MONDAY

igår åkte jag och cecilia in till stan, där blev det sleep over hos lovisa. världens raraste. vi drack smoothie, pratade om allt mellan himmel och jord, och tittade på solsidan. såklart. vem kan missa ove? det blev rätt sent in på natten innan vi somnade. vilket resulterade i en trött sofie som gick till tåget imorse som var inställt, ersatt av buss och en timme försenat. jag var arg och frös. inge bra kombination. hann inte till den lektion jag var tuvngen (!) att gå på. sen vi ett kom johanna och julia. det blev en sväng på stan, fyndade en tröja på monki. nöjd! sen drog vi till lägenheten, käkade tacos och umgicks. mycket mysigt. har nu precis städat klart, mormor och mamma kommer imorgon. måste ju vara fint då! föresten är jag trött på min spotify-lista, lyssnar jämt på den nu förtiden. någon som har en lista att dela med sig av? imorgon är jag F19. galet. ett år kvar.



/sofie.

LÖRDAG

ikväll drar jag med lilla pärlan in till den stora staden och hänger med lovisa. inatt är jag fyllechaffis, så är det när man är för liten för att komma in på statt.. men det är ju bra sen när jag får komma in då har jag många som kan hämta mig, hihi. nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. ha en bra kväll!


/sofie.

FREDAG






gårdagen bjöd på spontanitet.
det blev en kväll på hugo med cecilia och lovisa and some of her classmates. det var rikitgt kuuuul! vi dansades oss svettiga hela kvällen. och att ha kul utan alkohol, ja visst det funkar skit fint. mer sånt ska man göra. imorse när jag vaknade var jag inte alls lika glad. nej, var trött som bara den. orkade knappt resa mig ur sängen. sånt man får ta när man vill ha lite extra kul en torsdagskväll. ikväll ska jag hänga med johanna och lovisa, tjing.



/sofie.

KVÄLLER

(alltså jag har inga roliga bilder, förlåt)


jaha, nu börjar klockan ticka in på natten. jag är inte speciellt trött. sitter ensam i leopardsoffan i lägenheten. avslutade nyss ett skype samtal med lovisa. Vi har hittat skype nu alltså, eller jag har hittat det. och vi kan sitta där länge. känns typ som man umgås med varandra, fast vi egentligen är typ 5 mil ifrån. (teknik världen är bra ibland alltså) Hon satt och flurade på lite ideér som såklart lät as bra i mina öron. föresten skärmde typ grannarna livet ur mig förut. alltså det är sjukt olyhört här, man hör dem aldrig, inte när dem går pratar eller spelar musik. men ikväll hörde jag en jävligt hård duns uppefrån. jag hoppade till och trodde mitt hjärta skulle sluta slå. det kom rätt plötsligt alltså. vet inte vad det var, men självklart började jag fantasiera om det. ändå är jag inte så rädd av att vara ensam. alla behöver lite ensam tid. hade ju sällis trots allt hela kvällen förut så. nu ska jag titta på oc eller sova, fårse vad jag är sugen på. imorgon kommer johanna på morgonen och väcker mig. pusss.



/sofie.

26.Januari

dagen spenderades i skolan och sen på stan. senare på kvällen kom hanna och malin hit, vi käkade tacos och så. garvade mest hela kvällen. alltså sitter till och med och ler lite för mig själv hur sjuka grejer som kan komma ur ens mun ibland. haha! skulle gärna dela med mig, men det är ju internt så inge kul för er! nu är det ett helt diskberg här, ingen har orkat diskat på hela dagen och cecilias alla grejer ligger i hela hallen för hon har inte packat upp ännu. funderar på att dra på riktigt hög musik och ta tag i detta. imorgon har jag sovmorgon vilket betyder att jag får vara uppe sent idag. fast jag alltid är det annars också. hihi. men nu ska jag störa grannarna lite med min musik. puss!

jag är glad att jag har vänner som gör mig så himla glad genom att bara finnas till. som muntrar upp en genom att bara vara sig själva. kände mer för att lägga mig under täcket idag och gömma mig själv från omvärlden. antar att skolan tar kål på mig, på riktigt. men sen inser jag att man ska vara glad åt vad man har, och inte sakna det man inte har. men antar att vi människor funkar så, vi vill alltid ha mer,
vi blir aldrig någonsin nöjda.


/sofie.


VILKET.HELVETE



värsta natten på länge. jag har aldrig haft problem att somna när jag sover i min lägenhet i Norrköping. somnar alltid fort. men inatt, jag kunde inte soova! helt sjukt. hur jag än vred och vände på mig så kunde jag inte somna. kollade lite på tv och stirrade in i väggen. inget funkade. klockan fem tittade jag på klockan sista gången, men somnade inte direkt efter det. utan låg vaken ett tag till, till jag tillslut somnade. vaknade när klockan ringde någon timma eller så senare. då var min kropp helt lam. jag försökte resa mig, men min kropp orkade inte sig själv. jag kände att det inte var någon ide att försöka, så somnade om ist. och sen vaknade jag och somnade hela morgnen och hade konstiga drömmar om att jag inte kunde resa mig upp utan så fort jag försökte så var det någon som tyckte ner mig, hade panik varje gång jag vaknade. sjukaste. blev ingen skola, jag som verkligen ville dit, vi hade 50-tals styling hela dagen.
jag fotade till körkortet idag. och jag ser skit sur ut, för jag fick inte le sa han. man skulle se narutlig ut. och ja, naturligt så ser jag sur ut. sen blev jag ju ful också såklart. fan. bara vakter och poliser som ska se skiten.


/sofie.

MÅNDAG

åkte tillbaka till norrköping idag. lika bra att åka på dagen än imorgon på morgonen, då är jag bara seg. kvällen har gått sjukt fort, jag har hunnit gått en promenad, vart på stan och uträttat ett ärende och tittat runt lite, handlat lite mat till hemmet, dock var det typ rensat över allt, lyckades få tag i den absolut sista mjölken och dom sista två förpackningarna med bröd. helt sjukt! fanns ingen gurka som jag var skit sugen på.. annars har jag även hunnit suttit och gråtigt till one tree hill, fattar inte varför dom gör det så sorligt. blev sjukt sugen på att börja kolla från säsong ett. one tree hill är sjukt bra, rekomenderas! kollar just nu på säsong åtta, den som även går på tv varje söndag! drack nyss en smoothie, jag har saknat det i helgen! skulle pluggat ikväll också med det hann jag inte.. såklart! haha. nu ska jag fortsätta sy dit knappar på min blus, puss.


/sofie

HÄRLIGT

8 februari - Stockholm Fashion week.
14 februari - Göterborg.

Båda sakerna sker med min underbara klass!
jag är rätt nöjd.

slut

jag är helt slut efter denna helg. kom inte i väg till skolan imorse..
insåg väl det själv redan igår. men åker till norrpan sen vid tio över tre.

söndagsångest

helgen i västerås har varit hur bra som helst. men det kostar att ligga på topp alltså. haha. utgång båda dagarna. idag är jag seg och kroppen säger nej. jag har haft det lite snurrigt i huvudet och mått lite illa under dagen. men har umgåtts med bra människor och haft en kul helg. just nu sitter jag ensam i mitt rum, blev lite söndags deprimerad. helt sjukt hur man kan gå från glad till deprimerad. kanske är det för jag inte varit ensam på ett bra tag? ska bli konstigt att sova ensam inatt, är van med att människor sover i samma rum. delade ju säng hela helgen. nej. imorgon är det skola. nya tag, ville jag säga. men vet att det inte blir så. ny vecka iaf. jag ska leta fram min OC box, säsong ett. jag och cecilia tänkte börja nörda det i lägenheten. kom på häromdagen att jag är trött på att ha öppen planlösning, vilket var det jag älskade med våran lägenhet i början. antar att jag är en person som tröttnar snabbt och gillar förändringar. fan, hade andra planer än att gå i skolan imorgon. men antar att det är sånt man får leva med när man inte tagit studenten ännu. ska försöka planera in någon rolig tripp i helgen. jag är sugen på bodaborg.. Men fårse vart det bär av! jag ska iallafall inte sitta hemma, den saken är klar! kanske drar till puls annars, who knows.
föresten har jag nog världens underbaraste vän, lovisa gustafsson.
vem vore jag utan dig vid min sida?
/sofie.

FUNDERAR


ska jag?

LÖRDAG


idag är det bakislördag, jag har ont i huvudet och har träningsvärk i armarna. haha, helt sjukt. nästan alla vi som var ute igår har det. ja, vad gjorde jag igår då? jo, vi drog med bilen till västerås igår till min syster frida, det var jag, lovisa, linda och petra. Kvällen innehöll en trevlig förfest, taxi ner till pluto (nattklubb) och sen en väldans mycket dans! jag hade svinkul. Träffade många roliga människor! Det är det som är charmen med nya städer, alla människor man träfffar och att man aldrig behöver ha ångest dagen efter! haha. Inte för jag gjorde något som jag behöver ha ångest över. Vi blev bjudna på ett x antal efterfester överallt här i västerås och t.o.m i enköping. ja, vilken kväll!
Ikväll så blir nog ta det lungt. fast jag och lovisa är sugna på att gå ut ikväll igen! får se  hur det blir med den saken, ha en bra dag iaf!




/sofie.

SKYPE


jag har spenderat mina senaste två timmar i ett skype samtal med lovisa. väldigt kuuul. bra uppfinnig det där!

innan det så satt jag och la in nya låtar på min spotyfi lista. dom andra började bli uttjatade.
lyssna om nu vill;Lista tvåtusenelva

BRITNEY.SPEARS

tycker ändå hon lyckats ganska bra med sin nya låt.
går inte att lägga in den från youtube i min blogg.

sök på youtube själva;
Britney Spears - Hold It Against Me



TORSDAG



torsdag, vilket betyder fredag imorgon. idag har jag städat. det var ett måste. sen en sväng på stan har jag med hunnit med. nu har jag precis pakat. imorgon bär det iväg till västerås. är rättså taggad om jag ska vara är ärlig. är riktigt sugen på utgång. tror vi kommer dra till pluto. den populäraste nattklubben i västerås. jag älskar nya städer! tror minnsann lovisa är lika taggad.
annars då? Grannen kom fram till oss förut, efter ha skrämt vettet hur cecilia (HAHA) och tog i hand och presenterade sig lite, bättre sent än aldrig sa han. fast vi brukar hälsa så ville han endå komma fram och småprata lite och ta i hand. trevligt (!) 


det är skrattretande..

i-lands.problem

okej, världens i-lands probelm jag vet. men jag läste nyss om det här med att alla ska byta stjärntecken nu. vilket betyder att jag är stenbock nu?! jag har varit vattuman i hela mitt liv, ska det ändras nu? jag som läser horoskop varje dag. ska jag läsa stenbockens nu? eller vad är det frågan om..?

yes, thats right. sucks.

alla måsten i livet, är tråkiga.
som att plugga exempelvis. jag har verkligen svårt med att sätta mig ner och koncentrera mig på det jag ska.
jag ligger efter nu, och jag kan inte hålla på såhär. jag har tre uppgifter jag måste få in. helst denna vecka, helst ikväll egentligen. det är restuppgifter från förra terminen, vilket känns ännu mindre okej. inte för ni bryr er alls, utan för att jag kände att jag ville skriva ut det, för min egen skull. yes, bara två uppgifter kvar nu.



/sofie.

yes

sugen på förändring..

VÄRT


Deffentivit läsvärt. tjejen är himla söt och är verkligen en insperation.
just nu är hon i USA, på en kryssning jag också tänker åka på en dag!
http://hannalicious.devote.se/



/sofie.

MUMS


jävla var jag blev sugen på detta!
glass är det godaste som finns.
och denna ben and jerry, MUMS!


CHATTROULETTE


alltså ikväll har jag verkligen skrattat till jag inte fått någon luft. jag har hängt med malin och hanna. vi har tittat på sjuka youtube klipp på folk som är dumma i huvudet, haha! eller störda i huvudet mer. typ roar en som fan! sen så kom jag på den roliga iden att vi var tvunga att testa chattroulette. sen var vi fast där, så jävla kul. chatt-roulette kan verkligen roa en. alltså skrattade som fan åt hur fula människor är och dumma. hahaha, någon sjöng också. ja, kul vare. kom nyss hem, och nu ska jag lägga mig och sova. tror jag har växtvärk också.


/sofie.

VART.PÅ.STAN

idag så körde jag mig själv till norrköping, vilket jävla väder. solen lysde, vilket var underbart. men mindre underbart när vägarna är blöta och solen reflekteras där och då bländas man verkligen. kunde inte ens se vilken hastighet jag körde i. skönt att få skjuts iallafall. sen drog jag en snabbis på stan. fick med mig detta hem;


likadanna i olika färger. jag vet. men dom kostade bara 99 kr styck. och jag behövde verkligen en ny svart för den andra är helt förstörd, och en grå har jag velat haft ett tag. så jag slog till på båda. dom är otroligt mysiga och funkar till allt!


en ny plånbok, från monki. bloggade om den häromdagen.
fanns ju bara i sjukt snygga färger. men bestämde mig tillslut för denna färg. like!
80 :-



nu ikväll har jag och cecilia suttit och pluggat lite. ska väl fortsätta lite. sen får vi se om malin hör av sig!
/sofie.

....

jag bor verkligen i världens tråkigaste byhåla. fyfan.

javisst.



söndag kan verkligen vara deprimerande. jag har varit en riktig tänkare idag. jag vet inte om det beror på årstiden, eller om det helt beror på mig. men jag har varit riktigt uttråkad och deprimerad idag. till och med spåkulan på facebook stämde idag. inte ofta det händer. jag hoppas det blir en bra vecka. vill helst hoppa över till helgen. jag är sjukt laddad för helg. riktigit sugen på utgång just nu, träffa folk och dansa. jag är less på skolan, riktigt less. måste hitta något att fokusera på. blir lite segt att jag inte tar studenten nu, när många i min omgivning gör det och jag vet att jag kunnat gjort det. men samtidigt vill jag ha en plan på vad jag ska göra efteråt, och just nu vet jag inte alls. jag har inget jobb eller är inte ens nära ett jobb. plus att jag går en linje jag trivs bättre med. bara ett halvår kvar. sen börjar jag trean, vet att det kommer bli sjukt bra. då är det bara en massa stylist ämnen, och dom ända jobbiga ämnerna är religion och samhällskunskap. nog om det. imorgon får jag skjuts till norrpan. skönt. orkar inte åka buss och tåg. ska försöka ta mig en runda på stan imorgon också. riktigt shopping sugen. juste fyller om två veckor. firar min födelsedag om fyra veckor. längtar något förskräckligt. jag och malin ska fira våra födelsedagar tillsammans. jag är så glad att malin fyller 18 år, för det betyder att hon är krogmyndig och kan hänga med ut på krogen, lagligt! desutom fyller alla mina 93:or 18 år detta år. kul att dom kan hänga med ut då ju! oj, långt inlägg. slutar nu. vill ha sommar.

klippa mig.. ja, det ska jag nog fan boka tid för i veckan. behöver fräscha upp mitt hår lite.


/sofie.

PLUGG.SÖNDAG

1. (X) - Skriva en enskild uppgift om språk sociologi, och sammanfatta arbetet i en loggbok.
2. (X) - Instuderingsfrågor idrott och hälsa B. typ 40 frågor.
3. (X) - Skriva om när jag sprang 6 km, och skriva en reflektion ur en rad olika aspekter.
-
fan vilken underbar söndag! jag har mer att göra. ligger lite efter förtillfället. men kan inte göra klart allt på en dag. men måste verkligen börja göra klart allt jag släpar efter med sen förra terminen. sen så ska jag detta år göra klart allt I TID. vilket är lättare sagt än gjort..

i like the way

i verkligheten är varje slut en ny början.

 

/sofie.


JAG.GILLAR

80 :- , Monki.
funderar starkt på att köpa alltså. gillar alla färgerna!

HEJPA

 


blir ingen norrpan, tråkigt. men ska istället träffa julia en stund.
ha en bra kväll!



/sofie.

LÖRDAG

lördag idag. och hur skönt var det inte att få sova ut imorse? underbart. gårdagen hängde jag med johanna, vi tog en liten tur med bilen, hon har ju precis tagit kökort! idag vet jag inte vad jag ska göra, har lite beslutsångest. först så blev jag bjuden på 18 års pardey i linköping av amelia i min klass. men det blev så krångligt eftersom jag inte varit i linköping och fattade inte det där med bussarna, så jag fick tyvärr tacka nej. sen så ville malin och moa att jag skulle komma till norrköping och gå ut på puls ikväll med dom och några mera tjejer. och det skulle också vara hur kul som helst. men, jag är fortfarande sjuk och vet inte om det skulle vara så bra om jag gick ut. men vad ska jag göra hemma? det vet jag inte heller.. men jag får väl tänka ett tag till, fest i norrköping eller hemmakväll? nu ska jag ut på promenad, blev ju ingen igår.



/ sofie.

TORSDAG




idag har jag varit i skolan, stylist. vi fick en genomgång av vårat nya smink och sen började vi testa de. det var mycket bättre än det förra (!) det var dyrare och det är ju alltid bättre. Dom hade köpt in en sjukt bra bok, fast den kostade 1000 kr styck, så dom hade inte kunnat köpa in så många just nu. men dom ska försöka köpa en varsinn till alla. och det vore ju as bra! vill verkligen ha den boken, i den står allt verkligen allt en make up artist behöver kunna och veta. efter skolan drog jag ner på stan med cecilia, hade bara en hundring på mig, så köpte en kofta från gina. typ beige/senaps gul. as mysig! sen så gick jag hem till hanna och drog med henne på en promenad. vi var vid skarphagen och runt där. kul och se sig runt i norrpan! sen nu ikväll har vi åkt lite bil med sandra, tittat hennes lägenhet oså. nu ska jag plugga. har redovising imorgon! imorgon åker jag hem till vingan, behöver mitt bankkort!
nej, nu ska jag nog göra mig en smoothie och gå igenom redovisningen så den sitter.


/sofie.


ÅRETS.BÄSTA.LÅT


the voice har med hjälp av sina lyssnare korat årets bästa låt 2010. och vinneren var ju rätt självklar kan man ju faktiskt tycka.
Eminem & Rihanna - Love the way you lie.

vem har lixom inte lyssnat på den?

KVÄLL



tacos satt fint i magen ikväll. lite städning av hela lägenheten satt med fint. nu ska jag ta ut mina buddys på en promenad. sen så kanske vi stannar för lite häng här eller på nygatan. ses!



/sofie.

....

vill ha lite spänning i mitt liv.

HATAR


seriöst pallar inte. för det första är jag genomförkyld, hostar hela tiden också. det suger.. nu har jag fått otrolig huvudvärk också, känner mig inte alls kry. skulle hängt på stan med mulle och hanna idag. men jag orkade verkligen inte. har legat i sängen hela dagen, förutom den tid då jag faktiskt var i skolan. vill bli frisk! sen suger det här vädret också, att det snöade som fan imorse är inte heller någon hit.. nej, gå i ide vore fint.


/sofie.

SKIT

vill först säga;
grattis som faaan till körkort johanna.
du har samlat ditt första vuxenpoäng ;)

annars;
skit dag. tvättid ikväll. promenad ikväll.
kunde vara fint att vara frisk och kry.
orklös och vill kura ihop mig i min alldeles för lilla säng


/sofie.

KÄRLEK

jag har blivit besatt av den här låten. lyssnar sönder den.
men visst är den bra?





/ sofie.

MUMS

det här ni, fy vad gott.
en jordgubb/banan smoothie. hur enkelt som helst!
det här kommer drickas mycket på bråddgatan framöver.

 

 

/ sofie.


NORRKÖPING

tillbaka i norrköping igen. det känns kalas! något som är mindre kalas är att jag drabbats av förkylning, och det känns i hela kroppen. känner mig som seg sill, trots det har jag och cecilia varit ute och gått en promenad på isgatorna. lyckligtvis ramlade vi inte! vi lyxade till det med fläskfilé och potatisklyftor idag, som en liten "flytta hem" middag också. satt fint ska ni veta! nu ska vi fortsätta softa. jag saknar dock inte denna lilla säng..
juste, ska till stockholm några dagar vecka 6 med klassen. det är ju stockholms fashion week. så jävla grymt.
känns som januari och februari bjuder på en hel del kuuul.

yes, mjölk i vinglas är det nya.

 

 

/sofie.


JA.TACK

jag vill ha en lägenhet med balkong. punkt.

HENNES.OCH.MAURITZ


Jag slängde ihop ett kollage med mina favoriter från H&M.

BILLIGT?

höll på att smälla av när jag såg denna sida; http://www.eyeslipsface.se/
ser ni priserna? helt galet. jag har hört att kvaliten är ganska bra också!
sugen på att testa, ja.




/ sofie.

JAG.TÄVLAR

jag är med och tävlar om detta supersnygga örhänge i elin wahlbergs blogg, ni vet ju hur mycket jag älskar kors!
detta är tillverkat av söta rebecca fredriksson från norrköping, hon säljer sina smycken på http://detailsbyrebfre.blogg.se/.
whis me good luck!

THE.LAST.DAY

känns konstigt att skolan börjar igen imorgon. jag vet inte riktigt om jag hunnit blivit redo för det igen. alla mina vänner här taggar för sista terminen, medans jag har tre kvar så än kan jag inte slappna av. jag har en hel del plugg att göra, som jag skjutit upp hela lovet för jag har verkligen inte orkat tänkt på skolan. har vilat upp mig ordentligt, och nu ska jag verkligen ta tag i skolan! (nej, jag har inte dåliga betyg.) imorgon är jag även tillbaka till att laga min egen mat och diska min egen disk, samt tvätta mina egna kläder. skönt på sitt sätt, man blir så lat här i vingåker. nu ska jag börja packa, det är ju en hel del saker som ska med till hem norrpan imorgon. (förlåt mamma, vet att du hatar när jag säger hem om min lägenhet.)

BRA.KVÄLL

spenderat kvällen med fia, mycket trevligt var det. vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. sedan vid kvart över två var det dags att åka til statt för att ta med sig lite fulla folk hem. det är rätt okej att vara fyllechaffis faktiskt, för det första tjänar man ju pengar, sen för det andra slipper man åka själv i bilen hem och för det sista så får man alltid reda på lite roliga grejer. gud en anann sak, jag känner mig ganska handikapp utan mig bankkort. kan inte köpa något utan kontanter, vilket man aldrig använder nuförtiden (!)  åh, stupid mee.



HEJPA

min statestik på bloggen är trasig. så har skaffat mig en ny sida som läser av min statetisk, och den är kanoners.



idag är planerna att jag först ska göra klart alla bilder med fujifilm, sen ska jag ta en långpromenad med julia, sen äta middag med familjen, senare ska jag och kanske johanna in till katrineholm och hänga med sofia. bra lördag!

FREDAG


finns så mycket lycka i denna bild.
blir glad av att titta på den.

sugen på en riktig myskväll ikväll. dra några filmer och smaska på något. självklart inget godis eller andra sötsaker, utan frukt och kanske lite grönsaker och dip? jag har faktiskt underligt nog inte ätit något sött sen i söndags, och är inte alls sugen faktiskt. fast jag fått två tårtor framdukade, glass, 1 kg choklad i gaderoben. hum, kan det bero på allt sött man åt under julen?  ja, tror nästan det. ligger fortfarande i sängen. har tittat på webtv hela morgonen. vet ni hur skönt det här lovet varit? jag har verkligen sovit ut ordentligt, och börjar få tillbaka energin igen. tappade all energi under hösttermin. jag var nästan arg på mig själv då. men nu är det nya tag!

VILLHA

snygg outfit!

jag har velat ha ett par over knee ett tag nu. och detta gjorde inte mitt begär mindre. jag tycker det är jätte snyggt. måste kanske ta tag i mitt måste ha begär och köpa mig ett par. eller vad tycker ni?
den stickade tröjan var inte heller helt fel, också något jag letat efter. den perfekta vita stickade tröjan!


NYTT

min nya ring, jag älskar den!

spenderat min kväll med johanna och en hel del snack om gårdagen. sen kollade vi på två filmer också. mysig kväll.

SMART.TJEJ

yej, då har man tappat bort sitt visa kort då. första gången i hela mitt liv jag tappar det. men ingen har hunnit leva loppan på det iaf. tackar för det! fattar inte ens när jag kan tappat det..
sen tappade jag min mobil lucka på baksidan, så batteriet ramlar ut lite då och då. tur att jag ska få en ny mobil snart då.
kvällen annars igår. vi började hemma hos fia med att fira henne. förfestade lite. sen drog vi ut på harry. kvällen gick otroligt fort. vart lite för mycket av det goda som man brukar säga. men jag hade i det stora hela en kuul kväll. dagen efter är aldrig lika kul, men efter några ipren och en uppfriskande dusch, känner jag mig faktiskt ganska bra!

och kameran var med, så voila. bjuder på lite bilder från förfesten.








tack för mig!

FÖDELSEDAGS.KALAS

ikväll ska jag och lite fina tjejor hem till fia och fira hennes nittonde födelsedag. senare kanske vi drar vidare till harrys. Det kommer nog bli en kalaskul kväll. som vi brukar ha! jag tänker ta med mig kameran. det är dags för mig och kameran och bli ett, så jag kan göra ett album på facebook som heter 2011 och som är proppfullt med bilder från detta år. fintfintfint. nu avslutar jag här och börjar göra mig iordning. vet redan vad jag ska ha på mig, det är ett under. (byter säkert outfit tillslut iaf) brukar sluta så. mina vänner bli galna på mig.. PUSS.

RUBRIK

Waiting On The World To Change.



IKEA.KÖTTBULLAR


fyfan, vad smarrigt. världens godaste mat?
men bara om du köper den på ikea.
varför finns ikea inte i norrpan? gör mig gaaaalen!

erkänn, ni blev sugna?

HORROR


filmen var så jävla otäck, trodde hjärtat skulle sluta slå tillslut. jag blev livrädd och hoppa till flera gånger. och det kom spänningar efter spänningar. den var riktigt läskig. faktiskt läskigare än paranormal activity. filmen handlar om spöken och andar, så om ni tror på det i verkliga livet är detta en riktigt skräckis för er! titta på den. läskigaste jag sett på länge. REKOMENDERAS!

SKRÄCK

snart kommer jullan och elin över och ser på en skräckis. jag har redan sett den för några år sedan, och då var den sjukt läskig. jag minns inte vad den handlade om helt. hoppas ni får en fin, måndag? jag har tappat dagarna helt.


FRAMKALLA

Det här ska jag pyssla med nu på eftermiddagen. välja ut 100 bilder att framkalla. sen ikväll däremot ska jag träffa jullan och elin.
bra dag!

(denna sida)

DAG.ETT

jag innehar nu ett godisförbud, fram till den 1 juni.
jag har klarat det en gång innan, så varför skulle jag inte göra det igen?

visste ni att det tar 21 dagar för att ändra en vana?
så jag behöver bara klara dessa 21 dagar, sen är det lungt!

HM


i vår lyckas HM, snyggt snyggt snyggt!

REMEMBER ME


spenderat kvällen med lovisa, film (remember me) och lite slingmedel. Jag har alltså slingat hennes hår, ljusa slingor. sen gjorde vi iordning smoothie och tittade på remember me. Filmen var otroligt bra. inte alls lika sorlig som jag trott, vilket var skönt. för jag gråter så jädra lätt till filmer. fällde bara några tårar när lillasystern caroline fått halva håret avklippt, och när hon står på trappan och inser att hennes bror har dött. ni som sett filmen förstår varför jag gråter till dessa scener, det gör lixom ont i hjärtat på mig. myskväll, vilket alltid uppskattas av mig!

idag är början på något nytt.

NYÅRSLÖFTE

mitt absolut största nyårslöfte år 2011;

- resa mera!! upptäcka nya delar av världens, och även nya delar av sverige.
jag måste inse att det finns flera städer än vingåker, katrineholm och norrköping. Jag vill åka till nya städer, träffa nya människor. Upptäcka nya saker. jag har detta år körkort, vilket gör det lättare för mig. städer jag vill besöka i sommar är; Göteborg, båstad, helsingborg, västervik och gotland (helst under stockholmveckan). Jag tänker jobba i sommar, men tänker inte begränsa mig själv och vara kvar här dom dagar jag är ledig. kanske dra över till danmark en helg? Tänker även dra utomlands i sommar en vecka, det ska bli en ny tradition!

Om jag skaffar jobb i höst, ska jag spara så mycket jag kan varje månad. så att jag inte behöver jobba direkt efter studenten utan kan resa någonstans istället.


sluta med fjortis fasonerna! haha

når ju inte ens upp!

NYÅR

nu är det ett nytt år, ett helt nytt år. tiden går fort.
jag firade in det nya året med mina vänner hemma hos sofia. det lektes lekar, skrattades, dansades och spårades lite. det var en kalas kul kväll. vid tolvslaget smällde vi raketer, och önskade varandra gott nytt år. vi avslutade allt gammalt för att börja på om på nytt. jag testade att röka cigarr (inte lika speciellt som jag hoppats på). sen fortsatte vi fram tills klockan halv fyra ungefär, då bestämde jag mig för att gå hem till lovisa. hon hade redan gått. så jag gick själv över hela stan, och funderade genom mitt liv och vad jag vill uppnå detta år. det var skönt att gå där ensam i mina klackar, även fast en tjej i min ålder inte bör gå ensam på nyårs natten. bestämde mig för att åka med min syster och petra hem med taxi, och klockan fem satt jag i vingåker och gluffsa i mig nattkäk. idag sov jag till klockan ett. sen har jag haft huvuvvärk hela dagen. men de är det värt. gårdagen var kalas, tack alla!

glömde kameran, så har inga bilder alls. föresten, jag var inte svart igår. jag hade vitt på mig! jag trotsa mig själv.

TVÅTUSENTIO

detta skrev jag den 1 januari 2010. live today, learn tomorrow.
tänke faktiskt leva på samma motto även det kommande året.
jag läste min första inlägg som jag skrev detta år. och jag skrev att det skulle bli ett sjukt bra år, vilket det varit.

Eftersom jag inte kunde sammanfatta året på det viset jag ville. Så hittade jag denna lista, som jag tänkte fylla i. Det blir en lite halvdann sammanfattning. tyvärr utan bilder.. :(

 

mitt 2010.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag har gjort en hel del som jag inte gjort året innan, exempelvis som att fylla 18, ta körkort och gå på krogen!

Vilka datum minns du speciellt av år 2010?

Oj, finns en hel del!

 

Vi kan börja med den 1 februari, Min 18 års dag! What a day. Jag har aldrig någonsin längtat så mycket till en födelsedag. Fick fina presenter, hade mysiga tårtkalas och en riktigt kul kväll med tjejerna. (bilderna ovan är lite sanning och konsekvens)

Detta datum följt med den 13 februari, då blev det en dygnskryssning till åland. Den kryssningen kommer jag aldrig att glömma. Jösses vilken kväll. Det var jag och sofia, vi lämnade våra bankomatkort i hytten, och blev bjudna på allt från drinkar, till mat. Och vi hade en riktigt galen kväll!

Sen har vi den 3 mars, dagen D. Jag flyttade hemifrån. Till centrala Norrköping med cecilia. Till världens finaste lägenhet. Jag trivs otroligt bra och har aldrig ångrat det! Det var jobbigt till en början, men idag är det otroligt skönt faktiskt.

10 juni, TANDSTÄLLNINGEN GONE FOREVER. så jävla skönt. firade även skolavslutning denna kväll på otten, what a night! super kul, men har aldrig haft så ont i fötterna någonsin!

28 juni - 4 juli, PEACE AND LOVE. Vilken vecka! för lite sömn och för mycket alkohol, kombinerade jag och mina underbara vänner denna vecka. jag älskar gemenskapen på festival. Att sitta i mörket, någon spelar gitarr och alla sjunger med. Ja, denna vecka var verkligen speicell.

9 - 15 augusti - KATRINEHOLMSVECKAN. underbar vecka. bodde hos lovisa typ hela veckan, innehöll väldigt många fina balkong häng med sköna människor

25 augusti - 1 september - KOS, GREKLAND! fyfan vilken resa. innehöll väldigt sena galna nätter, dansa på bardiskar, rekord i shottning, nakenbada i medelhavet, träffa nya människor, skratta tills lugorna nästan ploppar ut, strosa runt på marknader, äta god mat och bara ha en allmänt underbar vecka. vilken vecka!

28 september - KÖRKORT! behöver jag säga mer? jag var världens lyckligaste, tårarna sprutade. ni anar inte hur lättad jag var.

Ja, finns många datum som jag alltid kommer glömma. detta var några. orkar inte skriva fler!

Har du några nyårslöften?

yes, några punkter har jag lyckats knåpa ihop. Ta tag i mitt liv, skaffa extrajobb, bli kär och vara mera spontan och hitta på galna saker. Ungefär så ser det ut. lev idag, sätt på plåster i morgon.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, det dröjer nog några år innan det sker.

Vilka länder besökte du?

Grekland, wonderful!

Största misstaget?

min största misstag? att dömma människor för snabbt.

Bästa köpet?

definitivt mitt körkort!  det kostade mig 13000 kr, men värt varenda krona!

Vad spenderade du mest pengar på?

körkortet och kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Yes, mina vänner och min familj. Och världens bästa sommar!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Oj, dom låtarna som definitivt kommer få mig att tänka på 2010 är, waka waka, mikrofonkåt, manboy, we no speak americano och alejandro (bara för det måste vara årets mest spelade på radion.)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag har aldrig haft något sådära år då jag varit jätte ledsen direkt. Och inte detta år heller. Jag tycker jag har varit glad igenom nästa hela detta år, men som alla så har vi våra nedgångar också då man är ledsen. Det är väl en naturlig gång, att man måste vara ledsen ibland för att uppskatta när man är glad och lycklig.

Vad önskar du att du gjort mer?

jag önskar att jag gjort som jag lovat mig själv, leva mer idag och tänka mindre på morgondagen. Jag önskar att jag vågat mer. Men det är saker som jag 2011 ska uppnå.

Favoritprogram på TV

under detta år måste nog ändå säga program som kungarna av tylösand och paradise hotell. Jag har följt varenda avsnitt, inte missat något. Och dem har fått mig att skratta! Så ja, dem har varit favoriterna!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

På själva födelsedagen, firade jag mig med min familj. Var ute och åt, och umgicks. hade även lite gäster här. Dagen efter, kom mina vänner över och vi hade tårtkalas. Och dagen därpå så blev det middag/fest här. Dansades och kördes en hel del jag har aldrig och saning och konsekvens. Jag blev nog fullast av alla, men hade riktigt kul. När jag gick och la mig snurrade min värld, samtidigt som jag var världens lyckligast för jag har så fina vänner.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Min stil år 2010.. Leggings och oversize tröjor! så stavas min stil 2010. jag gillar inte tighta kläder, klänningar och kjolar! Jag har bara klätt mig i leggnings, short och jeans detta år, tillsammans med en snygg oversize topp eller tröja. Toppat med smycken, ringar har varit en favorit detta år!

Den bästa nya personen du träffade?

Oj, jag har träffat en hel del nya folk det här året. Men även kommit personer som jag känt sen tidigare år, närmare detta år. Cecilia, som jag varit vän med sen barnsben men aldrig egentligen riktigt umgåtts med. Vi bestämde oss för att flytta till Norrköping och dela lägenhet. Vi har alltså spenderat en hel del tid tillsammans. Och det har visat sig att vi funkar sjukt bra ihop. Vi har sjukt roligt tillsammans, har precis samma humor och skrattar åt samma saker. Vi har inte bråkat någon gång i lägenheten. Vilket är otroligt skönt. Sen har jag kommit personer i min klass närmare. Malin exempelvis. Världens skönaste tjej! hela klassen har jag kommit närmare, och det är underbara människor. längtar som tusan att få fira studenten med dom!

Vad önskar du ska hända 2011?

Jag önskar att tvåtusenelva ska erbjuda många spännande äventyr.



 


RSS 2.0