:(

jag kommer bli galen i skolan imorgon, att se alla som ska studenter gå runt med sina mössor. åh, jag vill med ta studenten. nu nu nu.

31 maj

jag har ett litet problem och det är att alltid när det blir fint väder ute så slänger jag av mig kläderna (inte allt) och lägger mig i en solstol och spenderar dagen där. detta resulterar alltid i att jag blir bränd. sjukt bränd för den delen. jag är helt röd i ansikte och axlar. benen också. så jag sitter här och svettas för gud vad det bränner och är varmt. helt galet. jag måste sova med fönstret öppet inatt, hoppas jag inte får besök i natt då. haha. nu ska jag och min röda kropp gå och lägga sig och hoppas att jag kan åka på mitt tågkort imorgon. för annars åker jag ner till tåget i onödan och då blir jag minst sagt arg.

imorgon ska jag inviga mina shorts, underbart!

31 maj

dagen har spenderats ute med johanna och elin. super skönt väder, jag trivs verkligen. jag har bränt mig lite i ansiktet är alldeles röd på kinderna, men det  är ju sött. jag har även grillat med la family och det var super gott. snart dags för lite morsdag fika, tårta sitter ju aldrig fel.
ikväll har jag lite saker som står på schemat:
* plocka undan alla kläder på mitt rum och städa.
* plugga och plugga.
* färga håret två gånger.
* fika
* ta en promenad eller åka ner till gymmet, vädret gör så att jag tror det blir en promenad om jag hinner.
* kanske övningsköra?

men nu, fika. vi hörs sötnosar.


ni kanske förstår varför jag älskar sommaren?


bild på mig och lovisa tagen i fredags (y



och nu är det slut på det roliga, imorgon börjar sista veckan av kämpa. sen äre chill chill chill.

30 maj

nu är det dags att sova, kom nyligen hem från en kväll hos elin. det blev mys på hennes altan och mycket prat och skvaller om gårdagen. det var exakt så jag ville spendera min lördagskväll, coca cola och skvaller. men nu börjar mina ögonlock att inte vilja hålla sig uppe länge till. så jag får väl ta och lyda min kropp. dags att lägga sig i sängen och sova ut imorgon ordentligt. Så mobilljudet ska slås av så ingen kan väcka mig. hörs efter tolv imorgon.

godnatt människor.



sommaren är min årstid

robinsson (?)

åh, vad jag är arg just nu. faaaan. förlåt att jag svär, men som sagt i vissa sammanhang behövs det faktist att man svär för att som i detta tillfälle förstå hur arg man faktist är. jag tittade på robinsson och vem vinner? jo, ellionor? hon som förlorat alla tävlingar och vinner den sista tävlingen där hon kom till final. henne som ingen röstat bort för att hon varit det minsta hotet. och sen så röstar dom fram henne till vinnare? istället för jarmo som kämpat sjukt mycket. nej, ursh. jag ska igentligen inte titta på sånt dära, för det är alltid fel person som vinner. alltid!

30 maj

läsar antalet sjunker drastiskt när jag inte uppdaterar så mycket märker jag.

men ska väl uppdatera lite. gårdagen började med en kort dag i skolan, en lektion då vi hade prov som gick skit bra. sen åkte jag hem, träffade arvid på bussen så vi åkte ner till vingåker city för att ta en glass. jag testade en ny faktist; mayan mystican eller vad den heter (?) jätte mumsig faktiskt. sen gick vi till våran gamla skola och kollade läget lite. sen drog jag hem och duschade för att sedan åka vidare till marieberg. där köpte jag en tröja från gina tricot, lägger in bild under inlägget. skulle köpt en klänning som jag kan ha när vi ska följa med studenterna till stadsparken den 13:onde. men hittade ingen så får leta vidare helt enkelt.  senare åkte vi hem och då åkte jag och johanna till elin och började fixa oss. sen drog vi på fest. det blev en väldigt rolig kväll. bortsett från lite saker. men det var trevligt folk där iallafall. kom hem runt två och slocknade i sängen på dirr. vaknade runt åtta imorse och åt frukost och så, sen gick vi och la oss igen. johanna sov här alltså. sen har dagen spenderats mesta dels i sängen sovandes eller ute i solen sovandes.

kvällen ska spenderas på elins altan med massa gott, och prat såklart.



28 maj

mått bra ikväll? nej inge vidare om jag ska vara ärlig.

tårta hemma hos johanna blev det idag, med julia och sofia också. det var mysigt ju.

27 maj

jag har ingeting att uppdatera om idag, eller igår eller i förrgår.
blir väl någoting när jag har lust.

just nu laddar jag inför sommarlov om 2,5 vecka. blir great.
det känns som om det inte kan bli mycket bättre att sluta, och kanske aldrig mer börja där igen. lutar fan åt det.

24 maj

jag vill börja mitt inlägg med att skriva att det är 19 dagar kvar tills vi slutar skolan, wohej.

idag är det söndag, vilket gör att denna lång helg som började i torsdag börjar leda till sitt slut. vilket är trist och jobbigt, eftersom jag inte orkar gå i skolan. får väl trösta mig själv med att säga att det bara är 19 dagar kvar. och destu mindre kämpiga dagar eftersom betygen snart sätts.
helgen bjöd på festligeheter både i fredags och lördags. orkar inte gå in och skriva något detaljerat ska snart sova så att. men i lördags så var vi här iallafall, vi var 15 st kanske (?) bara tjejer, lindas och mina vänner. (förutom att fyra killar av bellas kompisar kom) vi grillade, körde lite öl brännboll, körde jag har aldrig, dansade, skrattade och pratade. men det blev även lite slagsmål. där dregget blev slagen och for omkull i köket och sedan utjagad jag vet inte hur långt bort från där vi bodde. men det var rätt åt han. han var dum i huvudet och behövde ha en smäll. sedan började han slå på en annan (?) jag vet inte vad han höll på med om jag ska vara ärlig. han vill man inte se här igen iallafall. men bortser man från han, så var det en trevlig kväll som borde göras om. vaknade imorse och mådde betydligt mycket bättre än dagen innan. fredags natten var hemsk, sov så jävla dåligt och mådde så jävla dålig när jag vaknade som om jag var riktigt bakfull fast jag knappt drukigt något kvällen innan. Eftersom jag gick ut nykter då. Men imorse när jag hade druktigt dagen innan mådde jag skit bra. helt underbart och vakna.

idag har jag pluggat som, ja oj där tänkte jag svära, men iallafall. massa. tre timmar i streck. skickade iväg tre svenska uppgifter, great. filmanalysen var jobbigast, pust.


22 maj

gårdagen spenderades först med johanna. det var trevlig, sen spenderades kvällen hemma hos arvid med lite pojkar och flickor. det blev en trevlig kväll med mycket skratt.

och idag är det fredag, och det kanske bli fest för min del. får se vad jag har lust med. just nu är jag inte jätte taggad faktist.

20 maj

planerna ikväll blev alltså att träffa johanna, eftersom jag igentligen skulle varit med julia. men henne syster kom hem efter ett halvårs resa, så lät jag henne umgås med sin syster. så jag träffade johanna istället. vi gick en promenad genom staden och sen satt vi bara och prata med strunt. mysig och trevlig kväll. åkte tåg hem, hatar att åka ensam när det är mörkt ute. och seruitas (stavning?) slängde ut mig från väntsalen eftersom dom skulle stänga. tack för den. så jag stod ute i kylen en kvart och frös. haha. men jag fick ju iallafall skjus dit ner av en snäll och trött marie. nu är det nog dags att sova, har inte sovit någe vidare dom senaste dagarna. så imorgon ska jag sova ut, så mina vänner. jag kommer att stänga av ljudet/vibratiorn och inte vara kontaktbar förens efter tolv imorgon. visst ring och skicka hur mycket ni vill. men svaren kommer efter tolv.

aja, sova i min mysiga säng ska jag göra nu. fast där inne stinker det rök som fan. tack för den syster.

(!)

svängde ihop en snabb header, som ska ändras men huvudet pallar inte.
mitt ansiktsutryck ser förjävligt ut och ska bytas ut så fort jag orkar.

dagens outfit

 

dagens enkla och billiga outfit består av:
* oversize kofta, lager 157.
* svart linne, gina tricot.
* svarta leggings, lager 157.
*
vita tygskor, skopunkten.

dagens frisyr är en en uppsatt knut.

19 maj

yes, underbart pigg efter dom 3-4 timmarna jag sov inatt. fyfan, har aldrig känt mig så trött som jag var när jag vaknade imorse och tvingades upp. somnade inte förens tre igår, eftersom jag kom hem klockan tolv, var jätte hungrig och var tvungen att äta. vilket gjorde att jag inte hamnade i sängen förens klockan ett, och inte kunde somna förens runt tre. och nu på morgonen är det nationella och jag måste därför till skolan, trött och sliten. sover aldrig bra på morgonen när jag vet att jag verkligen inte får försova mig, då sover jag så himla oroligt, vaknar och somnar om hela tiden. vill bara att klockan ska vara kvart över tre så jag får åka hem. och då följer förhoppningsvis sofia med hem, trevlans.

aja, snart går bussen till skolan. hörs senare ikväll.


hemresa om en timma.

hela kvällen kommer spenderas i ett tåg påväg hem från sundsvall. egentligen vill jag inte redan åka hem. men skolan stannar ju inte för man åker bort, och man missar för mycket. så det är ju bara att åka hem och ta tag i den. är ju ledig endå på torsdag och fredag. det var varit en jätte bra helg, vilket inte förvånade mig för det brukar alltid vara det.

men nu är det mitt sista blogginlägg från sundsvall, om en timma går bussen ner till stationen.


bilder

bilder från gårdagen innan dom andra kom;

             '




en liten bild på en liten del av lägenheten imorse när vi vaknade:


17 maj

det blev en rolig kväll igår, välidgt mycket skratt. haha, speciellt när ölspelet spelades.
iaf, idag vaknade jag upp med världens mensverk, åh vad jag haaatar att vakna upp med det. det gör så förbannat ont i magen. drömde helt skumma drömmar i natt också. aja, nu ska jag antingen försöka somna om eller gå och duscha. vill att verken ska försvinna NU.

idag blir det bara en slapp och skön dag, behvöligt.

det här är mitt liv, jag lever min dröm.

idag gick vi upp tidigt för att åka till birsta och shoppa lite. vi hittade inget i klädesväg. men därimot en grill till kvällen och linda köpte fia med knuff med shotar. sen tog vi bussen hem. jag testade med sms biljetter eftersom jag inte hade pengar i plåånkan utan på mobilen. skit smidigt ju. eftersom man ofta tänkt att fan jag har inte pengar på mig, men har på mobilen. och det funkade ju as bra då ju.

men ikväll då, det börjar med grillning. för min del blir det potatis sallad och korv, låter gott i mitt huvud. och sen kommer det lite folk och vi ska dricka lite och leka lite roliga alkohol lekar.  vi ska sitta ute i solen. det kommer bli mysigt och säkert väldgt trevligt.

nu ska jag byta om och fixa mig lite, ha en trevlig kväll!

:(

vad händer? min favoritbloggerska har blivit avstängd.
vad ska jag roa mig nu med på kvällarna?

nytt i gaderoben

inte mycket shoppat idag, men se där två reafynd blev det iallafall, jag blev destuom snål eftersom jag inte hade mycket pengar heller. så jag skippade typ att shoppa, men här är en bild på dom två saker jag köpte ändå.



* blåa chinos, gina tricot. först 199:- reapris: 99 :-
* brunkräm från LOREAL, först 155 :- reapris 119 :-




att fynda när plånkan är tunn, är great.

jag lovar jag kan se hela stan härifrån.

15 maj

lite snabb uppdate.

vaknade för sådär en timma sen, åt lite god frukost. nu ska vi fixa oss, sen ska vi ner på stan och göra av med pengar. vissligen har jag inte så mycket att göra av med. men det ordnar sig. frida jobbar till 14.00. sen gör hon oss sällis.

nu ska jag lägga undan datan och sätta på mig lite brunkräm.

(y

jag ska sova, supertrött. godnatt

packa (?) nej, inget att hurra över.

en sak som hela min familj har gemensamt är att vi alla är så grymt dåliga på att packa. För det första så börjar våran packning dagen innan men oftast så börjar den faktist dagen då vi ska åka. Vi är verkligen sämst på att planera våran packning. Att packa förtidigt är jobbigt för då kanske man packar ner något man vill ha, och då måste man slita upp det och sen så blir allt huller om buller. Och sen packar vi ner för mycket saker som är onödiga igentligen förutom frida, hon packar inte ner ett smack, ett par shorts "det kan ju bli soligt", ett par jeans "om det blir kallt".  två par underdelar lixom? ska man vara borta en vecka så måste minst 3 shorts med, 2 par jans, leggings, mjukisbyxor. ja ni vet. men frida hon packar extremt lite. men hey! då är det bara att ta plats i hennes väska ju, mer plats till oss andra som ska ha massa med oss. men iallafall, jag måste packa klart för sundsvall ikväll, så jag kan sova längre imorgon.

13 maj

hemma från skolan nu, anteckna det i era söta små ansiktsböcker.
nationella imorse gick, om jag har rätt, jätte bra. och om jag har fel skit dåligt. men det kändes som det nog ska bli godkänt. sen var det fetaste rasten och jag skulle ner på stan och köpa brunkräm, men det glömde jag (?) ursh, jag blir så snål när jag ska köpa brunkräm när jag behöver mina pengar till sundsvall. då undrar ni säkert varför jag ska använda brunkräm (?) det undrar jag med. men jag gillar det. så jag får väl sluta att gå in i det sista och köpa. ni vet när locket är öppet och ni lirkar med en tops för att få ut det absolut sista. nej, imorgon blir det en tripp på city i sundsvall. inhandling av brunkräm. finns det smink på kappahl? nej? fan, jag har 25 % rabatt där ju. aja, intressent fakta. anteckna som sagt var. iallafall hemma från skolan är jag, och det är så skönt när ens vänner skaffar pojkvänner med körkort, så jag fick skjus hem av pontus. för att han och sofia skulle till ja ni kan ju gissa. fan, när jag skaffar pojkvän måste han lätt ha körkort. (a) haha. lite ironi.

:/

dags att sova och ladda för nationella matte A imorgon.
jag har inte pluggat någoting alls, det gör jag aldrig till matteprov för jag vet inte riktigt hur man gör (?) alltså vad man ska läsa på och så vidare. men enligt min äckliga lärare så är boken vi jobbat i "inte ens godkänd" så vi får väl se hur det slutar. fan, jag hatar ....

12 maj

hemma från skolan idag igen, huvudvärken vill inte försvinna.
och imorgon ha vi nationella på morgonen, jag bara ber för att den ska vara borta då.

:(

huvudvärken tar död på mig, kan den aldrig försvinna? varför hjälper inte tabletterna?

drömförtydligan.

jag läste i en bok vi har hemma som heter "tyda dina drömmar", och då läste jag vad det menas med att drömma att man dör. jag citerar som det stod:

"Drömmar om döden är inte på långa vägar så otäcka som man skulle kunna tro. Det är bland de vanligaste av alla drömmar och har funnits sedan tidernas begynnelse. När man drömmer om döden, vare sig det är en egens eller någon annans, handlar det väldigt sällan om faktist död i verkliga livet, så tolka inte drömmen bokstavligt. Drömmen handlar egentligen om förändring och det betyder att den som drömmer går igenom någon form av omvandling. Ett kapitel i livet är slut, och nästa kan ta vid."

vad kan man dra för slutsatser av det här? att det är positivt att drömma om döden, eftersom det betyder att man går vidare i sitt verkliga liv. att man avslutar något, för att öppna en ny sida i sitt liv.

11 maj

ursh, när jag vaknade imorse hade jag en dödlig huvudvärk. Jag hade så jävla ont, kunde inte resa mig och ta en tablett för jag blev helt yr. jag kunde knappt somna, tog en timme kanske. nu har jag fortfarande kvar huvudvärken, lite mildare, men det gör fortfarande ont. fan, jag som inte vill ha frånvaro. men jag kunde verkligen inte åka till skolan med denna värk.

jag har aldrig känt mig så rädd som jag var imorse när jag vaknade upp från min madröm. I drömmen drömde jag att jag dog, om jag inte minns fel så blev jag överkörd. Sen kom jag tillbaka som ett ande, och det var bara min syster, mamma och julia som kunde se och prata med mig. Jag kan fortfarande minnas känslan av att jag aldrig mer skulle få vara levande och kunna leva ett riktigt liv. Jag minns hur jag satt på kyrkomuren i mammas famn och grät. Och hur hon grät för hon förlorat sin dotter. När jag vaknade var jag rädd, eller rättare sagt livrädd. Jag låg och skakade och grät. Jag insåg hur rädd jag egentligen är för döden och hur mycket jag älskar mitt liv och alla människor runt omkring mig. Jag skulle aldrig vilja tvingas lämna dom, eller att dom skulle tvingas lämna mig. aldrig. ursh, kan fortfarande känna känslan i kroppen av rädsla. jag vill aldrig mer drömma om att jag ska dö, för vad betyder en sådan dröm egentligen?

10 maj.

ÅH, going crasy. missade ett presentkort på 500 kr. bara på två jävla minuter? faaaaaaaaaaaaaan. bara för one tree hill började. så jävla ovärt. just nu hatar jag dig johanna. vad haru lett in mig på? haha.

bli medlem nu (!)

 
(klicka på bilden för att bli medlem)

klicka på bilden ovan för att bli medlem på gratismakeup.se
sidan är superbra. du ska samla ihop 400 poäng för att få ett
gratis presentkort på Kicks, Åhlens eller H&M. det bästa är att
när du blir medlem med hjälp av att jag värver dig så får du 50 p
och sen får du 2 poäng varje dag. och sen gör du gratis undersökningar
och andra erbjudanden och får poäng på det sättet också.
jätte bra sida, bli medlem nu och börja att tjäna poäng!

(y

planer för imorgon: norrkan med lovisa!


<3

du betyder mycket i mitt liv, och jag vill aldrig behöva vara rädd över att förlora dig.


8 maj.

kvällens planer: åka in till katrineholm
dags att fixa lite, bussen in går 18:43.

pojkar och flickor..

jag hoppas ingen av er där ute har missat den nya mc flurryn på mc donalds.
den är så sjukt god att mina smaklökar hoppar ett extra skutt så fort jag tar en
ny tugga eller slev av glas. den är underbar, marängsviss heter den. muuums.


7 maj

jag är nog den tröttaste människan ni kan hitta.
jag kan med tre enkla ord säga hur jag spenderat min vecka (bortsett från en dag då jag träffade jullan) annars har jag: varje dag gått upp till skolan vi snakkar alltså ingen sovmorgon, jag har klarat varenda skoldag från början till slut. Sen har jag kommit hem sovit förutom när jag vaknat en kvart för att äta, och varje dag har jag ätit samma mat, pasta och köttfärssås. jag har inget liv denna vecka, men det är fan skönt endå. bara chilla. jag fattar inte att jag endå kan sova på nätterna...


hum.

jag har träningsverk i magen, hur man lyckas med det? jo, har man rikard som idrottslärare lyckas man men den mesta träningsverken. och mina leggings gick sönder idag, helvete. det blir lager 157 imorgon, bara för att köpa nya. och nej, jag klarar mig inte utan leggins. det är ett måste.

6 maj

idag är det onsdag, och vad har jag gjort idag? fick tillbaka mitt prov i projekt och företagande 27/32 poäng, Vg. skit nöjd, jag som tyckte det gick ja bajs rent ut sagt. men tydligen gick det skit bra. sen på bussen hem så tror jag nog hela bussen fick sig ett gott skratt. busschaffisen var rent ut sagt cp, orkar inte skriva hela historien. Men kortfattat; han stannade inte när han skulle, han stod 10 minuter och tjaffsade emot och envisades, han var sur och, han skrek så hela bussen blev döv. han hade väl en riktigt dålig dag kan man säga. bäst var nog när hussein skrek något med: är du döv eller? KÖR! han bara skrek: JA, JAG HÖR DÅLIGT SKRIK HÖÖÖÖGRE! dålig dag vare ja och mycket skratt. sen åkte jag iallafall hem till julia. det var trevlans, mycket prat och mycket skratt som vanligt. nu sitter jag här, time to sleep snart.

varför kan vi inte bara sova på natten istället?

jag sover bort mitt liv, japp det gör jag.
sov bort tre timmar igår och nu somnade jag igen. denna gång två timmar och en halv. fan, när jag vaknade var jag så trött så jag reste mig upp (sov i datarummet) och gick iväg och kunde inte öppna ögonen, det gick verkligen inte. så jag vinglade in halvdöd till min säng, och poff somnade om. det är helt sjukt, jag är så sjukt trött hela tiden. kroppen orkar inte, ville åka hem från skolan flera gånger idag. men skulle ha redovisning sista timmen så jag stannade hela dagen iallafall.

nu ska jag mätta mitt sötsug genom att baka dom godaste chokladbollarna jag någonsin ätit.

5 maj

somnade sent igår, vilket resulterar i att jag är sjukligt trött. somnade ett enstaka gånger på bussen hem. ville inte kliva av som vanligt, älskar att åka buss. längtar till mamma kommer hem om tio minuter och lagar inget annat än precis det jag är sugen på; spagetti och köttfärsås. mumma. senare står julia och johanna på schemat. och gymmet, om jag orkar. blev helt slutkörd på gympan så det kanske räcker för idag (?) det väntar att se.

och alla som försöker skicka sms till mig, jag har fortfarande inga pengar och kan inte svara. laddar på den 27 maj, alltså om prick tre veckor. höhö, snål jaa. men ni får gärna skicka ett eller annat sms, utan frågor dårå.

det går bra nu!

idag så var det en kort dag i skolan, vi skulle bara redovisa projektet och sen göra en utvärdering. Själv så tycker jag att redovisningen gick bra, försökte att tala långsamt och högt. högt är inget problem alls, långsamt är lite värre. men dom tyckte jag inte prata fort, det är ju kanon! (y slutade halv ett, så hann med tio i ett bussen hem. pluggade matte, gjorde klart hela statestik kapitelet, yej. nu är hela matteboken avklarad, så nu har jag bara massa VG uppgifter att träna på inför nationella. sen så somnade jag bums i soffan och vaknade inte förens tre timmar efteråt, bra sofie, verkligen! då kom pappa med pizza det var gott. efter pizzan satte jag mig vid datan först gjorde jag en power point som jag skulle lämna in på datakunskapen, den blev snygg enligt mig och handlade om stockholm. Sen så gjorde jag klart min hälsodagbok och skickade in, lite sent men bättre sent än aldrig som han brukar säga. Sen så gjorde jag klart sista uppgiften i Engelskan som ska in imorgon för att få bort mitt IG. så idag har det gått bra för mig, jag har gjort en lista på allt jag har kvar att göra, och den är inte stor nu. så snart är det sommarlov, woho! massa hjärtan på det. känns som veckan kommer att gå fort, och det tackar jag för. ska försöka att göra mitt bästa i skolan nu så att mina G+ ändras till VG.


nu väntar jag på att johanna ska komma hem, så vi kan ta en fetlång promenad så pizzan försvinner, hihi.

engelska = skitämne.

fan, jag blir galen! det är helt sjukt hur dålig jag är på engelska. sitter här med tre rest uppgifter som MÅSTE in på tisdag, annars blir min lärare inte glad. och jag måste göra alla tre uppgifter bra, annars så får jag IG i engelska och det är inte så kul. men hur många gånger jag än läser texten så uppfattar jag den inte. det ska bli skönt att få byta engelska lärare sen, för jag tror aldrig jag haft så svårt för engelska som jag har när jag har han som lärare. han är verkligen inte bra. det tycker nog ingen, till och med när folk har MVG i engelska förstår dom inte hans uppgifter. snälla? någon som vill hjälpa mig?

föresten så skulle jag vilja ta bort min tandställning, jag blir galen på alla jävla sår i munnen. det gör så jävla ont att jag skulle kunna börja gråta. ärligt alltså. såren är så jävla stora och så fort jag öppnar munnen så skär tandställningen dom ännu mer. åh! jag hatar tandställning!

fan, jag HATAR vimmelbilder.

urshurshursh, är allt jag kan säga. fan vad jag hatar vimmelbilder. jag tror nog flera än jag håller med. jag lyckades vara med på en jävla massa bilder, men lyckades vara ful på varendra. och då menar jag verkligen ful. jag blev så ful på bilderna att jag får ont i magen, det bästa av allt är ju att man inte kan anmäla bilderna och att alla kommer att se dom. jippi. ursh! och en bild kommer jag inte ens ihåg, för där står  jag och julia med några människor jag aldrig sett förut? det måste varit på dansgolvet lite snabbt? för jag pratade aldrig med dom? men endå så är jag med på samma bild? jag blev skit förvånad, aldrig sett folket förut (?) ursh, jag ser förjävlig ut. jag vill aldrig mer gå in på dom bilderna och titta.


NEJ, jag överdriver faktist inte..

RSS 2.0