NYÅR



idag är det nyårsafton, det är helt sjukt. jag kan inte fatta att ett helt jävla år har gått så fort. känns som det var igår som jag firade in tvåtusentio. men nej, det är helt år sedan. känns som åren bara går fortare och fortare, helt plösligt så är det bara en månad kvar tills jag fyller 19 år. känns som det inte var länge sen jag var 13 år och smygtog alkohol i mammas och pappas barskåp, (det är väl något vi alla gjort). nästa år, alltså från och med imorgon så ska jag fullfölja alla mina nyårslöften. jag är taggad och vet att jag kan om jag bara vill. självklart har jag några hemliga löften som jag inte tänker dela med någon. ikväll ska nyår firas in, idag är jag mer taggad. i år har jag faktiskt inte köpt något att ha på mig på nyår. första gången jag slipper stressa över det! fast därimot så ska jag ha på mig något nytt, men köpte det inte speciellt för nyår. anyway, ska åka in till stan om en timme och förstöra romeo och lovisas mysiga eftermiddag tillsammans. he-he. sen vid sex ska jag vi till sofia, och först äta, sen festa hela kvällen, natten och morgonen? brukar ju spåra rätt bra på nyår! (det är okej att fucka ur ibland)


/ sofie

OUT



jag har skaffat mig rethosta, galet irriterande. jag är inte sugen på nyår heller, helt enkelt sjukt otaggad. nej, blev plötsligt inte taggad på någe. uäk. slutar aldrig hosta. känns som jag skulle ha någon jävla rökhosta eller någe. nej fy. give me a mircle.


SMYCKEN.HJÄRTA

jag har blivit en smyckesfantast! kors är något som jag är lite extra kär i. sitter och tittar runt på massa sidor och bloggar som säljer smyckes. mest gillar jag dem som är personligt handgjorda, alltså som säljs i bloggar. Har ju redan köpt två ringar. får min andra imorgon. nu är jag sugen på att beställa ett örhänge. detta föll jag lite extra för!
http://refre.blogg.se -
eftersom hon kommer från norrköping är det ju lättare att köpa detta, slippa betala frakt och grejer.
fint va?

TORSDAG



dagen ska spenderas i sängen framför desperate housewives i väntan på att jullan slutar jobbet vid sex. då ska vi bli som barn igen, och busa! imorgon är det nyårsafton. vågar man hoppas på att något spännande ska hända? man firar trots allt in ett år med nya äventyr. jag är sugen på att göra en sammanfattning av mitt år, i form av bild och text. men insåg sen att de första 8 månaderna av detta års bilder försvann när min data kraschade i slutet av augusti. så det blir inget av det inte. fan vad jag grät den dagen! minnerna finns självklart kvar i huvudet, men jag älskar att ha bilder som minnen. nu kom jag på vad jag ska göra istället för att titta på film. ses!

SLADD

alltså, fyfan vilken kuuul kväll! jag och lovisa har varit ute med bilen, dunkat mikrofonkåt och sladdat. vårat rekord vart nästan två varv. jävlar vad halt det är ute! jag filmade i lite kass kvalité men funderar endå på att bjuda er på ett klipp så fort jag lagt in det på datan! hahaha, såhär har det låtit i kväll; livet leker? nej, vi leker med livet. yes, så kul kan man ha en onsdags kväll i vingåker. men fan det var riktigt kul alltså!

SHOPPAT

full rulle hela dagen!
först örebro med linda och sofia. sen katrineholm med mamma. sen nu snart kommer lovisa hit och busar.

detta fick jag med mig från marieberg + ett par svarta leggings.


mobilväska, hm. 49 ;-
Tröja, gina tricot. 99 ;-

sen köpte jag denna av sofias uf företag. jag älskar den redan!


ring 45 kr.

NYÅR



idag har det inte hänt så mycket. jag har legat i badet och tittat på film, med tända ljus. har även varit ute på en lång promenad med min hund också. det var skönt att röra lite på sig!
nyår har börjat planerats. vi vet vad vi ska vara. nu ska maten planeras och efterrätt är ju ett måste på nyår! så det måste också planeras. jag är sugen på chokladpudding, och ska bara se så dom andra med på det! jag har skrivit en liten inköpslista till nyår som ska inhandlas imorgon. Sen ska jag även till örebro på dagen, ska hitta ett par skinn/lack leggings, ett par vanliga leggings, och sen leta efter en svart blus. kanske hittar lite mer fynd. tredje staden jag går på mellandagsrean i. sen på kvällen skjutsar mamma in mig till fia. blir väl lite mer planering då, och lite myshäng!



puss / sbr


SOMMAR<3

jag kan inte uttrycka i ord hur mycket jag saknar sommaren!
jag saknar sommaren huuur mycket som helst.

vill sitta på balkongen i kvälls solen och dricka ett glas smultronvin.
inte sitta inne och ruttna, vara små förkyld och frysa.
JAG HATAR VINTERN, ursh.
ska puscha mina föräldrar att åka utomlands snarast!


HM

detta vill jag klicka hem från H&M;s nyheter.








BESTÄLLT

dessa två smycken har jag beställt.
egentillverkade. det bästa såklart.


Tillverkade av intensive cravings.



Tillverkad av smyckesdesign uf, mina gamla klasskompisars UF.
(http://smyckesdesignuf.blogspot.com/)


fint va?
så, så fort dem är klara blir de mina!


2010

snart är 2010 över, känns på ett sätt skönt.
det här året har verkligen varit hur bra som helst.
jag har inga direkta saker att klaga över.
jag hade världens bästa sommar,  en underbar utomlandsresa.
umgåtts med människor jag älskar. träffat nya människor.
men på något sätt, känns det som man måste stänga detta kapitel och
öppna ett nytt. med nya mål och sträva högre.
Nytt år, känns som nystart. och det kräver nyårs löten.
än så länge ser det ut såhär;

* Skaffa mig ett extra jobb. (viktigaste av allt)
* börja röra mig, mista några kilon. (ja, i år tänker jag ta tag i mig själv. jag behöver börja för att må bättre)
* Bli kär. (ja, mina vänner. i år ska jag bannemig bli kär!)

yes, nu ska det snart bli dags att fira in det nya året!


i denna  blus vill jag fira in det nya året, men den är SLUT överallt. blir tokig!!

MELLANDAGSREA

idag har jag gått en snabb runda på gina tricot och hm;s mellandagsrea.
(var egentligen inte mening att jag ens skulle det, men var tvungen)
sen så hängde vi på låset på mediamarkets superrea för min syster skulle köpa en billig tv.
och det kom hon även hem med.

jag däremot kom hem med dessa blusar, plus ett marinblått underklädes set.
och då var jag bara där i typ 40 minuter!

125 ;-


125 ;-


imorgon drar jag till västerås, och spenderar mera pengar!

SÅ.MYCKET.BÄTTRE

artister som svalnat väcks till liv igen.





jag älskar alla tre låtar!

världens.bästa.systrar

ser nästan lite gravid ut. men de är jag inte. hade bara en blus som var några storlekar förstor :)


WANT

jag vill haaaaa tvbordet soo bad!
700 :- på jysk.
(victoria törnegren)

handsome

lite ögongodis på kvällskvisten.

GOOD.DAY


jag är glad idag. min familj är världens bästa.
ni ser väl att jag faktiskt klätt mig i rött, julens färg.

JULAFTON


god jul underbaringar!
nu ska jag smälla i mig julmat. vilken underbar gemenskap det är på julafton.
christmas!
<3

dan före doppardan

dagen före doppardagen. idag har jag mycket att göra.
ska dona och fixa hela dagen, sen avsluta kvällen tillsammans med min familj, vi ska äta kalkon och senare ikväll titta på uppersittarkvällen och klä julgranen (tradition). kallt som fan ute, håller mig inne idag!

juste. agerade ju fyllechaffis igår. det är så kul när man själv är nykter. johanna slängde ur sig två saker igår som var as roliga. ni kommer säkert inte tycka det var kul för att ni inte var med.
Johanna skulle ringa, så hon säger; håll min cola (och så skickar hon fram ett paket juice) HAHA. vafan?
Jag frågade också johanna om hon hade haft kul.
Jag; din första krogrunda i katrineholm, vare nice eller?
Johanna; nej, det var skit tråkigt.
Sofie; men du sa ju nyss att du inte hade kul?
Johanna; Ja men det var kuul, men inte sådär jätte kul.

HAHA, sen förlorade hon sitt lokalsinne också. ja, kul!

NU måste jag ta tag i denna dag!

TISDAG


sista skoldagen idag.
sjukt skönt. vi hade modevisning. jag sminkade johanna och lovisa fixade hennes hår. så fort johanna hittat sladden ska jag visa er. temat var nyår, jag körde på sotade ögon, glitter och pärlor. rätt tufft faktiskt. sen slutade vi. svinkallt ute. frös typ ihjäl, mina händer tar verkligen stryk av kylan. köpte en julklapp idag också. snart klar. sen tog jag tåget till katrineholm där sofia hämtade upp mig, vi åkte till henne och pratade om allt mellan himmel och jord. det var skönt och umgås med henne som vanligt igen. hon är trots allt en av mina vänner som ligger närmast hjärtat.
nu har jag äntligen lov, som jag längtat. dock har jag lite skolarbete kvar att göra klart. imorgon ska jag iaf fira in lovet med att skaka rumpa på harrys. och på dagen julhandla med syster i örebro.

SÖNDAG

tack alla för gårdagen!

igår var det ju som sagt fest här i norrköping, och jag hade svin roligt! både i lägenheten och sen nere på hugo. Skrattade verkligen igenom hela kvällen. Lyckades även ramla inne på hugo, lite smidigt sådär. Men det var någon snubbe som var snabb på att dra upp mig, haha! Sen lyckades tydligen en kille gissa min ålder, pang 27 år blev jag helt plösligt. jaha, dags för 30 års krisen snart då! De roliga var att han var 25 år, och bara; du är ju lätt äldre än mig! ja, vissa alltså! haha. kom i säng vid fyra någon gång, somnade på dirren. idag har jag bara gått runt och haft ont i huvudet och mått illa. baksmälla är ju det jobbigaste alltså, men eftersom jag hade så kul igår så får jag väl bara ta det. snart ska jag och sambo dra och köpa pizza, kommer klirra fint! bara två skoldagar kvar nu, sen ett välbehövligt jullov. som ska invigas med att umgås med en otroligt saknad vän!


vi ses sötisar!

min vovve.

vissa vet inte att jag har hund, men här är han. världens sötaste vovve.
jag saknar han!


FRE-FRE-FREDAG

jag har sagt det förr.
fredag idag. fint. väldigt fint.
behöver helg, behöver en paus från skolan. tänker inte röra skolarbete i helgen. jag och cecilia tänker istället slå till med en stor förfest här i våran lägenhet med en massa tjejer i morgon, och sedan ska vi ut och svänga på höfterna på Hugo. Lär bli alla tiders!
Jag sitter inte så mycket vid internet längre, för jag har inget eget internet ännu. eller jo, men det ligger i vingåker för det kom i måndags.
vad har hänt annars då?
jag har färgat håret, är typ blond? alla tycker det är jätte fint, men jag själv är osäker, så ska slänga in bruna slingor på lovet. annars snor skolan mycket av min tid, och sen har jag varit en hel del på stan denna vecka också. hängt med vänner, storstädat lägenheten och chillat.
en annan kul sak, många som inte känner mig tror jag har löshår. jag har inte det(!!!) men har funderat på att skaffa, inte för längdens skulle utan vill ha tjockare hår.


HÅR.PROBLEM

mitt hår..
ja, blev lite väl ljust kan jag tycka.
funderar på om jag ska orka slinga det lite mer brunt.
eller skita i allt och bli brunett som vanligt..
tåls att tänka på.

denna färg vill jag ha om jag blir brunett;

fitt.hår.rent.ut.sagt

jag får ärligt panik på mitt hår.
det är ful färg som fan, det är slitet och det hänger bara och är allmänt tråkigt.
what to do?
jag vet inte ens vad jag vill ha för färg.
vill inte ha super mörkt som jag hade för ett år sen iaf.


update; sprang precis och köpte hårfärg, blond slingfärg fick det bli.
jag hoppas, hoppas det blir bra nu.
blir det för blondt (vill ju inte vara blond) tänkte jag köpa en ljus brun färg och göra lite slingor.
sen ska jag börja använda min inpackning som bara står och skräpar
men dom ändå är bra. så vafan. måste få ordning på kaluffset.




NYA.SKOR

269 :- från nelly.com

TIPS

jag vill tipsa om en blogg, som har suuuuper fina smycken.
lite av dom smycken under kommer från just denna blogg.
ni kommer lixom jag, bli helt fast.
jag kommer garanterat klicka hem ett och annat smycke härifrån.

SIDAN



Dag 4, det här åt jag idag.

världens roligaste inlägg, ni är ju inte ett dugg intresserade. men hey, måste göra listan så..

Frukost; Två mackor, ett glas jouce (aldrig kunnat stava till det).
Lunch/Middag; Familjen delade på en familje pizza.
Fika; Bullar, kakor, godis, tårta, ja you name it.
(vi firade mamma idag, det är därför) Hon fyller ju imorgon, dock är ingen av oss barn hemma då.


Jag har desutom nästan skrattat mig tills döds idag. minnen kan verkligen roa.
länge sen jag fick en sådan skratt attack. fyfan jag är sjuk!

kors

sjukt snyggt halsband. 150 kr. köpa eller inte köpa.. det är frågan!


örhängen också. alltså snyggt!


kors är jävligt snyggt alltså..

wanted

åtta saker jag skulle vilja haa.


stort kos, som örhänge. egengjort. hur snyggt som helst.


Dessa byxor, jag ääääälskar dom. snygga snygga snygga. tjejen på bilden.


syggg ring, som fan. dubbel ring. från cocoo.se like it.


ring från hoof store, snygg!


ring, vinge. snygg!


jag vill ha ett halsbandsur. det är snyggt enligt mig.
inte just det på bilden, men ett liknande.

två snygga stickade tröjor jag vill ha från monki. nice!
bilden gör dem inte rättvisa.



tack för mig!

Fixar lite.

nu har jag beställt en ny grundhandling till körkortet, lyckades på någotvis tappa bort den andra. så kör fortfarande på mitt papper som jag fick vid uppkörningen. Denna vecka har jag även köpt dom två första julklapparna, till mina systrar. Så nu är det bara mamma och pappa kvar. Sen har jag precis beställt en ny storlek på skorna jag fick hem igår. Så i veckan får jag hem ett par 37:or istället. Det är så jobbigt när man måste göra masas byten. vill ha skorna på mig nu!

Fick också mamma att gråta idag när hon läste mitt inlägg här under. Känner att det varit en känslig morgon idag. Men man kan aldrig berätta för mycket för människor vad dom betyder för en.


Dag 3, Mina föräldrar.

Mina föräldrar

Det är dem som funnits där sen dag ett. och hur tacksam är man inte till dom människorna som satt en till jorden? Jag älskar mina föräldrar hur mycket som helst. Dom ger mig kärlek och ett tryggt hem att komma hem till. Dom är underbara på sina speceilla vis och det är det jag gillar med dom. Men mer OM dom. Dom är fortfarande gifta och bor ihop.

Mamma, Hon är 50 år fyllda nu på måndag. Hon är glad för det mesta, när inget går dåligt för henne. Och hon pratar konstant, hela tiden. Men hon verkligen förändrats under åren och blivit en väldigt öppen person. Hon finns alltid där och är hur bra som helst. Hon jobbar heltid som undersköterska (inget drömjobb, men hon får ju betalt, och det är ju huvudsaken) Själv tycker jag hon är värd ett bättre jobb. det tror jag även hon själv tycker.

Pappa, Han fyllde 50 år för en månad sen. Han är hur rar som helst, min pappa. Han får väldigt lätt dåligt samvete, och jag tycker lite synd om han då. Samtidigt är det en otroligt fin egenskap han har. Han tänker på andra människor och behandlar dom väl. Han har en otrolig humor, och man skrattar verkligen åt honom. han är också glad för det mesta, men går det dåligt, oj då blir han inte glad. Men han ändrar snabbt humör. Han jobbar i högsjö som nålare. Jag tror han trivs rätt bra med sina arbetskompisar. Han finns också alltid där och är hur bra som helst.

Jag älskar mina föräldrar, det finns det ingen som kan ändra på.



Dag 2, Min bästa vän.

eftersom jag inte har något annat för mig, tänkte jag köra en till idag.

Min bästa vän.

Jag har många underbara och bra vänner i mitt liv som betyder hur mycket som helst för mig. Som jag delat många skratt med och haft otroliga stunder med. jag är så otroligt lycklig att jag har dom i mitt liv, och dom har gjort mig till den jag är idag. Men för mig finns det bara en person som verkligen är ens bästa vän. även fast det finns andra vänner som är en otroligt nära hjärtat och som man verkligen älskar och litar på. En bästa vän för mig, är en vän som finns i alla lägen, dag som natt. Som du inte hela tiden måste bevisa att ni bästavänner, man behöver inte umgås jämt och fastän man bråkar så vet man alltid vart man har varandra.

Lovisa. Det finns ingen tvekan i världen om varför hon är min bästa vän, hon är precis som jag men i ett snyggare omslag. Hon är min andra halva. Hon är den person som jag ringer först, när jag är ledsen eller när något roligt hänt. Hon är den person som alltid får mig glad, och som jag jämt har så jävla kul med. Jag vet att hon ställer upp för mig, alltid. Jag har så otroligt roliga och bra minnen med henne. Den är tjejen är så jävla speciell för mig. Vi har upplevt så mycket tillsammans. jag vet inte hur jag skulle klara mig utan henne.. Oj, vad jag skrattat med dig, och för att inte säga åt dig. du är så bra på alla sätt, det vill jag att du ska veta. Fortsätt alltid vara den du är i alla lägen. jag hyser ingen tvekan om att detta är vänskap för livet.





Det är så många som jag skulle vilja berätta för hur mycket jag tycker om dom.
men ni vet precis vilka ni är, och ni är underbara!

Dag 1, Presentation av mig själv.

jag ska börja med att presentera mig själv.

Sofie Bredell Rudin är mitt namn. dubbel efternamn eftersom mina föräldrar ville behålla sina efternamn trots att dom är gifta. Jag är 18 år, den åldern man verkligen längtat efter. Jag bor i Norrköping i veckorna och Vingåker på helgerna. Stannar självklart i Norrköping vissa helger. men tycker det är skönt att komma hem ibland, tryggheten finns ju endå i Vingåker, bland mina vänner jag har här och min familj såklart. Pluggar i Norrköping, till stylist. men vet inte om det är min framtida dröm, men tycker det är otroligt roligt det vi håller på med och min klass är underbar på många sätt. Jag är fortfarande i det stadiet där jag testar mig fram, någon gång kanske man kommer på vad man vill bli, och då tänker jag kämpa för det.

Jag är en typisk sommar tjej, jag älskar sommaren och allt den har att erbjuda. På vintern lever jag knappt. Går runt i förkalla skor och fryser satan om fötterna i hopp om varmare grader.

Hur jag är som person? jag är en snäll tjej, men har fått höra att jag kan uppfattas som dryg? jag vet inte alls vad det kommer ifrån, för alla som är i min närhet vet att jag absolut inte är dryg. jag är därimot väldigt envis och har jag bestämt mig för något, då är det så. punkt slut. väldigt dålig egenskap i vissa fall, men alla måste ha det också. Jag är en jävel på att ångra saker jag har gjort, men efter några dagar har jag berabetat det jag gjort och insett att man lär  sig något av sina misstag, och dom misstag jag har gjort har lett mig till den jag är idag.

Efter jag tagit studenten (som jag sjuktit fram ett år) vill jag resa. Se nya miljöer, nya delar av världen. jag vägrar att fastna här, jag vill uppleva saker i mitt liv. Men sen när jag upplevt allt och känner mig klar med mitt ungdomsliv så vill jag skaffa man, gifta mig och få barn. Vill bilda familj. När jag ligger på dödsbädden vill jag se tillbaka på mitt liv och veta att jag uppnått något. jag vill vara nöjd över den jag varit.






:) listan

jag och cecilia satt och prata om den här listan, och jag att jag absolut inte skulle göra den.
men sen efter ha läst andras bloggar, inser jag att den är rätt kul. människor berättar saker om dem
som är intressanta. så jag föll i fällan och ska med göra den.

jag pratar såklart om denna lista;

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min bästavän
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min första kärlek
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min klass
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

:)

ikväll ska jag bara umgås med mig själv och ta det allmänt lungt.
jag skulle egenltigen umgåtts med mina tjejer hemma hos sofia.
vilket hade varit hur trevligt som helst, speciellt eftersom jag inte träffat
sofia ordentligt sen vi var i Kos. känns trist.
men jag kände att jag inte riktigt hann. mina föräldrar skulle skjutsas
till fester på varsitt håll, min hund behövde någon som gick ut med han,
mat i magen, hämta ut skorna och så. men också kände jag att jag varit
sur och grinig hela dagen, vet inte varför. så kanske lika bra att inte umgås
med folk och ta det ut över dom. plus att jag umgås med människor hela tiden,
från då jag går upp till jag går och lägger mig. så kände att jag behöver en kväll
för mig själv. vila upp mig och bara tänka på mig själv.
så jag lider inte av att sitta hemma en fredag, som vissa kan få panik över.

glaaad tjej

glad tjej hämtade precis sina nya skor på posten.
och gissa vad? dom var sjukt mycket snyggare i verkligheten.
tyckte dom såg lite plastiga ut på bilderna, men såg att många
sa att dom var snyggare i verkligenheten, så jag testade att beställa
dom. och yes, snyggare var dom. helt perfekta. precis som jag ville
att dom skulle se. men dock var dom lite tajta.
Lite ledsen var jag att dom var små i storlekarna, så måste tyvärr göra ett storleksbyte.
Jag har 36 på alla mina skor, dessa behöver jag ha 37 i.
jag får lov att överleva, fast jag vill använda dom nuuu!
Det kommer nog utan tvekan vara mina favoritskor i vinter!


Äntligen internet.

äntligen, klickade precis hem mobilt bredband från tele2.
tackar mina föräldrar än en gång för dom är så himla underbara.
dom betalar min hyra, mina elkostnader, mina tåg/buss resor, allt jag handlar på affären
och nu mitt internet. plus att jag får pengar utöver det.
jag har verkligen världens bästa föräldrar och tack vare dom kan jag faktiskt bo hemifrån.
och överleva utan jobb!
love to you.

KLICK!

jag unnade mig nyss ett par nya skor. nöjd!
behövde ett par jag kan glida runt i nu i vinter.
Hoppas dom ser ut som jag tänkt mig.
ni får en egentagen bild på dom när jag fått dom!



Nelly.com, 299 :-

MÅNDAG

idag är jag chokad över mig själv.
missade tåget imorse, tåget efter var inställd så fick åka en timma senre.
men jag var inte ens sur, inte ens lite irriterad.
jag vet inte varför. gick rätt fort, satt först och pluggade och sen kom
dennis, och då satt jag och pratade med honom.
kom försent till historian, men jag gick dit iallafall.

nu ikväll ska jag plugga! hann inte riktigt klart igår.
känns som jag fått lite ny energi nu.
och jag måste verkligen sätta skolan i första hand nu!


jag är på bra humör idag! överdrivet.



Fick bilderna från ansiktsmålningarna jag gjort idag!


kolla vad söt cecilia blev när jag målade en fladdermus i hennes face!


haha, och kolla vad söt medina blev som tiger:





kisses.

ORKAR INTE

plugga plugga plugga
det är vad jag ägnat dagen åt.
och klar är jag inte!
Historia A - Hemprov - CHECK!
Historia A - Loggbok - CHECK!
Naturkunskap A - sammanfatta och plugga till provet
Hanterverksorietering - Uppgifter
fan vad jag inte orkar.
men ikväll SKA jag bli klar, spelar ingen roll när jag går och lägger
mig. får inte sova innan skiten är klar.
måste fan ta tag i skolan nu.

SNYGGA


Vagabond - 900 kr

SHOPPAT

jag gick ner på stan och fick med mig en påse från gina tricot.
jag som absolut inte skulle köpa något till mig själv, kunde inte motstå..




199 kr från gina tricot.

någonskämtareller?

15 minus grader ute.
JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖ!
den här tjejen är inte sugen på att gå ut.
men hon måååååste!

RSS 2.0