böter efter böter..

måste bara skriva om min största otur ever här, så jag kan läsa tillbaka i framtiden och se hur ung och dum man kan va. jo så här vare.. en stressad sofie skulle parkera i norrköping klockan kvart över sex på morgonen, vilket är väldigt tidigt och många har inte hunnit åkt till jobbet, resulterar alltså i att i princip alla parkeringsplateser är upptagna, vad jag istället letade efter var en lucka någonstans längst gatan, utan att läsa mer om de. när jag sedan klockan två, går glatt till bilen och där sitter det en gul lapp, jajjemen, parkeingsböter 700 spänn, och varför? jo, PARKERINGSFÖRBUD PÅ TORSDAGAR MELLAN 8-10, fuck!! ringer mamma frusterad, hon ber mig sätta mig i bilen och åka hem lungt. de fixar sig! okej, försöker glömma, går sådär, måste berätta för någon mer, ringer linda i bilen påväg hem, rättsom det är när jag åker in i en 70 sträck ser jag en polis som håller upp stopp handen och ber mig köra åt sidan, "jävlar nu får jag fortköringsböter också" och jadå, en böter räckte ju inte den dagen, utan när jag stannade fick jag reda på att jag kört 13 km för fort, vilket gav mig 2000 kr mer i böter. OCH det stannar ju inte heller där, nej, när polisen skriver min böter så backar en gubbe in i min bil som står parkerad. JAPP; han bucklar till regskylten, grillen och böjjer ner extra lyserna. ALLT som kan hända hände fan, det var en besviken tjej som slängde sig i soffan när hon kom hem, med tanken att inte röra ett finger mer den dagen för att slippa mer otur. sen på fredagen stannade polisen mig igen, denna gång var jag 100 % säker på att jag inte kört för fort, och nej, det var bara körkortskontroll och nykterhetstest, och de passerade jag ju galant. men måste medge att hjärtat dunkade lite endå.. aja, nya tag nu!

Söndag.

tydligen bloggar jag för lite, och ja det gör jag jag. men den finns två anledningar, för de första så jobbar jag mest nuförtiden och för det andra så händer de inget nytt alls i mitt liv förtillfället. lever ett för neutralt liv förtillfället. och hoppas innerligt på skillnad snart, men gör man inget får man inget. det är väl så de säger. allt handlar om inställning som jag skrev på twitter häromdagen. och den måste bannemig ändras nu alltså, men går ju mot varmare och ljusare tider nu, och de gör sitt vill jag lova. Det är väl som Sandra säger, att jag vågar för lite och håller mig kvar i tryggheten. I HÖST SKA JAG VÅGA MER! imorgon äre ny vecka och måndag. i veckan blire fyra dagars jobb, valborgsfirande och häng med vänner. skriver här igen när jag känner att de känns vettigt. puss.
 
söndags slapp.
 

vart är jag?

alltså de här funkar inte längre, jag har kommit in i någon jävla svacka sen jag kom hem från thailand. för det första så har jag vaknat med hvudvärk varenda dag och jag vet inte alls varför. men de gör att man inte vaknar på rätt sida iaf. sen finner jag ingen inspiration till något. och just nu jobbar jag en hel del, och eftersom jag inte är van med det plus att jag måste spendera massa tid på att pendla så blir min kropp och hela jag väldigt trött och seg. och då blire att jag inte orkar göra något de dagar då jag väl är ledig för att jag bara helst vill ligga i sängen. men nu får de fan va nog alltså, jag måste hitta något som gör mig glad igen. jag vill känna att livet är sådär bra som de faktiskt kan va, och nu säger jag inte att hela livet är tråkigt, nej för jag har väldigt kul när jag väl är med mina vänner. men jag behöver hitta min inre glöd. uppskatta saker, orka mer, vilja mer, vara mig själv, den glada sofie som jag ibland glömmer.
 
 
 

14 april.

sen sist har jag slutat på min pencillin kur, men har fortfarande något skit i kroppen. har haft återkommade huvudvärk och magvärk varje dag i över två veckor nu, så hoppas att det ska ge sig snart. på tal om huvudvärk, fyfan vilken huvudvärk jag hade när jag vaknade upp imorse, och  har frtf ont men inte lika mkt. men denna var ju självförvållande då jag var ute och roade mig igår. först var vi i torp på logfest, hos anna som fyllde 20 år. Hon hade gjort jättemysigt där! var en rejäl blandning på folk, men det är alltid kul med nya ansikten. vid tolv drog de flesta plus jag och lovisa in till katrineholm för att besöka statt och harrys, men de var inte alls någon höjdare. så nu dröjer de nog ett tag innan jag besöker de ställerna igen. åkte nattbuss hem, haha sjuukt länge sen man gjorde dä asså. aja, jag hade kul på logfesten iaf, alltid kul när folk styr upp något! nu får vi se vad som händer den kommande veckan, den senste jobbade jag mest och var i min egna bubbla. fyfan att gå upp 04:45 sätter sina spår. så ska försöka bli mer levande den kommande veckan, vårvärme verkar de bli också, awesome!
 
såhär glada var vi igår, så glada är vi deffenitivt inte idag. "ska aldrig mer dricka alkohol"
 
everything is diffrent now i know.
 
 
 
 

Jag har lärt mig.

Livet är vad man gör de till. Svårare än så är det fan inte.


converse.

 
köpt tre nya converse, kunde som vanligt inte bestäma färg.. så det slutade såklart såhär.
men jag är nöjd. tre par nya dojjor inför våren, och i veckan kommer förhoppningsvis min nya jacka också.
så snö, smäääält och sol bli ännu varmare.
 
 
Puss!

sjuker.

sådärja, då har man vart på vårdcentralen idag. visade sig att jag hade en allvarlig öroninflammation, och att om jag inte skulle behandla det så skulle min trumhinna kunna spricka, då jag fått vatten i mellanörat. känns sådär kan jag säga, fick två olika tabletter utskrivna, sen ska jag ta nässpray och ipren också. sju dagar med massa tabletter och skit, sen hoppas jag verkligen på att bli frisk! blir alldeles seg av att ha inflammation i kroppen och all medicin. har inte gått på pencillin sen jag var liten tror jag? så att.. känndes ändå skönt att de var något allvarligt som man kunde få medicin mot, hatar att bara härda ut tills smärtan släpper.
 
ser ni hur stora mina tabletter är eller?! den lilla är en alvedon, de andra två är min pecillin.
 
 
så ingen utgång i helgen, blir lugna fisken. får ladda inför helgen efter ist.

THAILAND, 2013.

hej sverige! jag är back in sweden igen, känns inte så bra. har haft en väldigt bra månad i thailand, och jag lovar, dit kommer jag åka tillbaka. hann besöka phuket, koh lanta, koh saumi, koh tao, koh phangan och Bangkok. kan absolut rekomendera saumi och tao. underbara stränder, klart vatten, nära till allt (om man bor rätt), bra shopping, bra uteliv och jättemysiga resturanger på stränderna. Vi har haft sol och runt 40 grader hela månaden, så njutigt har vi deffentivt gjort. inte bara av vädret utan också av goda drinkar, god mat och allt roligt vi hunnit gjort. Vi tog dykarcertifikat, vilket var bland de häfitgaste jag gjort. simma runt 18 meter ner i havet bland alla möjliga slags fiskar i alla dess färger, var så jäkla häftigt att se. ibland simmade de in i en också, de var lite läskigt men ändå kul. dock fick jag både nackspärr och öroninflamation av dykningen. men de är sånt man får ta. ska besöka vårdcentralen imorgon, så jag förhoppningsvis får ut några tabletter så jag slipper gå på smärtlindrande, blir så trött av de. alltså de är så himla fint i thailand, om man inte vart där förstår man inte hur fint de är, dock bara på stränderna och omkring där, annars kan thailand fakitskt vara riktigt skitigt och de ligger skräp överallt, bangkok var faktiskt ingen höjdare, åk bara dit om ni tänkt shoppa, för shoppingen är bra speciellt om man är lite mindre då allt är one size. mars har verkligen vart britternas månad i thai,  guuu vad många britter vi stött på. så tränat på sin dåliga engelska fick man göra, dock vare lättare när man var full, hehe. då är man inte lika blyg och törs prata på. enda svenskarna vi mött var nog i koh samui, där hängde vi rätt mycket på en svensk bar. aja, kan inte få med allt vi gjort i ett inlägg här, ville mer säga att jag haft de sjukt bra, och känns inte kul att komma hem, speciellt inte eftersom ja är sjuk också, då kan jag inte göra något, vill träffa mina vänner juu. har iaf hunnit träffa johanna och lovisa en sväng. och sen har jag ju hunnit bokat summerburst också, TAGGAD!!
 
Men nu är de bara att ta tag i sitt liv, på torsdag blir de arbetsintervju, och sen nästa måndag är det dags att dra igång med lite träning. johanna är ju hemma nu, och hon bor 1 minut i från mig, så de är bra då kan vi köra tillsammans, gå promenader och kanske lite löpning! sen kanske jag börjar på gymmet med min syster och raggnes, men bara kanske, få inga förhoppningar nu ;) aja, so long, puss.
 
 
lite av alla bilder.
 
vet inte varför vissa blir på sidan och andra inte, skit störande dock..
 
 
 

RSS 2.0