woopa!

uha, idag är en riktig sån där dag som man tänker; "jag ska aldrig mer dricka alkohol", pust jag mår inte lika bra som jag gjorde igårkväll, haha. två dagars utgång i helgen. jag har haft riktigt kul. blev harrys i fredags och palladium igår. riktigt mycket folk på palladium igår, det konstiga var att jag var inte på dansgolvet en enda gång under hela kvällen. jag som bara brukar vara där annars. blev mest hänga runt och snacka med folk. kom i säng vid halv fyra, då åkte jag bergochdalbana i mitt eget huvud kan jag säga, haha! i veckan har jag inga direkta planer, men det brukar ju ordna upp sig. känns fortfarande konstigt att inte gå i skolan, att inte ha några måsten eller behöva plugga halva dagarna. woop, jag klagar inte. nu ska jag titta på johan falk, jävligt bra filmer de där. puss och smack.

kort update.

tiden rinner iväg, jag hinner inte ens tänka. än så länge är det rätt skönt att vara så mycket ledig, men antar att man kommer till en gräns när till och med ledigheten kan vara jobbig. ska lägga i ännu ett kol och söka fler jobb. flytt till början av nästa år vore ju fint. annars kör jag en vit helg denna helg, behövligt då det inte blivit många sånna alls detta år. inte mig emot egentligen, för jag tycker det är jävligt kul att dricka vin och dansa på krogen. men denna helg var jag inte sugen på det, så gick ut och käkade med moa och malin ikväll, och imorgon ska jag jobba ett pass och sen ut och springa. jävlar vad stolt jag blir över mig själv. aja, nu ska jag fortsätta låta tiden rulla. BYE!

peplum top



 
slog till och beställde dessa två söta peplum toppar.
149 kr styck från H&M.
 
kunde inte bestämma vilken färg, såg tog båda.
fanns i svart och ljusrosa också.
 

4 september.

hey, its tuesday night.
vet inte varför jag tänkte uppdatera här men har väl inget att göra just för stunden antar jag? sen sist har jag faktiskt träffat två saknade vänner på lite lunch på stan. igår träffade jag hannut, vi lunchade på c&l. inte träffat henne sen napa-resan, vilket redan var två veckor sen, wow vad tiden rinner på! vi hade en del att prata om så det var mysigt. sen idag så träffade jag en väldigt saknad anna, vi gick till stadsparken och käkade. Jag är verkligen glad att jag och anna fortfarande träffas även fast det inte blir så ofta, så är det verkligen trevligt när vi väl gör det. Man ska aldrig tappa kontakten med sina vänner, det är viktigt att man värdesätter sina vänner, gamla som nya!
 
imorgon är det onsdag, det tycks bli lite vin och utgång? eller..? ja, jag är ju trotsallt arbetslös och kan leva livet vilken dag som helst i veckan, hehe.
 
aja, hur som helst. nu ska jag avsluta kvällen med ett one tree hill avsnitt innan jag somnar. puss på er.
 
 
 






Hösten är här!

Jag satt och tänkte igår att sommaren är över, vad har jag hunnit gjort egentligen? Sen började jag tänka efter, jag har trots vädret och min morfars bortgång haft en jävligt rolig sommar med många galna äventyr. Träffat sjukt mycket människor och levt livet! Men bara för sommaren är över betyder det inte att man ska sluta leva livet, tvärtom, i höst ska jag leva ännu mer! Och som sagt, jag har väldigt mycket tid till det! Come on september, jag är redo!


en helg.

Det är inte alls samma känsla med söndag nu som det var när man gick i skolan. Nu behöver man inte längre ha något som kallas söndagsångest som man lidigt av i 13 år. För nu behöver måndagen inte vara första dagen på en ny skolvecka. GÖTT.
 
iallafall, jag hade en sjukt bra utgång i fredags i nyköping med malin. ojoj.. jag kan inte skriva allt här. Men sammanfattningsvis så träffade jag massa trevliga och härliga människor (+ en del trevliga bekanta ansikten), jag fick vakten att skoja lite med en kille (jävligt kul faktiskt), vakten kallade mig snygg? haha, Min parfym jag hade på mig fick mig att bli bjuden på en redbull vodka (vilket gjorde mig ännu fullare än jag redan var, haha), jag dansade på dansgolvet men även på borden (flippat), jag skrattade en hel del, jag levde livet, jag fick vakten att fimpa en cigg i sin egen hand (hahaha, hård), jag gled runt på nyköpings gator mitt på natten, jag hamnade på efterfest i oxlesund med sju killar (vart tog malin vägen? och varför åkte jag 1,5 mil utanför nyköping? haha), klockan sju på morgonen hamnade jag på skavsta flygplats (efter en taxifärd i 150 km/h), klockan åtta var jag äntligen tillbaka hos malins bror där dom låg och sov med låst dörr, slutade morgonen med att klättra upp till andra våningen och gick in genom balkongdörren. klockan halv nio däckade jag i sängen efter en ganska så händelserik men jävligt kul kväll/natt. jag åkte taxi för sammanlagt 1200 kr under kvällen/natten och morgonen, tur som fan att jag inte behövde betala hela kalaset. haha, ja fyfan. idag sov jag till klockan 15, antog att det var behövligt eftersom jag missade i princip all sömn natten innan.
 
NU, ska jag träffa jullan och ge henne en väldigt försenad födelsedagspresent. men bättre sent än aldrig ju! :)







 
puss och kram.
(publicerade inlägget lite senare än det är skrivet, sådär 5 timmar)

RSS 2.0