga med mina vänner ut? jag är supersugen, men har även ett jobb att sköta. börjar dock ett. men måste åka hemifrån klockan tio. jag har en timma att bestämma mig, sen måste jag åka till systemet om jag ska ut. velig som attan! men är sugen på att sätta mig i solen och dricka en kall cider. vore ju inte helt fel? längtar till valborg. det är så mysigt! ah, ser fram emot allt som har med sommaren att göra. och våren! aja, nog om detta.
puss och kram.

bild från onsdagsutgången förra onsdagen, en repris på onsdag verkar de bli?


HÅR.PRODUKTER

Jag var på Grazette of Sweden med halva skolan i tisdags. De gick igenom alla produkter och gav oss massa information om företaget. Massa av insperiation innehöll dagen. Detta kom jag hem med, fick endast betala 200 kr. men hade jag köpt de i handeln hade jag behövt betala lite mer än 900 kr. hur sjukt bra är inte det? ska bli så spännande och testa allt.
* Heat Glider - Värmeskydd. Används innan man fönar och/eller plattar håret.
* Daily balm - Leave in balsam som man använder dagligen i torrt eller fuktigt hår för att reparera det och göra det mjukt.
* Snow - Volym pulver. Ett pulver som ger volym (precis som dust it).
* Lip Bling - Läppglans.
* Balsam och shampoo - För torrt till normalt hår. Reparerar.
* Wonder mask - Hårinpackning. Används alltid mellan shampoonering och balsamering. Har hört att denna ska vara en riktig 10 poängare.

true.

de viktigaste är inte att andra tror på dig, utan att du själv gör det.
för om du inte tror på dig själv, finns inte viljan där tillräckligt mycket.



19 mars.

helgerna går absolut för snabbt. speciellt när man tillbringar halva helgen på jobbet. längtar till nästnästa helg då är jag ledig hela helgen, så jävla uppskattat! jag har haft en tokbra helg. på lördagen hängde jag med min familj, vi grillade, de var hur gott som helst. när man kommer hem inser man verkligen hur mycket man saknar att ha sin familj omkring sig. de ger så mycket värme och trygghet. på kvällen åkte jag in till sofia, vi drog ut på statt och rockade! skitkul kväll, slockande på direkten när jag kom hem och vaknade åtta på morgonen i alla kläder. fast sofia var steget värre, haha! att jobba igår var pain, men jag klarade det ändå.
blev tillfrågad att jobba på åhlens i lördags, vilken var jättekul! men tackade tyvärr nej. känns iallafall kul att de frågar, de betyder ju att man sköter sig :)
nu ska jag snart bege mig till jobbet, 16-22:30. imorgon åker jag till göteborg med halva skolan, ska bli skönt med lite omväxling. puss och kram.
87 dagar. jag har aldrig längtat så mycket till ett datum!!

NEDRÄKNING

Påsklov: 21 dagar.
Studentkryssning; 25 dagar.
Studenten: 92 dagar.
-
JAG LÄNGTAR SÅ JAG DÖR!
-
till min klass; tjejer, vi har bara 92 dagar kvar. Nu kämpar vi satan, vi kommer klara detta! och under tiden ska vi ha så jävla kul som vi bara kan. nu är det snart våran tur!! vi klarar det här, bara vi ger oss fan på det! 92 dagar, tre jävla månader. kämpa!

15 mars.

blev utgång med tjejerna igår, riktigt bra kväll! förfesten var as kul, vi körde vem är mest. alltså de kommer en fråga liknande; vem är galnast? så ska alla komma överens om en person som är det, och den får dricka. jag blev den som festar mest, är galnast och alltid blir fullast, antar vad de säger om mig som person! fast jag blev även en av de pålitigaste och en av de som är bäst på att lyssna. vilken jämnade ut de! men fan va vi garva.  sen drog vi ner på krogen och dansade! innan jag drog hem och råpluggade, halv tre på natten. upp till skolan idag och skriva prov, vilket gick skitbra.  annars har jag inte gjort ett smack idag, tok somnade i soffan och sov ett bra tag. nu är jag mest seg. imorgon blire praktik 10-15 och jobb 16-22;30, gött! kommer vara död. får inte mycket till helg, men hinner åka till vingåker och vara där ett dygn iallafall. sitter här själv, har varit med folk typ konstant i tre veckor, så är skönt att vara lite ensam ibland. man behöver lite ensamtid hur mycket jag än gillar att umgås med människor! får träffa saknade sofia i helgen, och jullan med hoppas jag! saknar dem massa! men jobbet kommer imellan hela tiden. får knappt helger längre. men denna vecka har jag iallafall fått lite ledig tid från jobbet. jobbar bara två dagar. är iaf ledig lördag denna helg.
PUSS!

:)

trött i huvudet sitter jag här och desperat pluggar. blev i sista sekund ugång imorgonkväll dagen innan prov, inte bra sofie. men inte mitt fel att elin fyller och ska firas? klart man inte bangar.
idag har varit en fin dag, blev ledig från skolan eftersom jag inte ligger efter med något. tackar och bockar! blev istället en lång promenad, en glass i solen med jejje och häng på hugo på kvällen. nu ska jag tokdäcka i sängen. ser fram emot helgen, var ju ett tag sen jag var hemma i vingåker. lite utgång på statt är jag sugen på! träffa min familj och min vovve. idag fick jag min lönespec, helvete vilken fin lön som hamnar på mitt konto på torsdag. helt plöstligt vart de så jävla värt att jobba så pass mycket extra! ring mer känner jag nuu. haha! puss och kram.

Saturday, 10 mars.

idag mår jag inte bra vill jag lova. utgången och alkoholen har satt sina spår! fyfan, jag och malin smällde nyss i oss varsinn pizza, det är sjukt bra medicin, haha!
gårdagen startade hos nella, vi firade henne lite i efterskott. hade varit lite kreativa och gjort ett litet partykit till henne innhållande; cigg, bakistabletter, sprit, kondomer, marabou, shotglas, presentkort på make up store och ett comviq kontant kort (HAHA). ett några shotar och många glas vin vinglade vi ner till krogen. där vi dansade hela kvällen, var skitkul! när vi skulle gå hem hamnade vi istället hos några snubbar. spelade gitarr fram till klockan blev fem då vi gick hem och däckade i sängen. haha, vilken kväll! nu ligger malin och sover här breve mig, ska väcka henne så vi kan titta på big brother. ikväll ska vi köpa hem lite gott och se på melodifestivalen, klockan ringer ju halv nio på söndag eftersom jag ska jobba, så blir deffenitivt lungt ikväll. puss.

tjo

slut som människa, skola, jobb, skola, jobb. så ser det ut just nu. imorgon klockan fyra, är jag glad, då får jag äntligen ta helg. eller ja, en dag helg. jobbar ju söndag. nu ska jag däcka i sängen, imorgon äre bara att köra på igen. har därför inget kul alls att berätta för er, då jag inte hinner med så mycker mer. egentligen klagar jag inte alls på att jag får jobba, jag vill jobba, vill tjäna pengar, behöver de. men klart man blir trött också!
imorgon är det utgång, ser fram emot. jobb har kommit imellan så har inte varit ute på ett tag nu.
pusss.

vår-feelings

jag kan inte säga de för mycket, gud vad jag älskar de här vädret!!! vill bara vara ute hela tiden. har varit ute på en morgonpromenad runt strömmen, nu ska jag ta mig en promenad ner till staden och besöka bolaget. det är fullt upp hela veckan, så idag är min enda chans. jobbar en hel del nu, men jag gillar när de rullar in pengar! mest är jag riktigt spar-kåt numera. fast de rinner ut en hel del pengar endå, mest på att äta ute och på att handla hem mat.
ska försöka få med någon fin vän för en glass i solen, åh! sommar.. kom till mig.
PUSS

STOCKHOLM

nu har jag inte uppdaterat på en vecka, så tänkte de var dags nu. veckan har varit fullbokad. så har inte haft någon tid alls till det. våren börjar närma sig, och solen har lyst varje dag den här veckan! jag får så himla positiv energi av det. att avicii i globen igår var grymt, är nog något som hur många som helst kan intyga. det var så jävla magiskt att stå där i globen! sjukt underbar känsla. det bara stråla lycka i hela kroppen! det har varit en otroligt bra helg i stockholm utöver de. ville inte sätta mig på tåget och åka hem idag.. men tillbaka till verkligheten. nu längtar jag till studentkryssningen som är nästa stora moment!! kommer bli världens bästa vår, och jag är så taggad!!
ah, bilderna blev lite blandade, orka fixa.
köpte clutchen på sista bilden, plus en skitfin jacka.
inge mer än så.
efter fem timmars sömn inatt, är jag svintrött nu, trots det ska jag bege mig mot mina vänner
och se på wallander. innan jag däckar i sängen!
pussen
i veckan ska jag bl.a gå på mässa, hänga på stan, träffa vänner, middag med jobbet, jobba, fira nella, utgång.
kommer swicsha förbi!

RSS 2.0