Lördag, 25 oktober.

lördag idag, och vi har nu bott i Malta exakt en månad. och det har gått så himla fort. jag trivs otroligt bra här nere, och än så länge har jag inga planer på att åka hem.
 
igår åkte vi till Valetta för att bara strosa runt. tog kanske 40 minuter med buss dit, och det är ju ingenting. vi gick runt i hela Valetta och bara beundrade allting. Staden känns så himla gammaldags, och bevarad på något sätt. vi gick även i lite butiker och så lunchade vi på ett ställe som hade en jättestor uteservering som låg mitt i valetta. När bena blev för trötta valde vi att åka hem för att svira om och dricka lite drinkar och skumpa innan vi begav oss till PV. alltså de sjukaste var när en tjej kom fram till mig och frågade om de var jag som jobbat på hemköp, oh herregud vad världen är liten! hon bjöd oss på fest ikväll i Gizira, men vi känner att vi inte orkar mer fest denna helg. men gulligt av henne! sen hängde vi mest runt och pratade strunt med alla. bäst var att någon trodde hanna var turk, HAHA! och en annan sak, alltså de är så skillnad här från sverige. för om någon tycker du ser bra ut så säger dom de. de skulle ju aldrig någon våga göra i sverige. Jag stog i kön på en affär när en kille bara kollade på mig och sa: wow, you are so beatiful. man blir typ helt paff och vet inte vad man ska svara. men de är ju gulligt! och typ alla hälsar på en hela tiden. och säger godmorgon på morgonen. men man är lixom inte beredd på de så ibland hinner man inte säga tillbaka. Här är alla så himla öppna och trevliga!
 
 
 
Lower Barrakka Garden.
Valetta.
 
 
Och idag när jag behövde gå ut och rensa tankarna gick jag bara 5 minuter och hamnade här. så himla underbart att sitta på klipporna och höra vågorna slå mot stenarna. det är så himla fridfullt och de var precis de lugnet jag behövde. bara sitta och tänka på livet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0