...






Vilken fin dag jag har haft! först drog vi till mc donalds och käkade lite. sen for vi vidare till smultronstället och käkade glass. alltså jag tog chokladpärlan och jävlar vad god den var! mums! sen så åkte vi vidare till lindö och satt i hamnen och titta på solen som gick ner. perfekt dag. och nu ska jag avsluta den i soffan. fint! imorgon äre stylist som gäller, träna inför modevisningen. inte så taggad. men vad gör man inte? sen är jag ledig ända fram till nästa tisdag! det är fint.


/sofie.

...


tillbaka till lägenheten och skolan idag. det var tungt att gå upp imorse, men är jävligt nöjd över att jag masade mig upp. nu har jag slutat. glad är jag! klarat en av två dagar, sen får jag ledigt en vecka. idag ska vi ta bilen till linköping, äta på ikea (så jävla gott) och sen kanska ta en liten runda? vi är sugna på roadtrip. hinner inte ens bocka av min plugglista innnan det kommer nya uppgifter. men om 17 dagar sätts betygen för detta läsår. så jag har lite tid på mig. ne, nu måste jag göra någe vettigt. PUSS!

...

igår roade jag mig på puls med lite fina vänner. det var kul och vissa människor kan verkligen roa till tusen. Vi somnade vid fyra skrattandes i våra sängar. idag ska jag istället, försöka, plugga. jag har massa att göra, men jag har ingen energi eller ork. Den lämnade jag kvar i skolan för fyra veckor sedan. och den är svår att hitta igen. förjävligt. fårse hur det blir. lungt blir det ikväll eftersom jag ska jobba imorgon, 10-18. Jag är helt galet sugen på kebabtallrik, sjukt. Men orkar inte riktigt ta mig ner till dallas för att köpa en. men det vore så jävla gott. aja, nu ska jag dra. puss och kram.







Photobooth, sann kärlek.




/sofie

...


vilken kväll/natt alltså.
Började hos fia med lite fina tjejer. vi hade svinkul. Kom inte iväg till harrys förens vid tolv. Dansade och hade skit kuuul dääär! sen så drog vi några stycken hem till fia och pontus, där vi fyllekäka och roade oss med de stackarna som däckat! haha, det är farligt att däcka när vi är i närheten. hehe! iallafall när pontus får sina ideer! sen stället för att gå och lägga mig (eftersom klockan var sex på morgonen kändes de ovärt att lägga mig och somna en stund och sen ta en senare buss.) tog jag halv sju bussen hem till vingåker. då hade jag inte sovit en blund, så när jag kom hem somnade jag på direkten. och vaknade nyss! sjukt bra onsdagkväll! på fredag äre norrköping som gäller, och utgång där. Det var ett tag sen, så tycker det är dags. Nu ska jag äta toooast och se på gårdagens bb. PUSS!




it was only just a dream..





...

blev en väldigt bra tisdag tillslut. åkte till katrineholm och plockade upp johanna och sofia, sen drog vi till smultronstället. åt världens godaste glass och hade otroligt bra sällskap. det enda som fattades var lite sol och värme. men var mysigt endå. på hemvägen gjorde vi ett stopp på ingelsta, fick med mig tre linnen hem. catching! ett svart, ett grått och ett gult. 50 kr styck! sen åkte vi vidare till katrineholm. haha, as kul bilresa hem. vi sjöng med till alla låtar! högt och tydligt, lite falsk också. iaf från min sida! gillar spontana tripper. mer sånt i sommar! imorgon äre utgång som gäller, vet inte om jag och lovisa ska köra en roadtrip innan? sånt som visar sig. jag är iallafall laddad på utgång. all in?







/sofie.

...

hänt idag? kortfattat. träffade julia sen efter hon åkt hem drog jag till johanna. och nu sitter jag här. där man alltid avslutar kvällen. bra dag! imorgon vill jag åka och shoppa. hoppas julia inte bangar! jag lever på mitt sparkonto förtillfället. men hey? man lever bara en gång. på kvällen ska jag träffa sofia, hon är hemma från tyskland nu! wey. nu ska jag sova typ, våra planer för ikväll hoppar vi över. juste, påminde mig att jag kanske ska svara på ett sms. så jag slutar häär! PUSS.

...


(gammal bild från somras, hittade inge annat.)
fullt upp idag. jobbade 8-15, fick sluta två timmar tidigare. jag hann inte vara hemma länge innan jag tog bilen i till stan och mötte upp moa och malin, vi drog till stadsparken och käkade. det var mysigt! sen gled vi lite med bilen, malin körde såklart! drog upp till lovisa en sväng sen efter vi sagt hejdå. Hängde där ett tag innan jag drog vidare hemåt. helt slut var jag. nu tänker jag sova tidigt ikväll, typ nu faktiskt. GODNATT!



/sofie.

...




igår som sagt, så var det dags för en liten födelsemiddag för lovisa. vi grillade och satt ute i solen och drack vin. eh, jag drack vatten. Tror lovisa blev väldigt nöjd över sina presenter, och jag tror vi prickade precis rätt! alltid kul när folk blir glada. vid halv elva var det dags för tjejerna att åka in till stan, så jag ställde upp som chafför och körde in några av dem. kändes trist att åka hem igen, men kommer ju kännas värt när lönen kommer sen! ikväll är jag jättesugen på att sitta ute i solen och dricka cider med mina fina vänner, men ett 9-timmars jobbpass väntar imorgon. så istället umgås jag med johanna ikväll. minst lika fint det med! Juste, jag ska köpa en digitalkamera också. vill inte ha en sommar utan bilder, min pajjade ju när jag skulle åka hem från kos i slutet av förra sommaren. trist. blev typ fuktskadad eller någe.



/sofie.

...

Ligger i sooolen och steker, jävlar vad det är varmt. måste ta paus ibland! haha.

jag och en underbar vän. som jag förtillfället sitter och funderar ut hur jag ska göra med hennes Födelsedagspresent/studentpresent. Jag har ju en ideeeee. men får se vad det utvecklas till. spännade julia va? ;)


Ikväll ska vi fira lovisa. Hon fyllde förra veckan. så vi ska ut till viala och äta middag. sen drar alla in till harrys, medans jag gott nog får åka hem. står jobb på schemat imorgon, 7-12.



/sofie.

...

ett tecken på att folk verkligen tänker betala för att åka på peace and love i år.
jag menar 4000 kr ligger biljetten på just nu, och den kostar 1800 kr annars! alltså 2200 kr mer.
Kanske borde sälja min biljett till ett sådant pris och dra utomlands istället?



jäklar. jag är glad att jag köpa biljetten två dagar innan den tog slut!


/sofie.

...


Jag färgade håret i... tisdags! Ser ni vad ljust det är nu? bilden är lite halvskum. Vet inte vad jag gör för min eller vad jag försöker med? men huvudsaken är ju att man ser färgen. Det stod ju mellan att ljusa upp det mer eller bli brunett igen. Mina vänner tyckte ljusa upp. Så körde på deras råd! rätt nöjd endå. Kanske ska lägga i några bruna slingor, känns lite för blondt kanske.


/sofie.

...



jag orkar knappt uppdatera. men..
slänger in ett kort inlägg bara. Harrys igår, mer folk än förra onsdagen. bra studenter! men hade förväntat mig att fler studenter skulle hitta till harrys. Men jag hade skit kul endåå. kom inte i säng förens solen började gå upp. avslutade kvällen så fint med lite hamburgare och makaroner i mina vänners sällskap. Det var en bra kväll alltså! eftersom jag jobbar alla helger nu, så satsar jag på utgånar på onsdag numera! Funkar finfint! inge bakis alls idag, vilket är underbart. ska slänga i mig en god frukost nu och titta på big brother avsnittet jag missade igår. PUSS!



/sofie.


...

Mitt favorit nagellack. Jag har på mig det jämt!
Det har en orange ton, men är inte lika skrikig som vissa orange nagellack är.
(för övrigt är jag beroende av nagellack.)

Som ni ser på bilden så heter färgen
Waikiki orange, Märket är Mavala.

/sofie.

...

Snodde tre bilder av Angelica Blick. Hur snyggt är det inte att bära en riktig färgklick?
Jag älskar färg på kläderna. Och ju starkare, ju snyggare! kolla bara!
Typ, Hejdå alla gråa och tråkiga kläder. i sommar vill jag bara se färger!
Skulle vad som helst för den rosa klänningen på bild nummer tre.





Angelica Blick.
tjejens garderob alla vill ha!



/sofie.

...

alltså, jag är galet skoltrött. och jag imponeras verkligen av er som har den energin och orkar ta tag i skolan! - alltså creed till er.

själv sitter jag och byter uppgift hela tiden, och vet inte alls var jag ska börja någonstans. ingeting lockar ju! Men jag har ungefär fem uppgifter att göra klart på två veckor. Och antagligen är de dom sista uppgifterna. eller ja, kommer få en en historia uppgift till och sen ett grupparbete. Sen är det slut. Så sju uppgifter kvar, tills jag får ta sommarlov. därför vore det ju skönt att ägna någon eller någon dag och göra klart uppgifterna, Så jag kan ta sommarlov snart. MEN, jag har ingen drivkraft eller energi alls i kroppen. Någon som vill göra uppgifterna åt mig? eller ska jag spendera hela denna måndag med att göra klart allt? ska se om jag finner någon energi, eller om jag hittar tusen olika undanflykter istället. TRÅKIGT inlägg. Puss!

...

jag sitter och funderar lite på sommaren och vad man ska hitta på. eftersom jag kommer tjäna pengar vill jag och slösa pengar. synd att man jobbar då de man vill åka på är. Jag vill till summerburst, men jag jobbar. jag vill till visby på stockholmsveckan, men jag jobbar. jag vill till västervik på visfestivalen, men jag jobbar. jag vill till putte i parken, men jag jobbar. haha, illa. så mycket man vill göra, men så lite tid. jag jobbar många pass, men inte så många timmar. vilket också är rätt segt. Får helt enkelt styra en massa en dags äventyr. Vill göra av med de mesta av pengarna jag tjänar, vill inte snåla och vill inte sitta hemma!  ser fram emot en kalasbra sommar! jag är laddad.

...

lördagen spenderades med jullan. vi hängde på berget i viala, med lite godsaker. sen tittade vi även på esc på kvällen, första gången jag kolla på exakt hela. lyckades bli rätt stolta över sverige, och lyckades för en gång skulle tycka det var spännande. satt på nååålar. men vi lyckades inte gå hela vägen, synd. men nu slipper vi kvala iaf. det är ju tur, speciellt om man är så dålig som anna bergendahl var förra året. nu glider nästa artist in på ett bananskal. iallafall. idag har jag jobbat. 11-17. Var massor att göra. så jag var helt slut när jag kom hem. speciellt eftersom jag förlorade lite timmars sömn inatt. de enda jag har att säga om det är att vissa människor äcklar mig, fyfan! ahja, inatt tänker jag sova iaf. föresten, sverige fick storstryk av finland. jävlar. tur att man är lite finne i blodet då. så det känns bättre. hehe, PUSS!

...



Igår köpte jag min peace and love biljett. tjoohej! de gjorde mig glad. Trodde först inte jag skulle kunna åka och när jag fick ledigt blev jag överlycklig. dock fick alla mina vänner inte ledigt, vilket gör mig ledsen.
men anyways, var på harrys igår med tjejerna. Det var kul, men jag säger bara; byt DJ! var många som klagade på han. snälla.. känns det inte pinsamt när någon skriker kom igen katrineholm var tioende minut, när det är världens minsta stad och dansgolv? Jag skämdes faktiskt. haha, men jag hade kul endå. Asså jag skrattade så mycket! nästan så jag grät av skratt. eller okej, jag gjorde det. Julia gav mig nästan en bula också. Och det är bara för att folk verkligen öser på dansgolvet. HAHA, internt mellan oss två. men fan va kul det va!


/sofie.

...

inleder med att säga; allt är på topp! jag har varit och firat lovisa idag. smockat i mig för mycket godheter och mått illa. men det är fint när någon fyller år. presenter och gemenskap! Grattis än en gång sötis! hade planer på att plugga nu senare på kvällen. men slänger dom i sjön och laddar för ett jobbpass imorgon istället. sen på kvällen blire utgång igen. harry får sig ett besök då också. Bara för att jag nog kommer besöka stället ett x antal gånger nu innan 92:orna tar studenten. Det kommer bli fint. nu ska jag sätta mig i soffan och glo på tv. Jag mår fortfarande lite illa. för mycket tårtor eller är det bara alkoholens biverkningar? vem vet. PUSS!

...

Snabb update bara. jag har haft tre jättebra dagar! Var i västerås hos min syster måndag-tisdag. Vi hängde vid sjön, åt smält choklad, grillade vid hamnen, njöt till fullo av vädret, åt lunch på ikea x2, solade och åkte bil lite hit och dit. Uppskattat! Sen igår så var det dags för lite utgång. Vi började hemma hos agnes, hon,jag och sofia. sen droppa de in några killar. Blev lite ölspel och så. Sen drog vi vidare på harrys, det överöstes ju inte direkt av folk. Men jag hade jättekul endå. Drog hem runt två, dissade efterfesten och allt var det va. Ville mest vakna upp i min egen säng och slippa åka buss hem idag. Men det var kuul igår, och lätt värt att gå ut. Synd bara att alla studenter inte tar vara på onsdagarna ännu! nu ska jag äta frukost, mår lite illa. men hey det funkar. Puss!

...

(ingen bild, blir bara tråkga ego bilder på mig själv, hehe.)
jag sitter och chillar lite i sängen, har galet tråkigt. alla mina vänner är på bal eller andra festligheter. och här sitter jag och ska jobba imorgon. Gud alla var så fina på balen, verkligen alla! klänningarna och uppsättningarna. blir nästan själv lite sugen på balen nästa år. men jag vet inte. inte min grej. Men vem vet? man kanske blir mer taggad när man ska ta studenten? jag är iallafall grymt sugen på utgång. men ne, jobba gäller. får vänta till onsdag! kul att se att alla som är på bale är inne på facebook och uppdaterar. inget kan slita människor från facebook minnsann. iaf, på måndag-tisdag drar jag till västerås! ska träffa syster. Fett me mys! nu slutar jag här. pappa grillar korv, gott.



/sofie.

...


första riktiga arbetspasset avklarat. skönt! det är ett rätt chill arbete. nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta något. är svinhunrig! sen ska jag hämta upp johanna och matilda i stan, för vi ska ut till hedenlunda slott och se på alla fina människor som ska på bal ikväll. själva tar vi ju inte studenten, så vi får vänta till nästa år innan de är våran tuur. Det gör mig inte så mycket, är inte jätteförtjust i allt som har med bal att göra. Gick ju inte ens i nian så. Neej, nu kurrar magen. mååste skynda mig på. ikväll blire chill, imorgon ska jag jobba 9-17. föresten var det en helvetes natt. syster var as full och pratade högt som tusan och väckte mig flera gånger om. sen drömde jag att malin dog? helt sjukt. jag bara grät och grät. vet inte varför jag drömde det? måste vara för att jag skrev med henne på fb igår innan jag la mig. anyway,  pusss!

...

jag får ångest. blondin eller brunett?
någon som kan hjälpa mig bestämma mig?
slinga håret blondare? eller slänga i en brun färg?



/sofie.

...

fan, jag blir fattig denna månad. finns såå mycket jag vill köpa. och jag har redan shoppat upp mer pengar än vad jag borde gjort av med. lika bäst att man jobbar istället för festar i helgen. så att de inte bara försvinner pengar, utan kommer in lite också. var med lovisa i norrköping idag, som sällskap. men kom såklart hem med något. Blev en svart långklänning, något jag velat haft ett tag. men inte vetat om jag ska köpa. nu slog jag till. sen får vi väl se  om jag kommer trivas i det eller inte. Det är ju så sjukt snyggt på andra. Lovisa köpte de hon skulle iaf, så vi är nöjda. mysigt med en dag i norrköping. Imorgon ska jag träffa elin en stund, sen åka in till fia och hänga med brudarna! mysig fredag. Pussss!



H&M, 149 :-


/sofie.

...

Om jag ger dig mina tårar,
men är stark när du är svag.

Om jag är säker på mig själv,
men aldrig är för självgod.
Om jag inte är så svartsjuk,
inte håller dig så hårt.



skönheten finns inom oss.




/sofie.

SOMMARPLÅGAN




sjukt braaaa ju.
kommer spelas i mina högtalare ett x gånger i sommar.

...

jag är så himla glad. det känns som allt hela tiden ordnar sig. och det känns som allt flyter på. Jag vill hoppa några glädjeskutt. känns som de ligger ett par bra månader framför mig. och jag tänker ta vara på alla bra stunder. jag ville bara säga att jag är otroligt glad och lycklig just nu, och jag önskar alla i min närhet samma lycka och glädje!

i veckan bokar jag min peace and love biljett också, lyckades få ledigt den veckan. yeeees!


/sofie.

...

idag har jag varit på marieberg med julia, johanna och sofia. jag skulle inte köpa något, och de andra skulle köpa balskor. slutade med att jag visst köpte något och de andra hittade inga balskor. eller fia gjorde, sen i vingåker. jag ville ha en frägklick i min garderob, så köpte en rosa stickad tröja. jättesöt faktiskt. och sen ett orangt nagellack och en senilkedja. visar sen! Fick äta god mat på ikea också, så jag är glad. igårkväll så vare altanhäng här, och det var mysigt. ikväll tänkte jag städa mitt rum, det ligger kläder överallt. tror aldrig det varit så stökigt förut! måste ta tag i det. men först funderar jag på att äta igen och titta på big brother, hihi. PUSS!





jag ska från och med nu, ge mig ett eget löfte.
jag ska sluta döma människor jag inte känner. punkt och slut.
/sofie.


...

gårdagen var hur bra som helst. det var ju valborg, så det skulle festas till lite. Var lite överallt innan vi tillslut hamnade på harrys. där vi öste ganska så fint! alltså det var sjukt kul. verkligen en lyckad valborg! jag sitter och skrattar för mig själv när jag tänker på gårdagen. Idag vaknade jag av att staffan, sofias hund låg på ryg brevid mig i soffan. haha, gud så kul det såg ut. sen så hade de fixat frukost, hur god som helst. jordgubbar och allt! jätte mysigt. som vi avnöjot på balkongen i morgonsolen. idag mår jag förvånadsvärt bra faktiskt! ska hoppa in i ducshen snart, och senare ska jag träffa johanna en sväng! tack alla som var med igår och gjorde min valborg så bra!



jag undrar var vi hamnar här näst.



/sofie.

RSS 2.0