detta.är.fail

ni måste klicka på länken, alltså fyfan vad rolig den är.
för er som inte fattar så är det is på hela vattnet, bara lite löst vatten över.
HAHAHAHHAAH
"badar på isen"

elins.place.igår

juste. elin hade ju sin 18 års partey igår. det spelades lite ölspel, sanning och konsekvens och socialiserades en del. det var några försök av att supa varandra under bordet också. vilket jag nästan lyckades med, eller lovisa? HAHA. det dansades en hel del också. eller vafan, kan man kalla det dansa? cp-ryck på dansgolvet mera. det östes helt enkelt! jag hade svinkul och tror många andra med hade det. det slutade med att jag fick skjuts hem, tog några söta bilder på mig själv med camen som jag hittade dagen efter, och sen somnade jag dirr i sängen. tack elin för en lyckad kväll!


jag gillar alla söta och suddiga bilder jag alltid tar i spegeln!

pizza.skrattanfall.packning

jahapp, tre timmar senare är jag hemma efter ett besök på salambo med lovisa, pierre och julia. pizzan var förjävla god alltså, nästan lite för god. jag var knappt mätt efter att pizzan låg i magen. sjukt? ja fyfan. jag som jämt brukar vara mätt efter halva. något lurt med magen idag va. iallafall så var det skit trevlig, och kul. och besöket bjöd på ett skrattanfall. eftersom det är intern-skämt. är det inte ett dugg kul att skriva ut det vi garvade åt. men fyfan! skön brud skulle kissa. hahaha.
nu är jag hemma igen, fick reda på att det blir klass 1 varnings-storm imorgon. lovely. precis den dagen vi ska flytta. ja, men vi ska iväg iallafall. jag sitter och funderar över om det är något mer som ska packas idag, eller om jag kan ta resten imorgon på morgonen? måste packa om lite också. för att flyttlådan blev tung och mamma klagar.
nu ska jag ringa julia och berätta lite kul information. maha. pussstja!

SÖNDAG

jaha, inatt är det sista natten i vingåker på några dagar. kommer ju hem i helgen. men sen är jag inte hemma på 15 dagar. kommer kännas konstigt. jag tycker det  är ett stort steg att flytta hemifrån. men jag vet att jag och min kära sambo kommer klara oss galant. jag har precis städat klart mitt rum, så nu ser det iaf ut som ett rum, även fast det ekar lite. för det är ju bara en hylla och sen säng. men efter ett köp av lite tavlor så kan nog mitt rum se ut som ett rum iallafall! ska ju endå spendera större del av sommar lovet hemma i vingåker. nu ska jag tvätta klart. sen packa det sista. jag kommer säkert glömma hundra saker hemma. fan börjar bli lite nervös inför imorgon. mamma har redan börjat fält några tårar. fan mamma! jag kommer ju hem varje helg iaf, nästan.

nej, ikväll blir det pizza med brudarna. och pierre! blir fet gött. pussssstja!



en.behövlig.paus

woh, pauser hit och pauser dit. varför tar man alltid så mycket pauser när man packar och städar? lat är vad man är. packandet går iallafall jätte bra. jag har snart fyllt tre sånna dära stora blåa påsar och två flyttlådor. sen står det massa saker brevid också. och nu sitter jag här för att ta en paus. lat som jag är. men jag måste tänka efter lite vad jag ska ha med mig.. halva gaderoben får iallafall stanna hemma. nu kom jag på massa jag inte packat ner! så måste sticka innan jag glömmer! pusstja!
föresten har linda köpt en bra skiva som är jätte bra att lyssna på när man städar och packar.
och vet ni en annan sak? världens mest tråkiga grej måste fan vara att lägga in allt i tidningspapper för det inte ska repa varandra. det är svåååårt och tråkigt. men måste göras!

packar.packar.packar

sådärja! jag som skulle sova ut imorse. vilket inte funkar när man har en syster och en hund. men jag fick ju iallafall sova till halv tolv. det får väl duga då.
jag gick upp och gick ut med vovven. det var rätt skönt väder ute, så det gjorde mig absolut ingenting. måste börja promenera mera, för man blir piggare av frisk luft och motion!
annars smällde jag i mig lite frukost, drog på hög musik och sen tog jag tag i packandet. jag har slängt in ett par skor som tvättas, sen ska jag tvätta alla kläder. resten av kläderna som jag ska ha med mig har jag packat ner i påsar. så det enda som hänger kvar på min klädställning är outfiten till kvällen. sen har jag packat ner lite lakan och handdukar. vårat vardagsrum ser ut som en enda röra, för där har jag lagt allting som ska packas ner iför flytten. det är fan mer än vad jag hade anat som skulle packas. det kommer se lite halv-tomt ut i mitt rum. det enda som kommer stå här inne är en säng och en hylla. tur som fan att jag har ett litet rum iallafall. för jag vill inte komma hem varje helg och sova i ett tomt rum. nej, om man ska fortsätta tvätta och packa? jo, det måste jag. annars kommer jag ingenstans. för imorgon skulle jag behöva plugga mer än vad jag packar och städar. så vi hörs va! pusstja!

fredag.kväll

nu sitter jag i min säng med datan i knät. jag känner inte något direkt sug av att sova. skulle vara trevligt med lite sällskap nu. men klockan är halv tre, och alla sover. tråkigt. fick nyss ett fylle samtal från en gammal vän. haha. så tur att jag var vaken då, för hatar att bli väckt.
kvällen iallafall var trevlig. jag var på rätt bra humör! och med trevligt sällskap brukar det mesta ordna sig. och om det finns någon att skratta åt och med. så är jag nöjd. nu längtar jag satan till morgon dagen. ska ösaaaas! kommer nog bli galet bra. då är det elin som styr 18 års party! blir nog en hel del med folk.


nu då..? kan inte någon skicka ett gulligt sms till mig, så jag kan somna. nej, den turen har inte sofie bredell.

ajaaaaaaaa, pusstja.

wanna tell the world, wanna shout it out.



sötisar egopixar på toaletten.

:)


tonight i'm wering this.
jag ska ut och festa ikväll. nykter. då kör vi på en nykter klädsel. jag tror det kan bli kul ikväll iallafal. trevligt sällskap så brukar det ordna sig! om en halvtimma åker jag iväg.
pusstja

oversize tröja - hm
lackleggings - lindex
ringar - lindex och åhlens
örhängen - hm
armband - present och accent

katrineholm

katrineholm idag en snabbis. jag blev 400 kr fattigare.. det kändes. inte. haha! men borde gjort det. har inte ens fått mitt stuidebidrag eftersom jag måste fixa til vilket konto det ska till eftersom jag nu är 18 år. så jag lånade lite av mig själv helt enkelt. jag köpte en skit snygg oversize tröja från hm, en oversize t-shirt aktig tröja med paljett ränder på från hm och ett par chinos på åhlens som kostar 39 spänn! hallå? kap vare här. spring in på närmaste åhlens. dom säljer ut alla chinos för 39 kr!
ikväll blir det lite festligheter.

pusstja

jag.hatar.att.plugga.på.lov

jag hade lov för ungefär fem minuter sen..
nu har jag en jävla massa uppgifter som jag aldrig hade annat.
jag har inte lov längre. måste ägna mitt härliga lediga lov, till att plugga? det här suger. men jag har lovat mig själv att jag ska vara duktig i skolan. så jag får väl ägna resten av kvällen till att plugga. suck..
fan medina! varför berättade du om alla uppgifter.. :(

ingen puss bara tja/sofieeee

städa.lite

undarade nyss varför jag var så trött.
kan det vara dom där fyra timmarnas sömn inatt?
jag börjar få huvudvärk och allt känns allmänt varmt bara.
jag och min syster ska röja lite nere i vårat hobbyrum som är överbelastat av saker. se om jag hittar någon microvågs ugn eller våran elvisp kanske? finns mycket smått och gott där nere som varit "för bra" för att bara slänga i papperskorgen tydligen. så ner och se efter ska jag göra nu.
jag har precis skrivit klart en lång jävla lista på saker som behövs inhandlas på ikea imorgon. det är fan mer saker än man anar som ska inhandlas till en ny lägenhet.
bara fem dagar kvar nu, och jag gör mitt första försök till att shoppa till lägenheten. snacka om att va ute i god tid va? haha.
aja, pusstja!

rekordkallt.minsann

alltså.. seriöst? vad lever vi i för land?

 

tackar gudarna att jag bor under mittan av sverige och inte en meter högre upp!

 

 

 

 

jag vill inte vara kvar..


lanbloggenva.starts

ikväll finns jag här:

http://lanbloggenva.blogg.se

ni kan ju ana vad vi gör ikväll/natt...
så ge oss besökare nu!



till.dig.julia

beviset på att jag är dum i huvudet på riktigt och jävligt desperat.
här har du julia!
bara för dig!

nu får ni ju samtidigt se mina nyinskaffade solglasögon från barn avdelningen lindex. jag kunde inte hålla mig. dom var ju så tuffa.

vår <3

jag vill ha vår känslor i kroppen. det är så härligt.
vill ha våren 2009..




en gång förlorat.

måndag.urk

jag undrar om det finns något man kan säga om denna eviga kyla och en meter höga snö som inte innehåller massa fula könsord eller svordomar? jag tror nog fan inte det. allt jag har och säga innehåller dessa fula ord. så jag undviker nästan att utala mig. för jag är så trött på den här skiten nu. jag vill inte se snö någonsin mer. och jag vill aldrig mer höra någon som klagar på att sverige inte har någon riktigt vinter. för varsegoda nu har ni fått eran pip vinter med erat pip snö och eran pip kyla. jag vill leva i ett land där sommar bara existerar. det är så otroligt tråkigt med vinter. vad kan man göra? det är mörkt all the time, och kyligt som attan. så man sitter inne och gör? ingenting. i vinter tider tackar man fan för internet, så man kan socialisera sig på något sätt när folk är insnöade och dylikt. sen tackar jag calle kristiansson som spelar musik hur mina högtalare. han röst gör mig glad.

föresten är det bara en vecka kvar idag tills jag flyttar. det börjar kännas lite nu, blandade känslor. det är ju trotsallt sju mil härifrån. så det blir ju en rätt stor förändring i mitt liv som kommer ta ett tag att smälta. jag är jätte glad att jag ska flytta och att jag har så himla bra föreldrar som ställer upp för mig så mycket som dom gör. det ska bli skönt att slippa pendla. men jag kommer sakna mina vänner här och min familj jätte mycket. men jag kommer ju hem varje helg. men det är endå bara 8 dagar av 31 dagar på en månad. kommer säkert längta hem en del. men samtidigt så kommer det vara så himla skönt med lite ombyte av stad också. och kan nog bli riktigt härligt att bo i en stor stad, speciellt när våren börjar komma!

nu ska jag sova tror jag, imorgon ska jag in till stan och hälsa på johanna. så pusstja!


låt oss följa vägarna genom alla mörka rum.


gammal vännskap rostar aldrig, eller?

örebro.nu

nu; örebro med syster, johanna och bella.
jag har 22 kr på mitt konto, så blir att ögonshoppa istället. men det gör mig absolut ingenting!

LÖRDAGS

kanske ska uppdatera lite i min kära blogg. för alla er som är intresserade av mitt liv, hihi.
kvällen igår började hos lovisa, där vi fixade oss. sen drog vi vidare till matilda i kanske en halvtimmaa. hann förfesta lite iaf. vädret igår sög totalt och kommunerna suger på att ploga. så vi stappla fram på oplogade vägar. inte det skönaste va. men iaf. sen drog vi till kupolen, där aram skulle styra upp sin 20 årsfest. vi var bland dom första, men sen rullade det in lite folk. kvällen var trevlig! det var en blanding mellan dans och socialisering. så tack aram för att du styrde upp något i detta oväder! kvällen slutade vid halv två eftersom nattbussen gick då. jag somnade på nattbussen med musik i öronen. jag var så himla trött efter denna vecka. föresten fick jag höra en ganska så rolig grej igår. det är faktiskt rätt konstigt vilken grund vissa personer får sina åskiter från. men visst. man får väl tro vad man vill om folk. mig roade det bara!
ikväll har jag ätit bakis mat och ikväll ska jag träffa julia och johanna! perfekt.

EGOBILDER FRÅN IGÅR:




bilderna är tagna med min kassa mobil kamera. men bättre några suddiga bilder än inga alls. så var nöjda nu!

pusstjena!

party.på.schemat

nej, dags att packa ner allting till kvällen i en väska och dra mig vidare till enrotsväg. där jag ska välja ut min outfit och fixa mig. för att senare dra in med bussen i detta underbara väder för lite 20 årsfest som aram styr upp. jag borde skynda mig iväg med tanke på att jag vill hinna med bussen senare. så jag hoppas på en jätte rolig kväll! vilket inte brukar vara så svårt när det är lokal-fest. för alla brukar vara på topp då! så ses vi inte ikväll, så hoppas jag ni får en jätte bra kväll! för det ska jag ha. pusstja!

fredag.kväll

ikväll var min vän johanna här. vi tog det lugnt, chillade och pratade. mycket längtan till peace and love gav oss vårat samtalsämne. vi längtar så himla mycket. och vi trånar efter våra hollywood smile. skulle vara guld om dom kom innan sommaren. vill kunna blända alla i sommar! vi kanske är fula nu, men fan vad vi kommer skratta åt er sen! jag måste sluta längta till sommaren och ta vara på våran fina och vackra vinter. nejfan. skrew den! eller hur det stavas. jag tänker fan längta till sommaren. den är det enda som gör mitt liv värt att leva, efter mina vänner såklart. och vilket förkylning vintern har gett mig! blir tokig. att vara förkyld är pain. ont i halsen är pain. kylan är pain. och att komunen snålar med att ploga vägarna är fan pain. men ärsh så länge jag slipper gå ut så håller jag humöret uppe! tacka fan för sköna varma koftor jag kan mysa runt i. ska sova tror jag, och imorgon kommer jag sova såååå länge. för det känns som det behövs. pusstja! /sssssofie.


praktiken.är.över.nu.är.det.lov

väldigt glad tjej har äntligen fått sitt efterlängtade lov. det kunde inte kommit bättre. praktiken är över för den här gången. veckan har varit jobbig och kämpig men samtidigt väldigt rolig och givande. det som har varit det roligaste har varit att hjälpa människor som frågat efter saker och bara att stå och prata med lite folk. haha, skönaste kvinnan idag berättade om när hon åkit till thailand och stött på sin granne med han vänsterprassel. "nästan så han sket i brallan när han såg mig", HAHA. så utryckte hon sig. träffat på mycket trevliga människor den här veckan.
när jag slutade idag så fick jag tre par spetstrosor, en anton berg choklad och en lite sminkväska med ett nagellack och lite små tester. (inte använda) så det var jag väldigt glad över. och sen fick jag även 30 % på allt jag handlade idag. och därför köpte jag ett par leggings, ett par solbrillor som var svarta/knallrosa, en vanlig vit tröja med en dragkedja och sen en svart tröja med massa silver kedjor. jätte nice! ikväll ska jag träffa johanna för lite chill. och imorgon ska jag på 20 års fest. kan nog bli en riktigt bra helg trotsallt. pusstja

seg.i.huvudet

jag är inte på topp. jag har gått och blivit sjuk. förkyld och fått förjävla huvudvärk. känns som jag haft feber hela dagen. så apu:n idag kändes ganska trög. men tanke på att jag var nästan svimfärdig när jag stod och larma kläder. eftersom jag står bland damkläderna hela tiden så är det väldigt många som frågar efter hjälp. fick hjälpa en engelsk man idag, och det var inte lätt. eftersom hans engelska var nästan lika krasslig som min. men han fick tillslut det svar han ville ha. det stod still i huvudet - vad heter kalsonger på engelska? haha. som tur var stod vi framför så vi kunde förstå varandra genom att peka! efter praktiken åkte jag till sofia en stund. vi pratade och så. kollade över lite kryssningar och så. fan vad vi är sugna! det skulle vara grymt!  nu orkar mitt huvud inte mer data. ska se på andra aveyn istället. pusstja

föresten har jag gått över till comviq nu, så jag smsar gratis varje dag. och alla med comviq kompis smsar mig gratis, samrt va? som ni inte får svar på ett sms beror det på att jag inte vill svara! ;)

nu

tillbaka till praktiken nu, sen efteråt ska jag träffa min kära vän sofia.
så kommer hem senare ikväll. längtar till helgen. pusstja

APU.VECKA

hinner inte uppdatera, har inget liv denna vecka typ.
apu 10-18 varje dag. så vill ni träffa mig får ni helt enkelt komma till lindex. jag är död. jag larmar och galjar, galjar och larmar. helt slut i huvudet, fötterna och ryggen. jag är inte van med arbetslivet. stod och drömde mig bort hur skönt det egentligen är med skola. as soft ju, man kan typ komma och gå som man vill. jag börjar dra på mig en förkyldning också. så känner mig lagom hängig. och idag fick jag träna på min engelska också. fick hjälpa en engelsk-kvinna. och gissa vad, jag klarade det! hon köpte till och med en tröja och linne som jag hittade åt henne! nöjd över min krassliga engelska insats!
alltså det var länge sen jag var såhär trött. jag kan knappt titta, ser suddigt och dubbelt. jag har ju först varit på kryssning lördag-söndag. och sen nu har jag haft praktik två dagar. 10-18. jag är död. helt död. är van att typ gå i skolan från 11-15. eller något i den stilen. jag bara dör när jag tänker på att det är tre dagar kvar av den här veckan. och jag vill inte ens veta hur trött jag kommer vara på fredag. nu ska jag sova, det kommer ju inte vara svårt att somna med tanke på hur trött jag är..

nu ska jag sova och aldrig mera vakna. nej skoja. jag ska sova och sedan vakna upp till ännu en praktikdag. pusshej.


- bild tagen i skolan för en vecka sen -

hum

jag är matt, trött, sliten, har träningsverk, upptäckte
massa blåmärken på vänster ben från igår, är varm, är kall.

melissa horn sjunger ut genom högtalarna. jag är sluuuuut.
kryssningen har satt sina spår.

jag behöver... piggna till?

kryssningen.är.över.

nyss smällt i mig en kebabtallrik. det var gott.
jag är hemma nu igen. och det var en sjuhelvetes kryssning. vi dansade till benen inte orkade mer. kvällen slutade sex på morgonen. och sen blev det tre-fyra timmars sömn. så nu är jag galet sliten. bankomat kortet låg i hytten i princip hela kvällen. vi blev bjudna på massa drinkar, nattkäk och allt. rätt skönt att vara tjej ibland! haha. sofia och jag hade galet roligt, som vi alltid har! vi blev nästan påhoppade av en jävla kärring som klagade på att vi hade tandställning. och sen när jag skulle diskutera med henne, så blev hon helt knäckt. hon hade en jävla massa åsikter. men inte fan kunde hon argumentera för dom. hon var 52 år och hette sanja, fan vilken stjärna! nu längtar jag redan till nästa kryssning.
fan, måste sova tidigt ikväll. för imorgon är det dags för APU på lindex i katrineholm. börjar tio imorgon bitti. pusstja.

nu.åker.jag.till.stockholm

KRYSSNING IDAG!!!!
JAG ÄR SÅ JÄVLA LADDAD!
DET KOMMER BLI GULD.



ha en bra kväll alla bloggläsare!
pusstja!

kläd.problem.like.always

varje tjejs stora problem, så fort en fest börjar närma sig, eller ett speciellt tillfälle, är fan vad man ska ha på sig. imorgon är det dags för mig och sofia att röja ute på det stora havet. vi ska alltså på kryssning imorgon. och det kan ju inte bli annat än väldigt roligt och galet. för det är så jag känner oss. men nu är stora frågan? vad ska jag röja i? jag tittar på min klädeställning, och ser.... vardagskläder? så jävla tråkigt. det kan jag inte festa i. jag måste hitta något. sofia skulle låna ut skor, tackar vi för! och jag kan inte måla naglarna förens jag valt vad jag ska ha på mig. för måste ta en färg som passar. aja, nu måste jag gå. ska välja kläder, packa iordning det mesta, plocka undan alla utslängda kläder och sen duscha. och inte glömma att tagga!!

PUSSTJA!

shopping.norrköping

Foundation från kicks. "roll on." nyhet. tuff.


oversize kofta, eller jag köpte en stor storlek så den blev oversize. rea. vero moda eller vila.



jag vet inte hur jag ska posa på bilder med outfiter. suger på det. och kändes tråkigt att visa upp allting på galjar. så detta för duga. jag längtar så mycket till sommar att jag var tvungen att testa mina solbrillor, destutom gjorde jag ett försök att dölja trötta ögon. iaf..
Tröjan är köpt från H&M, divided. skit snygg och skön enligt mig.
Leggingsen kommer från bik bok. och är också enligt mig, supersnygga och sköna.

vi avslutar här, pusstja!

fantasilös.rubrik


söt bild.
ville visa dom fina ringarna jag fick av sofia i födelsedags-present.
tyckte dom var as snygga. dom syns inte så bra. men jag gillar inte närbilder.
föresten så ser ni lite utan min nya tröja också.
jag fullkomligt älskar den. oversize är så jag!

ingen.rubrik

först måste jag klaga på min huvudvärk, det gör svinont. och sen är det så jäkla varmt. vet inte vad det beror på. känner mig "mosig".

sen nu får jag bara vara positiv. vilket jag kommer vara efter denna dag.
skolan, eller ja. den enda lektion jag hade, hade jag prov på. tog 20 minuter, sen slutade jag. det gick bra! kunde allt. innan den lektionen tränade jag och cecilia på gymmet. jävlar alltså. idag var jag effektiv. vi testade nya maskiner, och jag gav mig fan på att jag skulle träna stenhårt. jag kommer dock ha träningsverk imorgon, som vanligt. vilket jag hatar att jag får. snart kan det knappt bero på att jag är otränad. måste bero på att jag tränar för mycket. visst? VISST? klart. efter skolan, drog jag och johanna en sväng på staden. jag kan säga att jag var nöjd och glad när jag gick därifrån. lite för nöjd kanske. he-he. jag hittade tröjan som var randig, satt som ett smäck. jag hittade leggins med skinndetalj, satt också skit bra. och dom var 100 kr billigare än dom första, vilket gjorde att jag hade råd med dom. köpte även en oversize kofta, superskön. på rea. och sen hittade jag precis den foundation som jag ville ha, på rea. ni vet den man rullar på? den verkar så jävla tuff. så var tvungen. jag är as nöjd. men nu är jag pank. jag ska ta bilder så fort som möjligt och lägga in. redan ikväll. men nu ska jag ut och åka bil. övningskör ju på som sjutton nu så jag kan få mitt rosa plast kort! pusstja.

skola.nu

i'm off to school. datan lämnar jag hemma. sen kommer jag hem senare ikväll. ska dra en runda på stan först! nu måste jag springa till bussen. pusstja.

skolan.katrineholm.plugga

en snabbis runda på lindex och h&m när vi kom till katrineholm. testade ett par leggings på lindex, svinsnygga. men jag kunde inte välja storlek. jag brukar aldrig ha xs, så vågade inte riktigt köpa det. för dom var lite trånga. men s var alldeles förstora ner till. jag vill så gärna ha dom. svinsnygga! sen så skjutasade vi hem johanna och åkte upp till onoff först, och sen willys. kom hem vid sju ungefär. då åt jag mcd-maten som jag köpte i stan. var så sjukt sugen. sen har timmarna bara flytit på. nu har jag satt mig ner för att plugga till första hjälpen läxförhöret/provet imorgon. skit lite att plugga in, så ska väl gå vägen. annars ska jag träna imorgon innan skolan, sen gå på stan efter skolan med johanna. sen ska jag hem och äta gott med familjen, och leta fram något att ha på kryssningen på lördag. börjar bli en anning taggad! hoppas min söta vän fia också är det, för vi ska röööja! nej, plugga till prov. duscha och sen sova. jag känner mig slut i kroppen. pusstja!



fan vilken huvudvärk jag fick precis..

till cecilia


flumm.i.skolan

skolan idag, började tidigt imorse. sjukt trött. försökte verkligen somna påvägen hit, med det misslyckades. istället fick jag fortsätta vara trött. hantverksteknik på morgonen. johanna färgade mina bryn och ögonfransar. och plockade mina ögonbryn. jag ska nog aldrig mer färga mina ögonfransar. det var världens pain. men det är bara för att jag sover så dåligt och huden under ögonen är så himla tunn så den blir svullen och torr när jag inte sover. och sen när det kom stark medel där så trodde jag att jag skulle dö. jag hade färgen på i 5 min när man ska ha den 15 min. men det gick inte. när jag tog bort färgen var jag helt röd, nästan bli under ögonen. såg ut som jag fått två knytnävs-slag. sjukt. här kan vi säga at utrycket: "vill man vara fin får man lida pin" passar in klockrent. men jag hann få dom svarta iaf! nu har vi ätit, och nu är det dags för litteraturvetenskap. slutar sent idag, sen ska jag till mormor och dra en runda på stan. pusstja!

Så här kul kan man ha med photo booth i skolan, vi överdriver. såhär fjortisar är vi inte egentligen, haha!
















snabb.update

sitter i skolan, oseriös lektion. vi typ sitter på facebook som vanligt. hela klassen. haha. oseriöst. jag har precis haft utveckling samtal med min lärare. och jag fick reda på massa bra. och jag är en ambitiös person! lite mvg, lite vg, och något g. det duger för mig! ska ta halv fyra tåget hem. äta, övningsköra sen träffa johanna. allt för mig nu i min snabba update. pusstja.

jätte.seriös.okej

jag kom på en smart sak.
om jag skaffat körkort, behöver jag inte skaffa en pojkvän med körkort.
men än så länge får jag ragga killar med körkort,
men hoppas på att efter sommaren även kunna ragga på killar utan körkort.

på tal om körkort, fick en kommentar av någon ida tidigare idag:
"någo som är rik eller? köra 3 dagar i veckan. själv pungar jag ut med 700 per lektion. hmm."
svar: nej, jag är deffinitivt inte rik. vilket du verkar vara som kör på världens dyraste körskola ;) en enkel körlektion på den skola jag ska köra på kostar 365 kr ungefär. vilket är hälften av ditt pris. men jag ska köpa en paket innehållande 10 lektioner. vilket gör att jag betalar alla lektioner på en gång, och kör sedan slut på dom. och jag vill köre mycket och intensivt så jag får mitt körkort innan sommarens slut.

pusstja.

Snart.är.denna.dag.över

idag har jag mest slöat. drog ner en runda till itala, scorett och faktory. där träffade jag josefin och jakob så gled runt på där med dom i typ två timmar. det gjorde jag nog rätt i, för fan det bjöd på mycket garv. speciellt när jag och josefin tog på oss en jacka och båda fick plats. vi stängde till och med dragkedjan. HAHA. dumma i huvudet. jag ska lägga in bild, så fort josefin skickat den! ber henne nu. annars så har jag beställt min peace and love biljett. den ligger här så fint brevid mig. jag är överlycklig. längtar jätte mycket. nu är det bara mina vänner som ska beställa sina också. men det gör dom väl så småning om. känns som dom väntat på mig, och nu är det jag som väntar på dom.
nu måste jag duscha, för imorgon blir det tidiga bussen. och sen matte. vi ska ha vikarie! tjoooho. aja, pusstja.




HAHA, den  här bilden är tagen från utanför våra tält förra peace and love.
det kom "några" killar! :D

Tål.att.tänkas.på

är jag världens tråkigaste människa?
eller är det alla andra som är det?

jag har samlat vuxenpoäng idag, nästan två st. men jag sa nej till den ena, och ångrar mig nu. men hey. kan kirrat när jag vill. nu snart ska jag ner till fabriksbutiken och titta om det finns något fint till lägenheten.
annars så sitter jag och lyssnar på musik från 2005. jag hade lite udda stil på musik då, men just nu lyssnar jag på en låt som jag ofta väcktes av den sommaren. varför tycker man oftast att tiderna är bättre förr? är det för man inte tar vara på tiden lika mycket längre? eller för att vi alltid vill ha det bättre? en dag kommer jag säkert sakna den här dagen också. människor är så jävla krävande, vi blir aldrig nöjda.


hur blev det här inlägget så långt? skulle ju bara skriva två meniningar... :^)
(msn gubbe som höjer på ögonbrynet)

snö.igen.fyfan

jag vaknade imorse och gick upp. endå rätt taggad för en skoldag. cecilia ringer och säger att jag ska titta ut. och se där. det snöar igen, IGEN. fyfan! inge trött man blir på detta jävla pissväder. då var det bara och gå och lägga sig igen. för ser man snö så vet man hur sj-trafiken kommer gå. inte alls eller tusen timmar försenat.
jag funderar på om jag ska lägga mig under täcket igen, eller om jag ska plugga?

eh vafan säger jag? jag tar ett glas vatten och slumrar till igen va. pusstja och natti.

dagens planer:
åka till k-town vid tre. för kirra digipass. för inskrivning och för inhandling av för mig viktiga things.

monday.night

jag lider, riktigt lider av denna kyla. jag skulle promt av någon jävla anldening ha på mig min höstkappa på mig idag. mest för att jag ville matcha den med min pälskrage. men attan vad kallt det var! höll på att frysa ihjäl. verkligen. idag hade vi stylist, cecilia gick loss och målade mina naglar i leopardmönster. rätt tufft. jag därimot hann bara måla hennes naglar röd/oranga. jag fick något ryck och fick typ sammanbrott efter tre naglar var jag klar tyckte jag. men sen smack blev alla tio naglar målade. lika bra tyckte jag. en liten titt på våran underbara lägenhet idag. den är klart för bra. tog tio minuter att gå dit från skolan, hela lägenheten är vit, silver och fräsh. badrummet är inte alls grönt som cecilia inbillar sig. utan ljusblått med en mörk kant. score! sovrummet var större än jag mindes och vi började gå loss med hur vi skulle möblera.
desutom är jag inne på sista veckan att pendla. bara 4 dagar kvar att pendla. sen är det över. känns rätt så grymt faktiskt. insåg just att jag glömt fylla på busskortet, och får betala min resa imorgon. crap! snikar av mum and dad istället.
nu ska jag få några bilder av cecilia, sen ska jag packa ur min bag, sen sova. pusstja.


http://img.unt.se/Article_Images/468_06191047Fotostation2.unt.ad25Noje-Musik-PeaceLove_1.jpg
jag längtar desperat efter peace and love.
ngn mer som ska dit?

körkort.augusti?

Dags att dra igång projektet - körkort.
jag har lagt upp en plan på hur det ska gå till när jag tar körkort. och ska övningsköra varje dag fram till den första mars, då jag flyttar. då ska jag bara övningsköra på helgerna. i början av april ska jag ta min första körlektion, ha körlektion varje måndag och fredag. kanske torsdag. sen i juni/juli är det dags för uppkörning och uppskrivning. och innan augusti börjar ska jag ha mitt rosa kort i handen.
så..

Hur tror ni jag kommer lyckas? kommer jag klara min plan?
skulle vara så jävla guld.

jag.dör.bokstavligt.talat

finns det någon snyggare kille? hans röst.
precis detta gör mig glad när jag egentligen har söndagsångest.


precis en sådan kille vill jag ha..

tvätta.flytta

jag fick ett desperat ryck att jag var tuvngen att göra något vettigt. och tjing, så stod jag där i tvättstugan och vek tvätt, sorterade tvätt och satte på tvättmaskinen. och jag fick ett stark lust att flytta nu. tvätta min egen tvätt, städa undan mina egna saker, laga min egen mat, göra vad jag vill, handla det jag vill ha i min kyl, klaga över mitt eget beteende. ja, allt det där. bara vara jag, ta hand om mig själv. sen såklart min sambo också. det kommer bli så bra. jag längtar nu. det är bara 20 dagar kvar till flytten sker. precis efter lovet. kommer sakna mina vänner här. men dom får jag träffa på helgerna. och då kommer vi ha så mycket att ta igen! ja, flytt snart. det börjar dra ihop sig.
nej det rasslar i tvättmaskinen, min syster har säkert glömt en tändare i byxfickan som vanligt..

undar om mina ynka 70 st unika läsare är intresserade av att jag tvättar?
tål att tänkas på..

sno.dagens.lista

Dagens humör: uttråkad och seg.
Dagens borde: Skriva klart ett personligt brev och jobba fem sidor i matteboken.
Dagens frisyr: uppsatt, turban, utsläppt
Dagens smink: all natural
Dagens klädsel: leggings, linne och kofta.
Dagens planer: göra allt man gör en söndag, ingenting.
Dagens materiella vill ha: det jag la in i inlägget några rader ner.
Dagens längtan: en mysig mer-än-vän person.
Dagens fundering: varför det är så svårt att försöka beskriva hur bra man är? och varför dom just ska anställa mig!
Dagens beroende: datorn, som vanligt..
Dagens tråkigaste: att det är söndag.
Dagens tidning: jag har inte läst någon tidning.

plugga.på.datan

om jag gillar att sitta vid datan, vilket jag gör. så kan jag lika gärna skita i matten, och plugga på datan istället så gör jag något vettigt när jag väl sitter här. så jag ska skriva klart min personliga brev (som man skriver när man söker jobb). vi ska skriva ett på personlig försäljnings kursen som vi sedan ska få kritik på. så vi får ett skit bra. jag måste ju ha ett eftersom jag ska ut och söka sommarjobb så småningom. så nu ska jag skriva ett skit bra! pusstja.


matte.b.tumme.ner

det går segt. riktigt segt.
kan matte b vara det tråkigaste och svåraste som finns?



jag tror att världens godaste ica-choklad och datorn gör så jag inte riktigt kan konsentrera mig. men vafan. jag orkar inte plugga mer matte. det är sjukligt svårt. jag menar y=6x+7 .. vem orkar? ge mig en bit choklad istället va.

sommar.planer.2010

jag kom just på en skit smart sak. jag har ju tänkte lite på hur pengarna kommer räcka i sommar och så vidare. och sen har jag tänkt på att peace and love är ett måste. men eftersom biljetten beställs nu i februari så behöver jag inte ens tänka på att det kommer kosta i sommar. skit bra ju, jag kan åka på festival men betala nu. as bra ju! då är en kostnad redan över. Men ärligt talat jag ska fan skita i om ja är pank i höst/vinter. bara jag får göra dom fyra sakerna nedan:

* åka på peace and love festivalen med underbara vänner.
* Åka på PIP med Lovisa
* Åka på roadtrip med sofia mfl.
* Åka utomlands med underbara vänner.

Jag ska göra dom sakerna, det ska jag göra! sen om alla pengar jag tjänat i sommar kommer att ryka så har jag iallafall levt och gjort saker jag alltid kommer minnas. det  är så mycket mer värt än att shoppa upp vartenda öre. åh, vad jag vill ha sommar och cash!

Shoppa.imorgon

Imorgon ska jag ut på norrköpings city, för inhandling av:

Den sjukt snygga randiga tröjan från H&M, Divided.

Och ett par leggings med skinndetaljer på, dom jag kollat in finns på monki, H&M och lindex. Just dom på bilden under är från lindex, 299 :-

SÖNDAG

söndag, äckliga söndag.
har man någonsin roligt en söndag? nej. förutom dom söndagar man åker och shopppar. påtal om shoppa. så fick jag en kommentar av sarah att den randiga tröjan finns på H&M i norrköping. yes, tur att jag är där varje dag! ska ner imorgon på stan och testa alternativt köpa den! nu blev jag på lite bättre humör. annars har jag precis tittar klart på en film på voddler som jag började se igår. hur som helst, så var den jätte lång tråkig. den hette 100 girls. och handlade om en kille som hade sex med en tjej i hissen när det var strömavbrott och sen skulle han leta efter henne.
men nu ska jag snart plugga lite matte, urk. det känns som det är det enda jag gör nuförtiden. aja, ska väl röra på mig. pusstja!


lördags.kväll

vad händer en sådan lördagskväll? egentligen gör jag ingeting. fast jag kunde gjort massor. kunde åkt till baggetorp på fest, kunde åkt till stan. men jag har verkligen inte känt mig sugen på någonting annat än att ligga hemma i soffan, äta lite choklad, titta på tv samtidigt som jag sitter inne på msn och socialiserar mig lite. det är det enda sociala liv jag har ikväll. förutom min mamma som jag slänger en och annan mening till ibland. ikväll har jag umgåtts med henne. vi har ätit kycklingtårta, världens konstigaste "maträtt" men endå så god. sen har vi tittat lite på melodifestivalen, det sög totalt. alla sög. ingen var värd att gå vidare. och inte fanns det något ögongodis heller. kändes trist. inte värt alls. nu ska jag fortsätta vara tråkig. vi ses och hörs, hoppas på att få åka till marieberg imorgon. ska ringa till lovisa. pusstja.


I.wanna.live.in.monky.world

Om någon butik borde ha online-shop så borde det vara monki.
deras kläder är sjukt snygga och grymma.
man märker helt klart när man kommit in i deras butik.

jag vill ha allt från deras sida, synd att man inte hittar någonting alls när man är ute i butiken. för det är rätt rörigt.
det är lite ett minus.
Om det skulle finnas en internet shop kunde man plocka ihop och köpa ALLT man ville ha!

sjukt.tuffa.klockor

en sådan ska beställas inom kort, sjukt tuffa, snygga och coola.
frågan är..
Vilken färg?


KNOKK

Snygging

killen har grym röst, grym klädstil och är grymt snygg!
jag tackar inte nej..

ANDREAS

måste.ha.tröja

Den här tröjan hittade jag på dollyblonds blogg. och den bara skriker mitt namn! 199 :- från HM. jag måste måste måste ha den! vad är det för skit hm överallt. stockholms hm har allt! jag vill dit!


alla som känner mig, vet att jag sitter och dreglar just nu!

LÖRDAG

Nu sitter jag här i mitt rum och latar mig, jag har precis städat hela nedervåningen efter gårdagen. Det såg verkligen förjävligt ut, haha!
Igår så kom det lite girls hit och firade mig för jag fyllde 18 år i måndags. Det blev tacos, jag har aldrig, saning och konsekvens, massa prat och såklart massa dans! Det var en jätte rolig kväll. Tack alla vänner som kom, och tack för presenterna!
Ikväll vill jag bara mysa ner mig framför en filt. så mycket festande det har blivit på senaste tiden så behöver jag en hemmakväll nu. så det är vad jag ska göra ikväll, bara vara hemma!
bilderna ligger på kameran fortfarande. så det bjuder jag på senare! Pusstja!


egopix igår.

taggar inför fredag!

stressad, men taggad! ikväll kör vi!
på med partymusiken, partykläderna och partymovsen. inget stoppar oss ikväll!

FREDAG

jag är helt slut just nu, jag har precis städat och dammsugit halva huset. fyfan, man blir ju ärligt talat svettig av att städa. det måste brännas massa kalorier! sen har jag även hunnit duscha efteråt. så nu känner jag mig fräcsh, men är fortfarande trött i kroppen. ska snart måla lite nagellack och sen kanske det är bra om jag kunde plugga lite matte. jag är taggad inför ikväll. jag hoppas på en toppen rolig kväll. men med bra vänner + vin, så kan väl kvällen bara sluta bra? eller? ja, klart! nu ska jag fortsätta vidare. pusstja!


bild tagen förra våren, som min syster redigerade lite.

Changes

Nu har jag ändrat lite på designen, jag har ett konstigt behov. måste ändra hela tiden. göra massa små förändringar. jag gillar inte när min blogg jämt ser likadann ut. även fast jag tyckte den gamla designen var snygg så behövde jag en förändring. hoppas ni tycker det vart snyggt! Från en massa bruna nyanser, till svart/vitt.

look today.

nu har jag precis sminkat klart mig och satt  på mig kläder. jag är redo för en fika tajm nu med min rara vän. snön faller ute. det gör mig lite arg att se. men just nu bryr jag mig inte så mycket. lyssnar på melissa och lars. vilka pärlor!


look today



var glad över vad du har, istället för att sakna allt du inte har.

TORSDAG

idag vaknade jag rätt tidigt trotsallt. klockan 11.00. men det var bara för att mamma och min syster stod utanför min rum och gastade.
dagens planer är att först plugga matte, sen träffa josefin över en fika på joans, sen ska jag till ica och köpa tacos, vidare och köpa annat, och sen ska jag kanske försöka hinna övningsköra också. om mamma eller pappa törs låta mig. sen ska jag avsluta kvällen med att plugga matte. jag bara ska komma ifatt!
cecilia ringde nyss och sa att våran enda lektion imorgon var inställd, pga att vi har prov och ingen kan knappt ta sig till skolan pga den dåliga tågtrafiken. så den här veckan har jag bara varit i skolan måndags och onsdags. för i tisdags var tågen också inställda. det är inte lätt att pendla i det här vädret.
nu har jag skrivit tillräckligt mycket onödigt, dags för matten och sluta skriva här. pusstja!


rara vänner - 4 december


vinter depressionen?

vinter-depp som fan. vart kommer det ifrån? kan det vara all den jävla snö jag och cecilia pölsa runt i idag, medans det blåste snö från alla håll, eller var det fötterna som var iskalla, jätte blöta och inte fick något fäste på marken? det var nog allt. när jag kom hem idag, var jag så himla slut. jag var trött båda fysiskt och psykist. jag var så trött och sliten att jag humöret verkligen var på botten. jag behövde trösta mig, köpte en påse godis, mosade i mig. kändes bra för stunden. sen mådde jag bara illa, fick huvudvärken. och humöret for ner ännu mer än innan. jag känner mig deprimerad, vill bara kasta något hårt i väggen. skrika. "jag vill inte vara med längre" som cecilia har sagt hela dagen. jag är trött på denna kyla, jag tänker inte vara ute. tänker inte ens gå utanför dörren. melissa horn försöker muntra upp mig, eller iallafall tänka på annat. fan vad mysigt det vore att ha en pojkvän nu. någon som vill vara min pojkvän för stunden? fan att jag ska vara så kräsen. skulle bara kunna ha någon för stunden. hör av er! tänk er att bara lägga sig under täcket och mysa. men nejfan. så kul ska vi inte ha.
pusstja.


lite vin och rara vänner, skulle inte heller sitta fel.

mattehjärna

jag har just pluggat så mycket matte att jag spyr, jag har gjort hela 20 sidor. känner mig skit duktig! nu har jag lagt upp ett schema på hur mycket matte jag måste plugga varje dag för att hinna ikapp. och jag ska också försöka att gå på matte a lektionerna så jag får extra mycket tid. jag ska klara matte b, jag måste göra det. men jag klara kapitel 1 så nu är det bara tre kapitel kvar. men vafan skriver jag om egentligen, nu bryr er ju såklart inte. fast samtidigt som jag vet att ni inte bryr er, så känns det skönt att skriva ut det. det kanske sätter press på era matte hvuuden ;) desutom har jag kommit på att matte är inte siffror, utan bokstäver. x och y, k och m, a och b. och så kan jag fortsätta hela dagen. urk. skönt att vara ledig imorgon, blir en fika med rara josefin också. vi har mycket att ta igen! nu ska jag titta lite mer i matteboken, pusstja!


år 2007, det kanske var inne med mycket rouge på kinderna? HAHA

det dyra eller det billiga?

Läskigt lika halsband? eller är det bara jag som tycker det.

Det första är från Hm och kostar 49 ;- medans det andra är från modekungen och kostar hela 399 ;-

vad är mest värt?

Modekungen <3

Modekungen har riktigt jävla grymma kläder och skor. men priserna är inte allt lika grymma för en student utan helg-jobb. ska kanske ta och skriva mitt CV och söka jobb på carlings? kanske ska ta tag i det. måste ha något jobb. måste ha pengar!


Dom här skorna föll mig precis i smaken, 699 :- grymma!



ringar 299 :-

ONSDAG

imorse när jag vaknade var jag endå rätt pigg, efter två sms och ett samtal så var jag uppe. började med att bussen var försenad. så vi kom precis några minter senare än vårat tåg skulle gå. men alla tåg var inställda, vi var inne vid nio men åkte tåget som skulle gå 07:56. det är sjukt dåligt väder, snöstorm. sen när vi kommer till norrköping är det ännu värre väder. alla statsbussar och spårvagnar är inställda. och plogbilen har nog fan tagit semester. modevisningen ikväll blir ju lite trög och körig. modeller och stylist åker hem och vi måste fixa in reserver.. men nu flyttar vi fram modevisningen för det är föööör körigt.

här får ni två bloggtips i snöstormen:
http://shopalicious.blogg.se/ och http://majakaka.blogg.se

hittade ett collage som linda svensson satt ihop. snyygga ringar som satan!

cake-kalas.

ikväll ägde det rum ett tårtkalas i mitt hus, mina rara vänner kommer över för att smaska i sig tårta och snacka av sig lite. det var väldans trevligt. jag gillar mina vänner. jag fick två skit snygga ringar av sofia, jag verkligen älskar dom redan! och hela mitt rum luktar underbart av blommarna jag fick av henne också. kommer somna som en prinsessa inatt i min väldoftande rum. nu har dom tyvärr åkt hem. och jag tittar på paradise hotel och laddar inför en låång men förhoppningsvis jävligt bra dag imorgon. först skola, sen ska jag fixa evelinas hår inför modevisningen imorgon, kommer bli apbra. jag vill även ha helg och mera rara och underbara vänner. bilder på ringarna får ni så fort jag tagit bild :) pusstja

födelsedagen är över.

jahapp, då är min födelsedag över för det här året. eller ja iallafall just den dagen. dagen bjöd på mat på joans med min familj och sen massa tårta. wiwiwi, nu är jag äntligen 18 år. känns lite tråkigt att man längtat så mycket til den dagen och nu är det bara över. men idag ska jag först in till mormor och fika och få min födelsedagspresent, sen så ikväll kommer några vänner över, och då blir det gustav adolfs tårta och dajmtårta. mums. jag kommer bli tjock av allt fika. jag har fikat fyra dagar i rad nu.. haha. men gott är det allt. idag blev det ingen skola för tåget var inställt. känns lite jobbigt fkt.

det här är min 18 års present från min familj, kommer passa galant i min nya lya.


tack som fan för gårdagen!

RSS 2.0