Sept. 29, 2011.


står och sliter på åhlens i norrköping.
ikväll blir det myskväll, middag, film, snacks och lite skratt på det. kommer bli en fin kväll. imorgon vankas de andra bullar!
4 timmar kvar bara..

I wish nothing but the best for you


but sometimes it hurt instead.

torsdag




skola idag. jag har varit på dåligt humör. jag vet inte varför.. kanske för jag är pisstrött och inte ätit något sött sen i helgen? eller för att jag har gått en hel skolvecka som senast var i slutet av april. iallafall, fick kostråd av min mentor idag. jag ska äta gröt med blåbärs soppa på morgonen tillsammans med en fullkornsmacka och en knäckemacka (hur jag nu ska få i mig så mycket). jag äter tydligen för mycket salt och jag har brist på b-vitamin. det läskiga är att min mentor skrämmer mig. för han känner mig inte, men han vet precis hur jag mår utan att kunna ha en aning om det. anyways, prakik imorgon, sen möter jag upp jullan vid station halv fem, hon ska spendera helgen med mig. känner på mig att de kommer bli hur kul som helst. ser fram emot det! kul ju när folk tar sig tid och kommer och hälsar på mig i min boning här i norrköping.



pusspuss.

...


idag har jag varit trött och seg. skolan gick rätt långsamt. efter skolan var jag på möte på jobbet. Ska jobba nästa helg såg jag på schemat också. så jag kommer inte hem till vingåker förens den 14 oktober, men den helgen har jag inte planerat att spendera i vingåker. så kommer inte vara där en hel helg förens 22 och 23. Fast det är skönt att vara i storstan. jag saknar min fina vän också, som är sjuk. bli frisk snart, du är inte värd det här!

nehepp, finns annat och göra.
puss.

:)

detta var vad jag knåpade ihop på stylist-lektionen idag. stående lopar. tålamod krävs, tro mig! inte så jävla nöjd. men ska göra en ny bättre frisyr imorgon.




annars hade jag en fin helg, med fina vänner. en alkoholfri helg. behövs ju! för i helgen tänker jag köra all in, föresten blir denna helg otroligt bra! nu ska jag chilla vid tv med hanna och cessan. fick jobb idag också, wey. inte så mycket. men ska jobba lite extra.

puss.

woop

jag hittade den här tjejens blogg på frida i min klass blogg. jag dör, inte nog med att hennes stil är skitsnygg. kolla tjejens hår? jag skulle dö för hennes hår. varför ser mitt hår inte ut såhär?








pusselipuss.

torsdag.torsdag

torsdag idag. världens mest ovärdaste skoldag på hela veckan. satt typ av tiden, men när man har fina klassisar känns det mycket bättre. efter skolan träffade jag lisa över en fika på fräcka fröken. vi satt där typ 3-4 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var hur mysigt som helst. tiden bara rann iväg! nu är jag hemma i lägenheten igen, väntar på att johanna ska komma. hoppas hon inte ätit så vi kan äta ihop! så tråkigt att äta själv. tog bort två lektioner på mitt schema idag. nu är det ännu skönare! nu fick jag sms att hon var här snart, så måste sluta skriva. pussss.

fina fisken.

bokat studentkryssning idag, jävla vad jag är taggad. var så jävla kul förra gången. och nu när man verkligen tar studenten och åker med sin underbara klass, det kommer toppas rejält! ingen i min klass bangar när det gäller fest direkt. en annan sak är att jag gjort mitt sista provjobb idag, så nu håller jag tummarna för positiva besked på mötet med chefen. men fick massa beröm idag, och då blir man ju alltid glad! imorgon har jag mitt första prov för denna termin, och det fick jag reda på igår. dock färglära, så godkänd blir man ju iallafall! Måste börja peppa mig själv nu inför sista året, det går trögt som fan. men med folks puschningar så kan det funka. läser ju trots allt bara fyra jävla ämnen! hahaha, bästa året. imorgon går jag i skolan 09.50 - 11.45, fina fisken! sen tänkte jag dra på stan, har massa att köpa. pussssssssssis.

...

landat i norrköping efter att träffat mina fina tjejer lovisa och sofia idag. fick se lovisas nya place, och det kan bli riktigt bra när allt är klart och på sin plats. känns som veckan kommer gå i raketfart. på fredag har jag tänkt mig lite utgång på harrys. för sen tänkte jag köra norrpan två helger i rad. ursh, vad hemsk jag är. så fort jag blev ledig helger igen så har jag fester planerade varje helg. men man lever ju bara en gång. nog om det. hörs en vaker dag. puss. föresten har jag världens finaste vänner.

VÄSTERÅS

jag kan inte med ord beskriva hur jävla kul jag hade igår. jag och johanna gjorde västerås, ordentligt! idag är jag en baksmälla och några blåmärken rikare. dagen har spenderats genom att prata och garva över gårdagen. alltså jag kan inte sluta skratta. gårdagen innehöll verkligen allt. hittade världens fulaste bild på min mobil också, som vi knappt ens kommer ihåg att vi tagit. haha! toppade hela kvällen genom att springa till bussen, som var fel buss, åka runt i halva västerås för att sedan få skjuts av busschaffisens kollega hem. hur ofta händer sånt? fyfan. och de ända vi gjorde var bara att garva åt hela situationen. jadu.. men imorgon äre skola igen, så jävla otaggad. men vad ska man göra? bara gå dit och vara glad lixom! provjobba för sista gågnen på tisdag, sen får jag veta om jag får jobbet eller inte. så håller tummarna!! ahja, ska göra något vettigt nu, eller ovettigt. skit samma. pussss.

jag.orkar.inte

precis vad som var det minsta jag önskade.. jag har gått och blivit sjuk. min hals gör så jävla svinont. igår kväll när jag skulle sova hade jag svårt att andas. kändes som tungan svullnat och halsen börjat täppts igen. men idag är andningen något bättre. men halsen gör så himla ont. att svälja och prata är något jag inte vill göra just nu. ringde nyss praktiken och sjukanmälde mig. fick anstränga mig för att prata. hur hände detta? och jag sitter sju mil hemifrån. vilket betyder att jag måste åka både tåg och buss för att komma hem. vilket är det minsta jag är sugen på. men jag är inte heller sugen på att sitta själv i lägenheten och må såhär.. helvete!

bla.bla.bla

jag sitter här och längtar till helgen. denna vecka har dödat mig typ. jag har ont i hela kroppen, huvudvärk konstant, kan typ inte "chilla" utan är stressad hela tiden. kan knappt sitta här utan att skaka i hela benen. jag glömmer bort att äta också. är aldrig hungrig. fan hur ska jag klara vuxenlivet sen? min hals dödar mig också. kan knappt svälja längre. alla på åhlens har ont i halsen, och idag kände jag och emma att vi också hade det. och nu äre värre än värst. en praktikdag kvar, sen helg. praktik varvat med jobb, inte bra! hoppas jag vaknar upp imorgon utan detta halsont. jag ska försöka laga lite mat nu och se om jag får ner något. åt en påläggskorv nyss och det gjorde bajsont rent ut sagt att svälja den. så jag tror inte de blir ngn kvällsmat. så det får väl bli en matlåda till morgondagen istället. ne, fan vad jag klagar. helvete. helgen kommer bli kalas. så det är fint att ha ngt att se fram emot. pussis.

stress


så mycket att göra och så lite tid. känner mig stressad tjugofyra/sju eller något. huvudvärk konstant, lever på huvudvärkstabletter för att ta mig igenom dagarna. idag fick jag lite paus genom att träffa finaste sofia. jag har verkligen saknat henne. vi gick på stan och satt sedan och pratade om allt. nu är jag hemma i lägenheten. sitter och nöter koder, fyfan. ska få in ett x antal i huvudet. och än så länge sitter inte många. lägenheten ser ut som ett vrak, för att inte tala om diskberget. fyfan, jag har knappt varit här och enda ser de ut som skit? förstår inte. varför hinner jag stöka ner när jag inte ens hinner städa? fyfan. imorgon kör vi 9 timmar igen. jag kommer vara dö trött på fredag efter denna vecka. därför ska jag till västerås på lördag och roa mig! nu ska jag fortsätta, hinner inte skriva här. måste duscha också, och göra matlåda. suck, pusssss.

hit.och.dit

pju, har en lång dag framför mig. vet inte alls hur jag ska orka. men vad gör man inte? längtar till klockan slår sju och jag får däcka i soffan. för det kommer jag garanterat göra. föresten går praktiken än så länge kalas, jag trivs redan bra! Jag är på åhlens i norrköping, på skönhetsdelen. nu måste jag snart börja dra mig, börjar om en halvtimma! pusselipuss.

Satuurday

Blir inget långt inlägg då jag lämnade min dator i norrpan och sitter på mobilen istället. Var planerat att gå ut i dag i norrpan. Men min kropp orkade inte riktigt. Onsdagens och Gårdagens festligheterhar satt sina spår. Det var iallafall hur kul som helst igår. Vi var först hos ellen och firade henne. Massa tjejer och tre killar. Sen drog vi till harrys och svängde loss. Och de var sjukt kul, fast de inte var så mycket folk. Är man bara där med rätta människorna, så spelar de inge roll. Slutade på mcd med johanna, jakob och lovisa. Sen vidare hem till johanna för att sova ruset av sig. Att vakna idag var ju mindre kul. Huvudvärk över gick till ett ständigt magont jag haft hela dagen. Vet inte om min kropp försöker säga ifrån nu! Men nu blir de lugnt fram tills på lördag på festfronten. De är så jävla skönt att va ledig helger igen!! Love it. Imorgon blire back in town, för att sedan på måndag starta praktiken. So long. Pusselipuss.

försmak.på.studenten

alltså jag vet inte ens vart jag ska börja. gårdagen var spårat rakt igenom! klockan nio så var alla kalas packade. men fyfan så kul vi hade! det var verkligen stört kul. jag älskar min roliga och underbara klass. och att hoppa upp och ner och skrika: för vi ska ta studenten! det var lycka. känns så jävla rätt att göra det med rätt klass. att vi inte fick klagomål från grannarna igår, det är helt otroligt. vi snodde parasol, blötte ner hela köket, skrek, skrattade, dansade störda danser, målade läppstift på varann. ja, spårat som tusan. slutade med en kebabrulle i handen. sen slockande vi i sängen. efter att åkt virvelvinden i en timme. fyfan. jorden snurrade! när klockan ringde sju imorse, var vi så gott som döda. slutade med att sju st satt i skolan redo när den började. och en av dem var inte jag, haha. jag tog lite sovmorgon och gick på sista lektionen. duktigt av mig att ens komma dit. efter skolan hängde jag med hanna,johanna och cecilia. sen drog vi till fräcka och sen hängde vi med när hanna tatuerade sig. nu sitter vi i soffan. ska snart ta tag i lägenheten lite, sen komma på hur jag ska göra imorgon och med resten av helgen. party en dag, eller party två dagar? återstår att se.





PUSSS!

WEHO


...

klassfest, och kavajvecka. vilket betyder att outfiten inte är så svår att välja ut. nu ska jag hälla upp första glaset vin, och se hur denna kväll uratar sig. tack och hej.


vit skjorta, svart kavaj, svarta braller och rött läppstift.


kom igen stylist C, ikväll kör vi!

...

min fina vän. hon har samma humor som jag. och ställer alltid upp.





påtal om något annat, jag är high on life förtillfället. jag är glad över livet, och de vänner som finns vid min sida, gamla och nyfunna vänner. ni är verkligen underbara. om ett år tar jag studenten. då kanske jag inte kommer bo kvar här. antagligen inte, jag har redan planer på vad som kan ske. och de planerna är inte att stanna här. det kommer vara så jävla lätt att flytta från staden, men från alla mina fina, underbara vänner. det komme vara så sjukt jobbgt. inget jag behöver tänka på nu. nu har jag ett galet år framför mig! hjärtan till alla mina fina. ni vet att jag älskar er hela bunten. taggar till klassfest imorgon, kanske harrys på fredag och puls på lördag. klart man inte kan klaga på livet! framför mig har jag även en partykryssning, en partyhelg västerås (träffa min fina syster) och en weekend i göteborg. crazy.

alanya 2011

Välkommen hem skulle jag väl kunna säga till mig själv. landade i sverige igår igen, och det  första vi möttes av var kyla och regn. deprimerande som fan. i alanya vare runt 40 grader och sol hela veckan, så ni kan ju tänka er? sjävla resan var hur bra som helst. sju dagar av fest, vodka av alla smaker, skaka rumpa, sol, och bra vänner. behöver jag ens skriva mer? somnade skrattandes och vaknade med ett leende varje dag. det var en sjukt bra vecka. och nästa år bär det av igen, fast till ayia napa. ni som inte åkt utomlands och festat, gör det! satt just och tänkte på hur många olika kameror man är med på och att man säkert kommer hamna på massa olika folks facebook album. för jag vet inte hur många bilder man tog med olika främmande människor. haha, bilder kommer komma upp i ett alanya album på facebook, dock kommer verkligen inte alla bilder ut, då det kommer sorteras bort en del. haha! nu ska jag käka lite svensk frukost. sen blire packa upp, tvätta och packa igen. åker tillbaka till norköping imorgon, och då valkas det klassfest och i helgen vankas det fest. varför inte fortsätta festa när man redan är inne i det? ;) puss och kyss.


WEEEY


RSS 2.0