:(:(:(:(:(

ursh, jag får panik. mitt hår blir bara tunnare och tunnare. jaaaag döööör. mitt hår är det jag mest får komplimanger för, det går inte trilla av :(:(:( jag klarar inte av att ha kort hår, och ännu värre...... löshår (döden) hell no att jag tänker gå runt med någons annans långa hår. nej, nu ska jag toppa mig regelbundet, ha hårinpackning, ALDRIG ha uppsatt (det är döden för ditt hår, tro mig. om du någon dag tänker att du inte ska platta håret och sätta upp det istället. gör det inte! att platta håret är mer skosamt för ditt hår än att sätta upp det.) och verkligen ta hand om mitt hår. kanske till och med ska börja äta jäst, för det ska göra håret tjockare. nej, nu ska mamma beställa klipptid. så ska klippa av en hel del. så det inte blir så tungt och ofräsh, så det kan växa igen!
jag hatar mitt tunna hår, får panik av att bara känna på det :(
kolla vad det har blivit tunt :(:(:(

:)

ändrade planer idag, träffa julia istället för sofia.

://

fyfan kan jag bara säga. efter allt sött jag ätit denna helg skulle jag behöva springa flera mil för att det ska försvinna.  såhär onyttig har jag inte varit på riktigt jävla länge, tror jag ätit sötsaker för en hel drös med människor. jag har exempelvis proppat i mig: daimtårta, winerbröd, cupcakes, cola, alkohol drycker, godis, jordgubbar doppade i socker, glass, snabbmat, rostat bröd och oboy. ursh, det där är allt jag kommer på nu, men det är säkert mer. fy, jag har ätit sötsaker för hela månaden nu. höhö, den är ju faktist slut på tisdag, då kan jag börja om. nej, driver. nu får jag faktist bli lite nyttigare, om jag ska frossa såhär varje helg så kommer jag ha fetma innan året är slut. men jag kan ju skylla på att linda fyllde år, annars hade det aldrig blivit såhär mycket...

filmsnack

vet ni vad jag tycker? jo, jag tycker att det är så himla irriterande när man sitter och tittar på en film, och sen dör helt fel person i filmen. hur bra slutet än blir med dom andra personerna så slutar ju filmen inte lyckligt? jag menar då har ju en betydlig person dött, men huvudpersonen får det den vill. och en film som inte slutar lycklig är inge roligt alls. fast filmen var jätte bra, det var den. men hatar att personer i filmer måste dö. det är så sjukt sorligt. men det bästa med filmer är när huvudpersonen är snygg. och det lyckades denna film ha. jag tror det är hans personlighet i filmen som gör han snygg. 



värd att ses, step up.
 


söndag

seg dag, jag har tittat på film. step up, bra film förövrigt. jag och linda somnade i mitten av filmen i hennes 90 säng. svettigt som tusan. skulle träffat johanna, men inget orkade gå över till den andra. så vi skulle ses en annan dag. lovisa och jag kanske skulle ses? eller vi pratade om det men vet inte hure blir med det.


nu ska jag äta hamburgare, mums, hungrig tjej.


sovtajm.

dags att tvätta bort sminket och borsta tänderna, sedan sova. jag har nyss ätit snabbmakaroner med smör och ketchup, finns det någon godare fullemat? absolut inte! så nu åker ljudet på mobilen av, sen ska jag sova ruset av mig. Hopppas mina vänner har haft det kul på skogsröjet!

freeeeeedag

PUSS på allt, underbart. jag sprang från nattbussen och skrek, haha galet! Jag satt och skrattade hela vägen hem på nattbussen. haha, jag var på någe sjukt bra humör. Kvällen var great! Det var David som stod för partajet och  det var jätte trevligt och roligt. nu sitter jag och äter godis, mums, nudlar vooooore mumma.


här ligger alla däckade, tråkigt. jag som trodde linda skulle vara vaken och ha efterfest, men hon ligger däckad, likaså hennes kompisar. booooring. får efterfesta med min mamma.  den enda som inte är däckad.


godnatt sötnosar!

GRATTIS

massor av grattis syster på din 20-åårs dag. redan klockan halv tolv besökte hon systemet, haha.
 ta det lugnt ikväll!


- jag älskar dig!


lördag

klaga inte på om det blir några stavfel i kommande inlägg, sitter vid en vanlig PC data. och tro mig när jag anv'nt mig av min mac och apple data så är detta väldigt komplicerat och krånglig att ta sig fram.

men iallafall, gårdagen var jag helt lost, sov mest och så. helt sluuuut. och idag så fyller min syster år, grattis till henne. 20 hela år. woho, systemet nästa. eller ja, hon är ju på systemet nu. ikväll ska jag nog bara vara hemma, hoppas lovisa kommer hit och håller mig sällis. annars ska jag bara sitta och äta godis, dricka cider och se på fulla 20 åringar.

nej, pallar inte skirva mer, det taer så lång tkid på denna data. PUSSS

fredag

äckligt trött resulterade i att jag däckade i sängen på stört efter skolan och vaknade nyss.
 vad gör jag med mitt liv?  - dom två mest använda meningarna i min vardag nu har blivit; jag är trött och jag har inte tid. 

vilket är på grund av tidiga morgonar och sena eftermiddagar. det är så det är att pendla.

eftersom det inte blir någon utgång, så ska ni få höra en as bra lugn låt. jag älskar låten!

torsdag

skolan idag gick förvånandsvärts fort. biblotek och data, slutade tidigt. drog ner på stan med johanna en snabbis, köpte med mig en tröja. sen lämnade johanna mig. så jag satte mig på stan och vänta på tåget i 40 minuter. sen kom tåget somnade på en gång nästan. vaknade när dom sa nästa katrineholm. gick till bokia, upptäckte att kalendern jag spanat in var slut, skit. gick till bussen åkte hem. åt mos och korv, eftersom vi bara får snuskig fisk i skolan. sen åkte jag ner till faktory och itala med linda. klockan var då runt halv nio. nu ska jag sova. och vet ni vad jag vaknade av inatt? jo, att jag fick min tavla i skallen. skönt. allt kommer sluta med att jag får min hylla i huvudet elr någe.


måste sova, sista dagen att gå upp på tre dagar, yes. godnatt!

torsdag

nu sitter jag på statsbibloteket i Norrköping. här ska våran första lektion vara. fett skön dag, vi ska bara vara här och sen ha mac-lektion i tre timmar. inte alls jobbigt. sen ska jag och Johanna ner på stan för hon ska leta skor. och jag fick pengar idag, så jag ska se om jag hittar någon skön stickad tröja. det var ju ett tag sen jag shoppade faktiskt. 

men nu, ska vi bara fördriva tiden. vi börjar ju tio över nio, varje dag :s

onsdag

fyfan, don't mess with me säger jag bara. urk vad datorer kan göra en irriterad. skaffar vi inte trådlöst internet snart blir jag galen. jag får inte igång internet på min data så måste sitta vid denna äckliga pc:n.

iallafall ska ta bort mitt humör nu.
idag så slutade vi skolan tolv pga att det regnade och vi kunde inte spela brännboll. yes, vad skönt! åkte hem till johanna och lagade mat och tittade på film. när mörkret faller, har ni inte sett den se den! den är så sjukt bra samtidigt som den är så jävla hemsk. men när man ser filmen inser man hur det kan vara. och man inser hur jävla bra man har det. vilken bra familj man växt upp i. och samtidigt blir man rädd över vad som egentligen kan hända bakom stängda dörrer. och vad vissa folk egentligen behöver utstå. jag tycker iallafall filmen var jätte bra och värd att se.
sen efter det träffade jag julia, anna och emma och drog till sultans och fika. super gott och såklart trevligt. vi kanske satt där en och en halv timma. nu sitter jag bara här hemma, blir att sova tidigt ikväll. och det är ju något skönt, har varit jävligt trött idag.

tjohej! 2 dagar till långhelg.


monday hey

sitter hos johanni, dagen i skolan gick väl fort. svenska och mac-lära sig lektion. nu ska jag gitta hemåt!




måndag

ny skolvecka väntar
nu drar dom riktiga lektionerna igång lite.

tjohej!

lördag kväll

härlig lördag! ibland är min mamma allt bra snäll.



vadå? man måste faktikst få unna sig på helgerna. det är inte som att lite choklad och coca cola skulle ge mig fetma. nej, fy vad gott. nu ska jag fortsätta se på tv med mammi.

pink - sober

jag blir alltid taggad till fest när jag hör denna låt. den är så jävla skönt. brukar annars inte vara ett pink fan.



har ni någon låt som ni brukar tagga till?

lördagskväll, ingeting inplanerat.

lördag kväll, ärligt talat orkar jag inte göra någe alls mer än sitta här. ska be mamma köpa cola eller choklad. vilket är godast.

  
vad har ni för er då? såhär tidigt av kvällen? osminkad tjej i camen.

Gäller perioden 20 augusti - 2 september

 

jaha, där ser man. horoskop brukar aldrig stämma för mig, brukar det de för er?

lördag

somnade som en stock i sängen igår runt halv ett. galet trött.
men tror ni jag kan sova ut idag eller? nej, halv nio vaknade jag och kunde inte somna om. så jag gick upp och la mig i soffan och tittade på bröllopsduellen, helt okej film. ikväll är det bara chill med johanna, och ngra fler kanske. Jag är för trött för att göra något annat tror jag.

aja, hörs.


snygg tjej i camen.

fredag

äntligen fredag, tjoho.
kvällen bjöd på lite kalas hemma hos emma. jag kom hem vid fyra sen gick bussen tjugo i fem. vilket gjorde att jag hade en halvtimma på mig. men otroligt nog hann jag. Så vi tog bussen vidare till forssjö, vi var 11 tjejer inklusive emma. det var riktigt trevligt. hon bjöd på tacos och supergoda muffins. Vi satt mest och skrattade och pratade skit. Senare åkte vi därifrån, dom drog vidare på fest. men jag, julia och johanna pallade inte festa, så vi åkte hem. och nu ska jag däcka i sängen, dödligt trött efter första skolveckan. tack emma för en trevlig kväll, och grattis i förskott! (hon fyller hela sjutton år på söndag)

nattinatti sötisar.

-

nu sitter vi i aulan, woho vad roligt. rektorn pratar, fyfan han är så jävla seg. Tror ingen lyssnar, för alla ser helt inne ut i sin data. Vi har nyss sett vårat schema. 9-16 varje dag, skämtar du med mig? :O tur som fan att jag redan läst massa kurser vilket gör att jag får börja klockan 13:00 både måndag och tisdag. inte helt fel. 

yes, jag slutar 14:15 idag, vilket gör att jag är hemma kvart j fyra. inte helt fel, absolut inte!

dags att dra!

fredag

just nu sitter jag i skolan, kom nyss hit. Det är en lång resväg, haha. men med datan gåre lite fortare. satt och kollade på bröllopsduellen på bussen imorse. men kom inte så långt, för det kändes pinsamt. haha.

nu ska vi fördriva lite tid, börjar ju inte förens om 40 minuter.


dagens outfit:
Kort sidenjacka åhlens, Skjorta ingenanning, klocka urochpenn, leggins gina tricot.

torsdag

ja, det är faktist torsdag idag, vilket gör att det är fredag imorgon. och det är jag lyckligast ever över.
idag har vi haft friluftsdag, hela plusgymnasiet. då åkte vi buss hela skolan till finspångs sportanläggning, och har kört järnet hela dagen. fyfan. har ni någonsin testat easyline? fyfan, sjukt jobbigt ska jag säga er. speciellt när han som hade passet var värsta energiknippet, han bara for runt och skrek 15 sekunder kvar hela tiden. vi var rätt svettiga när vi var klara. haha, men det var endå helt okej friluftsdag. vi brukar annars springa i skogen eller gå långa promenader. så detta skildje ju lite på det. förövrigt så tror jag faktist att jag kommer trivas jätte bra.

imorgon är det sista skoldagen denna vecka, och på kvällen drar jag till forssjö.

tjingeling, har färg i håret som ska tvättas ur nu!

onsdag

här sitter jag vid min vanliga staionära data, ganska lame efter som min apple laptop ligger här brevid. Jag är inte så kung på mac datorer så jag får inte igång mitt internet. osmarta flicka.

iallafall skolan har pågått i tre dagar, jag trivs en så länge bra. Det enda som tar emot är att jag måste pendla. men visst jag kanske klarar mig terminen ut iallfall, hoppas jag. iallafall så har skoldagarna bestått av att få information, papper och material. och självklart det som alltid måste göras, lära känna lekar. typ presentera varandra och köra namnlekar. det är väl inte det roligaste, men måste göras så man får lite mer stor gruppkänsla istället för alla små gäng. vi har inte fått våra klasser på riktigt ännu. utan det får vi om två veckor när vi får våran lokal och vårat schema. men jag hoppas på en bra klass med trevliga människor. så en så länge kör vi med alla 100 eleverna. jag ser fram emot om två veckor när  vi kör igång på rikitgt.
imorgon har vi även friluftsdag, då ska vi åka till Finspång och sporta lite. det kan väl bli kul, om alla inte tar det för seriöst, men det tror jag inte.

juste, imorse på bussen, det var helt sjukt. jag satt typ på bussen och sen när jag skulle kliva av hände en sjuk grej. jag kände mig ärligt talat cpskadad eller någe. mitt vänster ben blev helt rakt kunde inte böja det och det kändes som en fet blyklump, och med det kanske ni fattar att jag inte kunde röra mig. Benet blev så jävla tungt att jag inte kunde lyfta det ens ett steg framåt. jag blev så jävla rädd, stod mitt igången på bussen och det typ svartande för ögonen, av paniken och rädslan lyckades jag kasta mig av bussen. väl av bussen så fick jag igång mitt ben igen. men fyfan jag vart helt omtumlad och förvirrad. jag fattade inte vad som hände. jag vill iallafall aldrig mer känna denna känsla igen. hela benet bara stack. mamma sa att om det händer igen måste vi kolla upp det. för en sekund trodde jag att jag skulle dö mitt på stället. nej överdriver fan inte.

aja, ska ladda min dator, sen lägga mig i sängen och kolla på film, behöver även städa, BLÄ.

suck, pendla suger.

jag har just kollat tågtider på hur tidigt jag behöver gå upp på morgonen och när jag kommer hem. och med det säger jag bara, lägenhet JATACK. behöver gå upp fem varje morgon och kommer inte hem förens runt sex på kvällen. där försvann mitt liv, får väl göra något bra av mitt liv efter gymnasiet så det blev värt detta pendlande.

stylist javisst

jag orkar inte skriva så mycket idag, uppdaterar mera imorgon. iallafall så är första skoldagen avslutad, och det känns som rätt val än så länge. helt slut i kroppen, så ska vandra mot sängen nu. som sagt skriver mer imorgon.

puss och godnatt sötnosar

imorgon är början på dom kommande tre åren.

sådära då har sista dagen på sommarlovet 2009 passerat. och den spenderades hemma i soffan vid teven, och med en långpromenad. jag har varit helt slut hela dagen efter igår, så en hemma kväll behövdes. imorgon alltså börjar skolan. vi får väl se hur det går. klockan halv åtta åker jag iallafall hemifrån. jag är inte nervös ännu, tror det är för jag inte fattar att imorgon är början på nästa kommande tre åren. det nervösa kommer väl imorgon när jag ser skolan. pju. nu ska jag lägga mig i sängen och läsa solo och sen hoppas på att jag somnar och vaknar i tid imorgon.

önska mig lycka till, skriver imorgon om första skoldagen.

söndag

jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv som jag var inatt när jag kom hem.
iallafall, klockan 12.03 gick tåget upp till stockholm med julia. vi gick runt på stan lite och tittade, eftersom jag var pank fick jag bara ögonshoppa. vid fyra mötte vi upp Emma vid centralen. Och sen gick vi ner på stan igen. Vid fem kommer julia på att hon inte vill gå på the vocie så jag och emma gick dit själva. vid sju åkte julia hem och jag och emma gick ner till kungsträdgården taggade för ännu en the voice festival. och den var så jävla grym. Man kunde i princip alla låtar någerlunda förutom en artist, som vi inte ens vet vad han hette. men annars vare as nice, det regnade lite. men vad gjorde det? det blev inte dålig stämmning för det. Nej, det var jävligt bra stämmning. och vi hoppade och dansade som galningar. Jag menar svenne banan, vem stod still då? haha! iallafall klockan halv elva slutade festivalen och då drog vi till tåget med i princip svarta fötter, alla klev ju på en. men man klev ju på alla andra också. vi typ halvsprang till stationen, haha. jag har nog aldrig gått så fort. men vi hann fan dit på cirkus fem minuter. haha. sen så var jag inte hemma förens klockan tre inatt, och då var jag verkligen helt slut. fötter och ben värkte, men det vare verkligen värt. för det var så jävla bra! vi taggar inför nästa år igen.


och imorgon börjar skolan.... pust.

01:17

kvällen har spenderats i elins stuga med trevligt sällskap minnsan. det grillades och spelades kubb som jag och sofie självklart vann, snakka om glada. jag är en jävligt dålig förlorare, så ni vill inte att jag ska förlora. för då kan jag fan va sur en hel kväll. haha. iallafall nu är jag hemma igen. imorgon blir det stockholm som sagt. känner inte alls lika mycket för det längre. men det ordnar väl sig!

iaf nu ska jag sova strax, ryggen gör bajsaont!

fredag

sista helgen innan skolan, för den startar trotsallt på måndag.
och därför måste helgen bli kanonbra, men det ska nog inte bli något problem, the voice i stockholm imorgon med bra sällskap. ja, det gillar vi!

planer för idag:
övningsköra såklart
fika
åka till elins sommarstuga och ta det chill.
sen åka hem och sova, för imorgon bär det av till huvudstaden.

juste emma, om du hinner läsa det här. jag ringer dig senare!

bloggtorka

vad ska jag skriva i min blogg? den suger ju fakitst, skulle nästan inte ens själv läsa den.
det enda som kretsar i mitt huvud just nu är pengar, skolan och lägenheter. jag sätter en boring stämpel på mig själv. men jag kan ju nästan inte göra annat.
jag drömde detsutom en dröm inatt, som gjorde att jag nästan grät när jag vaknade. den handlade om att flytta ifrån vingåker, min familj och tryggheten min familj ger mig. sen handlade det om min syster som redan har flyttat hemifrån för några år sedan. när jag vaknade imorse insåg jag att vi kommer att splittras, vi kommer skaffa andra familjer. men det känns endå lite jobbigt. jag trivs så jävla bra med min familj, så det känns jävligt sorligt. men jag känner att jag faktist behöver flytta till norrköping och gå någonting bra. jag måste tänka på mig själv och inte allt som finns här. för jag kanske flyttar och kommer träffa mina vänner här mindre. men vi ska absolut ses det ska vi. jag skulle inte klara mig utan er det vet ni.

nej, sofie sluta vara känslosam eller fundera för mycket. du börjar bli vuxen, bara ett år kvar till 18 år. och då ska du klassas som vuxen. så det är dags att lämna det trygga och åka ut på nya äventyr. alla som du älskar kommer att finnas kvar där.

var i katrineholm idag btw. köpte med en present till min syster som fyllde för en månad sen, BAD sofie. egopixade så fint i bilden, haha.
   

lägenheter växer inte på träd, töntigt uttryck men sant fan.

urk, nu börjaar jag får huvudvärk av allt detta letandet av lägenhet. jag spyr på det. jag som trodde att leta lägenhet var en enkel grej, släng dig i väggen. det är verkligen inte lätt. först ska du hitta en bra sida att leta på, sen ska du hitta lediga lägenheter, sen ska det vara en två också, sen ska den ligga nära skolan och centrum. sen ska det finnas balkong och helst tillgång till internet och kabeltv. åh, det är så jävla komplicerat. blir nästan galen. trodde att lägenheten skulle komma till mig, men jag måste hitta den. åh. aja, jag letar vidare. jag har hittat en lägenhet som jag ska tvinga mamma att ringa på imorgon och ordna visning på, på måndag. då jag förövrigt ska kolla på en annan lägenhet. det skulle ju underlätta lite om den jag ska bo ihop med kunde ge mig en hjälpande hand och inte bara "glida in på ett bananskal". så ut på nätet och surfa efter lägenheter till oss idiot! haha.

aja, sova nu. ska tydligen ut och springa med johanna imorgon.

det blir så tillslut iallafall.

det blir iallafall the voice på lördag, med julia och emma. och det kommer bli superbra tror jag!

tråkig blogg va?

här orkar jag inte uppdatera så mycket, har absolut ingeting att skriva.
så nu går jag och lägger mig, för jag ska till gymmet imorgon igen och tränfa. har äntligen kommit igång lite nu.

10 augusti

nu har sökandet efter lägenheter börjat, eftersom jag inte kommer få något buss eller tågkort. så måste jag flytta, men det gör inte mig någoting fakitst. det klingar endå rätt bra i mina öron. så första lägenhetestittarna är inbokade på måndag efter första dagen i skolan gått.

jag börjar bli lite nervös nu... faktist.

ngn som har ett bra förslag på en märklarfirma i norrköping?

thevoice, ett frågetecken.

åh, skit. hela the vocie fuckar upp sig ju.
en efter en droppar av, plus att vi inte har någonstans att sova. i detta tilfälle skulle körkort sitta jävligt fint. men nej, man är ju fortfarande 17 år. det tråkigaste åldern, allt är bara 1 år bort. men vi ska försöka ordna något. något borde vi kunna ordna? att ha släkt i stockholm vore ju toppen, men det har man ju inte heller. aja, jag ska åka dit, kommer jag inte hem så synd för mig. mina vänner ska med också, så hoppa inte av nu. jag vill verkligen dit.

-

det börjar kännas lite jobbigt att alla mina vänner ska börja tvåan, medans jag börjar ettan. och att dom tar studenten om två år och jag om tre. att se på när dom tar studenten, och veta att jag kunde oxå gjort det, men valde att gå om ett år.

fast vem vet? det är kanske värt det. jag hoppas innerligt det. det måste bli värt det.

fast om jag ska vara ärlig hade jag inte pallat ens ett halv år till på handel i den klassen jag hade. men det bästa är att byta stad, träffa nya människor. att man hela tiden träffar nytt folk, istället för att känna allt och alla. och veta allt om alla.

söndag

ganska så sliten idag faktist. men nu är katrineholmsveckan över. jag har haft en jätte bra helg med mycket skratt. det blev utgång både i fredags och igår (lördag). haha. när vi kom hem från nattbussen igår fick jag,linda och julia någon konstig ideé att vi skulle bada  i poolen. och fem minuter senare så hoppar vi i, eller jag ramlade. haha. det var jävligt skönt fakitst, och jag tror nästan vi väckte grannarna med våra skratt. haha. idag iaf, har vi bara badat och tagit det lungt.  nu ska jag sova tror jag, för jag är helt sluuut. och imorgon börjar sista veckan av sommarlovet, sen är det skola som gäller och en ny stad.

hörs!

freeedag, typ fest.

hemma efter en väldigt kul och trevlig kväll i katrineholm. råkade till och med missa nattbussen.
puss, hej och ses


(y)

fet-taggad till att börja i norrkan, woho. det känns fan bra.

-

jag blir galen, ursh. tror att det blir bra, jag behöver nog det.


torsdag

idag vaknade jag klockan halv tio, drog till gymmet med lovisa. as skönt. sen nu har jag hållt mig undan från solen faktist. blev så bränd när jag var ute på sjön att det skulle vara farligt att ens sola lite. ikväll ska jag till utomhusbion med lite vänner, den lär väl suga som vanligt men man får ju träffa sina vänner trotsallt, nu är det dags att laga till lite lunch.

vi hörs!

hemma igen

hemma nu, fyfan. röd och bränd som satan, men det har varit undeeeerbart!

måndag morgon

nu är alltid nerpackat, hoppas jag. och om en timma kommer lovisas pappa och hämtar mig. sen drar vi ut med segelbåten. det ska bli rätt chill fakitst.

kommer hem på torsdag, så hörs då!

söndag

såhär blire, jag dissar katrineholms veckan och åker och seglar istället. jag tycker katrineholmsveckan är lite överskattad endå, alla bara åh äntligen händer det något. men vad händer egentligen? det är ju nästan precis som alla andra veckor. men kommer hem på torsdag, så kan ju gå ut på fredag och lördag. eller fredag ska jag ut, men lördag får vi se beroende på sofia, för ska försöka umgås så mycket som möjligt med henne. jag saknar henne något otroligt. vi har inte varit en enda gång på sommarlovet, det är sjukt, jävligt sjukt.

men ska kanske packa nu, fick veta idag att jag skulle åka så har inte tvättat någe eller någe alls. så ska väl se vad jag får ihop, pengar, bikini och solbrillor. sen lite kläder, och klart.

födelsedagspresent?

alltså det här med födelsedagspresenter, varför måste det alltid vara så svårt? jag vet aldrig vad jag ska köpa till folk när dom fyller. och min syster fyllde för nästan en hel månad sen, jag har fortfarande inte hittat något bra ännu, och min andra syster fyller om 29 dagar. då måste jag hitta en present till henne också. nej, det är inte lätt alltså vad man ska köpa. någon som har ett bra förslag? för jag har verkligen inget bra. men något ska jag hitta. jag har två funderingar till ena systern, men till den andra äre tomt på föreslag.


söndag

vilken underbar dag det varit idag. synd att alla jobbade idag,och dom som inte jobbade hade redan andra saker för sig, och det var ju inte och bada. synd för mig. men jag låg i våran pool och stekte. det var mer än skönt ska jag säga er.


(vattnet var skönare än det ser ut)

ikväll kommer johannat hit, vi ska grilla och sen åka och bada. mah, lite sommar är det allt.

lördag

igår som sagt var så blev det lite partaj hos elin. och det blev en väldigt lyckad kväll som inte slutade förens halv fem på morgonen när vi dom sista drog därifrån. Kom hem och somnade nästan på dirren. och imorse vaknade jag halv tre och då skulle ni inte vilja vara jag. fyfan, huvudet var väldigt slut och det tog lite tid innan jag orkade göra något. men nu sitter jag här nyduschad och pigg igen, eller iallafall piggare. elin ville att jag skulle med på basaren ikväll, men jag känner inte riktigt för det. så istället väljer jag att sitta hemma hos johanna med henne och julia och prata lite skitsnack.  inga bilder tagna igår, tyvärr.


fan, det är lördag idag? det kändes som söndag nyss.


fredag / lördag

blev nyss hemskjutsad från elins party, jävligt okey kväll faktist. någon kanske pratade lite för mycket om sig själv bara. haha. men annars vare nice, klokan är tjugo i fem, och jag kom nyss hem. måste påpeka att jag är jävligt trött nu, men det var fan skönt att slippa gå. skulle ju överaska joni och johnana, funderar på om man ska dra sig ut igen och plinga på. jag undrar fan om dom vaknar. funderar på't. jag är inte direkt sugen på att sova och vakna imorgon. haha. så kanske kilar  över och väcker dom. vi får se, mitt huvud är ganska slut just nu.

RSS 2.0