Juni-månad

jag har landat hemma igen efter en sjukt fet festival, fyfan så kul vi har haft de, trots all lera & regn! Hoffmeastro, Maskinen & dada life var det absolut bääääästa. självklart var de andra vi hann titta på också sjukt bra! Men de tre var top tre alltså, missade ni dom, så missade ni verkligen något.
 
idag gick vi in i juli, & många äventyr väntar. men nu blir jag iaf hemma fem dgr innan de är dags för äventyr igen. jäääääävlar vilken bra månad juni var alltså, en månad jag sent glömmer. hunnit med så sjuuukligt mycket, så jävla galet, kul & spårat på alla sätt. Orkar inte skriva allt jag har gjort, då jag hunnit en hel del. På fredag drar jag till vås för en hel-helg där, sen blire hem på söndag kväll & på måndag blire västkusten med julia i fem dagar. Så håller tummar och tår att vädret är med oss! Nu ska jag bara ligga i soffan hela kvällen, BEHÖVLIGT. såååå jävla high on life förtillfället. Tack världens bästa vänner för ni är så jävla bra och gör livet så jävla fint!
 
 
PUSS OCH KRAM!
 
nyktert på bråvalla, OCH DÄ VET VI OM!
:D

uppskattar livet på en annan nivå.

de förvånar mig själv hur ledsen jag känt mig den senaste månaden, men just nu är allt de där som bortblåst. jag ville slänga något i väggen när jag fick reda på att jag inte skulle jobba så mkt i sommar. just jobb är något som tyngt mig under de år som har passerat sen studenten. men just nu har jag så mycket roligt framför mig och har ännu mer planer i huvudet. så känner att de känns rätt bra att va ledig, samtidigt som jag har fått chansen att kanske få ett jobb till. men jag måste sparka mig i arslet, de är en möjlighet och dä behöver jag. samtidigt som sommaren är en tid då jag verkligen vill vara ledig, och bara ta vara på alla möjligheter. skulle bara behöva få svar på hur hösten ser ut, för om jag får jobb i höst kan jag utan ångest vara ledig hela sommaren. har ju såklart några jobbtider så jag får ju frtf lön varje månad. Så klarar mig egentligen!
 
känner mig bara allmänt lycklig. just nu är jag så jävla glad att just jag, är jag. & att jag har de vänner jag har runt omkring mig. sommaren är den årstid som man verkligen känner sig levande. bara de där lilla som att sitta på bryggan vid sjön och bara titta ut över vattnet. de finns så små saker som gör så mkt i livet.
 
 
 
Det är de små sakerna som gör det.
lär mig uppskatta de där som jag förut inte såg.
 

Vecka 24.

ojoj, jag vet inte var jag ska börja. har hamnat i soffan och här ligger jag helt utslagen efter veckans festligheter, vart en av de bästa veckorna på länge och sommaren har verkligen kickat igång på bästa sätt.
 
vi börjar i onsdag, när jag och ellen tog bilen till linköping för att fira att lovisa klarat sin sista tenta. blev häng på gräsmattan hela kvällen, de dracks allt möjlig och var en jävligt rolig men oklar kväll. vi hängde med hennes klass, och när man hänger med studenter (alltså de som går på universitet) så måste man smaka fulvin. hahaha, ursh vilken grej alltså. det blev en kväll som inte slutade förens halv sex på morgonen då vi vandrade hem när solen gått upp. dagen efter skrattade vi seriöst hela dagen, så jävla lyckad utgång. och min första kommentar på morgonen.. "Jag gav inte ut mitt nr till någon igår", hahaha, så jävla standard alltid. ingen kunde köra på hela dagen då vi alla drack alldeles för mkt dagen innan. så bakishäng delux blev dä.
 

 
på fredag sedan vare dags för den efterlängtade helgen, SUMMERBURST 2013. Första cidern knäpptes klockan tio på fredagmorgonen, sen vare bara att köra hela helgen! alltså det var seriöst den bästa och mest magiska helgen på länge. Det finns inget bättre än att stå bland tusentals människor en varm sommarkväll och bara flippa ur till housemusik. De bästa var utan tvekan David Guetta, Alesso Och Axwell. kan inte med ord förklara hur jävla bra de va! När vi lämnade arenan efter tolv på lördag natten hade jag ont i hela kroppen, armar, axlar, fötter, ben. Då kände man hur jävla mycket man öst! De var med ett leende på läpparna jag kunde somna på lördagnatten, men att lämna göteborg idag var inte med lycka. Fan va härlig stad! TACK GÖTEBORG OCH ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR!
 


 
 
nu har de vart full rulle och jag har inte vart hemma sen i onsdags, så imorgon ska jag försöka landa lite, för sen onsdag-söndag kommer jag i princip inte heller vara hemma.
 
JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG, OCH DENNA SOMMAREN KOMMER BLI SÅ JÄVLA BRA!

MONDAY

kände för att slänga in ett inlägg här just för att jag är lite halvt rastlös samt att jag suttit ute i solen men nu blev de för varmt så hamnade i skuggan.
 
nu var det en vecka sen sist jag skrev här. fick svar från lägenheten och de vart tyvärr nej, men ledsna miner intresseanmälde jag om en annan, etta istället, och sagt och gjort så var jag och tittade på den i lördags. så nu väntar jag svar igen. håller tummarna på att bli norrköpingsbo igen den 1 juli alltså. fick även ett samtal från katrineholms komun förut ångende sommarjobb på hemtjänsten i julita. ville inte tacka nej helt förens jag sett mitt sommarschema från hemköp som kommer i veckan (förhoppningsvis). så vi får se! men man blir alltid glad för jobberbjudanden självklart! väntar fortfarande svar från ica kvantum angående jobb i höst.
 
annars då, mår lite halvt sådär, hade en lite för rolig utgång i lördags. en väldigt oklar kväll dock. ramlade iallafall ganska rejält inne på statt och är rädd att jag fått en lätt hjärnskakning. Har iaf väldigt ont i huvudet, är öm och har ont i nacken. men som sagt, har bara mig själv att skylla när man inte klarar av att stå på sina ben på fyllan. att man känner avsmak för alkohol nu är ganska självklart, dock helt fel vecka, då det är fest i linkan på onsdag och summerburst i helgen.
 
fick reda på en annan sak också, AVICII OCH CALVIN HARRIS spelar på BCM i maggan samtidigt som vi är där nere, ALLTSÅ FATTAR NI? så jävla nöjd tjej! känner redan nu att veckan i magaluf kommer bli så jävla fet.
 
sen får jag se david guetta, alesso och axwell (med flera) i helgen nere i götet, FATTA DÄÄ! david guetta lixom, alltså jag dör så bra dä kommer bli!
 
nu vill jag bara också få se Lars winnerbäck live en sommarkväll också, så vore min musik sommar komplett. Den ända gången jag fått chans att se honom var jag bakfull som ett as och hade ingen röst kvar. (peace and love 2009)
 
 
och sist men inte minst, DET ÄR SOMMAR NU!!

RSS 2.0