allt känns ju jävla bra just nu!

hur bra är inte det här sommarlovet? jag mår så galet bra. allt är så jävla bra. kan fan inte må bättre. inget kan bli bättre.


på torsdag har jag spontant bokat en resa till sundsvall, underbart. fyfan!

<3

aw, peace and love 09' underbart. vad mer kan man säga?
lite sömn,mycket bra musik och jävligt mycket skratt.
och ni som inte var där? fyfan, ni missade något och hoppas att ni tar er i kragen och åker dit nästa år. för det var verkligen en upplevelse som jag sent kommer glömma.
det fanns fan inte dag eller natt. det fanns lite morgon, dom två timmar man sov då.
underbart, mig kommer ni träffa på där nästa år igen!


HAHA..

jadu, så kan man lätt säga om fredagen. den var galen. och detta skratt förgyllde lätt våran natt...




"sjukt sköna grabbs", eller vad säger du johanna?

och det roligaste var att vi var typ galna utanför tältet, men ivana gick och la sig. och det roligaste var att hon somnade och sov väldigt djupt, HAHA. så jävla skön hon är, hon måste typ däckat eller något :D fattar inte att hon kunde sova.

<3

hemma från peace and love, galet!
vill inte vara hemma.

snart är det dags.

dagen började med att sova ut riktigt länge, gick upp ett. behövdes eftersom nu kan jag inte sova ut förens på måndag. eller jag kommer inte sova så mycket dom kommande nätterna.
sen blev det ner till ica med jullan och köpa cola och muffins och sätta sig ute i solen. mysigt, och nu är jag lite solbränd. bra att ha lite färg så jag inte bränner sönder mig uppe i borlänge. vi satt där ett bra tag  och bara pratade. jag älskar vädret!

men nu har jag börjat tvätta och ska börja packa. jag packar och fixar alltid i sista sekunden. men det är bäst, för annars så glömmer man säkert något. men har jag tågbiljetter och festivalpass, så klarar jag mig iallafall!

imorgon denna tid så befinner jag mig i borlänge och allt är på topp!

dags att sova, tidigt idag.

idag funderar jag på att sova tidigt, är super trött.
ska få med mig någon imorgon och sitta ute i solen och äta jordgubbar med socker. mums!

hörs!


?

medans alla ligger ute och solar, ligger jag i sängen och sover.
kanske ska vända tillbaka dygnet? nej, aldrig. jag älskar sena nätter.

21 juni

När jag tittade på klockan sista gången igår så var klockan fem, sen somnade jag. Men innan det så stod jag i köket och gjorde makaroner och korv klockan kvart över fyra. det satt jävligt bra faktist. fastnade på en bra film, men mina ögonlock ville inte vara uppe, så missade slutet. men aja, stängde av ljudet på mobilen, stängde dörren och vaknade upp 13.00 idag. sen gick jag över till johanna och pratade om gårdagens bravader.

kan inte minnas senaste gången jag somnade innan solen gått upp på morgonen?
så här såg det ut igår innan jag gick och la mig:


bild tagen: 04.56


söndag

i'm off to johanna nu, hörs senare!

nedräkning

bara 4 jävla dagar kvar!

midsommardagen

nu är jag hemkommen från ännu en kväll i brevens.
och helt klart värt. jag hade sjukt kul ikväll. Det började med lite förfest hemma hos johanna med brudarna, sen åkte vi vidare dit ut. dansade som tokar hela kvällen. så nu sitter jag här med svidande fötter, blåsor under fötterna, rivsår på tinningen, rött öga och väldigt sliten. Men det äre värt. ska snart sova, tänkte äta lite nattmat först. kom gärna över!


tjoho, vi hörs!

jaja, midsommar blir kul utan er!

ja, kul att alla ska dra sig ut inför midsommar dagen innan. positivt är väl att det inte är samma dag. men blir endå besviken när alla först ska med och tycker det ska bli sååå roligt. och sen bara pallar inte längre (?) jag förstår inte att det alltid ska bli såhär. det är alltid såhär, visst om en drar sig ut. men alla drar sig alltid ut. men synd för er, vi ska ha skit kul och ni behövs faktist inte.

förutom det så har jag blivit sjuk. mår helvete. öm i hela kroppen, ont i huvudet och magen. typ vid hjärtat också. tror jag ska få feber för jag har frysit sönder idag. men jag hittar inte temometern så får inget svar. ska sitta här och tycka synd om mig själv. men hur sjuk och hur dåligt jag än mår imorgon så ska jag fira midsommar. thats it. har festat med feber förr. det funkar ju?

hör av er imorgon sötnosar!

18 juni

dags för en tripp till k-holm, hörs sen!

(n)

det har varit sol två dagar, men nu regnar det igen. skit.
hann iallafall få lite bränna och njuta av solen.

7 dagar kvar!

(!)

jag skulle kunna skriva ett helt inlägg på hur trött och irriterad jag kan bli på vissa saker, människor och händelser. men jag gillar inte att skriva ut det i bloggen. Även om det är min blogg och jag kan skriva vad jag vill. och avreagera mig. men jag känner inte för att skriva så ingående.
iallafall jag är så trött på saker och ting. Det finns faktist en gräns då man sätter stopp och slutar bry sig. Det stoppet är nu, jag bryr mig inte längre. för varför bry sig när andra inte gör det?



9 dagar kvar till peace and love <3


:(

sommarlov, vart är solen och vart är värmen?

första sommarlovsdagen.

första sommarlovsdagen då. klockan är 04:42.
första dagen måste jag man ju inviga med att vara uppe sent. dock inte själv, eller jo nu är jag. för dom andra däckade i sängen. det är alltid jag som är uppe längst. funderar på att typ gå ner och hoppa på dom. men dom lär dampa då. så jag håller väl mig vaken själv ett tag till. solen har ju gått upp nu. det känns inte som sommar och absolut inte som sommarlov. jag hoppas det blir ändring på det.

men nu har jag inget att skriva mer, ska gå ner och titta på tv och se om någon har vaknat.

fan, det regnar ute! tack för det.


skolavslutning, lyckat!

gårdagen började med att jag vaknade halv åtta började fixa mig. vänta på att elin skulle komma för att fixa sig här och för att hhälpa mig med håret, men när jag får tag på henne var det 20 minuter kvar tills vi skulle åka in till katrineholm och då visade det sig att hon försovit sig, haha. hon var helt borta. aja, samlades i skolan vid halv tio för att äta tårta och få mina betyg. som jag blev supernöjd med, med tanke på att jag har haft noll lust till skolan och eftersom jag hatar handel. sen gick vi med studenterna till stadsparken och sen åkte jag vidare för att se min kusin ta studenten på duve, så jag tittade aldrig på linden. dom var 45 minuter försenade på duve. så kom hem vid halv tre, åt och sov. sen åkte jag vidare på studentskiva hos min kusin med familjen.
sen åkte jag vidare till lovisa där brudarna var. där förfestades det. superkul var det. vi spelade lite sanning och konsekvens. och det skrattades super mycket.
sen drog vi vidare in till k-town, där vi drog till barzan (som jag tror det stavades) där var det också trevligt. sen drog vi ner på stan. och där träffade jag massa roligt folk. så kvällen var grymt rolig. tog nattbussen hem med johanna och elin eftersom dom skulle sova här. fan jag har aldrig varit så pigg som jag var igår när jag kom hem, skulle lätt kunnat festa fem timmar till om inte johanna och elin nästan däckat i min säng. HAHA, råkade bita sönder johannas strumpbyxor. lite komiskt faktist. tanställning är inte alltid bra va! men sammanfattning av kvällen, superkul!

aja, ikväll kommer elin och johanna hit. vi ska sitta och moffa pizza hela natten.


kusin tar studenten från - estet musik. grattis!
och grattis till alla andra som tog studenten igår!


8 kurser avslutades,
och om jag var nöjd! hade väntat mig några g, men inte ett g så långt ögat kan nå! :D

borde inte himlen vara tom på regn nu?

fan vart är sommaren?
jag vill vara brun ju!

fan, dags att sova, klockan ringer sju imorgon. pust.

snart!

snart snart snart är det dags att få sommarlov, om ungefär 9 timmar ska jag samlas med min klass för avslutning, få mitt betyg och förhoppningsvis inte sätta min fot där igen. eftersom jag i höst ska gå i norrkan.

nu är snart det efterlängtade lovet här, och jag längtar. imorgon klockan tolv, så har vi bara festen kvar!

rejäl diss

har någon använt denna produkt? gör det inte!!!


vet ni vad det är? jo, du ska smeta på krämen sen efter 6 minuter så ska du ta den rosa och dra bort krämen så följer håret med.  jo, vad smart tänkte jag. nu behöver jag aldrig använda rakhyvel. nu kan jag smeta på en kräm och vips är håret försvunnet. jag blev glad. men detta är den sämsta produkt som finns.
* det stinker helvete, har aldrig känt något som luktar så illa.
* håret försvinner INTE, det är det som den är till för ju.
* lukten försvinner inte hur mycket tvål du än använder, och det luktar som sagt helvete.
* du blir helt kladdig, hur mycket tvål du än använder. kladdet försvinner inte.

denna produkt suger, dissar den totalt. så använd den inte!


fredags regn

skönt väder, ja underbart. regnet bara öser ner och har gjort det sen imorse.
dagen började med att min mobil ringde typ fem i halv nio av att lovisa ringde och ville ha sitt busskort som jag hade med till gymmet för att lämna till henne men båda glömde det. så klockan halv nio imorse slängde jag på mig vinterjackan och ett par mjukisar och kastade mig iväg på mopeden (tur att man fick en sådan när man var 15 år, haha, fett pinsamt att åka på den. men var illa tvungen) och yrvaken så for jag ut i regnet. det var hemskt. men hann lämna hennes busskort och sen åka hem och sova. och vaknade inte förens halv tolv. gick upp och drog ner till gymmet. ut i regnet igen! fyfan. helt blöt när jag kom fram. inge vidare. men det var skönt att träna iallafall. två dagar i rad nu, bra sofie.
nu sitter jag bara här, ska raka bena och hoppa in i duschen.

hoppas det är strålande sol imorgon på lindengymnasiets skolavslutning.

jag tror det är dags att lägga sig under täcket.

jag tror jag ska lägga mig i min sköna säng och sova nu, jag har inte riktigt bestämt mig.
men jag ska orka upp och träna imorgon vid klockan tolv ungefär på gymmet. var där tidigare idag, så jävla skönt  när man känner att man tränat. och inte bara varit hemma och flottat i sig godis eller dylikt.

nej, då får jag nog sova nu om jag ska orka. godnatt sötnos!

p&l i sommer kommer bli great

jag taggar till peace and love, vissa artister och låtar får jag bara inte missa!

som millow's låtar:



Och:
 

snart så är det äntligen över, kanske inte ettan. men iallafall terminen.

snart är det lördag, efterlängtade lördag
vissligen tog jag nog sommarlov i fredags, men det känns inte förens man firar in det på lördag när alla studenter skriker. det ska bli så jävla underbart med sommarlov, jag har nog aldrig längtat såhär mycket. jag hoppas på bra betyg iallafall, fast jag hade en period som jag knappt orkade och nästan gav upp. så vet jag att det sitter minst 2 Mvg och minst 4 vg på betyget :) så det känns skönt. hoppas inte på något g, men lär väl få det i praktisk marknasföring. men sen ska jag nog klara mig.

shopping i örebro och katrineholm.

jag har shoppat lite igår och idag. lägger in bilder om jag orkar senare.

det blev iallafall:
* en högkjol, MQ.
* en oversize tröja, vit/lila randig, herr avdelningen MQ.
* En svart klänning med rosett till skolavslutningen, (ja, jag får vara svart eftersom jag inte tar studenten), wear it. (galet jag vet)
* Ett guldarmband med ett hjärta, Åhlens.
* En mörkblå väska, Åhlens.
* En liten kort siden jacka, Åhlens.

jag är mer än nöjd!

35 000 människor på ett ställe i sommar!

detta får mig inte att längta mindre, snarare tvärtom!





peace and love och alla 35 000 människor, här kommer vi!!!!
det lär bli gaaaaalet kul.


jag gillar rea!

30 % på kosmetic(x) , ingen anning om stavning.

köpte iallafall ett nagelack från depend
och ett puder från nivea.
pris från början: 126 kr och -30 % = 84 kr.





så nu ska jag gå och måla naglarna rosa.

det är hemskt.

läste precis en kommentar från lovisa angående mitt inlägg om flickan som blev mördad av två personer från hennes egen umgängeskrets. lovisa skrev något med att vilket samvete dom måste ha, tänk om det var något helt ovärt hon gjort.
och jag vill bara säga att jag hoppas att dom kommer må dåligt resten av sitt livet över detta. Att dom vare natt drömmer om det och varje gång dom sitter på bussen till skolan och tittar ut genom fönstret kommer se allt passera framför deras stänga ögonlock. jag hoppas att dom ligger sömnlösa vare natt och tänker på vad dom gjort. För detta kommer aldrig kunna vara ogjort. Dom kommer alltid ha dödat någon, flickan kommer aldrig tillbaka. Flickans familj kommer aldrig att få tillbaka sin dotter. det är hemkst, jag hatar att det finns människor till allt vare sig ålder.

att tänka på detta gör att jag får helt ont i magen. Man blir nästan rädd också. det är ett tecken att man inte kan lita på någon. jag menar pojken och flickan som dödade henne var i hennes egen umgängeskrets. Man inser hur lät det är att förlora sitt liv. Är man bara vid fel plats i fel tillfälle så kanske man aldrig mer vaknar igen. alla beslut man tar, vart men än går, allt har betydelse. ursh, jag blir så rädd. det är hemskt när något sådant händer.

skänker en tanke till familjen som förlorat sin dotter.

hennes blogg: http://thresrojo.blogg.se/
hon har fått över 1300 kommentarer på sin blogg, fortsätt kommentera fina saker.


gå in på: https://www.flashback.info/showthread.php?t=932561

om ni vill se vad som hänt och bilder på mördarna.

(y

yes, hoppas jag vinner!

inget viktigt egentligen.

nu har jag varit riktigt sugen på cola i två hela dagar, så mamma köpte en cola till mig
men när jag väl fått den var jag inte sugen längre, men det var gott endå.



jag målade mina naglar fjortis lys rosa, hihi. det bor en fjortis i alla, man får faktist släppa ut den ibland.

 

dom lyser nästan i mörkret. (akta tjockishanden)

det är ju helt sjukt.

det är fan sjukt.
såg på nyheterna igår att en 16-årig flicka hade mördats efter en skolfest och hittas i en skogsdunge. alltså 16 år betyder att hon var 93:a och det är så himla hemskt att hon som 16 år inte fick chansen att leva mer. och det hemska är att dom som är anhållda som misstänkta är en pojke och flicka födda samma år, alltså även dom är 93:or och har dödat en människa. dom är bara 16 jävla år och har tagit livet på en annan människa. dom borde fan skjutas, fyfan! dom måste vara psykiskt sjuka och även om dom inte får straffas så måste dom läggas in på mentalsjukhus. för i vilken 16 årings hjärna finns ordet döda någon i? inte fan i någon normals. tycker så sjukt synd om flickans föreldrar. fatta att förlora sin 16 åriga dotter. det är hemskt att det finns människor som lever som gör sådanna saker.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5329153.ab

°

jag vill ha dig  här på riktigt inatt

8 juni

ledig idag, så sjukt underbart.
vaknade nyss, och sen vid två ska jag åka in till k-town.
bara 5 dagar kvar nu till jag är riktigt glad.

(y

sista veckan, underbart.

nu är det bara 5 timmar kvar tills jag måste gå upp för att gå till skolan, jätte underbart.

kväll

jag insåg att när jag börjat plugga, varför jag skulle göra det? kursen avslutas ju endå inte i år och jag kanske endå inte går på handel i höst. så om jag går kvar kan provet vänta tills i höst. underbart, nu behöver jag inte plugga något hemma mer. tummen upp där!

nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen lägga mig. nästa vecka väntar en skön vecka och skolavslutning!

7 juni

dagen började med att jag vaknade runt elva, yes skönt att sova ut lite. vissligen gick jag inte och la mig förens fyra igår. fan länge sen jag pallade gå och lägga mig så sent, skolan tar verkligen död på mig. men nu är det inte långt kvar, tre "riktiga skoldagar" sen friluftsdag på torsdag och ledig fredag. sen träffade jag johanna, vi pratade om gårdagens bravader. haha, sen blev vi trötta och somnade så sött  i min säng vaknade efter någon timme. sen så städade jag mitt rum, fyfan det var inte städat därinne kan jag lova. men nu är det dä och nu är det nybäddat också. så ikväll kommer jag sova gott.

nu ska jag plugga, sista gången faktist innan sommarlovet. yes, vad härligt det låter. på torsdag är det bara två veckor kvar till peace and love! :D

6 juni.

nu är det snart dags att sova, klockan är 03.08. jag är inte ett dugg sugen på att sova faktist, tråkigt att nattbussen måste gå så tidigt. på tal om nattbussen, det var nog där kvällens skratt var. skrattade så jag fick ont i halsen. en rödhårig man sjöng "nattbussen till vingåker, SEB med mina friends" någonting. vi skrattade så jävla mycket, sjukt kul. sen började han snakka om hans vän som gått bort som han brukade bada badkar med. haha, han visade sen för hanna var hans kompis var begravd stackarn. men helt körd kille, men lite att skratta åt! kvällen i övrig började lamt men blev senare faktist helt okej.

nu ska jag sno min systers säng eftersom hon inte är hemma, ligga där och glo på någon film. imorgon ska jag sova lääänge.

6 juni

dags att packa och dra in till k-town, party står på schemat ikväll. och jag hoppas på en bra kväll med trevligt folk.

:'(

det är ganska sjukt vad beroende man är av sin mobiltelefon egentligen. utan att man tänker på det så sitter man och skickar iväg sms på den och pillar på den hela tiden. och när man inte har mobilen blir man galen. jag glömde min hemma hos johanna vid sex. och har inte haft den på mig sen dess. endå så visste jag att jag glömt den, men har letat i mina fickor x antal gånger för att jag velat ta upp den och klicka runt lite. ursh, jag blir galen. vill ha min lilla söta rosa phone här. jag hatar att lägga mig och sova utan den, för den ligger alltid på kudden bredvid. jag tror jag är beroende av att ha den med mig och vid mig. det kanske är bra att vara utan den ibland. hoppas jag fått ett sött sms imorgon när jag tittar. lär väl ha ett och annat missat samtal från en full syster som vanligt.

6 juni

nu är håret färgat, inte rött längre. tackar vi för. men det är svart och jag vill inte ha svart. så ska låta solen bleka lite och sen ska jag lägga i massa blonda slingor igen. ja, jag vet. men detta var inge fint på mig. ursh, hatar det verkligen!

iallafall kvällen, den började hos kajsa där vi grillade. peace and love gänget, alltså vi som ska åka dit ihop. Alla känner inte varandra så jätte bra. men det var super trevlig ikväll. och det känns som vi är ett bra gäng som ska åka tillsammans. senare gick jag och lovisa till johanna där vi spenderade tiden till tåget gick vid halv tolv. vi dunkade musik. Sen när jag och lovisa gick till tåget, tog vi vägen över stan. där vare livat, inte mycket folk på stan men vid öltältet iallafall. nu är jag hemma. ska snart sova, måste orka upp imorgon. ska in till stan vid två, sen äre party.

5 juni

hemma från en ooootroligt jobbig skoldag, eller inte. jag hade två lektioner, redovisning på båda. och båda gick galant. ena var kommunikationen där jag pratade om lars winnerbäck i 4 minuter. Och sen draman där vi skulle spela upp en teater, halva gruppen var sjuk. och vi hade inget manus eller något så vi hittade på något fem minuter innan vi spela upp det. och våran lärare skrattade non stop, det betyder att hon gillade det (y) så nu är båda kurserna avslutade, och på fredag är jag ledig! och torsdag friluftsdag, vilket betyder ungefär ledigt!
nu ska jag städa upp på mitt rum som jag tänkt göra hela vekkan men nu måste det göras. ikväll står grillning med peace and love brudarna på schemat. det ska planeras och grejas.

juste, när jag skulle ta tåget hem så satte jag mig i väntsalen, där satt en kille med sin kompis. ungefär något runt 30-års åldern. dom går förbi mig som sitter och lyssnar på musik och ser allmänt sur ut (ja, jag ser inge vidare glad ut när jag inte ler) och så vänder sig ena killen och sen tittar han på sin kompis och säger något. och då vänder sig kompisen och tittar på mig. jag tänkte: ja, jag har lila hår hejhallå! men jag blev fakitst irriterad, så jag börjar gå efter dom. nu jävlar tänkte jag. men fan dom ökar takten och går skit fort. sen när vi kommer upp till plattformen så sätter dom sig längst bort. då tänkte jag att jag skiter i det. så tåget rullar in och jag ska precis kliva på då kommer dom bakom mig. står en tant precis där så pallade inte säga något, utan jag tittade drygt och försökte se skit sur ut. hahaha, ja om dom var omogona för jag med vara det, okej? :D den dryga killen bara: shit, den där blicken kunde fan döda! då tänkte jag: fan att min blick inte hade den effekten. jävla omogna människor, kom fram och snakka, du har ju fan setat och snakkat i 30 minuter om din jävla märkeströja som var rutig och as ful. men som var såååå fräch enligt dig. fan, jag skulle gått fram spottat på hans fula tröja och skrattat. mohahaha!


i'm out!

13 är respekt!

pappa fick 13 rätt på tipset, och då ramlade denna tröja ner i brevlådan.
hahahaha, han var så stolt. jag menar 13 är ju trots allt respekt.


min söta fjortis pappa!
jag menar sådan fader, sådan dotter.

skönt!

yes, informationstal klart!
fantasin var verkligen låg, satt och lyssnade på lars winnerbäck och poff: "jag kan ju skriva om honom".
så nu hoppas vi på att mina kära klaskamrater vill lyssna på prat om honom i fem minuter.
ni har inget val! det blev inge bra, men hellre det än ig.

4 juni

onödigaste dagen i skolan
kom hem träffade elin och johanna
mycket prat och väldigt mycket skratt
letar party musik åt johanna, så det dunkar nice i huset
ska skriva ett informations tal
färga håret brunt och få bort det röda/lila
sova och ladda inför sista dagen denna vecka

tack för mig!

4 juni

jag fick ta sovmorgon från datakunskapen eftersom jag är klar där. och sen efter det har vi svenska, och vi gör ingenting. eller jo vi ska göra klart det vi inte är klara med i svenska och kommunikation. och då gör jag större nytta hemma. så börjar klockan ett idag. och just nu sitter jag och klurar på vad jag kan hålla för informationstal imorgon inför klassen, det ska vara mellan 4-5 minuter. och jag kommer inte på något. det är ju egentligen bara att ta något jag vet. men jag kommer inte på något att "bara ta" heller.

hjälp, vad kan jag prata om? får ig i kursen om jag inte håller ettt informationstal.


tidsfördriv

fixade johannas design idag, den andra var fula bilder på mig. så jag var tvungen.

först:



efter:


övningsköra, det går bra nu kompis.

jag har nyss varit ute och övningskört, ungefär en och en halv timme. köpte hårfärg, ska försöka fixa håret imorgon. hoppas på ett bra resultat (y)
det gick skit bra idag, jag klarade dragläget, ska bara klara det lite mjukare nu.
fick världens skrattattack förut trodde jag skulle ramla ihop på golvet. haha, det är tur att en hund kan göra så att man skrattar så mycket.

planer för morgondagen - träffish elin.

madrömmar

förut när jag vaknade så var jag rädd, jag drömde en madröm igen. och denna gång handlade den om att lovisa dog. Jag hatar att drömma om döden. Man blir så himla rädd när man vaknar. Minns fortfarande känslan i kroppen jag hade i drömmen när jag fick reda på att hon inte fanns kvar längre. minns hur hela jag blev tom och bara ramla ihop på marken och skrek. det är hemskt. urch, jag hatar att drömma madrömmar om döden.
jag skickade iallafall ett sms till lovisa förut och frågade om hon levde, och det gjorde hon. då blev jag lättad.


...

tider som passerat kommer aldrig mer att tillbaka.


diss

paris hiltons nya program började igår, vad tycker ni?
jag själv ger det fetdissen, töntigt och överdrivet. och inte alls något i min smak. jag tycker inte om paris heller. och det känns som hela grejen är uppgjord.


3 juni

jag pallar inte tåget, så jag tar bussen idag och hoppas på det bästa.
jag hatar att jag tappat mitt busskort men vem köper ett nytt när skolan snart slutar? inte jag iallafall.
jag har verkligen totalt olust att gå till skolan, känner bara hur humöret är på botten och hur kroppen inte orkar. jag gick upp halv sex idag för att skriva om Eu-komissionens internationella program. skit lame om du frågar mig. men jag var tuvngen att göra det så hade inget val. funderar på om jag ska skriva ihop en eller två powerpoint sidor om det innnan jag åker. får se om jag orkar. slutar tidigt idag, så tar 11:38 tåget hem. och idag har jag absolut inge lust att göra någoting alls. jag ska sova massor och plugga lite därtill.
ursh, mitt plugghumör har jag tappat denna vecka precis på målsnöret, fan. nu är det ju bara lite kvar och ändå så blir det såhär. säkert bara för att jag vet att det är så lite dagar kvar.
men jag har endå två muntliga kvar och två prov. ge mig 10 dagar framåt i tiden!

:/

jag måste plugga, fan ge mig orken. det är ju inte långt tid kvar i skolan nu ju.

-

jag borde lägga mig i sängen under täcket och lyssna på liveinspelade låtar av lars winnerbäck. försöka att glömma håret och tänka på någon bra människa.

:/:/:/:/

vad gör man när man upptäcker att håret har mer betydelse än man trodde? och när man förstör håret och nästan gråter när man ser sig själv  i spegln? när alla säger att man överdriver, fast man vet hur jävla fult det är. jag förstörde mitt hår ikväll, inte så det gick av eller så. men färgade det, och nu är det bajs. sitter med en handduk på huvudet som jag aldrig tänker ta av. vill bara gräva ner mig i sängen stanna där och gråta. fan, varför stoppade ingen mig? fitta! ett sådant ord får man använda i sådana tillfällen.

2 juni

just nu sitter jag här med huvudvärk, och en rikitgt ful färg i håret. måste färga rött innan brunt för att det inte ska bli gröna skiftningar. ska bli brunett igen.

och jag har två stora saker att plugga till, dels ett prov och sen en muntlig redosvning. men jag orkar inte, eller jag orkar men jag känner absolut ingen lust och huvud gör bara ondare så fort jag tänker på det. men jag sparar det till sista dagen så får väl sitta uppe hela natten och plugga. men hellre det än nu. bah. mamma kom hem och lägg i brun färg i mitt flammiga hår.

2 juni

sovmorgonen blev lite längre än jag trodde imorse, men det var inget jag klagade över. dagen är egentligen jätte onödig. matten har vi inget, svenskan har vi inget, engelskan gör vi inget. vilket händelserik dag. jag har huvudvärk.

(y) (frida klaga inte nu, haha)

i mina högtalare ikväll sjunger lars winnerbäck. det är något speciellt med hans låtar som jag verkligen gillar. och det gör mig lycklig att han ska till peace and love. woho. det missar vi inte.

1 juni

dagen började med att klockan ringde klockan sex, och att jag sedan gick upp halv sju. andledningen till att jag var tvungen att gå upp 40 minuter tidigare är att smarta jag tappade mitt älskade busskort på statsbussen i tisdags, (ingen som hittat det?) och måste nu istället åka på mitt tågkort. och tågstationen ligger på andra sidan vingåker vilket gör att jag måste cykla till och från tåget. vilket jag älskar. det gjorde dock inget imorse för det var bara skönt, men att cykla hem i 30 graders solsken? det kallar jag svettigt. iallafall, somnade i soffan när jag kom hem mådde fan dåligt av värmen. sen ringde lovisa och vi drog till lyttersta för att steka lite och tog första doppet. det var faktist inte så kallt  som jag hade trott. så nu är första doppet överstökat. mycket skönt. vi köpte även med oss pepsi, kakor och godis som vi mumsade på. jag var sjukt sugen på coca cola, men eftersom vädret är så varmt så var i princip alla drickor slut. colan var helt slut,  så pepsi fick bli en okej ersättare. kollade på smhi förut och såg att det skulle regna imorgon, fan. jag som rakade benen och bestämde mig för att ha shorts imorgon eftersom jag svettades så grymt i skolan idag. men nej, så blir det regn. imorgon tänker jag ta sovmorgon, idrotten känns inte så behövlig just nu eftersom jag inte kan ändra på det betyg jag ligger på just nu.

ikväll skulle jag färgat håret, men dom planerna gick i kras. skulle även pluggat, vilket jag heller inte orkat gjort. så dagens planer imorgon är att: gå på stan med johanna, färga håret, plugga och jag måste tyvärr städa också. hur ska jag hinna allt? dagarna är så korta.

RSS 2.0