jag blir galen.

jag måste verkligen få ordning på mitt rum, väggarna är så himla tomma.
några saker jag mååååste fixa.

* sätta upp gardinfästerna och köpa gardiner.
- ska köpa det imorgon och sen gäller det bara att få upp det.
* köpa en bordslampa.
- någon dag när jag åker till ikea.
* köpa dekorationer till väggarna.
- någon dag när jag åker till ikea.
* dekorera lite på hyllorna.
* viktigaste - tapetsera klart!


två saker som jag ska köpa till mitt rum.

..

nu ska jag borra lite i min vägg...
jag ska göra det helt på egen hand, önska mig good luck!

har man lovat så..

som jag lovade er så skulle jag visa bild på vad jag fyndade på belle shoes.




stockholm, nrj.

som sagt igår var jag och julia i stockholm.
först gick vi runt på stan till ungefär 17:00 eller något. och jag fick lite inhandlat, (kolla bilderna under inlägget.) sedan så gick vi till centralen och låste in våra påsar och väskor som vi inte ville ha med på nrj. och jag låste in min kamera oxå. så det blev inga kort under kvällen. och väl framme på nrj vid ungfär sex så var det inte jätte mycket folk. så vi fick stå jätte långt fram. nästan längst fram, det var ungefär två rader människor framför oss. först kändes det som om det inte skulle bli så mycket folk, men sen vid sju insåg jag hur fel jag hade. haha, det stod två snobbar/fortiskillar bakom oss. ni anar inte hur mycket vi irriterade oss på dom.. "men sluta knuffas, fan akta spriten" "alltså vilken fest igår, jag har bara sovit sex timmar" och sen hade dom sånna dära överklass röster. jag var så nära på vända mig om och bara skrika håll käften. dom fick helt enkelt för mycket luft. men till våran tur så drog dom tillslut.
när allt drog igång, blev det värsta knuffningnara, värre än the voice helt klart. och det var värsta läskiga typerna som satt och rökte hash i publiken. och då tittade ju självklart alla på dom. och då fick tjejen värsta dampen och knuffa bort alla och gick fram till julia och skrek att hon skulle sluta glo för annars skulle hon få fan för det och massa. jag menar det var ju inte bara hon som glodde? men jag svär att det var för att hon är blond.
och det var en annan blattebrud som försökte mörda mig med sin blick hela kvällen bara för att hon hade ställt sig på mina fötter och då är det ju klart jag knuffar till henne, (kanske en anning hårt) och då glodde hon och hennes kompis som fan på mig. ända tills dom började tjaffsa. haha! jag bara skrattade åt dom, dom var patetiska! det var något i stil med; "ni försöker ju trängas och knuffas hela tiden" men det var ju inte så att det var proppfullt där och alla knuffade från alla håll?
åååh, och jag hatar vissa äckliga killar. dom bara tror så mycket!
efter ett tag tog julia och jag oss ur klumpen och ställer oss längre bak. där vare bättre ett tag. haha.
iaf.. det var jätte galet, men massa skratt oxå. så jag hade en great kväll. visst jag fick lite utbrott på några; men det skrattade jag bara jätte mycket åt. haha.

detta köpte jag: inte så bra bilder kanske.

skor - wedins (rea)

t-shirt från hm.

kjol från gina tricot (rea)

present till min syster. från body shop.

snart stockholm

tåget går 08:57 och jag måste cykla ner till station. så om tio minuter ska jag cykla iväg. vi har nästan fixat hur vi ska komma hem.
och vet ni? jo när jag åt macka imorse så ramlade en gummisnodd bort, vet ni hur arg jag blev eller? fan, nu är det bara att ringa till tandläkeren och fortast möjligt åka och trycka dit den igen. och fan va ont jag hade igår kväll, ursh. jag tog en ipren och det blev lite bättre då, men jag kan inte tugga på höger sida av munnen. för det gör väldigt ont. men nu så ska jag inte skriva mer, jag skriver och lägger in bilder imorgon.

fredag

idag hade jag sovmorgon, inte så ovanligt denna vecka. och sen vid elva drog jag till tandläkaren, johanna hängde självklart med mig. där satte jag dit gummisnoddar, och ni anar inte hur irriterande det är att ha dom mellan tänderna. och det gör lite ont faktist. en tand flyttade sig på en gång, så det känns lite kontisgt. jag vill bara få bort dom.
sen efter skolan så träffade jag upp julia på stan och gick till belle shoes, där hade dom rea, 70 % på allt. så jag köpte en väska och ett par nya skor. dom var jätte söta! jag lovar att lägga in bild på det så fort jag har tid att ta kort. sen tog vi bussen hem. och dagen har spenderats genom att vara på faktory, gå promenad, prata och köra "ölspelet". haha. jätte rolig kväll med mycket skratt, vet att vi skrämde några med våra sms. haha.

imorgon ska vi upp till stockholm, det blir jätte nice. ska ta tåget klockan 08:57, och sen ska vi gå  på stan och senare gäller nrj. vi vet ännu inte säkert hur vi kommer hem, men som jag sa: det löser sig alltid.


......

så här ser det ut..
jag har absolut ingen lust att gå till skolan, slutar alltid så grymt sent och jag hatar lektioner. och imorgon har jag sovmorgonen vilket jag alltid älskar! och sen ska jag till tandläkaren, vilket är mindre kul. eftersom jag inte har en anning vad jag ska göra, tror jag skulle sätta dit gummisnoddar. och för den som inte vet, så är det snart tandställning som gäller för min del. jag slutar halv tre imorgon, vilket är helt okej. som jag känner just nu. jag skulle igentligen ha dragit till johanna men eftersom min kära syster fyller år imorgon, så ska jag vara så snäll och ta hand om min hund på kvällen. så min kväll blev förändrad, så nu ska jag sitta hemma med julia istället. vilket inte heller är så fel, eftersom vi aldrig ses nu när skolan är igång igen.
och sen är jag less på att jag ska klippa mig på måndag kl fem, och jag ville klippa mig innan jag tog skolfoto, och det görs på måndag halv tre. och jag hatar alltid att ta kort. för det första så är man överstressad vet inte vad man ska ha på sig eller hur man ska fixa håret. och lika mycket som man gör till sig lika misslyckat blir det varje gång. men det är ju i skolkatalogen man blir utpekad och det är i skolkatolgen alla kollar. så ett år kan man kanske lyckas? kanske? bara lite?

nu ska jag duscha..

så är det.

blogg design ska fixas.

8:37

bussen går om ca tio minuter, så nu så ska jag åka till skolan på en proppfull buss.
slutar tidigt idag, vid två. och då ska jag va med emelie och julia.
skriver mer ikväll. ha en bra skoldag allihopa!

onsdag

nu har jag nyss kommit hem från katrineholm, som jag sa i tidgare blogginlägg så skulle jag träffa anna efter skolan.
men innan jag gjorde det så var jag i skolan, dagen gick otroligt fort. klassen hade två diagnoser, båda gick inte så jättebra direkt, iaf inte för min del. sen vare första gympalektionen, helt okej faktist. jag skrattade åt hur dålig jag är! jag kan inte ens kasta en frisby, jag kände mig rätt dålig! men det var ju bara att roa alla andra då... haha.
senare så träffa jag anna, vi gick ner på stan och så. anna skulle leta present till sin pappa. och hon hittade en oxå. sen cyklade vi djulörundan. det regnade men det var skönt endå. sen tog jag 20:55 bussen hem. det var jätte trevlig och träffa anna, för det händer ju för sällan.

funderar på att sova, jag dör snart av trötthet. skolan tar kål på mig.


morgon

imorse vaknade jag av att min hund tittade rakt på mig med sina söta ögon och gnällde. så då var jag tvungen att klappa på han, och då sluta han gnälla. han var jätte söt. efter ett litet tag gick jag upp. och åt frukost och fixa mig och så. idag börjar ju som sagt kl halv tolv. och min buss går elva, så jag hoppas att jag ska hinna in i tid faktist. annars så hoppas jag att mina mentorer accepterar dom få minuterna jag kommer komma sent. idag efter skolan ska jag träffa anna, och det var jätte länge sen, så det ser jag faktist fram emot :) nu ska jag sluta skriva.

one tree hill

jag är ledsen att avslöja, men jag ljög för er.
det är peyton och lucas som kommer gifta sig.
förlåt, jag var tvungen att avslöja.
jag blev så glad,  det ska vara dom två!


antar att det är i säsong sex?

inte på topp.

ärligt, jag är på världens sämsta humör. så retas inte med mig just nu säger jag bara!
igentligen vill jag bara gråta och tycka synd om mig själv. även fast det inte hänt något, jag vet inte varför jag känner såhär. men hela jag är slut, och jag mår inte bra känner jag. det kanske är för jag sovit för lite?
iaf så kom mamma nyss ner och blev hysteriks för en ledighetslapp, och det var verkligen inget för mitt humör. jag funderar på att dra täcket över huvudet och gömma mig för ett tag.  exakt så känner jag, att allt är skit. men bara för tillfället.


jag antar att alla har dåliga dagar ibland.

tisdag.

just nu sitter jag hemma, har just kollat klart på ett avsnitt av one tree hill. sista avsnittet på säsong ett.
i söndags åkte jag till johanna och där har jag varit sen idag. sov alltså där två nätter. jag vet inte vad jag ska skriva i min blogg just nu, har lite bloggtorka.
imorgon så börjar jag iallafall halv tolv, så det känns great att sova lite fakitst. vaknade faktist två inatt av johanna som pratade i telefon med jakob, och hon sa något i stil med: jakob, jag är trött. klockan är två. TVÅ? trött var jag när jag vaknade till kan jag säga. och dagen innan det så la vi oss tolv eller halv ett. så nu är jag helt slut haha. och idag så har jag vart med emelie. vi tittade på satc filmen, och åt jätte god kladdkaka. fast jag känner att jag behöver vara lite patetisk, jag måååste börja med ett nytt liv. ett nyttigare liv, men varför ska allt sött vara så gott? men jag ska försöka bestämma mig att sötsaker inte längre ska få slinka ner i min mage, och självklar så mååååste jag börja motinera. någon som är på eller? eller är det bara jag?

ibland känns allt meningslöst..

i katrineholm

just nu sitter jag hemma hos johanni. hon pratar i telefon och jag sitter här.
ikväll har vi mest vart ute och pratat gamla minnen, haha. det är alltid lika roligt. jag ska som sagt sova kvar här över natten, och imorgon också. det blir great.

jag har faktist inte så mycket att skriva här just nu. eller jag orkar inte tänka just nu. klockan är faktist snart tolv, nu ska vi sova. så gör det ni med!

snart.

just nu har jag precis packat i lite saker som jag behöver imorgon, ska bara välja kläder till imorgon oxå. ska nämligen sova hos johanna ikväll eftersom det är sovmorgon imorgon, och det vill man ju ta vara på. och den enda buss jag kan åka så jag hinner är inne ca: tio över nio. och jag börjar tio. men sen vill jag ju faktist träffa johanna oxå, eftersom vi umgås allt för lite nu förtiden. så det blir great! tredje skoldagen ska avklaras imorgon. nedräkning till jullovet snart?

lördagskväll

kvällen spenderas ute på altan ikväll, det är inte så fel.


foto: jag

jag skrattar åt dig!

haha, efter att någon skum kille setat och skrivt i tio minuter utan att jag svarade så började det bli jobbigt. vissa fattar inte det hela med att en person inte svarar - jag är INTE intresserad av att lägga ner tid på dig. för jag har inte en blekaste anning vem du är, eller vad du kommer från. eller hur jag änns har dig på msn?
som sagt, just nu har jag inget att göra. läs en väldigt intressant konverastion med någon idiot.


patetisk? jaaa.

och sååå vidare....



senare......

joakim säger:

du ljuger du har inga problem


hahahahahahahahaha.


:|

jag måste bara säga hur mycket jag hatar otrogenhet. och jag hoppas att jag själv aldrig får uppleva det. om man är i ett förhållande så är man det för att man älskar den andra personen, och om man verkligen älskar en person så ska man hålla sig till den. nu kommer säkert många av er som vart otrogna säga; att när man får uppmärksamhet av en annan kille kan man bli fast för det och falla för frestelsen. men älskar man verkligen någon, så sviker man inte den. och man vill inte heller svika den, och tänk er nu: hur skulle ni själva känna om någon var otrogen mot er? jag lovar att ni skulle bli så jävla sårade. så tänk innan ni handlar, var inte så jävla egoistiska. tänk på att ni sårar någon som ni älskar eller som ni har älskat. ni får någon att känna att den inte räcker till, att det är den det är fel på. men igentligen är det fel på er! det är så jävla fel på er.

ni får säga vad ni vill, detta är iaf min åsikt.
och jag vill bara vara klar med att detta aldrig har hänt mig, och jag hoppas aldrig att det händer.


flygvärdinna?

haha, pappa har bestämt min framtid. tydligen, eller tror han. och varje gång han går förbi mig så säger han det till mig.

på handel, och på nästan alla linjer, så väljer man inriktning i tvåan. och då kan jag välja mellan administration och turism. pappa tycker jag borde välja turism och sedan bli flygvärdinna. han sa att han kunde se mig framför honom som flygvärdinna. och jag känner att det är så inte jag. själv har jag faktist planer på att gå administration, eftersom det känns som turism inte är min grej riktigt. fast jag har inte hittat min grej ännu inte igentligen. men man har ju sina ideer ibland. fast många av dom ideerna flöt ut i sjön när jag valde handel framför media. om ni undrar varför jag gjorde det valet, så vet jag faktist inte. jag har länge stått mellan valen, och alltid undrat. men tillslut blev det handel, kanske för jag längst in ville det mer, eller för tryggheten? jag vet inte, men just nu känns det rätt bra.

men flygvärdninna nästa? nej, jag tror faktist inte det pappa. så dröm vidare! haha.

min dag - one tree hill.

det är igentligen sjukt att man kan gråta så mycket till en serie, som jag nyss gjort till one tree hill. det är ju inte änns verklighet? jag håller på att laddar ner alla säsongerna, men är fortfarande på säsong ett. och jag kollade nyss på avsnittet när lucas ligger på sjukhuset för att han och kieth har vart med om en bilolycka. och jag grät typ hela avsnittet, kalla mig larvig. men det var sjukt sorligt ju! det ska vara peyton och lucas, dom är så menade för varandra. jag vill oxå vara menad för någon, och jag vill att någon ska menad för mig. men jag antar att det kommer någon gång, man får väl ha tålamod.

 

nej, jag råkade läsa att lindsey och lucas kommer gifta sig! FAN, det ska inte vara dom två.


lördag idag.

det är trevligt att lite folk hittat hit, nu gäller det bara att ni fortsätter läsa min blogg.

igår hade jag bestämt mig för att sova tidigt, men sen ringde min mobil så det blev inte sovdags förens efter tre. kände mig dålig, men är det helg så är det. haha. idag har jag noll planer, antar att det är för att jag alltid är så trött och seg. men det är första helgen efter skolans start, så jag vill faktist bara ta det lungt.

och så tänkte jag, vad är ett blogg inlägg utan en bild?

the voice 09 näääääästa år!


*

jag lovar min blogg ska inte va såhär ful!

helg äntligen.

nu har dom första två dagarna i skolan gått. och aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle kunna vara så här trött. jag måste berätta att jag la mig halv nio igår och somnade på en gång. så blir det när man får sitta och lyssna på inormation hela dagen som inte änns är intresserad av. iallafall, vi har fått vårat schema idag och vi har ändå rätt soft schema. sovmorgon på onsdagar tll 11:30, kan det bli mer skönt? min klass är väl kanske inte den bästa, men det känns väl alltid så i början? när alla inte börjat lära känna varandra och ingen vågar prata? jag lovar tystaste klassen ever just nu iaf. jag hamnade iaf i HP1B, men det kanske inte säger er så mycket.

nej, nog pratat om skolan. nu är det den helg jag längtat efter, så nu tänker jag bort skolan för två dagar. och går och lägger mig ist, nu vill jag sooova ut!

* ny blogg.

jag tror faktist att jag ska börja blogga här igen. eftersom jag gillar blogg.se mycket bättre. och sen tänkte jag fixa mej en lite snyggare design oxå. men det kommer när jag har tid.

välkommen så länge.

du missar aldrig ett blogginlägg.

använd bloggkoll! www.bloggkoll.se
och glöm inte att premunimera på min blogg!

du måste bli vuxen.

jag har aldrig köpt ost i hela mitt liv. det märktes ju idag iallafall. det var dags för mig att köpa den första osten i mitt liv. så jag och linda gick i väg till coop. jag såg priser som: 103 och 95 kr. jag bara: va är ost så dyyrt? så vi köpte färdig skivan för den var ju billigare, trodde vi. haha. när vi kom tillbaka sa frida att vi köpt den dyrast osten. att man måste titta på kilopriset och så. haha, vi tyckte att 103 kr/kg var dyrt, men vi själva kom hem med en ost som kostade 200 kr/kg, haha! jag säger då det: man lär sig något nytt varje dag!

sundsvall day 2

jag sitter just nu i systers lägenhet i sundsvall. jag och linda kom hit med tåget igår. idag har vi hunnit att kolla läget i sundsvalls centrum. och där inhandlades en blommig kjol, korall färgad body, vit blus, grön sjal, svart lackbälte, tjocka leggings och en vit spets bh. om jag inte minns fel så var det allt. och bilder kommer när jag är hemma, för jag glömde min kamerasladd. dumt av mig.


juste, igår cyklade jag och frida till lidl för att köpa godis. ja lidl, skratta inte. men det var närmast dit. och fyfan vissa är ju bara föööör snåååla. det var en gubbe som diskuterade med tjejen i kassan om ett kaffepaket. han sa att det var extra pris och att kaffet kostade 19:90. tjejen i kassan var säker på att det inte gjorde det, och det gjorde det inte heller. och då slänger gubben iväg kaffet och skriver: JÄVLA LURENDREGERI. ursh! men hallå? snälla. man får väl läsa lite bättre. man behöver ju inte få spel för ett kaffe, plus att han hade skapat en redigt lång kö. sluta drick kaffe om du inte vill betala vad det kostar!


vingåker? stort? knappast va.

det är faktist ganska roligt vad fel människor kan ha. som typ igår när jag och julia var ute och gick, så stannade ett par killar men sin bil och sa att dom va vilse. då berättade vi för dom att dom var i vingåker. och då sa dom jaha, är det här factory ligger. det är ju värsta stort och bara märkeskläder. dom trodde även att vingåker var värsta stora staden eftersom folk i stockholm sagt det. haha, det är verkligen så fel. vingåker är inte en stor stad. det är en liten håla och factory outlet är hyffsat stort men inte jätte stort. så där dödade vi era tankar om vingåker. den döda byn.

söta klänningar

Jag hittade tre söta klänningar från nelly.se. dom skulle gräna få hänga i min gaderob.


Välkommen till min nya blogg!

nu har jag skaffat mig en ny blogg och en ny msn.
och i denna blogg så kommer jag skriva om mitt liv och
saker som helt enkelt intresserar mig.
min andra blogg var på metrobloggen, det var endå en bra
sida. men jag gillade inte vissa funktioner.
så jag drog mig tillbaka till min första bloggsida helt enkelt.

jag ska skaffa mig en ny design så fort jag orkar.


RSS 2.0