28 april.

exakt 3 veckor och 1 dag sen jag uppdaterade här. jag har typ glömt att jag har en blogg, eller så har tiden och orken inte bara funnits där. dagarna fylls av skola, plugg, jobb, vänner, skratt. senaste veckorna känns de som tiden vart knapp. därför bestämde jag mig för att prata med min chef, så nu så har jag tagit lite ledigt i maj och juni. jag måste lägga all min tid och energi på att plugga det sista nu, de är bara 49 dagar kvar. så jag kände att jag var tvungen att lägga jobbet åt sidan, vilket är en lättnad samtidigt som de ger mig lite ånger. från att ha jobbet 1-5 dagar i veckan sen oktober så ska jag nu va ledig, ursh, kommer få usel lön. men kan vara skönt att ha lite ledigt innan sommarworket drar igång! aja, nog om det. det är mycket utgång som står på schemat nu, och de ska bli så otroligt roligt att ta studenten. i onsdags så var vi några tjejer från klassen och från andra stylist klassen som förfestade hos oss, vi sjöng "för vi ska ta studenten" jävlar vilken kick de var! att en låt kan göra en så glad, alla blev helt iviriga! de två senaste gångerna ute har varit händelserika, haha! ena gången blev de nästan slagsmål och andra gången var en av oss nära på att åka ut. haha, undrar hur studentveckan kommer bli? (nej, mamma jag sköter mig.) imorgon blir de självklart utgång igen, och jobb. sen på måndag är de valborg, då ska jag hem till lilla vingen och fira där, jag har inte vart hemma på ett tag. saknar mina vänner där och min familj! för sen i maj, så lär de nog inte, som de ser ut nu, bli något vingåker alls. men de är inget problem alls, mina vänner och familj kan hälsa på mig istället, jag behöver faktiskt inte alltid hälsa på dem :) aja, guuu vad jag babblar. jag som måste städa, packa, laga matlåda, plugga och sy. här blir inga barn gjorda! PUSS! nu har ni fått litet ljud ifrån mig iaf.

life.

jag har fått någon slags höst-ångest, fast de känns som evigheter till hösten så får jag panik för att jag inte ska ha något att göra. för mig räcker de inte att jobba några strö-dagar i månaden och klara mig på några tusenlappar. jag måste verkligen ta tag i kragen och göra något med mitt liv i höst. jag var sjuk i måndags och tisdags, och då låg jag i soffan hela tiden i två dagar och fick PANIK. jag har verkligen haft fullt upp senaste tiden med allt möjligt. och nu kom jag till vingåker la mig i soffan och blev sjuk, ledig nio dagar från jobbet vilket jag inte vart på hela de här året. och nu har jag två "veckors lov", vilket borde vara skönt. men jag måste sysselsätta mig!! får panik för att bara sitta i soffan. jag måste söka tusentals jobb i höst, i alla olika städer.

annars då? jag var i västerås och hämtade syster med pappa i onsdags. shoppade även, fast hittade bara en stickad tröja (såklart) och ett läppstift. sen på kvällen drog jag in till stan och tittade på titanic i 3D med mallan. den var så jävla bra!! jag satt mest och log hela tiden och undrade vart min drömkille är? ärsh, vill ändå inte ha någon. men fint på film är kärlek iaf! sen efter chillade vi lite med becca och moa. idag har jag spenderat min dag med min syster som kommit hit över helgen. imorgon vankas vinmys med fina vänner. jag längtar satan till måndag, då ska jag festa all day, all night. ÖVERTAGG! aja. puss och kram.


och idag tänkte jag: varför ångra saker? LEV FÖR STUNDEN. de är precis vad jag ska börja göra!

RSS 2.0